19.9.2013

Colour Elixir Giant Pen Stick


Voisi sanoa, että vihdoinkin! Omat ensimmäiset huulipunakynäni kokeilussa. Jos en ole väärässä, niin Clinique taisi tuoda markkinoille huulipunakynät ensimmäisenä. Sitten perässä ovat seuranneet niin Lumene, Isadora kuin Max Factor ja monet, monet muut.


Omiksi kokeilukyniksi valikoituivat Max Factorin 10 Couture Blush ja 30 Designer Blossom. Max Factorilla sävyjä on kaikkiaan kuusi. Huulipunakynän idea on hyvin yksinkertainen. Saat väriä huulillesin yhdellä sipauksella. Kynät ovat kosteuttavia ja niiden koostumus ehkäisee huulien kuivumista. Väri kiiltää ja kestää pitkään. Koostumus ei ole tahmeaa.


Couture Blush on sävynä upea marjapuuron sävyinen kynä, kun taas Designer Blossom on liekehtivä punainen. Molemmista irtosi väriä erinomaisesti huulille. Värit kestivät pitkään, useita tunteja, vaikka söinkin välillä. Koostumus huulilla oli pehmeää ja hoitavaa, eikä yhtään tahmeaa.

Valitettavasti näissä testaamissani kynissä koostumus on aika ohut ja luulenkin, että siitä syystä Designer Blossom karkasi tosi ikävästi huulten juonteisiin, olisi tarvinnut ehdottomasti kaverikseen "oikean" rajauskynän. Siinä taas olisi särkynyt kynän käyttöidea: helppous. Couture Blush ei vaaleampana ja mielestäni hieman paksumpana ollut karkaamassa juonteisiin samalla tavalla kuin DB. Tykkäsin silti molemmista sävyistä todella paljon. Varsinkin juuri Blossomista, joka kyllä vaatii sen rajauskynän seurakseen. 

Hinta n. 11,90 €

Millaisia kokemuksia teillä on näistä tai muista huulipunakynistä?

Tuotteet saatu blogin kautta.8 kommenttia:

 1. Hei,

  Oli pakko palata vielä tänne :). Olen siis tykännyt kynistä, eikä värit karkaile. Yksi ongelma kynien kanssa kuitenkin on. Ne eivät sovi yhteenkään omistamaani teroittimeen. Onko sinulla antaa vinkkiä tähän :)  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt heitit pahan! Sillä sain kynien mukana maahantuojalta Max Factorin oman teroittimen ja se tietenkin sopii kynien kanssa yhteen. Saakohan sitä ostettua mistään yksinään? Tai sitten pistä postia maahantuojalle asiasta...

   Itselläni DB karkaili, se oli jotenkin "lirua". Sinänsä outoa, koska tupakoimattomana ihmisenä ei huulirypyt kovin pahat ole. :)

   Poista
  2. Taidan kääntyä maahantuojan puoleen, sillä kaipaan kuumeisesti terotinta.

   Poista
  3. Toivotaan, että saat sopivan teroittimen!

   Poista
 2. Minulla on ainoastaan Lumenen huulikyniä ja tykästyin niihin kertaheitolla ja hankinkin sitten "muutaman". Koska olen tykännyt niistä niin paljon, niin en ole uskaltanut muita edes kokeilla. ;-) Niitä ei tarvitse edes terottaa, mikä on kyllä mielestäni mainio juttu. Erinomaisen toimivia ja helppoja arkipunia ja miksei juhlaankin jos sopiva sävy löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää itsekin testata Lumenen punat jossain vaiheessa, monet niitä ovat kehuneet. Ei teroitusta? Näppärää!

   Poista
 3. Flamingonpinkki tästä ko sarjasta on kaikista ihanin! Se kestää, kestää ja kestää eikä silti kuivata huulia vaikka onkin vahamainen koostumukseltaan. Vibrant Pink? Laiskana en jaksa tarkistaa blogista. Lumenen huulikynät ovat myös ihania, sopivan kevyitä mutta silti näyttäviä :). Himoittaa Tuoksuva Puu-sävy Lumenelta tällä hetkellä... Muttamutta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaverikin suositteli sitä pinkkiä, pitää varmaan käydä ostamassa. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown