Hellepäivän minimalistinen ihonhoito

*Sisältää mainoslinkkejä

Mihin se kevät jäi? Oliko sitä? Tuntuu, että tänä vuonna siirryttiin talvesta suoraan kesään ja heinäkuisiin helteiseen. Lisäksi poimin tässä välissä itselleni jonkinlaisen räkätaudin. Olin jo täysin unohtanut, miten kamala on sairastaa flunssaa, kun ulkona paukkuu hellelukemat. Olo on sata kertaa tukalampi kuin olisi muuten. Onneksi nyt näyttäisi siltä, että pahimmat flunssapäivät ovat takana, vaikka vieläkään en ole ihan terve. 

Nyt kun ilmat lämpenivät ja siihen vielä sairastuminen päälle, niin huomasin nopeasti, että siirryin entistäkin yksinkertaisempaan ihonhoitoon, koska jaksamista ei ole ollut muuhun. Onneksi myös minimalistinen ihonhoito toimii, kun valitsee tuotteet oikein. 


Puhdistuksessa olen käyttänyt vain yhtä tuotetta *Paula's Choicen Optimal Results Hydrating Cleanseria (29 €). Pumppupulloon pakattu voidemainen puhdistaja on laiskan pelastus. Se irroittaa hyvin aurinkosuojan ja epäpuhtaudet iholta. Pesun voi toistaa samalla tuotteella halutessaan. Voidemainen puhdistaja on hellävarainen, eikä kuivata ihoa.

Helteisellä ilmalla ja sairaana ollessa tykkään kosteuttaa ihoa erilaisilla misteillä, jotka ovat muuten aika vähällä käytöllä. Yksi misti löytyy kuitenkin aina kaapista sen monipuolisuuden vuoksi; *Elizabeth Arden Eight Hour Miracle Hydrating Mist (TARJOUS 19,90 € norm. 34,50 €). Miracle Hydrating Mistissa on hienojakoinen suihke. Se rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Sisältää antioksidantteja, kosteuttavaa glyseriiniä ja aloe veraa. Tuote on hajustettu, mutta tuoksu on todella mieto ja sellainen kasteisen raikas. Eikä jää leijumaa. kasvoille. Käytän pitkin päivää. Aamuisin suihkutan puhtaille kasvoille ennen muiden tuotteiden levitystä, päivän mittaan kosteutus ja virkistys tarkoituksessa. Illalla sitten taas ennen muiden tuotteiden laittoa pohjalla kosteuttajana. Sopii myös meikin kiinnitykseen.

Monitoimituotteet ovat parhaita, jos haluaa päästä mahdollisimman vähällä tuotteiden määrällä. Niinpä en ole käyttänyt erillistä C-vitamiinituotetta vaan valinnut aurinkosuojaksi tuotteen, joka sisältää C-vitamiinia. Aamun ihonhoito onkin suoritettu nopeasti. *Paula's Choice Defence Essential Glow Moisturizer SPF30 (39 €) sisältää antioksidantteja, niasiiniamidia, C-vitamiinia ja rauhoittavaa lakritsiuutetta. Samalla se antaa iholle sen kaipaaman aurinkosuojan. Imeytyy hyvin ja jättää ihon heleän näköiseksi. Jos sinulla on tosi rarvoittuva iho, lopputulos ei välttämättä ole mieleesi, mutta varsinkin kipeänä ollessa iho kaipaa pientä hehkua.

Iltaisin vain puhdistus, jonka jälkeen suihkautan iholle kosteuttajaksi mistiä.  Tämän jälkeen pelastajaksi tulee *Elizabeth Ardenin Ceramide Retinol Water Cream (TARJOUS 74,90 € norm. 111,50 €). Voide joka yksinkertaisesti tekee kaiken. Sisältää puhdasta retinolia ja sen lisäksi HPR-retinolin, joka vapauttaa retinolia pitkäkestoisesti retinolin jälkeen. Tästä huolimatta voide on niin hellävarainen, ettei se ole koskaan kuivattunut ihoani. Sisältää keramideja ja hyaluronihappoa. Kevyt voide imeytyy ihoon heti. Kosteuttaa tehokkaasti. Aamulla iho tuntuu pehmeältä ja näyttää sileältä. Voide on ollut pariin vuoteen ensimmäinen tuote, joka on vakuuttanut niin paljon, että avasin juuri kolmannen purkin, koska käyttö nopeuttaa ja helpottaa ihonhoitoa. Rakastan ajatusta, että ihoa voi hoitaa aivan parilla tuotteella tehokkaasti, eikä siihen tarvita kymmeniä purkkeja. 

 

Oletko nauttinut hellepäivistä ja pysynyt terveenä?

Tuotteiden hinnat voimassa, kun postausta on kirjoitettu, enkä vastaa niiden muutoksista.

Kuvat: Pexels

Lähetä kommentti

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives