16.9.2013

Näyttää ihan omenalta!


Uskotteko, mutta miesten suusta saattaa usein kuulua järkeviäkin lauseita? Oman mieheni kunniaksi täytyy sanoa, että hänen suustaan noita naisen logiikkaankin meneviä lauseita kuuluu aika usein. Eräs ilta sohvalla istuessamme mieheni tokaisi: "Nyt kun kirjoitat tuota blogiakin, niin eikös olisi aika hankkia sinullekin iPad." Saatte itseksenne laskea montako kertaa hänen täytyi houkutella minua mukaan ideaansa. 

Miehelläni on ollut käytössä oma iPad jo vuoden verran ja hän on ollut siihen erittäin tyytyväinen.


Omaksi mallikseni valikoitui valkoinen iPad mini. Halusin pienen, helposti käsilaukkuun sujahtavan mallin. Onhan tällä nyt helpompi päivittää blogia ja lueskella kommentteja kuin kännykän näytöltä, mikä on toistaiseksi toiminut matkustavana "toimistonani". (eikä puhuta siitä Angry Birdsin pelaamisesta mitään...)


Olen nyt ehtinyt viikon verran pyöritellä kapistusta käsissäni ja se vaikuttaa varsin oivalta kumppanilta. Kotona ollessakaan ei tarvitse välttämättä aina mennä nostamaan läppärin kantta ylös vaan voin hoitaa asiat nopeasti alta pois tämän kanssa.

Meidän perhehän ei tunnetusti ole merkkiuskollista väkeä muuta kuin yhdessä asiassa. Tunnustan olevani totaalisessa koukussa, enkä edes häpeä. Monellehan nämä ovat henkimaailman juttuja, niin myös itselleni. Oma "kokoelmani" ja viimeinen kuva kertokoon kaiken...


Joko teidän käsilaukussanne on kannettava "toimisto"?4 kommenttia:

 1. Meillä on asustellut iPad jo pitkään, mutta itse en jostain syystä ole vielä innostunut siitä. Paitsi lentokoneessa tykkään pelata apukokin kanssa ;) minulla on isonäyttöinen kännykkä sekä miniläppäri, joiden kimpussa olen jatkuvasti. Läppärikin menee kivasti käsilaukussa jos tarve vaatii. Apukokki on kyllä kovasti kehunut laitetta ja iPad onkin kasvanut käteen jo melkein kiinni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en ollut innostunut! Mieti, että miehellä oli ollut laite jo vuoden, enkä ollut vielä alkanut omaa haluamaan. :D Yleensä, kun mies hankkii jotain, mulla on oltava sama tavara viikon sisällä...

   Nyt viikossa olen ehtinyt kummasti tähän koukuttua. :p

   Poista
 2. Täälläkin on koukututtu iPadiin täysin. Ootellaan vaan ministä sitä retina-versiota, ennen kun vaihdetaan toi täysikokokeinen siihen.

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollut tosiaan reilun vuoden ajan tää ns. iPad kolmonen, jossa on retina-näyttö, ja duunikaverin iPad 2:n vertaillessa ei nähty mitään eroja kuvanlaadussa esim. leffojen tai Eurosportin streameissä. Ehkä pelikäytössä joitakin eroja voi löytyä, mut eipä iPadia kai kukaan pelikäyttöön hommaakaan. Uudessa MacBook Prossa on myös retina-näyttö, ja myös melkein tonni lisää hintaa! Perusteetta, sanoisin.

  -Teemu

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown