Embryolisse Sensitive Lait-Crème – Edullinen hajusteeton monitoimituote

*Sisältää mainoslinkin, tuote oma

Tehokasta ja hellävaraista. Ranskalaisen ihonhoitosarjan Embryolissen iskulause – yksinkertainen on kaunista, kuvaa sarjan tuotteita hyvin. Embryolissen tarina alkoi vuonna 1950, kun iholaikkuihin erikoistunut ihotautilääkäri kehitti pariisilaisessa sairaalassa Lait-Crème Concentré -voiteen, josta tuli sittemmin todellinen kulttituote. 

Ostin aikoinaan tuon kulttituotteen, mutta en pitänyt sen tuoksusta, se oli jo silloin omaan nenääni jotenkin liian voimakas ja se jäi leijumaan kasvoille pidemmäksi aikaa. Alkuperäinen tuote sisältää myös parafiiniöljyä, johon tuohon aikaan suhtauduin skeptisesti. Enää en ole sen suhteen yhtä ehdoton, varsinkin jalkojenhoitotuotteissa sillä on tehtävänsä. Siitä aiheuttaako ainesosa ihossa tukkeutumia vai ei, on monenlaisia väitteitä. Itselleni kuitenkin kynnyskysymys oli tuotteen tuoksu.


Embryolisse alkoi kuitenkin brändinä kiinnostamaan minua uudestaan enemmän, kun ihonhoitotottumukseni muutama vuosi sitten muuttuivat. Huomasin, että kulttivoiteesta on tullut hajusteeton versio, luin sisällysluettelon, joka vaikutti suorastaan loistavalta. Nyt voisi varmaan sanoa, että tästä hajusteettomassa versiossa on ainesta ihonhoitokaappini kulmakivituotteeksi, sen verran loistavasta tuotteesta on kyse.

Embryolissen Lait-Crème Sensitiveen ei ole lisätty hajusteita. Omaan nenääni siinä on kuitenkin pieni "apteekkituotteen" tuulahdus, mutta se häviää levittämisen jälkeen. Tässä versiossa ei ole myöskään käytetty parafiiniöljyä, joten se sopii niillekin, joiden iholle ainesosa ei sovi tai aiheuttaa tukkeumia. Koostumus on ihanan kevyttä, mutta siitä huolimatta tehokkaasti kosteuttavaa. Antaa iholle hehkua. Voidetta voi käyttää aamuin illoin. Se sopii loistavasti meikin alle, koska se ei jätä rasvaista pintaa. Monet meikkitaitelijat käyttävät sitä jopa primerinä meikin alla. Ymmärrän hyvin miksi, koska se jättää iholle sileän pinnan. Varsinkin kuivalla iholla tämä takuulla toimii sellaisena, rasvaisella iholla mielestäni ei. Tuotetta voi käyttää myös kosteuttavana naamiona. Laita iholle paksu kerros. Pidä vartin verran ja taputtele ylimääräiset kasvopaperiin. Sisältää mm. kosteuttavaa glyseriiniä, sheavoita, mehiläisvahaa ja soijaöljyä, sekä rauhoittavaa aloe veraa. Mielestäni hajusteeton versio sopii hyvin kaikille ihotyypeille. Se on tarpeeksi ohut, mutta silti hyvin kosteuttava ja rauhoittava.

Tuotteessa on ihan mieletön hinta/laatusuhde. Tuubissa on voidetta 100 ml:ä, joka on paljon kasvovoiteeksi. Se toimii loistavasti monitoimituotteena esim. matkoilla, koska sitä voi levittää vaikka koko vartalolle. Voidetta voi ostaa mm. *TÄÄLTÄ. (tarjous 17,10 € norm. 26,50 €)

INCI: AQUA (WATER). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. OCTYLDODECANOL. CETEARYL ALCOHOL. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. CERA ALBA (BEESWAX). CETYL PHOSPHATE. 1,2-HEXANEDIOL. CAPRYLYL GLYCOL. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. SODIUM HYDROXIDE. PROPYLENE GLYCOL. TOCOPHEROL. TROPOLONE. GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL. HYDROLYZED SOY PROTEIN. ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT.


Onko Embryolissen kulttituote sinulle tuttu?

*Tuotteen hinta ollut voimassa jutun kirjoittamisen aikaan, en vastaa muutoksista.




  1. En muista koskaan kuulleenikaan, mutta niin hyvältä kuulostaa, että pistän tilaten varmasti jossain kohtaa.
    Kiitos taas vinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on aivan ihana. Himya/laatusuhde kohdillaan. 😍

      Poista
  2. Mulla on tämä myös ja olen suunnitellut postaavani siitä jo monta kuukautta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, jään odottamaan mielenkiinnolla sun kokemuksia. 😊

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives