TUOKSUARVOSTELU – Aerin Hibiscus Palm EdP

*Sisältää mainoslinkin

Reissuun lähtiessä minulla kuluu eniten aikaa usein siihen, että päätän, minkä tuoksun otan mukaan. Toisille tällä ei ole mitään väliä, mutta minulle tuoksuilla on iso merkitys elämässä. Tiedän, että mukaan valittu tuoksu liittää muistoni ikuisesti juuri tuohon matkaan. 

Tänä vuonna tuoksun valinta oli kuitenkin helpompi kuin koskaan ennen. Olin jo aiemmin hankkinut kokoelmiini kauan haaveilemani tuoksun – Aerinin Hibiscus Palmin. Tuoksua verrataan usein *Tom Fordin Eau de Soleil Blanciin ja siinä kieltämättä on hivenen samanlaisia piirteitä. Soleil Blancissa itseäni on aina pienesti häirinnyt sen tietynlainen mausteisuus, joka sen sijaan puuttuu Hibiscus Palmista kokonaan.


Aerinin Hibiscus Palm on trooppinen kesäpäivä pullotettuna. Se on tuulessa liehuva kesämekko, yhdistettynä ylisuuriin aurinkolaseihin ja varvassandaaleihin. Hibiscus Palm on hienostunut tuoksu, jossa kukkaisuus, makeus, raikkaus ja trooppisuus ovat täydellisessä tasapainossa keskenään. Tuoksusta huokuu luksus, mikä ei välttämättä ole nykyään itsestäänselvyys arvokkaammissakaan tuoksuissa. 

Alku on raikkaan trooppinen, ripauksella pientä itämaisuutta – ylang-ylangia, hibiscusta, palmun lehteä, lootusta ja inkivääriä. Tuoksun sydämessä frangipania ja valkoisia kukkia. Pohja on pehmeän trooppinen – kookosta, vaniljaa ja myskiä.

Tuoksu toimii täydellisesti lämpimässä ilmassa, mutta se tuo kyllä uniikkia muistoa kesästä kirpeinä pakkaspäivinäkin. Ihollani Hibiscus Palm tuoksuu kermaiselta trooppiselta cocktaililta, johon valkoiset kukat ja inkivääri tuovat raikkautta ja ilmavuutta. Ominaisuus mikä mielestäni taas puuttuu Soleil Blancista, joka on enemmän sellainen kermainen luksusaurinkovoide. Tuoksu on riittoisa sillä 1-2 suihkausta riittää hyvin. Kesto ihollani on 8-10 tuntia. Se kuitenkin muuttuu parin tunnin jälkeen enemmän ihotuoksuksi, joten tuoksu ei tunnu omassa nenässä liian hallitsevalta. 

Aerinin pullot ovat omissa silmissäni tuoksumaailman kauneimpia. Epäsymmetriset, kauniin väriset korkit yhdistettynä kulmikkaaseen ja yksinkertaiseen pulloon viestii hienostuneisuutta.


Aerinin Hibiscus Palm -tuoksua myy mm. Stockmann. Hinnat 50 ml / 115 € ja 100 ml / 165 €.

Onko Aerinin tuoksut tuttuja? Suosikkeja?

  1. Tämä on minulle täysin tuntematon tuoksumerkki, mutta seurailen tuoksuja nykyään niin heikosti ettei ihme. Itse en ota nykyään koskaan tuoksua mukaan reissuille, se on vain vähitellen jäänyt pois matkasta, huomaamatta. Kuvauksesi perusteella sitä kannattaa käydä tuoksuttamassa 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aerin Lauder on Estée Lauderin lapsenlapsi ja EL:n brändin tyyli- ja imagojohtaja, jolla on tosiaan myös oma kosmetiikka-, hajuvesi-, huonekalu-, muoti- ja asustekokoelma omalla nimellään.

      Poista
    2. Käy ihmeessä, luulen, että voisit tykätä. Dzinni tossa ylhäällä kertoikin, mistä tässä brändissä on kyse. 😊

      Poista
  2. Kuulostaisi kyllä ihan mun tuoksultani.... :)

    VastaaPoista
  3. Tässä tuoksussa on tosi kiva, että myynnissä on myös edullisia 7 ml matkapulloja. Jos haluaa tuoksua testata eikä ostaa heti isoa pulloa, on tuollainen kolmisen kymppiä maksava pikkupullo hyvä hankinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hyvä tietää, katselenpa, mistä noita saisi täältä Saksasta.

      Poista
    2. Niin on, sais kyllä olla useammillakin brändeille pieniä testikokoja.

      Poista
  4. täytyypä käydä Stockalla tuoksuttelemassa tätä. Kuulostaa ihanalta tuoksulta, josta voisin pitää. Nyt tosin olen edelleen hajuvedenostokiellossa kunnes olen saanut pari pienempää avattua arkituoksua käytettyä pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä on tosiaan saatavilla testikokokin, joten sen voi ostaa eka, jos ei ole heti ihan varma. Itselläni parin viikon reissun aikana rakkaus tähän kasvoi päivä päivältä. 😍

      Poista
  5. Tuoksuvinkit on ihania, täytyy ehdottomasti tämäkin käydä tuoksuttamassa kun tilaisuus tulee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti käydä, kun Stockan ohi kulkee. 😊

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives