Kolme yllättävää kasvovoidesuosikkia

*Sisältää mainoslinkkejä

Joko siellä on kesälomat vietetty? Täällä olisi muutama viikko vielä ja sen jälkeen pääsen vihdoin loman viettoon. Valehtelisin, jos en myöntäisi, että viimeisen viikon ajan on alkanut tuntumaan siltä, että loma voisi tulla aiemmin. Kesä on ollut hieno, mutta hektinen.

Nyt kun mennään jo kohta elokuun puolivälissä, huomaan, että ihoni alkaa kaipaamaan todella paljon lisää kosteutta. Toki se kaipaa sitä kesälläkin. Haluan antaa sille kosteutta, mutta en ole vielä valmista siirtymään paksuihin koostumuksiin. 

Tällä hetkellä käytössäni on kolme voidetta, pyrin siihen, etten avaisi kymmentä purkkia samanaikaisesti, kuten joskus ennen tein. Kaikilla kolmella on oma käyttöaikansa ihon tarpeen mukaan. Kaksi voiteista on vähintäänkin yllättäviä. Kerron kohta lisää...


SVR SENSIFINE HYDRA-CREAM VOIDE

Tämä on käyttämistäni tuotteista sellainen, joka noudattelee eniten viime vuosien mieltymyksiäni. Joku voisi sanoa hajuton ja mauton. Voide on tuoksuton. Se rauhoittaa ihoa ja sopii hyvin kaikille ihotyypeille. Varsinkin yliherkkä ja allerginen iho rakastaa tätä. Pidän aina käytössä yhtä tällaista rauhoittavaa voidetta, jos iho ikinä ärtyisi, on helppo tietää, mitä sille pistää. Voide toimii kaiken kanssa, varma valinta retinolin kuin muidenkin tehotuotteiden päälle. Näppärään pumppupulloon pakattu voide sisältää kosteuttava skvalaania, pantenolia ja avokadoöljyä. Koostumus on kivan kevyttä ja voide imeytyy nopeasti. Sopii meikin alle. Sopii hyvin myös silmänympärysiholle. Hinta on reilut parikymppiä. En ole ilmeisesti ainoa joka on voiteeseen ihastunut, sillä se on tällä hetkellä monesta paikasta loppu. Voidetta myy mm. *Olo-Apteekki, Yliopiston Apteekki ja *Lyko.

OLE HENRIKSEN STRENGHT TRAINER  PEPTIDE BOOST MOISTURIZER

Minulla on jo toinen purkki menossa. Suhtauduin aluksi tuotteeseen varauksellisesti, sillä se on hajustettu, kuten muutkin Ole Henriksenin tuotteet. Siitä huolimatta, että tuotetta kehutaan vähän siellä sun täällä. Tässä tuotteessa on kuitenkin todella erilainen hyvin mieto tuoksu verrattuna sarjan moniin muihin tuotteisiin. Tuoksu häviää levityksen jälkeen. Tuoksu on raikas ja hienostunut, eikä se ärsytä nenääni, eikä ihoani. Päinvastoin ihoni rakastaa voidetta! Tuotteessa on ihoon suorastaan sulava koostumus, joka jättää ihon raikkaan ja kosteutetun tuntuiseksi, sekä saa ihon näyttämään kimmoisammalta. Voide sopii myös kuivempi ihoiselle meikin alle, mutta itse käytän tätä yövoiteena. Vaikka tuote on miedosti hajustettu, se toimii minulle myös silmänympärysiholla ärsyttämättä silmiä lainkaan. Toimii loistavasti yhdessä retinolin kanssa. Voiteen luvataankin sopivan kaikille ihotyypeille ja oman kokemukseni mukaan voin allekirjoittaa tämän. Voide sisältää erilaisia peptidejä, keramideja, hyaluronihappoa ja niasiiniamidia. Hinta on halvimmillaan viidenkympin kieppeille. Tuotetta myy mm. *Bangerhead, *Eleven, *Lyko ja *Skincity.

LUMENE LUMO NORDIC BLOOM DAY CREAM SPF 30

Jos Ole Henriksen oli yllättävä, tämä oli vielä yllättävämpi. Monet varmaan muistavat ihoni ja Lumenen voiteiden yhteensopimattomuuden. Olen pitkään miettinyt, että jospa se oli Lumenen voiteisiin lisäämä hajuste, josta ihoni ei pitänyt?!? Niinpä ajattelin kokeille voidetta, johon ei ole lisätty hajustetta. Niin ihana kuin *Sensain Essence Day Veil (SPF 30) onkin (tarjous 116,90 € norm. 160,95 €), niin kyllä se hinta kirpaisee ja siksi olen etsinyt jotain mitä voisi käyttää, kun haluan pihistää. Sensaissa ihanaa on kosteuttavuus ja nopea imeytyvyys. Voiteesta ei ikinä uskoisi, että se sisältää noinkin korkean suojakertoimen. Siksi se on täydellinen tuote meikin alle. Lumenen suojakertoimellinen päivävoide on tarkoitettu ikääntyvälle iholle. Siinä on hempeän persikkainen väri kuten Sensain voiteessa eli sulautuu hyvin eri sävyisille ihoille ja jättää heleän pinnan. Lumenen voide kosteuttaa ihoa tehokkaasti. En haista voiteessa mitään erityistä tuoksua, vaikka se on "fragrance free", niin se ei tarkoita sitä, ettei tuote millekään tuoksuisi, siihen ei ole vain lisätty hajustetta. Voide ei imeydy ihoon ihan yhtä ripeästi kuin Sensai, joten odottelen ihan pienen hetken ennen meikin levitystä. Voide ei jätä rasvaista tunnetta, mutta tekee ihosta heleän. Sopii hyvin lähes kaikille ihotyypeille, mutta rasvaisen ihon omaavan kannattaa valita jokin muu tuote. Sisältää puolukkauutetta ja pre-retinoli yhdistettä, sekä hyaluronihappoa. Jos saisin valita, ottaisin tämän mieluummin pumppupullossa kuin purkissa. Ihoni on tykännyt voiteesta paljon, enkä ole saanut siitä ihonalaisia patteja, kuten monista Lumenen tuoksullisista voiteista, joten alan kääntymään sille kannalle, että ihoni ei tykkää Lumenen käyttämistä tuoksuista, sillä ne patit tulivat meikkivoiteistakin. Voiteen hinta on erittäin kohtuullinen sisältöönsä nähden – vajaat kolmekymppiä. Tuotetta mm. *Eleven, *Lyko ja *Bangerhead.


Mikä on suosikkivoiteesi tällä hetkellä? Oliko joukossa tuttuja tuotteita?



  1. Lumen en voide on tuttu ja hyväksi havaittu. Tällä hetkellä käytössäni on Nivean tuotteita.
    Ihanaa viikonloppua sinulle Jonna ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on yllättävän kiva voide, oon tykännyt siitä kovasti. 👍

      Kivaa viikkoa Outi. ❤️

      Poista
  2. Kiitos SVR-vinkistä.
    Sarjassa näyttää olevan muitakin tuotteita joita mielelläni testaisin, ja mikä hienoa, ovat kohtuuhintaisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä. 😊 Kannattaa katsastaa myös sarjan erilaiset tehotipat, ne on ihan huippuja.

      Poista
  3. Testasin kans muutaman Lumenen näytteen ja yllätyin miten kivoilta ne tuntuu. Nyt kesällä käytin Lancomen alesta löytämäni voiteet..ne oli ihan ok. Mutta odotan, kun saan korkata kohta Dermalocigat taas. Age smart on suosikkini, tosin herkän ihon sarjaan tuli just uus voide. Vuoden yllättäjiä on ollu Kicksin Beauty act sarjan tuotteet. Meikinpoisto voide ja hoitovesi on ollut älyhyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin kans tosi yllättynyt tosta voiteesta, varsinkin kun pelkäsin, et mitä mun iho tykkää. 😄

      Mä en oo nyt tainnut vuosiin käyttää mitään Lancômelta, oon ymmärtänyt, et monet L'orealin marketissa myytävät ihonhoitotuotteet on tehty vähän samanlaisilla pohjilla. Marketissa olis esim. yks retinoliseerumi, mitä kehutaan, mut se on hajustettu ja musta retinoli ja hajuste ei välttämättä sovi kamalan hyvin yhteen l, niin en oo vielä uskaltanut kokeilla. 😄

      Hei kiva kuulla tosta Kicksin sarjasta, et on noin hyvä.

      Poista
  4. No nyt oli pari yllättäjää sulta, etenkin kun tiedän, että suosit tuoksuttomia eli kiva yllättäjä tuo Lumene ja myös Ole pääsi mukaan. Tosi kiva, ettei tuossa ole niin voimakasta tuoksua kuin monissa muissa Ole Henriksenin tuotteissa.

    Kiva oli lukea näistä kaikista.

    Ihanaa uutta viikkoa Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Lumenella on itseasiassa yllättävän montakin tuotetta, joihin ei ole lisätty hajustettu, mikä on mahtava juttu, jos mun iho tosiaan reagoi niiden käyttämiin hajusteisiin epäsuotuisasti....

      Kivaa viikkoa Tiia. ❤️

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives