Hintansa arvoiset luksustuotteet

*Sisältää mainoslinkkejä

Olen monesti puhunut siitä, miten varsinkin ihonhoidossa mieltymykseni ovat muuttuneet ja olen todella tarkka siitä mihin rahani pistän. Ennen kalliit kauniit purkit tekivät minut iloiseksi. Nykyään en enää koe, että maksaisin pelkästä brändistä, tuoksusta tai mielikuvasta satoja euroja. Haluan, että tuotteet ovat tehokkaita, käytännöllisiä ja toimivia.

Käytössäni on silti edelleen jonkin verran luksuskometiikaksi luokiteltavia tuotteita päivittäin. Meikeissä jopa huomattavasti enemmän kuin ihonhoidossa. 

Mitkä ovat sitten mielestäni luksustuotteita, jotka ovat hintansa arvoisia?

IHONHOITO

*Bioeffectin tuotteet ovat sellaisia, ettei vastaavan tehoisia löydy miltään muulta brändiltä. EGF:aa sisältäviä tuotteita löytyy muiltakin, mutta mikään ei tuo iholle samanlaista kosteutta kuin Bioeffectin tuotteet. Tykkään siitä, että tuotteissa ei ole mitään ylimääräistä, mutta ne ovat silti tehokkaita. En ole tehnyt vuosiin yhtään meikkiä, etten olisi meikin alle levittänyt *Bioeffectin EGF Day Serumia (tarjous 97,10 € norm. 129,50 €). Seerumin koostumus on geelimäinen. Se tekee ihosta välittömästi kosteutetun ja kimmoisamman näköisen. Kaikki aurinkosuojat toimivat geelimäisen seerumin päällä. Pidentää mielestäni myös meikin kestoa. Toinen vakituisesti käytössä oleva tuote varsinkin talviaikaan on EGF Serum (tarjous 103,80 € norm. 138,50 €). Laitan tuotteen iltaisin retinolin alle, jolloin se tekee retinolista helpommin siedettävän ja antaa iholle lisäkosteutta. Näiden lisäksi käytän sarjasta vakituisesti vielä kolmatta tuotetta: EGF Essencea (tarjous 66,70 € norm. 88,95 €). Millään ei saa niin kimmoisaa ihoa meikin alle kuin siten, että laittaa ensin essencea kolme kerrosta ja lisää päälle vielä Day Serumin. Tätä comboa kun käyttää, ei millään muilla tuotteilla saa samaa lopputulosta. 

*Peter Thomas Roth on Bioeffectin lisäksi toinen brändi, jonka tuotteista en voi olla tykkäämättä. Olen koukussa varsinkin Water Drench Eye Patcheihin (tarjous 44 € norm. 64 €). Viilentävät geelisilmälaput kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Pelastavat varsinkin talviaikaan helposti kuivuvan sy-ihon. Merkiltä löytyy myös kaksi parasta kosteusvoidetta. Peptide 21 Wrinkle Repair Moisturizer ( tarjous 74,60 € norm. 94 €) tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan. Tykkään käyttää voidetta talviaikaan. Kesällä sen sijaan käytössä on Water Drench Hyaluronic Cloud Cream ( tarjous 48,90 € norm. 62 €). Voiteeseen on pakattu peräti 30% sisällöstä tiivistettyä hyaluronihappoa. Kosteuttaa ihon ja tekee siitä kimmoisan. Iho tuntuma on raikas, joten varsinkin kesäiltoina tämän lisää mielellään ihonhoitorutiinin lopuksi.

Sensailta SPF 30 sisältävä *Essence Day Veil -päivävoide (tarjous 128,76 € norm. 160,95€) on kevyen emulsiomainen koostumukseltaan. Mielestäni yksinkertaisesti paras aurinkosuoja meikin alle. Jotkut edullisemmat pääsevät lähelle, mutta eivät ole silti niin hyviä kuin tämä. Käytän tuotetta vain meikkipäivinä.

*SkinCeuticalsin C E Ferulic C-vitamiiniseerumi (tarjous 163,50 € norm. 175 €) on tuote, johon palaan aina takaisin muiden kokeilujen jälkeen. Näen ihossani aina muutoksen, kun palaan tähän. Muut C-vitamiinituotteet kyllä ylläpitävät sitä mitä niillä haen, mutta tämä aina onnistuu parantamaan tilannetta varsinkin iho sävyn suhteen. Pullo riittää lisäksi useita kuukausia, vaikka käytän tuotetta päivittäin.

MEIKIT

*Hourglass Ambient Lighting Palette (70 €) on arvokas, mutta käytän palettia jokaisessa tekemässäni meikissä. Sudin kaikkia värejä ja käytän sitä ikäänkuin varjostuksena kasvoilla. Vaaleinta sävyä lisään highlighter-kohtiin kasvoilla ja ruskeilla sävyillä saa tehtyä tarvittaessa nopean silmämeikin. Täydellinen paletti no make up -lookiin. Ainoa huonopuoli on se, että vaikka en meikkaa kuin kolmisen kertaa viikossa, saan puolessatoista vuodessa kulumaan paletin lähes loppuun. Sävyt ovat sen verran hienojakoisia. Rakastan kuitenkin sitä, millaisen luonnollisen hehkun paletti tuo kasvoille. 

*Jane Iredale 6-Well Eye Shadow Kit -luomiväripaletit (tarjous 48,37 € norm. 64,50 €) ovat yksinkertaisesti parhaita. Omat rasvoittuvat luomet ovat hankalia pysyvyyden suhteen, mutta nämä eivät vajoa koskaan luomivakoon. Levittyvät helposti ja pehmeästi. Käytössäni on kolme palettia, joista yhdistelen sävyjä mieleni mukaan: Naturally Matte, Pure Basics ja Naturally Glam. Palettien tummilla sävyillä saa tarvittaessa tehtyä todella kauniit ja pysyvät rajaukset.

Chanelin Powder Blush (51 €) sävy Rexlex on kaikkien aikojen suosikkiposkipunani. Olen käyttänyt sävyä kohta 25 vuotta, toivottavasti eivät koskaan lopeta sitä. Reflex on sävyltään niin uniikki, että sellaista ei lyödy mistään. Se on rusehtavan persikkainen sävy hienolla kultaisella vivahteella. Tekee terveen luonnollisen heleyden poskille.

*Sensain meikeistä on helppo luetella monia huipputuotteita: ripsivärit, Highlighter Concealer ja Total Lip Gloss. Vinkkinä muuten kaikille Sensai-faneille, meikit ja ihonhoitotuotteet brändiltä löytyy yleensä parhaaseen hintaan lähes aina Elevenin verkkokaupasta, jossa ne ovat usein erittäin hyvässä tarjouksessa. Meikeille ei useinkaan jää edes hintaa, jonka luokittelisin luksuskosmetiikaksi. ^_^

Jos olen laiskalla meikkaustuulella, sipaisen luomiini sormilla *Giorgio Armanin Eyes to Kill Stellar -luomivärejä (43,50 €). Sävyt 2 ja 3 ovat suosikkejani. Koostumus on kermaista ja helposti levittyvää. Nämä on ehdottomasti parhaimmillaan levitettynä sormin. Pysyvät pehmeydestään huolimatta paikoillaan koko päivän. Jokaisen laiskan meikkaajan unelmatuote.

Mitä luksuskosmetiikaksi luokiteltavia tuotteita sinä käytät?

Jutussa mainittujen tuotteiden hinnat ovat olleet voimassa jutun kirjoitushetkellä, enkä ota vastuuta hintamuutoksista.

Kuvat: Pexels


  1. Kun mun tulot joskus tästä taas nousee ja palaan työelämään, ostan noita Bioeffectin tuotteita itselleni. Jonkun minipullon oon jotain seerumia käyttänyt ja se oli kyllä ihan mielettömän hyvän oloinen! Tällä hetkellä ei budjetti taivu noihin, mutta jonain päivänä vielä kyllä :)

    Hourglassin meikit on ihan omaa luokkaansa, mulla on pari niitä viimeistelypuutereita ja ne saa kasvot näyttämään upeilta<3 Ja onhan ne riittoisia, eli vaikka maksaakin paljon, ei ne ihan muutamassa kuukaudessa loppuun kulu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän hyvin, ettei budjetti noihin taivu. Mä täydennän Bioeffect-varastoni aina, kun näen niitä alennuksella. Just elevenilla on usein hyvää hintaan.

      Tehnyt paljon mieli kokeilla muitakin Hourglassin tuotteita, niiden meikkipohjat on makuuni liian peittäviä, mut primerit yms. kiinnostaa.

      Poista
    2. Mun pitäiskin kirjoittaa tuosta Hourglassin primeristä, olen unohtanut koko jutun...

      Pahkeinen, pitää varmaan tehdä ristiretki Maastrichtin De Bijenkorffille siinä toivossa, että noita Hourglassin paletteja olisi siellä näytillä! En uskalla ostaa hypistelemättä, jos vaikka olisikin liian kiiltelevä mun naamallani.

      Poista
    3. Jään odottamaan sun arvostelua, et tiedän kannattaako ostaa. 😄

      Poista
    4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    5. Varmaan kirjoittelen siit primeristä ennen joulua tai joulun tienoilla, sillä mulla on kaksi pullollista sitä Suomessa. Rasittavaa, kun tavarat ovat levällään kolmessa eri paikassa.

      Poista
    6. Tuli kommentti vahingossa tuplasti, poistin toisen kun sisälsi ihan saman asian :)

      Poista
  2. Mielenkiintoinen postaus! Mulla ehdottomasti ihonhoidossa Dermalociga ja mielellään myös IS Clinicalia käyttelisin. Hiuksissa Olaplex ja GHD:n muotoilutuotteet. Meikeissä Sensai ja muutama suosikki Estee Lauderilta. Ja luomivärit Huda tai Natasha Denona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on käytössä kans iS Clinicalilta muutamia tuotteita Cleansing Complex on paljon käytössä, tykkään tosi paljon myös Copper Firming Mistista ja Moisturizing Complex oli kesällä paljon käytössä. 😊

      Olaplexia käytän kans, ostan sitä aina hiusviikoilta, kun kaikki tuotteet on - 40%, niin se on suorastaan halpaa silloin. 😅

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives