7.9.2013

Hattaraa kynsille


Olen tainnut joskus mainita, että minulla ei ole kuin yksi nuden sävyinen kynsilakka, jota olen käyttänyt jo vuosia. Se on OPI:n hempeään pinkkiin taittava Bubble Bath. Toiset eivät käytäkään muita kuin nudeja sävyjä, minä en. Arvaatteko miksi? Uskokaa tai älkää niin ainakin omasta mielestäni nudet sävyt ovat kynsillä niitä, jotka vaativat kynsinauhojen ja käsien kunnolta paljon. Värilliset lakat ovat paljon armollisempia, jos kätesi eivät aina ole priimakunnossa. 

Itse läträilen sen verran paljon veden kanssa päivittäin, että kynsinauhani kuivuvat väkisin. Tämän vuoksi niiden kunto oikeasta hoidosta huolimatta ei aina ole paras mahdollinen, varsinkin talvi on käsilleni kamalaa aikaa. Siksi käytänkin neutraalin sävyisiä lakkoja hyvin harvoin.

Sain Kauneudenkaupalta testiin OPI:n Coney Island Cotton Candyn, joka on väriltään kaunis pehmeä nude, eikä taita pinkkiin kuten Bubble Bath vaan aavistuksen beigeen. Lakka levittyi kynnelle helposti ja tasaisesti. Kuivuikin suht nopeaan. Kolme kerrosta lakkaa olisi periaatteessa riittänyt, mutta itse lisäsin vielä neljännen kerroksen. 

Tykkäättekö te nudelakoista? Mikä on suosikkinne?

Minulla on tarjota myös pientä herkkua lukijoilleni. Saatte Kauneudenkaupasta 20 % alennuksen kaikista OPI:n normaalihintaisista kynsilakoista. (Ei koske San Francisco -kokoelman lakkoja.) Naputtele kassalla kuponkikoodi-laatikkoon: keyword ja alennus näkyy välittömästi loppusummassa. Koodi on voimassa syyskuun loppuun asti! Ostoksille pääset tästä.

Tuote saatu blogin kautta. 


12 kommenttia:

 1. Kivan värinen kynsilakka, tätä voisi jopa kokeilla. Itse en käytännössä juuri koskaan käytä lakkaa, koska töiden vuoksi kynnet täytyy pitää lyhyenä ja sinne ei mitkään klassisen punaiset oikein muutenkaan sovi. Tälläinen nude-väri voisi olla kuitenkin hyvä. Kynsinauhat minullakin tosin ovat aivan kamalassa kunnossa vaikka kuinka rasvaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynsinauhoihin kannattaa laittaa yöksi öljyä, se auttaa vähän paremmin kuin rasva. Itse laitan talvisin EA:n Eight Hour Creamia, joka on vielä parempaa kuiviin kynsinauhoihin kuin öljyt. Itsehän pidän aika lyhyinä kynsiä vain noin sormenpäähän asti, en osaa olla pidemmillä. Punainen on kyllä sellainen väri, että jos sitä ei tunne omakseen, niin ei kannata pistää, minusta punainen näyttää kauniilta juurikin lyhyissä kynsissä, todella pitkissä tulee raatelija korppi mieleen. :D

   Poista
  2. Nuo öljyt olinkin ihan unohtanut, niitä taitaa parikin olla tuolla pöytälaatikossa. Täytyy ottaa taas käyttöön. Ardenin voidetta moni on myös kehunut. Se tuntuu auttavan vähän vaivaan kuin vaivaan. Tykkäisin kovasti niistä punaisista lakoista, en juuri muuta itseasiassa omistakaan. Töissä kuitenkin on paremminkin eduksi, kun ei itseään ihan niin paljon korosta, joten ovat jääneet käyttämättä. Joku tuollainen huomaamattomampi lakka voisi olla siis parempi.

   Poista
 2. Kaunis nude, juuri sellainen huomaamaton mutta huoliteltu. Käyttäisin varmaan tällaisia ellei mulla olisi niin värjäytyneet kynnet:D Ja ellei värilakoissa olisi niiiiiin paljon kaikkea ihanaa. Tosi nätti lakkaus on kyllä semmoinenkin, että laittaa läpikuultavan lakan päälle vaikka valkoiset leimaukset ja erilaisia ranskisvariaatioita olisi kiva tehdä myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin kade kaikille, jotka jaksavat taiteilla kynsilleen jotain, itse olen liian laiska, joten käytän senkin ajan ihailemalla toisten tuotoksia netissä. ;)

   Poista
 3. Nudet vaatii kyllä kynsiltä/käsiltä paljon, mutta ne on tosi näppäriä varsinkin ranskalaisissa manikyyreissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mä sanon, ettei mulla ole ikinä ollut ranskiksia, niin onko se noloa kauneusbloggaajalta? :D

   Poista
 4. Sori, minuu häiritsi tässä että kummasta lakasta kuva oli..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coney Island Cotton Candysta. ;)

   Tekstistä: "Sain Kauneudenkaupalta testiin OPI:n Coney Island Cotton Candyn, joka on väriltään kaunis pehmeä nude, eikä taita pinkkiin kuten Bubble Bath vaan aavistuksen beigeen. Lakka levittyi kynnelle helposti ja tasaisesti. Kuivuikin suht nopeaan. Kolme kerrosta lakkaa olisi periaatteessa riittänyt, mutta itse lisäsin vielä neljännen kerroksen."

   Ehkä hieman vaikeasti sanottu. :D

   Poista
  2. Cotton Candyhan on hattara. ;)

   Poista
 5. Täydellisen nudesävyn löytäminen on yllättävän vaikeaa. Se mikä toisella bloggaajalla näyttää upealta voi näyttää omissa kynsissä ihonsävyyn peilautuen kamalalta.

  Olen varovainen nude-lakkojen suhteen, sillä hutiostoksia ja "kalmankynsiä" on useampia. Tarkoitan siis lakkasävyjä, jotka eivät sovellu ihonsävyyn ja näyttävät syystä tai toisesta sen vuoksi ikävältä ja "kuolleelta".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, oikean Nudesävyn löytäminen on vaikeaa, ilmankos olen jämähtänyt siihen yhteen sävyyn!

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown