The Body Shop Almond Milk & Honey


Tänä vuonna on ollut ihonhoidossa selvästi nähtävillä yksi trendi, vanha tuttu parantava voima nimittäin hunaja. Useammaltakin brändiltä on tullut hunajaa sisältäviä tuotteita. Samaan rintamaan liittyi The Body Shop, joka julkaisi ihan hetki sitten keväiseen tapaan uuden tuotesarjan Almond Milk & Honeyn*. 

Tuotteet ovat suunnattu erityisesti herkälle ja kuivalle iholle, eivätkä ne sisällä väriaineita, mineraaliöljyjä tai vaseliinia. Tuoksu on hypoallerginen. Tuotteet sisältävät Espanjasta yhteistyökaupan kautta tuotettua mantelimaitoa ja hunajaa Sheka-sademetsästä Etiopiasta. Sain testattavaksi kolme tuotetta ja ajattelin kertoa niistä hivenen. Tuoksu on koukuttava, se on selkeä ja melko voimakaskin niin kuin The Body Shopin sarjoissa yleensä. Almond Milk & Honey -tuotteet tuoksuvat puhtaalle, niissä on hiven makeutta ja ripaus jotain ylellistä saippuaista parfyymimäisyyttä, itselleni tuli hieman mieleen Estèe Lauderin White Linen -tuoksun vivahteet.


SHOWER CREAM

Suihkugeelin koostumus on todella kermainen. Koostumus on saippuaton.  Pesee ihon hellävaraisesti kuivattamatta ihoa. Tästä tuli nopeasti suosikki, sillä inhoan tuotteita, jotka pesevät ihon narskuvan puhtaaksi, koska sitten sitä kiristelee jälkeen päin.


BODY LOTION

Silkkisen pehmeä vartalovoide on täyteläinen, mutta silti kevyt, sillä se imeytyy ihoon nopeasti. Itselläni on jostain syystä viime aikoina vartalon iho ollut todella kuivassa kunnossa ja tällä sai siihen helpotusta ihan parilla levityskerralla. 


BODY BUTTER

Käytän The Body Shopin vartalovoita pääsääntöisesti öisin käsivoiteena, ovat aivan parhaita siihen.  Aamulla kädet tuntuvat aina todella pehmeiltä. Tykkään myös nukahtaa jokin rauhoittava tuoksu käsissä. Purkki yöpöydällä riittää todella pitkään. Tämän sarjan voita olen sen sijaan käyttänyt myös vartalolle, koska koostumus on mieleinen. TBS:n vartalovoita käyttäneet varmaan tietävät, että näissä hieman koostumus vaihtelee tuotteesta riippuen. Jotkut ovat paksumpia ja jopa sellaisia lohkeavia koostumukseltaan, kun taas toiset ovat samettisia ja notkean pehmeitä kuten tämä Almond Milk & Honey, jotka ovat sitten helppo työstää vartalolle. 

Oletteko ehtineet käydä tutustumassa Almond Milk & Honey -tuotteisiin?

*Tuotteet PR-näytteitä, saatu blogin kautta.




  1. Hunaja vaikuttaa tosiaankin olevan nyt aika pop. TBS:n hunajatuotteita en ole käyttänyt. Body butterit käytän itsekin yleensä yökäsivoiteena. Minusta ne sopivat siihen hommaan erinomaisesti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, en ole voinut huomaamatta sitä, kun olen seurannut markkinoille tulevia tuotteita, mutta niinhän se menee, että joskus vanhat jutut löydetään uudestaan. Ovat muuten myös tosi riittoisia yökäytössä käsivoiteena.

      Poista
  2. Juu, ostin pienen suihkugeelin ja vartalovoin. Tykkäsin! Nyt tekis mieli ostaa isot purkit, mutten tiedää raaskinko. 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, noi pienet on purkit on paholaisia, jos sattuukiin olemaan tosi mieleinen, niin sitten haluaisi jo isompaa. :D

      Poista
  3. Mulla on nämä samat tuotteet ja sopivat kyllä mun kuivalle iholle ihan mainiosti. Tuoksun kanssa en vaan meinaa tulla toimeen, manteli ja hunaja on mulle aina vähän hankalia tuoksukomponentteja :/ mutta nää kyllä helpottavat kutisevaa ihoa heti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksuhan ei tosiaan ole mikään mieto, vaikka hypoallerginen onkin, joten ihan ymmärretävää, jos kyseessä on hankalat tuoksukomponentit itselle.

      Poista
  4. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi on lisännyt kommentin tekstiisi "The Body Shop Almond Milk & Honey":

    Sinulla on uusi kiva blogipohja :). Tekisi mieli tehdä itsekin pientä uudistusta.

    En ole edes nuuhkinut näitä uutuuksia, mutta kävin vasta yhden TBS kaupan loppuunmyynnissä, ja tuli ostettua kaikkea kivaa, esim. essence testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maija, anteeksi sähläsin ja poistin vahingossa viestisi, mutta pistän sen näin. :D

      Kiitos, ajattelin, että olisi aika vähän päivittää. Ollut ajatuksissa pidemmän aikaa, mutta vaatii aina säätämistä ja aikaa, niin on jäänyt.

      Poista
  5. Niin ihanat kuvat! Juuri mietin eilen suihkussa, jos olisi maapallolla yksi kroppakosmetiikkamerkki joka pitäisi valita, niin kyllä se olisi Body Shop. :) Kaikki ihanaa, kuten myös nämä kroppatuotteet. Kohta viimeinen joulu Body Butter loppuu ja ihan harmittaa, ne oli niin ihania nekin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! :) TBS:lla on aivan ihania vartalotuotteita ja laaja valikoima, ei ainakaan tulisi kyllästymistä, vaikka käyttäisi vaan yhtä. ^_^

      Poista
  6. En oo ainakaan vielä käynyt nuuhkimassa näitä, mutta varmasti tykkäisin! Vartalovoin voisin käydä ostamassa, sille olisi varmasti käyttöä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä sarjassa vartalovoissa on aivan ihana koostumus. <3

      Poista
  7. Toi kuvaus oli niin ihana, että mun on pakko käydä tuoksuttelemassa noita ♡ Yleensäkin muhun uppoaa Milk&honey yhdistelmä tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyt ihmeessä, tuoksu on tosiaan sellainen raikkaan puhdas, kermaisen pehmeä ja ylellinen. :)

      Poista
  8. Näitä on käytävä tuoksuttelemassa! Tuo suihkuvoide kuulostaa houkuttavalta vaikka yleensä tykkään eniten suihkuöljyistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi hyvä, itse tykkään myös suihkuöljyistä. <3

      Poista
  9. En ole ehtinyt tutustumaan, mutta kuvailun perusteella täytyy kyllä käydä nuuhkimassa, tykkään mantelin tuoksusta eikä hunajakaan huono ole! Uusi suihkugeeli voisi ollakin kiva arjen piristys ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ja siinä ei tuoksu koskaan tunnu niin voimakkaalta, kun huuhdellaan pois. :)

      Poista
  10. Tämä on kiva sarja, tykkään kovasti ja tuo tuoksumaailma on sopivan mieto, jotta käy tuoksu allergikollekin hyvin. Siskoni joka on tosi herkkä tuoksuille, sanoi että tätä hänkin pystyy käyttämään.
    Kivaa perjantaita Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hyvä kuulla jonkun tuoksuherkänkin kommentti tuosta tuoksusta, sehän on hypoallerginen, joten sen vuoksi sen pitäisi sopia, mutta omaan nenään se on yllättävän voimakas, mutta hyvä tietää, ettei ole ärsyttänyt. :) Mukavaa viikonloppua S! <3

      Poista
  11. Näitä täytyy ehdottomasti käydä hipelöimässä joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, vartalovoi ja suihkugeeli ihan lemppareita. <3

      Poista
  12. Nämä vaikuttaa aivan ihanilta! :) Pakko mennä tuoksuttelemaan kauppaan asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ehdottomasti, varsinkin suihkugeeliä ja vartalovoita suosittelen lämpimästi, käsivoide voisi olla myös ihana.

      Poista
  13. Nämä hunajatuotteet kuulostavat minusta paremmalta kuin manteli, jota tuntuu olevan jokaisessa ihonhoitotuotteessa. Tai siltä se tuntuu. Manteli pistää ajoittain ihoni kutiamaan, mantelit ja minä eivät sovi yhteen allergian vuoksi:( Tämä voisi olla minullekin parempi vaihtoehto.

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives