Parhaat – Elokuu`15


On tullut aika raapia kokoon elokuun parhaat tuotteet. Katselin ylläolevaa kuvaa ja se kieltämättä näyttää tylsältä... Mutta hei, ei anneta sen häiritä, sillä kyseessä on viisi mielettömän huippua tuotetta, joista jokainen on ollut ahkerassa käytössä. Elokuussa tapahtui meikkivoideihastuminen. Korkkasin pitkästä aikaa markettiripsarin, johon kiinnyin kovasti. Poskipunan levitykseen olen käyttänyt koko kevään/kesän yhtä ainoaa sivellintä, joten on jo aika saada tämä unelmanpehmoinen työkalu mukaan myös blogiin. Kartutin suosikkituotekokoelmaani uudella sävyllä, jos tuli heti hitti. Lisäksi silmänympärykseni saivat kirkastusta ja valoa aamuisin luonnollisen silmänympärystuotteen voimin.


MAKE UP FOR EVER FACE & BODY

Jos sanon, että minulla oli tähän meikkivoiteeseen pitkään suoranainen pakkomielle, en narraa oikeastaan paljoakaan. Hieman hankalan saatavuutensa vuoksi se vaan on vuosi toisensa jälkeen jäänyt ostamatta, kunnes vihdoin sain tilaisuuteni. Tietenkin tällaisen tuotteen kanssa on aina vaarana, että odotukset ovat korkealla ja tuleekin karvas pettymys, mutta ei tällä kertaa. Face & Body meikkivoide oli kaikkea sitä mitä toivoin ja vieläkin enemmän. 

Meikkivoide on koostumukseltaan ohutta, se sulautuu täydellisesti iholle, tehden ihosta sileän näköisen. Tällä saa sellaisen kuulaan kauniin meikkipohjan, mitä niin paljon rakastan. Silottaa valoa tuovilla ominaisuuksilla myös juonteita ja ihon värivirheitä. Meikkivoide on vesipohjainen, joten se sopii myös rasvoittuvalle iholle. Kun MUFE keväällä alensi vielä hintojaan, tämän lasisen 50ml:n pumppupullokaunottaren hinta on tällä hetkellä 42 euroa. Pitää muistaa, että suurin osa meikkivoiteista on 30ml:n pakkauksissa, joten tästä riittää ikuisuus ja pullon kokoon nähden hinta on enemmän kuin kohdillaan.

Käyttö on helppoa. Meikkivoide koostuu kahdesta komponentista, joten pulloa on ravistettava hyvin ennen käyttöä. Sisällä kilisevätkin kynsilakkapullosta tutut kuulat. Itse tykkään käyttää levitykseen eniten sientä, toinen nopea vaihtoehto on sormet. Sivellintä ei tämän levitykseen suositella. Jos meikkivoidetta levittää vartalolle, sen kannattaa antaa kuivua 2-3 minuuttia ja lopuksi taputella kohta kasvopaperilla, jonka jälkeen pukea vaatteet päälle.


SENSAI CHEEK BRUSH

Moniko tiesi, että Sensailta löytyy myös siveltimiä? Makrolinssi karusti tässä tapauksessa paljastaa, että en jaksanut pestä sivellintä kuvaa varten vaan olin levittänyt sillä juuri ennen kuvausta poskipunaa. Kuvasta kyllä välittyy kuitenkin se, miten älyttömän pehmoisesta siveltimestä on kysymys. Ylivoimaisesti pehmoisin sivellin mitä omistan. Tällä voisi sivellä kasvojaan huvikseen vaikka koko päivän. Sivellin on muotoiltu niin, että siihen tarttuu juuri oikea määrä poskipunaa ja väri levittyy poskille pehmeästi. Välillä käteeni eksyy meikatessa joku muu poskipunasivellin, mutta vaihto tähän tapahtuu kyllä salamannopeasti, sillä kaikki muut tuntuvat jotenkin kovilta tämän rinnalla, jopa entinen suosikkini Real Techniquesin Blush Brush. Lisäksi pidän Sensain sirommasta ulkomuodosta Blush Brushia enemmän.


MAX FACTOR MASTERPIECE TRANSFORM HIGH IMPACT VOLUMISING MASCARA

Markettiripsareista olen aina pitänyt eniten Max Factoreista, sillä ne vain jostain syystä toimivat minulla parhaiten. Max Factor -ripsarit ovatkin ainoita markettiripsareita, mitä enää nykyisin ostan ja testailen kolmekasien ulkopuolelta. Itselläni kun ripsivärit pysyvät yleensä tosi huonosti niin niiden kokeileminen voi olla aika turhauttavaa. Melkein kaikki suttaavat ja tummentavat silmänaluset, mutta kaikki vesiliukoiset Max Factorit ovat pysyneet hyvinä ainakin sen kahdeksan tuntia, kun taas vedenkestävät sulavat silmien alle. Tiedän, että kuulostaa oudolta, mutta minulla on vähän oudot silmät. :D Käytän vesiliukoisia ripsareita aina silloin, kun ajattelen, etten jaksa kolmekasien poistourakkaa illalla, eikä tiedossa ole pitkää päivää, jolloin ripsiväriltä vaadittaisiin pidempää kestoa. 

Ripsiväri lupaa tuuheuttaa. Omissa hennoissa ripsissäni lupaus toteutui. Tämä toi myös lyhyisiin ripsiini ihan mukavasti pituutta, vaikka sitä ei luvattukaan. Lisäksi jännänmallisella kumiharjalla on helppo levittää ripsiväri ihan ripsien tyveen asti. Ainoa mistä en niin kovasti pitänyt, on tuo leveä harjan pää, jolla on hankala saada silmänurkin ripsiin väriä nätisti, mutta sekin alkoi sujumaan harjoittelulla. Ripsiväriä on olemassa myös kuiduilla varustettu versio, jota aion kokeilla seuraavaksi. 


DIOR ADDICT FLUID STICK 779 PLAISIR

Diorin Fluid Stickit ovat eittämättä yksi huulituote suosikkejani kautta aikojen. Näitä löytyy kaapista khröm... monta. En vaan saa näistä ihmeellisen koostumuksen omaavista tuotteista tarpeekseni, kun bongaan jonkun kivan sävyn, todennäköisesti ostan sen, niin kävi tälläkin kertaa. Plaisir on kausisävy ja se kuului kesän 2015 kokoelmaan, mutta näitä saa ostettua vielä ainakin Escentualilta, josta kaappasin omanikin, kun menossa oli 25% ale kaikista tuotteista. Plaisir on sävynä tosi kaunis hieman kylmä pinkki. Sävy on huulilla Fluid Stickien tapaan vesimäisen näköinen, mutta silti samaan aikaan pigmenttinen ja kermainen. Näiden tuntua huulilla ei voi oikein selittää, se keveys on koettava itse. Kohta tehdään muuten historiaa, sillä yksi Fluid Stickini vetelee jo viimeisiään. 


ABSOLUTION LE SOIN REGARD – VIRKISTÄVÄ SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Absolutionin Virkistävä silmänympärysvoide on käyttämistäni silmänympärystuotteista ainoa, joka on päässyt ominaisuuksiltaan lähellekään aamuisin käyttämääni suosikkia Cool Eyesia. Tämän etu on tietenkin se, että se on luonnonkosmetiikkaa. 

Elokuussa huomasin tarttuvani Absolutionin pikkumustaan ja näppärällä pumpulla varustettuun voiteeseen joka aamu. Tuotteen kahvintuoksu on virkistävä, mutta sen ohuen geelimäinen koostumus tekee virkistävän tunteen myös silmien alle heti levityksen jälkeen. Laskee hyvin turvostusta ja jättää raikkaan fiiliksen. Sopii keveytensä vuoksi hyvin myös meikin alle. Helmiäishohtoinen mica tuo myös pikana valoa tummiin silmänalusiin. 

Löytyikö joukosta ennestään tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?

Osa tuotteista itse ostettu, osa lehdistönäytteitä. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä.






  1. Ei tylsä lainkaan! Max Factorin uusi Velvet Volume ripsarikin on aivan loistava! Komppaan tekstiäsi, Max Factorin ripsivärit ovat loistavia!

    Upeaa alkanutta viikkoa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ripsivärit on kyllä loistavia, markettituotteista ehdottomia omia lemppareita. Max Factorilta tulee vielä sen verran kivalla sykkeellä uusia, etten pysy aina edes kärryillä. :D

      Poista
  2. Toi ripsari! Toi kiinnostaa kyl itteekin, kun mulla mikään ripsiväri ei tuo volyymiä juurikaan. Ei edes tuo uusi jossa on kahta ainetta joista toisen pitäisi antaa "false lash effect". Alan skeptistyä ripsareihin :'D

    http://ganbattedesuka.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, yleensä mitä suuremmat lupaukset sen pienemmät tulokset. :D Tällä oli aika kohtuulliset, kun vaan sitä volyymiä luvattiin. :p

      Poista
  3. Diorin puniin olen minäkin tykästynyt, vaikka eräs samaisen merkin kynsilakka olikin niin paha pettymys, että en hetkeen ostanut edes niitä huulipunia.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Diorin lakat ei oo laadultaan valitettavasti mitään huippuja, seleistä YSL tekee ehdottomasti parhaat kynsilakat. :) Mutta noi Fluid Stickit. <3

      Poista
  4. Diorin Fluid Stickit on kyllä ihan rakkautta <3 Mullakin meinaa loppua PARIKIN sävyä noista ja en kestä jos loppuu :'(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on. <3 Apua, toi on jo kriisin paikka, varsinkin jos sattuu olemaan LE-sävy, mitä ei enää saa. :`(

      Poista
  5. Tuota Absolutionin silmänympärysvoidetta mun on kyllä testattava :) Olen tykännyt tosi paljon sarjan Syväpuhdistavasta Naamiosta, jota käytössä jo toinen tuubi. Ja tuosta Max Factorin ripsiväristä tykkään itsekin! Max Factorin ripsivärit on hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Sensain siveltimistä ei ole kokemusta, mutta sait mut kiinnostumaan niistäkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet kehuu tota Absolutionin naamiota. :) Tää silmänympärysvoide on just hyvää aamuisin, illalla sitten paksumpaa, jota myös Absolution itse suosittaa.

      Sensain siveltimet on ihania, mutta tää poskipunasivellin on mielestäni niistä sellainen must have.

      Poista
  6. Ripsari on myös täällä mutta toi Diorin Fluid Stick herätti mun kiinnostuksen. Tajusin, että mulla ole kuin yksi huulituote Diorilta ja se on kiilto. Tarviskohan tähän tulla muutos? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä, mutta en sitten ota vastuuta, jos jäät noihin Fluid Stickeihin yhtä pahasti koukkuun kuin moni muukin. :D

      Poista
  7. Fluid Stickit on kyllä <3 Kannattaa tsekata MACin Vamplifyt myös, kun ilmaantuvat saataviksi lähiaikoina :) Koostumus vois olla sun mieleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liisa kiitos vinkistä! Aion ehdottomasti katsastaa ne! ;)

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Todellakin on, mietin vain aikaa, mitä tein ennen Fluid Stickejä. Oliko sellaista? ;D

      Poista
  9. Poskipunasivellin näyttää juuri sellaiselta, jota olen etsinyt kauan. Juuri tuollainen pyöreä ja superpehmeä olisi ihana; nyt käytän vastahankkimaani Zoevan poskipunasivellintä, joka ei ole tarpeeksi myötäävä. Pyöreällä saisi pehmeämpää jälkeä. Sitä tulee nirsoksi...

    Muutkin suosikkisi ovat kiinnostavia, mutta eivät tuttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sivellin on ihan mieletön, sillä saa myös voidemaiset tosi nätisti. Levitän sillä Clarinsin ja Guerlainin voidemaisia punia myös, tekee tosi kaunista jälkeä. HKI Stockalta saa noita siveltiä, en oo varma saako Sokokselta, mutta muualta Suomesta ei taida saada, mut voin olla väärässä. :)

      Poista
  10. Max Factor on täällä vielä korkkaamatta, pitääpä ottaa piakkoin kokeiluun :)

    VastaaPoista
  11. Vastaukset
    1. Ne on! Mua on vaikea miellyttää, mutta MF:t vaan toimii. :)

      Poista
  12. MF ripsarit oli ja on-yhä edelleen-parhaita mutta ei enää mun silmissä :P Nykyään ne siis kirvelee silmissä, tai ainakin silloin viimeksi kun kokeilin. FLE oli paras, sillä sai ihanan dramaattiset ripset. Ehkä voisin uskaltaa kokeilla, olisiko herkkyys ollut jotain ohimenevää sorttia ja sopisiko ne nyt :D

    Abson sy-voide kyllä kirkastaa ihanasti sy-alueen ihon ja on virkistävän oloinen!

    Ja pyöreät poskipunasiveltimet on best :D Täytyy kyllä käydä tuota Sensaita silittämässä Stockkalla joku kerta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onpa inhottavaa toi kirvely, mulla ainoa ripsiväri mikä on kirvellyt silmiä on Dr. Hauscka, ne alkoholihöyryt sai silmät vuotamaan heti. :D

      Kannattaa ehdottomasti käydä silittelemässä Sensain ihanuutta. <3

      Poista
  13. MF Masterpiece fani ilmoittautuu täälläkin. Markettiripsariksihan niiden hinnat alkaa jo lähestyä (normaalihintaisina) selektiivistä, mutta tuote on huippu. Toinen suosikki on Cliniquen vanha mikälie-en-muista perusripsari, sekin melko edullinen.

    Mulla on todella pitkät ripset, sellaiset, jotka taivutettuina osuvat aina luomille ja sotkevat aurinkolasit (en erityisesti halua valittaa pitkistä ripsistä, mutta niiden kanssa on myös käytännön ongelmia). Vedenkestävät ripsarit eivät käy mulle siksi lainkaan, koska päivän mittaan luomi rasvoittuu väkisinkin jonkin verran, ja vedenkestävä leviää välittömästi yläluomelle. MF on ja pysyy, hyvä tuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Markettiripsarit on yllätävän kalliita nykyisin esim. Isadora ja Max Factor on usein melkein 20€, toisaalta ainakin MF:n ripsareista on tosi usein hyviä tarjouksia. Rimmeliä saa sitten hieman halvemmalla.

      Mä luulen, että tuo tietynlainen rasvoittuvuus myös suttaa mun alaluomet vedenkestävissä versioissa. Mulla noi alaluomet on ongelma, ylhäälle ei koskaan leviä mitään, mikä on vielä erikoisempaa. Niitä on tosi hankala putsata päivän aikana, vesiliukoisen sentään saas siistittyä ihan topsypuikolla. :D

      Poista
  14. Siellähän on monta hyvin kiinnostavaa tuotetta. :) <3

    VastaaPoista
  15. Mä olen myös pitänyt tuosta ripsarista tosi paljon, just mun makuun :). Ihanan nopeakin aamulla kun kerrostaa ei juuri tarvitse.

    VastaaPoista
  16. Mulla taitaa olla samanlaiset silmät eli "vedenkestävät sulavat silmien alle", mikä on tosi rasittavaa, joten olen nyt päätynyt käyttämään tuota Sensain 38:a eikä ole ollut innostusta kokeilla muuta. Mikään muu kun ei ole pysynyt sotkematta. Mut volyymi kiinnostaisi, joten tuo MF kuulosti hyvältä. Ehkä uskaltaudun kokeilemaan :) Ootko muuten kokeillut Sensain niitä muita 38:ja, eikö sielläkin ole joku tuuheuttava?

    Mut itse asiassa mun piti kommentoida tuohon, kun kirjoitit kolmekasien poistourakasta. Mullekin se oli ennen urakka: tuntui, että hanasta ei tullut tarpeeksi lämmintä vettä, tuntui, että ripsiä sai hinkata ja hinkata ja ne pienet palaset ripsiväriä matkusti loputtomasti pitkin naamaa. Mutta sit mä vahingossa löysin asiaan ratkaisun :) Poistin muuta silmämeikkiä L300 eye make-up removerilla (siis vesiliukoisen meikin poistoaine eli ei sellainen inhottava öljyinen, minkä vedenkestävät vaatii) ja sit vaan tulin pyyhkineeksi sillä vanulapulla myös ripset ja yllätyin iloisesti: poisti 38:n helposti ja siististi hetkessä. Eli hyvästit urakalle :) En oo sen jälkeen kertaakaan poistanut 38:a vedellä ja koska mulla on lähes aina myös luomiväriä, niin tulee kätevästi putsattua kaikki kerralla. Mut vaikkei olis muuta silmämeikkiä, niin valitsisin kyllä silti käyttää tuota poistoainetta sen hinkkaamisen sijaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan sama sulaminen täällä! Jännä kun voisi olettaa, että ne vedenkestävät just pitää, mutta ei ne on pahimpia. Sitten niitä ei saa millään pois siitä silmän alta kesken päivän. :/

      Olen kokeillut sitä kaareva harjaista Volymising Sensaita, mutta se ei mielestäni pidä ihan yhtä varmasti kuin se perus. Kaarevalla harjalla saa tosin näyttävämpää jälkeä. Öljyillä liottamalla nuo 38 irtoaa paremmin, itsehän siis liotan öljyputsaria myös silmissä samalla kun puhdistan sillä muutkin kasvot. Tämä oli myös ohje mulle Sensain kouluttajalta aikoinaan, jos haluaa irrottaa sen helpommin. Kiitos tuosta L300 vinkistä, pitää kokeilla sitä itse!

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives