Silkkisesti paras kivipuuteri


Marraskuisessa Sensai-iltapäivässä meikkiä itselleni tehdessä käteeni pöydältä osui Cellular Performance Anti-Ageing Pressed Powder. Olen käyttänyt vuosia kivipuuterina YSL:n Compacte Radiance Pressed Powderia, koska se on ollut yksinkertaisesti paras. Mikään ei ole tähän asti tehnyt yhtä pehmeää jälkeä. Puuteria on voinut huoletta lisätä päivisin mahdollisesti kiiltäviin kohtiin kasvoissa, ilman pelkoa siitä, että näyttäisin Marie Antoinettelta. Mikä sinänsä on ollut pukuineen, kampauksineen ja väreineen ihanaa aikaa, mutta se kasvoille levitetty valkoinen puuterihuntu ei ehkä ole kuitenkaan tätä päivää. Olin ollut niin tyytyväinen tuohon YSL:n puuteriin, etten enää vuosiin ollut etsinyt edes mitään muuta vaan kävelin aina entisen loputtua ostamaan uuden samanlaisen.


Sitten kuitenkin tutustuin tähän Sensaihin. Ensimmäinen sipaisu kasvoille ja tiesin, että olin löytänyt uuden suosikin. Yleensä tiedän ensi kosketuksesta asti tulenko pitämään tuotteesta vai en. Itselleni hyvin harvoin käy niin, että pidempiaikainen käyttö saisi minua muuttamaan mielipidettäni tuotteesta vaan itselleni ensivaikutelmalla on todella suuri merkitys. Paitsi ihonhoito on sitten toinen tarina...


Puuteri on tehty vartavasten ikääntyvälle iholle, mutta mikään ei estä sitä, ettei tätä voisi muutkin käyttää. Puuteri on pakettu hopeiseen pyöreään ajattomaan rasiaan, jonka sisältä avautuu neljän värisävyn yhdistelmä, joka sopii kaikille ihosävyille. Puuteri imee itseensä tehokkaasti talia ja hikeä, joten ihon pinta säilyy siistinä. Puuterissa on valoa vasten katsottuna hennosti valoa heijastavia hiukkasia, jotka ovat heleän, mutta kiiltämättömän ihon salaisuus. Puuteria voi huoletta laittaa vaikka kuinka monta kerrosta, sitä ei vaan tule liikaa, koska se on hieman läpikuultavaa.


Puuterin mukana tulee suti, josta en itse kovinkaan paljon pidä. Kyseessä on varmaan vähän tottumiskysymyskin, mutta minusta tuo ei ole mitenkään kivoin mahdollinen tapa levittää tuotetta kasvoille. Joten kaivoin varastostani ohuen vipan, joka on itselleni mieluisempi tapa levittää kivipuuteria päivän aikana. Se mahtui hyvin rasian sisään. Tuo sutihan on mukana omana erillisenä elementtinään suojapussukassa, kun tuotteen ostaa.

Ihastuin tähän puuteriin kuitenkin niin paljon, että vaikka yleensä kiinnitän aina meikkini irtopuuterilla, tämä on alkanut korvaaman senkin. Tällöin lisään tämän meikkivoiteen päälle, pyöräytän isoa puuterisivellintä koko puuteripaletin yli ja sivelen kasvoille. Jälki on ihanan utuista, silkkistä ja meikin pinta jää kuulaan luonnolliseksi, josta pidän hirmuisesti. Puuteri ei myöskään korosta ihoni pintakuivia kohtia. Tällä hetkellä on sellainen tunne, etten halua edes koskea irtopuutereihini vaan tulen tällä yhdellä tuotteella toimeen koko päivän.

Käytättekö kivipuutereita vai onko ne mielestänne out?

Sensai Cellular Performance Anti-Ageing Pressed Prowderia voi ostaa Sokokselta, Stockmannilta (verkkokaupassa ei ole puuteria tällä hetkellä myynnissä), sekä valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.
 1. Onpa se kaunis! Minusta kivipuuteri on nyt nimenomaan in. Jossakin vaiheessa suositeltiin vain irtopuuteria meikin kiinnitykseen ja silloin minäkin siirryin omaan YSL:ääni. Nyt kun olen muutenkin vähentänyt puuterinkäyttöä vain kasvojen keskiosaan, käyttäisin mielelläni siihen kivipuuteria. Omassa laatikossani on kuitenkin Sensain irtopuuteri, joka on pakkauksena hankala käyttää. Töpöttelen siitä siveltimellä. Laukussa pidän mukana Clarinsin ihanan pehmeää kivipuuteria, joka kauniina rasiana on kyllä kiva ottaa esille;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaa, että kivipuuterit on kyllä kehittyneet. Tämähän on aika uusi tuote ja väitän, että päivämeikin kiinnitykseen tämä riittää, jos tykkää kuultavasta ja luonnollisesta lopputuloksesta. Ehkä johonkin juhlavampaan meikkiin, voisin vielä kuvitella käyttäväni irtopuuteria, kun haetaan tosi mattaa tulosta.

   Poista
 2. Hih olen kai "out" koska käytän vain kivipuutereita. En voi muuta taas kuin huokailla, ah Sensai. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt ollaan samiksia, kun taisin siirtyä samalle out-linjalle. ;)

   Poista
 3. Ihana tuo pakkaus! Kuulostaa hyvältä tuotteelta. Viime aikoina mun hankintalista on kyllä kasvanut aika paljon, kiitos vaan sulle ;D Mä käytän meikin kiinnittämiseen irtopuuteria, mutta kivipuuteri kulkee myös silti aina mukana. Sitä taputtelen toisinaan vielä kevyesti irtopuuterin päälle leukaan ja otsaan. Ja käytän sitä tottakai myös meikin fiksailuun päivän aikana, sen jälkeen kun olen ylimääräisen kiillon poistanut puuteripaperilla. Mun kivipuuterina toimii Rimmelin superedullinen puuteri. Sitä olen käyttänyt varmaan jo 15 vuotta. Hinta on kyllä noussut siitä 4,90 eurosta 7-8 euroon :D Tuo on yksi harvoista markettikosmetiikkatuotteista, joita ei ole vielä selekosmetiikan (tai luonnonkosmetiikan) tuote korvannut. Mutta aion kyllä kokeilla nyt tätä ja katsoa miten käy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D

   Monet on kehuneet tuota Rimmeliä, mutta itse en ole kokeillut. Mä muistelinkin, että se on joskus ollut ihan törkeän halpa.

   Poista
 4. Ihana ja oikea himotustuote tuo! Kokeiltu on ja tykästyin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, just niitä, että kun kerran kokeilee, niin tietää, että on pakko ostaa. :D

   Poista
 5. Kuulostaa aivan ihanalta! Käytän aika vähän kivipuuteria koska suosin puuteripaperia. Välillä kivipuuterille on kuitenkin tarvetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihana tai paremminkin paras. Hyvin koukuttava, jäin tähän itse kertakäytöllä koukkuun. :)

   Poista
 6. Oh, se on KAUNIS. Ja kuulostaa ihanalta. Mulle kivipuuteri on vanha ja rakas suosikki. Oon vasta viime aikoina tottunut irtopuutereihin! :D Kivipuuteri mulla on kuitenkin aina mukana ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis ja loistava. Mua on tässä asiassa vähän vaikea miellyttää, mutta nyt kolahti. Kivointa on, että nyt sen irtopuuterinkaan kanssa ei tarvitse niin paljon erikseen sohia vaan voin nautiskella tästä koko rahan edestä. :D

   Poista
 7. Mä jo lupasin itselleni että tämän käyn ostamassa heti kun vaan voin...kunnes katsoin hinnan :D Goddammit...

  VastaaPoista
 8. Onpas houkuttavan näkönen.. O_O Nuo väriyhdistelmä-jutut on kyl aina niin kiinnostavia kun mulle ei sellasia oo vielä eksyny.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on poskipunissa ja aurinkopuutereissa, mutta ei puuterissa. Tää on siitä kiva, että tuo heleyttä kasvoilla, mitä moni puuteri ei anna. Ei kuitenkaan kimaltele liikaa.

   Poista
 9. Satuin muutama vuosi puolivahingossa ostamaan Sensain kivipuuterin (muu kuin tämä sinun mainitsemasi), ja jäin koukkuun. Muuta en sen jälkeen ole voinut ostaa. Huippuhyvä tuote, mutta vippa ei minunkaan ole minunkaan mieleeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sensain puuterit kyllä levittyvät mielestäni kaikki sellaisella omanlaisellaan silkkisellä tavalla, jota muut puuterit eivät tee. Tämä Anti-Ageing -versio on ymmärtääkseni aika uusi tuote. Eikös Sensain puutereissa (ilmeisesti tuossa sinun omistamassakin) ollut sekin hyvä juttu, että voi ostaa refillejä niin ei tarvi ostaa aina tuotetta kokonaan vain täytteen? Kuokuttavia todellakin.

   Poista
 10. Kiva kuulla, että olet löytänyt itsellesi sen täydellisen / parhaan puuterin. :) Mulla on vielä etsinnässä. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, puuteria tulee käytettyä kuitenkin aika usein, joten "sen oikean" löytäminen on tärkeää. ;)

   Poista
 11. Rakastan Sensain irtopuuteria, joten on hyvä tsäänssi siihen että tämä olisi mulle täydellinen kivipuuteri. En pidä liian matasta lopputuloksesta, joten tällaisessa heleämmässä koostumuksessa voisi olla itua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tässä se heleys oli välittömästi se rakastumisen paikka, koska kyse on kuitenkin aikuiselle naiselle suunnatusta tuotteesta sitä heleyttä ei ole liikaa vaan juuri sopivasti. Sitten se olikin menoa. :)

   Poista
 12. Mulle tätä ihan heti. Tämä kuulosti NIIN multa. Ikääntynyt iho kutsuu ;)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives