Vuoden parhaat 2014 – Meikit


Minua alkoi naurattamaan vähän tätä Vuoden parhaat – Meikit -postauksen tuotteita valitessani. Voinko oikeasti valita kolme meikkipohjaa? No kyllä voin, tämä on minun blogini ja meikissä kaunis meikkipohja on minulle se tärkein asia. Luomiväri on itselleni ihan toissijainen juttu, mutta pohjan on oltava kaunis. Huonoa pohjaa ei pelasta mikään meikki, pahentaa vain. Niinpä käytin valtaani ja valitsin taas tuotteita, joita käytän ahkerasti ja joista oikeasti pidän.


BIOTHERM SKIN BEST CC CREAM

Kun aluksi luin jostain toisesta blogista Biothermin Skin Best CC Creamista, ajattelin, että se ei melko silikonisena soveltuisi omalle pintakuivalle iholleni ollenkaan, mutta olin väärässä. Hyvä kosteutus alle ja voide levittyy iholle tasaisesti, eikä tartu kuiviin kohtiin. Jättää ihan omanlaisensa pinnan. Sellaisen utuisen, sanoisin, että Lumenen Longwear Blur tekee melkoisen samanlaista jälkeä, mutta ei kuitenkaan ihan. Lumenen tuote on lisäksi koostumukseltaan paljon kuivempaa kuin Skin Best CC Cream. Peitto on keskitasoa. Heti ensimmäisellä kerralla tätä käyttäessäni sain kaupassa eräältä tuntemattomalta ihmiseltä kehuja kauniin näköisestä ihostani. Mikä oli aika hämmentävää. Skin Best CC Cream on tuote, jonka valitsen, jos tunnen epävarmuutta ihostani, eikä se ole parhaimmillaan. Tuote sisältää mm. spirulinaa ja Astaxanthinia, joka tekee ihosta terveemmän näköisen. Astaxanthinia voi nauttia myös sisäisesti, silloin se ennalta ehkäisee auringossa palamista ja sekä flunssaa, koska se on yksi voimakkaimmista antioksidanteista. Puhumattakaan siitä, että se on hyväksi sydämelle ja verisuonille.


DIOR ROSY GLOW

Menneenä vuonna minä sain vihdoin hankittua itselleni paljon hehkutetun Rosy Glown. Hankinta, jota en ole katunut hetkeäkään. Todellakin kaiken hehkutuksen arvoinen. Väri näyttää napissa kylmältä, mutta se sopii kaikille, sillä se reagoi erilailla jokaisen ihon kanssa. Joten Rosy Glow ei näytä minun poskillani samalta kuin sinun. Puna on hurjasta väristään huolimatta poskilla tosi luonnollinen ja sillä saan haluamani mahdollisimman luonnollisen kevyen rusotuksen poskille.


MAKE UP FOR EVER AQUA LINER (15 IRIDESCENT ANTHRACITE)

Olen todella laiska rajailija. Suurin syy on se, että ensin näet hirveän vaivan ja sen jälkeen minun silmissäni ne rajaukset pysyvät hyvänä ehkä 20 minuuttia, jonka jälkeen saa alkaa pyyhkimään suttuja. Make Up For Everin Aqua Liner on tehnyt koko vuoden ajan rajailustani helpompaa. Nestemäinen rajausväri on helppo levittää ja siveltimestä tulee juuri oikean verran väriä kerralla. Parilla nopealla vedolla rajaukset ovat valmiit. Tykkään lisäksi tästä harmaasta sävystä, joka on paljon persoonallisempi kuin musta tai ruskea. Mikä parasta tämä kestää kaiken, siis aivan kaiken. Ei suttaa, eikä kulu. Poistamiseen suosittelen Make Up For Everin omaa silmämeikinpuhdistajaa tai sitten painelemalla hetken silmiä öljypohjaisella putsarilla. Väri irtoaa paloina vähän 38°C -ripsivärien tapaan. Jos minun pitäisi käyttää vain yhtä rajausta, se olisi tämä.


GUERLAIN SUPER AQUA SERUM – BB HYDRA+

Sinisestä tuubista tulee välittömästi mieleen mennyt kesä, vaikka kyllä minä tätä vieläkin käytän, kun haluan meikkipohjastani tosi luonnollisen. Tässä tuotteessa yhdistyvät anti-aging, Guerlainin klassinen Super Aqua Serum ja BB-voide. Tällä jokainen korppuihoinen saa iholleen kauniin luonnollisen hohdon. Tasoittaa hempeästi ihon sävyä. Tämä on kuin kasvoilla olisi värillistä seerumia. Kosteuttava BB-voide on koostumukseltaan miellyttävän kevyttä ja se levittyy iholle seerumin tavoin. Pitää ihon kosteutettuna koko päivän. Kukkainen Guerlanmainen tuoksu vie minut välittömästi kesän aurinkoisiin päiviin. 


GUERLAIN KISSKISS SHAPING CREAM LIP COLOUR (ROUGE KISS)

Olen suuri huulipunien ystävä ja eittämättä vuoden paras huulipuna tulee Guerlainilta. KissKiss on pakattu pikkumustaan ja sisältä paljastuu puna, jonka koostumus on unelmaisen pehmeää ja täyteläisen pigmenttistä. Lopputuntuma on satiininen. Ei kuivata huulia ja tuntuma muutenkin huulilla on erittäin miellyttävä. Ei sotke kovin pahasti lasin reunoja, mutta syömisen jälkeen tarvitaan pientä korjailua, mutta sen tekee ihan ilokseen, kun voi tarttua tähän kauniiseen hylsyyn. Ei kaipaa hienosteluja, suoraan hylsystä vaan. Koska kyse on Guerlainista, huulipuna myös tuoksuu. Se on sekoitus vaniljaa ja orvokkia ja meheviä marjoja. Omistan näitä kaksi, mutta seuraavan värin valinta on jo suoritettu. ;)


SENSAI BRIGHTENING MAKE-UP BASE

Monet tykkäävät matasta ihosta, minusta kaunis iho taas kiiltää aina vähän. Mitä vanhemmaksi tulen niin olen sitä mieltä, että juuri se terve kuulto tekee ihosta nuorekkaamman. Mattainen vahamainen iho saa sinut takuulla näyttämään vanhemmalta. Suosikki primerini oli pitkään Clarinsin Instant Light Radiance Boosting Complexion Base ja pidän siitä kovasti edelleen. Tosi kuivina ihopäivinä valitsen aina alle Zuiin, mutta kaikkina muina valintani on Sensain Brightening Make-up Base. Se saa näyttämään jokaisen meikkivoiteen iholla paremmalta ja meikki kestää pidempään. Iho näyttää heleältä ja luonnolliselta. Mikä parasta iho tuntuu kosteutetulta. Primerit ovat makuasioita, mutta tämä on käyttämistäni tähän saakka vakuuttavin.


DIOR FLUID STICK

Diorin innovatiivinen keksintö Fluid Stick yhdistää huulipuna ja huulikiilto niin, että koostumus tuntuu huulilla vesimäiseltä. Vesimäisyydestään huolimatta sävyt ovat intensiivisiä ja ne pysyvät huulilla pitkään, vaikka ne tahraavatkin kuppien reunat armotta. Silti sitä väri riittää edelleen huulille. Muutaman tunnin päästä lisäys on sen sijaan tarpeen. Aplikaattori annostelee yhdellä pumppauksella juuri sopivan määrän tuotetta ja se on suunniteltu niin, että sillä on helppo tehdä tarkempaakin jälkeä. Olen Fluid Stick-addikti ja minulta löytyy näitä peräti neljä.



ELIZABETH ARDEN FLAWLESS FINISH PERFECTLY NUDE

Edelleen täydellisin kokeilemani meikkivoide. Voiko meikkivoide näyttää iholta tuntien kuluttua jopa paremmalta kuin juuri levitettynä? Kyllä voi tai ainakin Flawless Finish Perfectly Nude näyttää. Meikkivoide on kevyt. Se antaa iholle luonnollista ja kestävää heleyttä. Tätä voi huoletta kerrostaa, ilman, että tarvitsee pelätä liiallista maskia. Keveydestään huolimatta peittää ihon pieniä virheitä kuten punakkuutta. Ikääntyvä iho lisäksi kiittää, sillä meikkivoide sisältää suojaavia C- ja E-vitamiineja.


Näitä vuoden parhaita on vielä kaksi postausta jäljellä, toivottavasti jaksatte. Toivottelen teille oikein ihanaa uutta vuotta!


Osa tuotteista saatu blogin kautta, osa omiani.









  1. Oih nyt ollaan niin kauniiden ja ylellisten tuotteiden äärellä, etten ihmettele laisinkaan suosikkejasi. Ja sinulla on niin kaunis ja heleä iho. <3

    Luulenpa että jokaikinen meikkituotteesi on minulle vieras, tuo Biother CC kiinnostaa ja Sensai vaikka on niin ihana merkki, on lompuukille hieman tyyris. :)

    Iloista uutta vuotta senkin kaunotar. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sensain hinta ei ole kovin paha ja sitten vaan alesetelit käyttöön. :D Primer kestää käytössä ikuisuuden. ;)

      Ihanaa uutta vuotta Tiia! <3

      Poista
  2. Oijoi, kuinka tyylikkäitä tuotteita. Kumpaa suosittelet Biothermin vaiko Elisabetin meikkipohjaa, jos toinen pitäisi valita ja punakkuutta peittää? Sunnittelen vain tässä tax-free ostoksia. Hyvää Uutta Vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos on pintakuiva tai kuiva iho niin ehdottomasti EA. Muille ihotyypeille sitten tuo Biotherm. Jos ei tykkää kovin silikonisesta tuntumasta sittenkään Biotherm ei ole oikea. EA on ihan loistava ikääntyvälle iholle. Loppujen lopuksi makuasia. ;)

      Poista
  3. Upea sävy huulipunassa - ja olen samaa mieltä kanssasi - vanhempi iho näyttää kauniimmalta, jos se hieman kiiltelee - siksipä tämä Lady on suosiolla jättänyt puuterin käytön vähemmälle;)
    Oikein hyvää uutta vuotta, Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rouge Kiss on upea ja se oli ensimmäinen hankintani, kun nuo KissKissit tuli myyntiin. Itselläni on varmasti tuosta liian matasta ihosta traumat ysäriltä, kun sitä kivipuuteria tuli käytettyä melkoisen reilulla kädellä, lähinnä naurattaa ne kuvat nyt. :D

      Oikein ihanaa uutta vuotta Lady! <3

      Poista
  4. Täällähän oli monta tuttua juttua. Kuten Biotherm BB, joka on myös oma suosikkini. Ja Guerlain huulipunat ovat ihan parhaita. Mieli tekisi kokeilla myös toi Ardenin meikkivoide.

    Kivaa vuodenvaihdetta Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Biotherm on kyllä loistava, olin yllättynyt, että sulautui myös pintakuivaan ihoon kuivia kohtia korostamatta. :)

      Ihanaa uutta vuotta Ninni! <3

      Poista
  5. Hyviä valintoja, ehdottomasti! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika selektiivistä nyt kun katselee, mutta toisaalta... no tiedät mut. ;)

      Poista
  6. Oi tuo Biotherm kuulostaa kyllä tosi hyvältä. Muutenkin kaikki tyylikkäitä ja kauniita pakkauksia, ovat ilo silmälle! Hyvää uutta vuotta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähän valitsen meikkejäni toimivuuden lisäksi myös pakkausten perusteella. :p Biotherm on mahtava.

      Ihanaa uutta vuotta!

      Poista
  7. Kiinnostuin kanssa tuosta Biothermistä :) Innolla odotan lisää, koska näistä bongaa tosi hyviä tuotteita.

    Hyvää Uutta Vuotta Ihanainen <3

    VastaaPoista
  8. Harmi kun en tunne noista yhtään. Elizabeth Ardenin meikkivoidetta olen etsiskellyt, mutta ei ole tullut vastaan edes lentokentillä. Kokeilematta en tohdi tilata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tuntuu olevan kiven alla. Helsingin Stockmannilta on ainakin saanut EA:n meikkivoidetta, mutta sinulla on sinne aika paljon matkaa. :( Meikkivoide kun pitää kokeilla, että saa värin oikeaksi. Toivottavasti saat sen jostain käsiisi, on meinaten aikuiselle iholle ihan loistava.

      Poista
  9. Kaikista eniten näistä kiinnostaa tuo Biotherm! Saisikohan sitä tilattua jostain? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa ainakin Sokoksen ja Stockmannin verkkokaupoista. :) Värivalinta on helppo, kun ei ole kuin tummempi ja vaaleampi. Vaaleampi on talvella itselleni hyvä, mutta kesällä ehdottomasti se tummempi. Hinta on 39 euroa. :)

      Poista
  10. Mä olen unohtanut Rosy Glow'n kokonaan, pitää kaivaa se esille heti huomenna! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, ei Rosy Glowta saa unohtaa, nyt se äkkiä esiin! :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives