Michael Kors Turquoise


Michael Korsin tämän kevään ja kesän Limited Edition -tuoksu kantaa nimeä Turquoise*. Tuoksun varsinainen julkaisu on lehdistötiedotteen mukaan maaliskuussa eli parin päivän päästä. Huomasin tuoksun kuitenkin Sokoksen verkkokaupassa jo pari viikkoa sitten myynnissä.

Turquoise on mitä sopivin nimi, sillä kun suihkautin tuoksua ensimmäisen kerran ranteeseeni, olin välittömästi takaisin istumassa hiekkarannalla Karibialla turkoosin meren ääressä. Te jotka olette joskus olette istuneet turkoosin meren ääressä, tiedätte heti, mitä tarkoitan. Tuoksu mikä siinä rannalla istuessa leijailee nenässä, on yhdistelmä suolaista merta, eksoottisia kukkia ja tuulen mereltä tuomaa raikkautta. Tunnelma on jollakin tapaa intiimi, mutta virkistävä.


Moderni Turquoise alkaa pehmeän raikkaalla lumpeen kukalla, pirskahtelevalla limetillä ja vesimäisen vihreitä elementtejä tuovalla kurkulla. Sydän on eksoottisen kukkainen: jasmiinia ja villiorkideaa. Tuoksulle omaleimaisimman leiman antaa kuitenkin vesimäisen suolaiset vivahteet, jota kutsutaan nimellä "flower of salt". Tuoksun loppu on metsäinen: myskiä, seetriä ja ambroxania, joka tuo tuoksuun pehmeää puista makeutta.

Itse en alkutuoksussa haista juurikaan limettiä, ehkä aivan pienen häivähdyksen heti iholle suihkaisun jälkeen, mutta sitten se katoaa. Sen sijaan lumpeenkukka ja kurkku nousevat selkeästi esiin. Monet varmaan miettivät, että eihän kurkku tuoksu miltään, mutta tuoksuissa, joissa on selvä kurkkunuotti, se vesimäinen vihreys mikä kurkussa on, tulee kyllä aivan selkeästi esiin. Sen jälkeen haistan jasmiinin ja meren suolaisuuden, joka on se juttu, joka tekee tästä tuoksusta mielenkiintoisen ja koukuttavan. Pohjalta tuoksu on selvästi hieman puinen, mutta pehmeä. 

Tuoksu on EdP.  Kesto omalla ihollani on vain kuutisen tuntia, sen jälkeen kyllä haistan tuoksun, mutta hyvin vähäisesti. Keveytensä vuoksi tuoksu sopiikin hyvin kesään, sen suolainen raikkaus yhdistettynä eksoottisuuteen ja pehmeään makeuteen, tekee siitä loistavan huomiota herättävän uniikin kesäpäivien raikkaan tuulahduksen. Jos haette jotain hieman eksoottisempaa kesätuoksua itsellenne, suosittelen, että käykää nuuhkaisemassa Turquoisea.


Suositushinta:
Michael Kors Turquoise EdP 30ml, 69€
Michael Kors Turquoise EdP 50ml, 89€

Oletteko ehtineet tuoksutella Turquoisea, mitä piditte? Tykkäättekö meren tuoksusta?

*Tuoksu PR-näyte, saatu blogin kautta. 1. Tämä kuulostaa hyvältä. Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on, jos tykkää suolaisen ja makean yhdistelmästä. :) Mukavaa viikkoa!

   Poista
 2. Meren tuoksu tuo mieleen jotkin lapsuuden mukavat hetket:) Meren tuoksussa on sitä jotain. Kaukokaipuuta ainakin minulle. Aavan meren tuolle puolen;)
  Michael Korsin Turquoise tuoksua en ole tuoksutellut. Puteli on tyylikäs ja turkoosi väri silmää miellyttävä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään tosi paljon meren tuoksusta, vaikka melkein järven rannalla olen kasvanut. Sellainen suolaisuus se on jotenkin ihana. Tämä tosiaan poikkeaa myös ulkonäöltään aika paljon kevään tuoksupulloista. ^_^

   Poista
 3. Ehdottomasti käyn tuoksuttelemassa tämänkin. Pari Kors tuoksua on kolahtanut kyllä täysillä ja tuo pullo on sellainen, etten joskus hieman alle 30-vuotiaana edes suostunut ostamaan muunlaisia pulloja, kuin tuo Korsinkin on. Eli ajattoman tyylikkäitä. Ihanaa päivää Jonna ja kauniit kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisi tosiaan olevan jo esillä ainakin Sokoksella, kun verkkokaupasta on ollut tilattavissa jo pari viikkoa. Ihanaa maanantaita Tiia! <3

   Poista
 4. Voih, tulisipa kesä pian! <3 Todellakin tykkään meren tuoksusta ja jos voisin valita, niin muuttaisin vaikka heti meren lähistöön asumaan. Tähän tuoksuun täytyy kyllä päästä tutustumaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa toivotaan täälläkin! Onneksi aurinko on vähän näyttäytynyt viime aikoina aina silloin tällöin. :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Tää on, jos tykkää raikkaan kukkaisista, mutta aavistuksen makeista tuoksuista. :)

   Poista
 6. Kuulostaa aivan ihanalta tuoksulta! Ihanan merellinen pullokin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on, Michael Kors on vuoden sisällä tehnyt pari aivan huippua tuoksua ja noussut musta näiden tuoksujen kanssa jotenkin uudelle tasolle. :)

   Poista
 7. Kuulostaa ihanan tuoksuiselta, kurkussa on kiva tuoksuvivahde IMO ^_^

  VastaaPoista
 8. Oi, tää tuoksu kuulostaa kyllä just mun tuoksulta! Huomenna Sokokselle tuoksutteleen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuuhan sitten kertomaan mitä pidit. Pitäis tosiaan olla haisteltavissa, kun verkkokaupassa ollut tilattavissa jo monta viikkoa. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives