Syksy on violetti

Jason Wu:n syksyn 2013 muotinäytöksessä näkyi upeita violetteja ja sinisiä silmämeikkejä. Vahvan silmämeikin parina huulimeikki oli lähes olematon. Ihastuin muotinäytöksen kuviin niin paljon, että päätin toteuttaa meikistä oman versioni.

Luomumeikki lähetti minulle testiin kaksi kaunista Zuiin violettiä luomiväriä: Blackberryn ja Grapen. Tämä olikin ensikosketukseni merkin luomiväreihin. Zuiin luomivärit ovat talkittomia ja luomivärisarjan takana on yhdistelmä ruusun, kamomillan ja jasmiinin kukkia. Niiden sisältämät mineraalit ja vitamiinit rauhoittavat, sekä ravitsevat silmäluomia. Yksikään hoitava tuote näille lurppaluomille ei ole liikaa, joten mikäs sen parempaa, jos sellainen ominaisuus löytyy luomiväreistäkin.


Olin todella yllättynyt kuinka hyvä pigmentti näissä oli. Sävy Grape tuoksui ihanan kukkaiselta, kun taas Blackberry haisi nenääni hieman "eltaantuneelle". Hajustaan huolimatta koostumuksessa ei ollut mitään vikaa. Molemmat ovat mukavan samettisia ja harrastelijameikkaajan niinkuin minä, oli helppo levittää väriä luomelle. Tein meikistäni tarkoituksella poikkeuksellisesti hieman alapainotteisen ja mielestäni se sopi raskaisiin luomiini paremmin kuin olin odottanut. Joten uutta kannattaa aina kokeilla!

Vai mitä sanotte?


Uskokaa tai älkää, mutta tässä kuvassa on itselläni niin paljon silmämeikkiä, että mietin kaksi kertaa, kehtaanko lähteä kauppaan... Koenkin tämän enemmän iltameikiksi.

Meikissä käytetty seuraavia tuotteita:

* Zuii Grape (saatu)
* Zuii Blackberry (saatu)
* Zuii Meikkipuuteri Creme (saatu)
* Benefit High Beam
* Clarins Fix`Mascara
* Max Factor Erace 07 Ivory
* Sensai 38°C
* MSCHIC by Seppälä Poskipuna Rouge After Glow
* Pout Brow Pencil Brown
* Dr. Hauschka Kajal Eyeliner Black (saatu)
* Lancôme Color Fever Gloss 334
* TF Shadow Insurance
* Lumene BB Cream 01 Light


 1. Aivan ihana meikki, sopii sinulle. Kauniit ja syksyyn sopivat sävyt. Zuii on vilahdellut blogeissa siihen malliin, että kiinnostukseni merkkiä kohtaan on herännyt. Uusi sarja siis minulle, mutta toivottavasti ei enää kauan. Palan halusta päästä testaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän mennessä ei ole mitään pahaa sanottavaa. Luonnonkosmetiikasta yksinkertaisesti paras meikkisarja, mitä olen kokeillut. Nämäkään värit eivät levittäessä varisseet silmien alle, jota tapahtuu minulla jopa UD:n luomivärien kanssa, tosin pigmentti ei ihan hakkaa UD:tä (aika harva muu merkki hakkaa), mutta todella hyviä ovat. Blogien kautta minäkin koukutuin, omat kokemukset luonnonkosmetiikka meikeistä olivat olleet vähän sellaisia naah-kokemuksia, joten en ihan heti syönyt näidenkään hyvyyttä, piti päästä itse kokeilemaan. ;)

   Poista
 2. Ihanat silmät ja meikit, voi jestas! Sulle sopii vahva häivytetty alarajaus ihan hitsin hyvin! Kissansilmät suorastaan. Violetti on ihan parhaita silmämeikkisävyjä sopii arkeenkin tosi hyvin. Kyllä noilla silmillä voi mennä vaikka mihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oma arkimeikkini on niin neutraali, että heti, jos on väriä enemmän silmissä, tuntee itsensä hetken oudoksi. Kävin kyllä siellä kaupassa, en ainakaan huomannut, että tuttu kassa olisi katsonut jotenkin oudosti. :D

   Poista
 3. Aivan mielettömän hieno silmämeikki! Silmät korostuvat todella kauniisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En edes ollut ajatellut, että alapainotteinen meikki voisi sopia raskaille luomille, olin epävarma peilistä katsoessa, mutta kuvat nähtyäni tuli fiilis, että täähän on ihan jees!

   Poista
 4. Hyvältä näyttää! Mulla on yksi Zuiin luomiväri ja tykkään kyllä. Väriä lähtee helposti ja Sunflower sävy on kaunsi kultainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunflower näyttää kauniilta, mitä olen sitä blogeista bongannut. Tulossa jossain vaiheessa meikki tehtynä Zuiin Flamella, joka on poltetun oranssin sävyinen. :)

   Poista
 5. Ei huono. Melkein tekisi itseki mieli kokeilla miltä violetti näyttäisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen aina tykännyt violetistä, mutta tietyt sävyt saattavat saada silmäni hieman itkettyneen näköiseksi, joten ollut aina vähän arka käyttämään violettiä. Ehkä enemmän on tässä tapauksessa parempi. :)

   Poista
  2. Totta. sama taitaa käydä kaikissa missä hippunenkin punaiseen taittavaa.

   Poista
 6. Upeat värit! Mäkin oon alkanut hiljalleen lämmetä violetille luomilla. Smokedin violetti Rockstar on ollut vihreän Loadedin kanssa eniten käyttämiäni sävyjä. Oon tehnyt niistä jopa töihin sopivan version tekemällä niillä paksun, siipimäisen ylärajauksen. :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis ja upeasti silmiesi väriä korostava meikki. Alapainotus sopii hienosti silmiesi rakenteelle, joten kokeile ihmeessä muitakin värejä ja yhdistelmiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin todella yllättänyt tuosta, että alapainotteisuus olikin hyvä juttu. Ei vetänyt katsetta alaspäin niinkuin ensin pelkäsin. Ehkä ei seuraavaksi pidä odotella testauksen kanssa 20 vuotta. :D

   Poista
 8. Aivan upea meikki! Sopii sulle tosi hyvin. Mä yllättäen tykkään myös sävyistä kovasti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä arvasin, että voisit tykätä, onhan kyseessä violetti! ;)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives