Kuuden tuotteen pikameikki suosikkituotteilla

*Sisältää mainoslinkkejä

Pitkästä aikaa meikkijuttuja. Haluaisin tehdä näitä useammin, mutta kuten olen usein kirjoittanut, sen jälkeen, kun sain ihoni retinolin käytöllä loistavaan kuntoon, into varsinkin meikkipohjiin lopahti kokonaan. Ennen omistin kymmeniä meikkipohjia, en enää. Totuus on, etten juurikaan käytä niitä. Ainoa mikä on vakituisessa käytössä, on Jane Iredalen Mineraalimeikkipohja. Omistan myös muita meikkipohjia, mutta vain sen vuoksi, että voin testailla niitä eri ihonhoitotuotteiden päällä. En siksi, että haluaisin käyttää niitä muuten. Mitä kuumempi ilma, jätän pois myös tuon mineraalipohjan, vaikka puuterisena se kestääkin kiitettävästi hikoilua. Meikit jotka omistan mahtuvat tällä hetkellä kahteen pienehköön pussiin. Ennen niitä varten oli varattuna meikkipöydän lisäksi pari 30 litran laatikkoa. Joten nyt jäljellä ovat oikeasti sellaiset tuotteet, joita käytän jatkuvasti. Olen tullut koko ajan tarkemmaksi mitä kelpuutan, koska tuotteita on niin vähän, että niiden pitää oikeasti olla toimivia, jotta niitä on ilo käyttää. Mikään nooh, ihan hyvä -tuote ei enää riitä, että pitäisin sen.


Helteisinä päivinä meikkini on ollut hyvin yksinkertainen. Korjailen ensin *Sensain Highlighter Concealerilla (39,50 €) kohdat mitä haluan. Itselläni esim. nenänpielissä on vähän punaisuutta, laitan peitevoidetta myös aavistuksen silmien alle. Sensain peitevoide ei ole mikään tavallinen peitevoide, se on valokynän ja peitevoiteen sekoitus. Ominaisuus tekee siitä loistavan varsinkin ikääntyvälle iholle, sillä se ei ole paksua ja kuivaa. Pysyy koko päivän, eikä uppoa juonteisiin. Tykkään myös siitä, miten vähän enemmän laittamalla tällä saa tarpeen mukaan hyvinkin peittävän lopputuloksen. 

Kiinnitän peitevoiteen *IT Cosmeticsin Bye Bye Pores kivipuuterilla (37 €). Löysin puuterin sen jälkeen, kun Clarins lopetti puuterinsa, jota käytin vuosia. Ei ollut helppo tehtävä löytää korvaavaa tuotetta. Muutama hutiostos, kunnes löysin vastaavan. Tykkään siitä, että puuteri mattaa ihon pinnan ja häivyttää huokosia, se ei kuitenkaan näytä jauhoiselta vaan luonnolliselta. Tässä on samalla tavalla vain yksi sävy kuin Clarinsinkin tuotteessa. Taputtelen puuteria hivenen myös t-alueelle, koska varsinkin kuumalla se alkaa helposti kiiltelemään. 

*Hourglassin paletit ovat suosikkeja, koska niillä saa hehkuvan ilmeen ja yhdellä tuotteella pystyy tekemään oikeastaan kaiken. Eivät ole halvimmasta päästä, mutta paletissa on monta tuotetta samassa. Oma palettini on Limited Edition -paletti, jota ei enää ole saatavilla, saman tyylisetkin tuntuvat olevan tällä hetkellä loppuunmyyty. Kertovat suosiosta. Seuraavaksi tosin ajattelin, että kokoan paletin itse. Niin, että siinä on poskipuna, highlighter ja aurinkopuuteri. Nykyisessä paletissa on liikaakin sävyjä käyttööni. Aurinkopuuterin sävy sopii hyvin luomiväriksi, jonka taputtelen luomille sormin, koska pidän helposta meikkaamisesta. 

Rasvoittuville luomille on pakko käyttää pohjustajaa, muuten sävy on välittömästi luomivaossa ilman kuumuuttakin. Käytin vuosia Narsin ja Urban Decayn Primereitä, joista Narsista pidin paljon enemmän. Ajattelin jokin aika sitten, että voisin tällä kertaa kokeilla jotain muuta. Olen tykännyt tosi paljon *Smashboxin  Photo Finish Intesify 24 Hour Eye Shadow Primerista ( TARJOUS 22,60 € norm. 29 €). Tykkään siitä, että tuote on tuubissa, josta sitä puristetaan ulos, jonka jälkeen sen voi levittää sormin luomille. Luulen, että tuubi tulee kestämään pienen ikuisuuden, sillä se ei näytä loppumisen merkkejä. Pitää silmämeikin paikoillaan koko päivän omilla erittäin hankalilla luomilla, joka ei ole lainkaan itsestään selvyys. Koostumus on nuden väristä tahnaa, joka levittyy luomille helposti. Luomiväri levittyy pehmeästi sen päälle.

Kesäaikaan *Lumenen Instant Luminizer hehkutipat (TARJOUS 21,90 € norm. 29,95 €) ovat olleet käytössäni vuosia. Talvella suosin *Sensain voidemaista highlighteria, mutta kesällä tykkään sellaisesta vesimäisemmästä ja läpinäkyvämmästä lopputuloksesta, minkä Lumenen Golden Hour -tipoilla saa. Taputtelen nestemäisen tuotteen sormin poskipäille, amorinkaarella ja kulmakarvojen alle.

Lopuksi tietenkin kulmat. Omat kulmani ovat aina värjätyt, joten niihin ei välttämättä tarvitse aina olla laittamassa kulmakynää. Tykkään kuitenkin laittaa kulmat "paikoilleen", koska se tuo sellaista ryhtiä ilmeeseen, mitä tässä iässä kaipaa. Muistaako joku pidempiaikainen lukija, miten käytin vuosia Clarinsin tuotetta, kunnes menivät muuttamaan koostumuksen? Siitä asti etsin koko ajan jotain yhtä hyvää. En onnistunut löytämään kuin vasta viime kesänä Rodoksen reissulla kävin Sephorassa ja tartuin *Too Facedin Fluff and Hold Laminating Brow Waxiin (30 €). Nimi pelotti, koska en tykkää laminoiduista kulmista yhtään. Ne eivät näytä luonnollisilta, jota haen meikiltäni. Ensimmäinen veto tuotteella kulmiin, niin aloin selittämään ihan intopiukeana puolisolleni, että wow, vihdoin löysin etsimäni. Tämä on jopa parempi kuin se alkuperäinen Clarins. Paras meikkituotelöytö pitkään aikaan. Koostumus on paksuhkoa, joten tämä ei anna hirveästi anteeksi useita vetoja, koska sitten tuotetta tulee liikaa, vaikka sitä pyyhkisi harjasta tuubin suuaukkoon. Yhdellä vedolla on saatava valmista, en koe kuitenkaan asiaa ongelmaksi. Tuote pitää kulmat juuri siinä asennossa mihin ne asetat koko päivän. Tuntuvat myös joustavilta ja näyttävät luonnollisilta. Voin silti kuvitella, että laminoituja kulmia pitävät rakastavat tätä myös, sillä tällä saa nostettua hennommatkin karvat pystyyn ja ne takuulla pysyvät siinä koko päivän. :D 


Miten sinä meikkaat kesällä? Oliko joukossa tuttuja tuotteita?

Hinnat ovat olleet voimassa jutun kirjoitushetkellä, enkä vastaa niiden muutoksista.

 1. Moi Jonna! Upea iho sinulla <3 Mitä Jane Iredalen meikkipohjan sävyä käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. 🙂 Käytän puristepohjasta sävyä Radiant. Mulla on hivenen lämmin oma ihonsävy ja toi on neutraali sävy. Koen et samasta tummuusryhmästä lämpimälle iholle tarkoitettu Warm Silk, ei sovi mun kasvoille yhtä hyvin kuin neutraali Radiant.

   Poista
  2. Ja jos kesällä päivetyn, mitä en halua, saatan vaihtaa Amber-sävyyn. Mut viime kesänkin pärjäsin Radiantilla. 😄

   Poista
 2. Ärsyttää kun Hourglassin hienoimmat paletit on Kicksiltä loppu, nyt kun vihdoin ja viimein haluaisin sellaisen tilata! En ole vielä päättänyt minkä otan mutta jonkun jossa monta sävyä. Tuo sinun paletti on ihana....Smashboxin silmämeikinpohjustaja on tosi hyvä, kuten heidän meikinalus primeritkit. IT kivipuuteri on ihan jees mutta ehkä se irtopuuteri on vieläkin parempi rasvoittuvalle iholle. Tämä kivipuuteri hupenee nopeammin ja sopisi ehkä paremmin meikin korjailuun itsellä :)
  Kiva meikkipostaus, nämä kiinnostaa minua <3 minun kesämeikki on tottakai full glam aina :DD

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives