Repetto - Kevyt ja hento


Itseltäni oli mennyt täysin ohi se, että Repetto on lanseerannut tuoksun. Minun onnekseni sain maahantuojalta tuoksun tuoksuteltavaksi, se herättikin heti huomioni elegantilla ulkomuodollaan.

Repetto on ammattilaistanssijoiden tarvikkeisiin erikoistunut ranskalainen brändi. Tanssitarvikkeiden lisäksi Repetto valmistaa myös laadukkaita kenkiä ja asusteita, niin naisille, miehille kuin lapsillekin.


Repetton tarina alkaa vuodesta 1947, kun Rose Repetto ompeli tanssia harrastavalle pojalleen balettitossut erityisen pehmeästä nahasta. Yhdeksän vuotta myöhemmin ranskalainen näyttelijätär Brigitte Bardot pyysi Rose Repettoa valmistamaan itselleen mukavat ja kauniit punaiset ballerinatossut elokuvaan Ja Jumala loi naisen. Näin syntyi aidot ja alkuperäiset ballerinakengät.


Repetton tuoksua kuvaillaan kevyeksi ja hennoksi kuin ballerinan liikettä. Tuoksu yhdistää kirsikankukat ruusun ja päärynän raikkauteen.


Alkutuoksussa kirsikankukkaa ja päärynää. Sydäntuoksussa kukkivat ruusu ja appelsiinin kukka. Loppusilauksen hennolle tuoksulle antaa vanilja. 

Pullon on haluttu henkivän ballerinan liikkeiden keveyttä ja herkkyyttä. Jokainen tuoksupakkaus on kiedottu viehättävään silkkinauhaan ja pakkausta koristaa Repetton vuonna 1964 suunniteltu logo. Pullo on virtaviivainen ja muodoltaan erittäin kiehtova, kaulaansa se on saanut Repetto-korun. Omasta mielestäni pullo on täydellisen onnistunut. Itselleni jo tuoksun pullolla on iso merkitys ja tämä puri hempeydellään ja romanttisuudellaan välittömästi minuun.

Tuoksusta minulle tuli mieleen hieman Guerlainen Aqua Allegoria Cherry Blossom, niin intensiivinen ja laadukas kirsikankukan tuoksu tässä on. Tuoksun nenähän on Olivier Polge, joka luonut sellaisia tuoksuklassikoita kuin Burberryn The Beatin, Bvlgarin Mon Jasmin Noirin, Cliniquen Happy Heartin, Dior Hommen, Victor & Rolf Flowerbombin ja monia monia muita. Jälkituoksuna vanilja säilyy iholla todella kauan, vaikka kyseessä on Eau de Toilette.


Suosittelen tuoksua kaikille, jotka rakastavat kirsikankukan ja ruusun tuoksua. Ai niin, perheen kaksilahkeinen piti tästä tuoksusta myös kovasti ylläni. ;)

Joko olette testanneet vai onko Repetton tuoksu teille uusi tuttavuus?

Suositushinnat:

Eau de Toilette 100 ml 79 €
Eau de Toilette 50 ml 59 €
Eau de Toilette 30 ml 39 €
Bodylotion 150 ml 24 €
Shower Gel 22 €

Tuoksu saatu blogin kautta. 1. Tosi nätti pullo näyttää ainakin hajuvedellä olevan! Täytyy kokeilla seuraavalla kaupunkireissulla jos vaikka löytäisin :)

  ♥ minttusblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuun itseenikin puri pullon "ballerina-look" välittömästi. Kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan.

   Poista
 2. Onpa todella kaunis pullo ja tuoksukin kuulostaa mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on, tuoksusta saattaa tulla jopa pienet Chanel Mademoiselle fibat aluksi, mutta sitten se muuttuu täysin eri tuoksuksi.

   Poista
 3. Hmm. Täytyypä kokeilla tätä tuoksua, sain siitä kesällä nimittäin tuoksunäytteen. Tuoksunäytteiden kanssa käy vain useasti niin, että unohdan sen testerilaatikkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testerit tahtoo itseltäkin jäädä käyttämättä, jotenkin iso pullo on konkreettisesti esillä, siitä on helpompi tuoksutella. En saa sitä tientynlaista "kivaa fiilistä" testereistä, minkä saa kaunista pulloa ihaillessa. Tietenkin tuoksun sisus merkkaa, en ostaisi tuoksua pelkästään kauniin pullon vuoksi, mutta voin sanoa olevani sen verran ronkeli, että jos tuoksun pullo ei ole makuuni, saatan jättää sen hyllyyn, vaikka sisus miellyttäisikin. :D

   Poista
  2. Mä oon alkanut hyödyntää noita testereitä niin, että kuljetan niitä käsilaukussa tai otan mukaan matkalle. Etenkin nykyään niissä monesti on suihkautusmahdollisuus (mikä tää on oikeesti nimeltään?!), jolloin ne on ihan hygienisiäkin käyttää. :) Toki ulkomuoto niissä ei huimaa, mutta eivätpä vie paljoa tilaakaan.

   Poista
 4. I simply adore Repetto... ancd coffee, as you... Nice blog, may I add you in my G+ circles? Let me know :)

  VastaaPoista
 5. Olet ottanut taas aivan mahtavat kuvat :). Ja tekstisi houkuttelee testaamaan tämän jo seuraavalla kauppareissulla.

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos. Tällä halvalla muotokuvalinssillä saa ihan kivoja kuvia, mutta haaveissa on kalliimpi ja vielä laadukkaampikin linssi. Saisi varsinkin meikkikuvista vielä enemmän irti. Rungon ei välttämättä tarvi olla mikään hirmu kallis, mutta linsseihin kyllä kannattaa sijoittaa, ero on kuvatessa hämmentävä.

   Poista
 6. Tuo tuoksu on ihana! :) Oon käyny monesti sitä tuoksuttelemassa mutta vielä ei oo tarttunu mukaan. Vielä jokupäivä tuo kyllä pääsee omallekkin hyllylle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin yllätyin siitä kuinka ihana tuoksu on kyseessä. Itselle yllätystuoksu paketissa, mutta kiinnitti heti huomioni ja pääsikin ensiksi arvosteltavaksi.

   Poista
 7. Pullo on upea idealtaan pakkausta myöten, vaikka luenkin logon koko ajan l'epetto. :)

  VastaaPoista
 8. Tämä on kyllä aivan uusi tuttavuus,mutta tuo kuvaus ruususta tuoksussa herätti ehdottomasti kiinnostukseni! Pitääpä käydä nuuhkimassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseltäkin mennyt aikoinaan ihan ohi! No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

   Poista
 9. En ole ikinä kuullutkaan merkistä, mutta ei jumaleissön, miten upea pullo!!! Täytyykin ottaa tästä enemmän selvää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullon suunnittelu on kyllä totaalisesti onnistunut!

   Poista
 10. Ei ole lainkaan tuttu tämä. Pitäisi päästä nuuskuttelemaan...

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives