Bakel Pure Act Water – Puhdistusvesirakkautta


Muistatte varmaan kesäisen misellivesi-vertailuni? Silloin joukosta löytyi muutamia suosikkeja, mutta niin kuin aina, joskus tulee vastaan se paras. Vääjäämättä eteeni tuli se päivä, kun kaappini perukoilta eksyi käteeni minulle testiin annettu Bakelin Pure Act Water. Itsehän käytän aamuisin ihoni puhdistukseen pelkästään misellivettä, joten tuotteen toimivuus, tehokkuus ja miellyttävä käyttökokemus ovat tärkeitä asioita. 

Olin itseasiassa ennen Pure Act Waterin ilmestymistä kysellyt pariinkin kertaan Bakelin maahantuojalta, miksei sarjassa ole kasvovettä. Itsehän olen suuri kasvovesien ystävä ja tämä epäkohta minua hieman häiritsi, muuten niin täydellisen tuntuisessa ihonhoitosarjassa.

Ilmeisesti Bakelin tehtaalla oli kuultu huutoni (varmaan monen muunkin) ja sain viime keväällä tiedon, että tuotesarjaan on tulossa jotain vesimäistä, nimittäin puhdistusvesi. Lanseeraus tapahtuisi Suomessa syksyllä. 


Koska kyseessä oli itselleni läheinen ja rakas Bakel, olivat odotukseni tuotteen kohdalla korkealla. Tällaisia tuotteita kohtaan saatan olla herkästi myös normaalia kriittisempi, koska odotan vain parasta. Jos sitä parasta ei tulekaan, on tuote pettymys, vaikka se olisikin ihan hyvä. Ihan hyvä ei kuitenkaan ole sama kuin paras. Bakelin puhdistusvesi sopii kaikille ihotyypeille ja sisältää kahtatoista ainesosaa. Mm. rauhoittavaa ja piristävää ruusuvettä, kosteuttavaa glyseriiniä, sekä ehkä jännimpänä ainesosana kosteuttavaa xylitolia.


Tuote on pakattu näppärään pumppupulloon ja se on riittoisaa. Kahdella vanulapulla ja kahdella pumppauksella saa putsattua hyvin koko kasvot ja kaulan. Aamulla kasvoja ilman meikkiä puhdistaessa vajaa yksi pumppaus ja yksi vanulappu riittää vallan mainiosti. Tuoksu on erittäin mieto, hieman raikas. Vaikka ensimmäisenä ainesosana on ruusuvesi, niin ruusulle tämä ei minusta tuoksu ollenkaan. Tuotteelle on myös mietinnän alla allergia- ja astmaliitontunnuksen hakeminen. Tuoksu on siinä rajoilla tuleeko läpäisemään tuoksuttomuustestin, mitkään tuotteen sisältämät ainesosathan eivät merkin saamista estä. Puhdistusvesi on mukavan liukasta levittää kasvoille. Ei jätä jälkeensä kalvoa vaan raikkaan tuntuisen pehmeän ihon. Ei kuivata. Testasin tätä tietenkin ihan ensimmäiseksi meikinpoistoon, vesiliukoinen meikki lähti tällä kuin vettä vaan. Sitten lisäsin vaikeusasteen vedenkestävään, joka sekin irtosi helposti parilla pyyhkäisyllä. Jo muutamilla käyttökerroilla kriittisyyteni alkoi karista ja minulle alkoi olla selvää, että tämä on ylivoimaisesti paras misellivesi, mitä olen koskaan käyttänyt. Puhdistustehot muihin käyttämiini tuotteisiin tuntuivat mielestäni ylivoimaiselta. Niinpä laitoin tämän tuotteen samaan testiin kuin kesällä esittelemäni muut misellivedet. Käteen väritin reilulla kädellä samaa Goshin vedenkestävää rajausta, pyyhkäisy...


...tämä testi viimeistään vakuutti minut tämän parhaudesta. En vaan näe tuossa kuvassa enää jälkeäkään rajauskynästä. Muistatte varmaan, että kesällä mikään muu puhdistusvesi ei täysin putsannut tuota kynää parilla pyyhkäisyllä pois, tämä puhdisti, kerralla. Kuvia ei ole käsitelty millään muulla tavoin muuta kuin valaistusta on parannettu. Ranteen luomesta voi hyvin päätellä kohdan, missä tuota rajauskynää oli. 


Puhdistusvettä voi käyttää myös kasvoveden tapaan täydentämään kasvojen puhdistuksen. Itse olen aina toiminut niin, että putsaan kasvot aamuisin misellivedellä. Illalla poistan silmämeikin miselliveden avulla ennen kaksoispuhdistusta ja viimeistelen puhdistuksen kasvovedellä, mutta tämä on ensimmäinen misellivesi, jolla voisin harkita korvaavani rakkaan kasvoveteni iltaisin. Nämä ovat tietenkin makuasioita. 

Bakelin jälleenmyyjät löydät täältä.

Mikä ihonhoitotuote on ihastuttanut teitä viime aikoina?

Suositushinta:
Bakel Pure Act Water 150ml,  n. 44€

Tuote lehdistönäyte, saatu maahantuojalta.


 1. Oho johan on ja en ole tästä merkistä kuullutkaan. Ainoa micelle vai miten edes kirjoitetaan on Lumene Lab, olen siitä tykännyt hirmuisesti. :)

  Iloista päivää Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni varoituksen sana Bakelin tuotteista... Niihin jää koukkuun! ;) Ihanaa iltaa!

   Poista
 2. Mukana arvonnassa.ostin äskettäin ihan l 300 sarjan tuotetta. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Voi ei, tämä on varmaan ihan hirmuisen hyvä. Juuri aamuputsariksi kaipaisin jotain muuta, kuin perus-vesipesua. Tuo hinta vaan on ihan liikaa tähän elämäntilanteeseen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ei ole hyvä vaan paras! Elisa, sit tulevaisuudessa... <3

   Poista
 4. Oi, nyt nappasi. Haluan tämän! Bakelin tuotteet ovat muutenkin kiinnostaneet jo pitkän aikaa :)

  VastaaPoista
 5. WOU! tämä meni samantien himotuslistalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää nappaa kyllä meikit ihosta ennen näkemättömällä tavalla. O_O

   Poista
 6. Noniin.. Tiedät mun himotuksen tätä merkkiä kohtaan jo ennestään,et nyt yhtään helpota tätä tilannetta.. ;)

  VastaaPoista
 7. Tää on todellakin ihana! Sopii myös tälle megaherkkikselle <3

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Tää on loistava, enpä taida enää muista misellivesiä enää käyttää. Paitsi, jos tapahtuisi ihme ja tulisi vielä parempi, mutta sen pitäisi sitten poistaa meikit jo ilman käsiä. :D

   Poista
 9. Kyllä todella kiinnostaa. Tuohan vaikuttaa tosi tehokkaalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on. Yleensä misellivedet irrottaa hyvin vesiliukoisen meikin, mutta vedenkestävän kanssa saa tehdä jo töitä.

   Poista
 10. Sinut tuntien, tämän on oltava Ihana! :) ja tämän haluan minäkin.

  Kiitos sinun edellisen miselli postauksen <3 tilasin sen Bioderman ja se on ollut mulle tähän mennessä paras. Garnierin ostin nyt vasta ( peräti kaks pulloa alesta :D ) mutta sitä en ole vielä kerinnyt testaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti se Garnier toimii sulla paremmin, mulla ei oikein pelittänyt, mutta moni muu tykkää. Ne pullot on jäätävän kokoisia. :D

   Poista
 11. Ohh my<3 Tuohan on aivan täydellinen. Ei tarvitse toista kertaa kysyä, ettö tarvitsenko sitä? :3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvästi silmämeikkien hankaus tän aineen kanssa. <3

   Poista
 12. Vastaukset
  1. Tää on ihan paras, nyt on pieni ongelma, koska en voi kuvitella käyttäväni muita, koska ne ei ole yhtä hyviä. :p

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives