Elie Saab: Unelma naisellisuudesta

(Yhteistyössä Oy Norex Cosmetics Ab)

Tietyt hetket/tapahtumat tekevät elämästä ainutlaatuisen. Itselleni yksi näistä ainutlaatuisista hetkistä tapahtui, kun nuuhkaisin ensimmäisen kerran Elie Saab:n Le Parfum Eau De Parfum Intenseä. Se oli rakkautta ensi nuuhkaisulla. Tuli tunne, että joku on tehnyt tuoksun juuri minulle. Tunsin sen välittömästi omakseni. Tuoksun jalokivimäinen pullo on arkipäivän luksusta jokaisen naisen kotiin.


Alkutuoksussa appelsiininkukkaa, sydäntuoksussa huumaa voimakas ylang-ylang, jota keventää hieman hunajaruusun makeus. Pohjatuoksussa vaikuttavat patsuli ja vivahteikas ambra. Tuoksu on voimakas ja erittäin naisellinen. Sopii mielestäni paremmin iltaan kuin päivään. Itse koen, että tämä tuo naisen askeleeseen samanlaista varmuutta kuin korkokengät. Tuoksu ylläsi jäät varmasti ihmisten mieleen, sinua ei tulla unohtamaan. Elie Saab Intense on tärkeiden hetkien tuoksu.


Elie Saab on hurmannut myös naapurin prinsessa Victorian, joka käytti hänen suunnittelemia pukuja häitä edeltävänä iltana, sekä tyttärensä ristiäisissä. Elie Saab:n pukuihin ei ole kaikilla rahaa, mutta tuoksu on helpommin saavutettavissa.


Tuoksun kestävyys ja intensiteetti ovat aivan mielettömiä, joten käyttäkää varovasti! Vielä suihkun jälkeen pystyin haistamaan iholtani vienon tuoksahduksen Intenseä

Ihastuin tuoksuun niin, että Keyword: Love päätti ojentaa Elie Saab:n Intense -tuoksulle ruusun, sillä erikoisuudellaan ja omaleimaisuudellaan tuoksu on sen ansainnut.

Tuoksu on ollut myynnissä 1.9.2013 alkaen. Oletteko ehtineet jo testaamaan?

Suositushinnat:

Eau De Parfum Intense 30 ml, 59 €
Eau De Parfum Intense 50 ml, 88 €

Tuoksu saatu blogin kautta.

 1. Sulla on kyllä ihanan intohimoinen suhtautuminen tuoksuihin. :) Ja kivasti kuvaat eri tuoksuja. :)

  Tulee tällaiselle -ei niin innokkaalle tuoksuttelijallekin halu päästä nuuhkimaan, kun lukee näitä postauksia. Niinkuin nyt se Hugo Bossin uusi esim. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla! Ehkä aito intohimoni tuoksuihin pilkistää postausten takaa esiin. ;)

   Poista
 2. Mulla on tuota käyttämättä jäänyt näytepullo. Pitääkin mennä tuoksuttelemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tunne, että voisit tykätä! Tämä on makea, mikä oli sun makuun, mutta tässä on kukkaisuuttakin, mistä itse pidän. ;)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives