Artis Brush Oval 7, hypetyksen arvoinen?


Se taisi olla kesäkuuta, kun kaikki isot tubettajat testailivat kilpaa Artisin harjamaisia meikkisiveltimiä. Artis ei suinkaan ollut ensimmäisen brändi, joka näitä harjamaisia siveltimiä toi markkinoille, esim. MAC:illa on muistini mukaan ollut vähän vastaavia, en muista onko ollut isoja, koko kasvoille tarkoitettuja, mutta ainakin silmämeikin tekoon käytettäviä on ollut myynnissä jo vuosia. Artis oli kuitenkin se brändi, joka nosti harjamaiset meikkisiveltimet koko maailman tietoisuuteen. Niin kuin aina, muut brändit seurasivat perässä ja sen jälkeen yhdeltä, jos toiseltakin on alkanut näitä löytyä. Vähän sama kuin Beautyblenderin kanssa, jokainen brändi teki ja tekee yhä siitä omia versioitaan. Yksikään kokeilemani ei silti ole ollut yhtä hyvä kuin alkuperäinen bb. Suomesta helposti saatavilla on ainakin Duroyn ja Silk oil of Moroccon harjoja, joista en ole kumpiakaan itse käyttänyt. 

Oli alusta asti selvää, että jos hankin tällaisen harjan sen on oltava Artis, sitä kutsutaankin meikkisiveltimien Rolls-Royceksi. Artis -sana tulee latinasta ja se tarkoittaa taitoa, menetelmää, tekniikkaa, käyttäytymistä ja luonnetta. Opin Beautyblenderin kanssa sen, että jos et ole käyttänyt alkuperäistä, on turha verrata muita käyttämiäsi Beautyblenderiin, koska sitä ei vaan voi. Pitää ensin kokeilla alkuperäistä, vasta sitten voi muodostaa muista kokeilemistaan realistisen mielipiteen. Joten jos tämän jälkeen muita harja-versioita tielleni eksyy, minulla on se alkuperäinen hypen aiheuttaja, johon voin sitä verrata. Muodostaa rehellisen mielipiteen, onko se yhtä hyvä vai jopa parempi kuin tämä.

Mutta onko Artis kaiken hypen arvoinen? Voin paljastaa heti, että on. Kerron alempana miksi. 


Jos olet lukenut blogiani, muistat varmaan, että minulla on todella kosketusherkkä iho. Syy miksi alunperin vaihdoin viisi piikkiseni ja meikkivoidesiveltimet Beautyblenderiin, koska se ei saanut kasvojani punoittamaan levitysvaiheessa. Voin yhtenä esimerkkinä sanoa tähän, että monien erittäin pehmeänä pitämä Real Techniquesin 300 Tapered Blush -sivellin on aivan liian kova kasvoilleni. En pysty levittämään omistamallani kappaleella poskipunaa, koska iho alkaa punoittamaan heti. En tarvitse poskipunaa, riittää että raastan kasvojani kyseisellä siveltimellä, niin saan punoituksen jo siitä. :D Se on oikeasti pehmeä, ihoni vaan on niin kosketusherkkä. Olen vuosien aikana aina välillä kokeillut meikkivoiteiden levitykseen aikaisempaa lempisivellintäni diego dalla palmaa, mutta en enää ole ollut tyytyväinen sen jättämään jälkeen, sillä Beautyblenderillä saa mielestäni iholle paljon kauniimman pinnan. Artisissa itseäni eniten mietitytti juurikin se, että olisiko se liian kova herkälle iholleni. Varsinkin, kun harja on tiivis ja tiiviit siveltimet eivät ole oikein koskaan toimineet herkän ihoni kanssa.

Artisilla on monen kokoisia harjoja, mutta itse päädyin kokoon Oval 7, koska se vaikutti järkevimmän kokoiselta ja monikäyttöisimmältä. Sillä voi levittää meikkivoiteen, poskipunan, aurinkopuuterin, highlighterin, tehdä varjostuksia jne. Itse olen levittänyt sillä jopa peitevoiteen silmien alle, koska kapeneva kärki taipuu siihenkin. Väriksi valitsin Smoke Finishin, joka ei ole mielestäni yhtä nätti kuin Mirror, joka yhdistää valkoista ja hopeaa. Pelkäsin kuitenkin valkoisen kumiosan harjan varressa olevan arka väri, jos siihen sotkeentuu meikkivoidetta, joten tällä kertaa käytännöllisyys voitti. 

Artisin harjat ovat tehty CosmeFibresta, jota he itse sanovat vallankumoukselliseksi kuiduksi. Harjat ovat 100% animal ja cruelty free, joten ne sopivat myös vegaaneille. 


Harja tulee pakattuna paksuun painavaan pahvilaatikkoon, jossa se lepää siten, ettei harjaosa kosketa mihinkään. Harja näyttää todella tiiviiltä ja sitä se on myös sormilla kokeillessa. Silti se tuntuu silkkisen pehmoiselta, mutta niin on tuntunut moni muukin sivellin, kasvot ovat sitten ilmoittaneet eriävän mielipiteensä. 

Artis kuitenkin yllätti, kasvoni eivät ole alkaneet punoittamaan, eivätkä ärtymään edes päivittäisestä käytöstä. Varresta saa työstäessä tukevan otteen, kumi estää sormien liukumisen, tosin itse tykkään välillä pitää kiinni ihan harjan juurestakin, kun taas kaulaan meikkivoidetta häivytellessä ote varresta on paras. Harja liukuu iholla silkin pehmeästi ja voin huoletta työstää samaa kohtaa useampaan otteeseen, ilman, että iho alkaa punoittamaan. Kaikki muut testaamani meikkivoiteet ovat levittyneet kuin unelma, mutta meikkivoiteet jotka kuivuvat iholle nopeaan, joilla työstöaikaa on vähän, esim. monet luonnonkosmetiikan meikkivoiteet, niiden levitykseen suosittelen edelleen Beautyblenderiä, sen sijaan kaikille muille tätä. Olen saanut levitettyä moitteetta niin voidemaiset kuin nestemäisetkin meikkivoiteet, jopa Make up for everin  Ultra HD Foundationin, jota en ole tähän saakka saanut millään levitettyä nätisti iholleni (kerääntyi aina rumasti huokosiin), levittyi tällä kauniisti. Onneksi olin säästänyt purkin, olin jo meinannut laittaa sen eteenpäin itselleni sopimattomana. 

Beautyblenderiin verrattuna harja on super nopea, meikkivoide on levitetty tasaisesti kasvoille puolessa minuutissa. Varsinkin häivytys kaulaan ja hiusrajaan käy todella näppärästi ja nopeasti. Jälki on todella nättiä, meikkivoiteet levittyvät niin, että iho näyttää jopa vähän blurratulta, ihan kuin sitä katselisi jonkun pehmentävän filtterin läpi. En olisi uskonut tätä koskaan sanovani, mutta sen jälkeen kun sain harjan käteeni, en ole enää koskenut Beautyblenderiin ja syy ei ole siinä, että Beautyblenderissä olisi mitään vikaa, tämä on vain niin hurjan paljon nopeampi. Myös peittävämpää jälkeä saa nopeammin, kunhan vain kerrostaa. Harja säästää myös meikkivoidetta, sitä kuluu vähemmän kuin sientä käyttäessä, sillä se ei imaise meikkivoidetta sisäänsä vaan voide pysyttelee ihan harjan pintakerroksessa. Tavallaan harja on todella tiivis ja jämäkkä pohjalta, mutta aavistuksen "harvempi" ihan pinnasta, mikä tekee siitä niin pehmoisen. Koska harja on niin tiivis, niin jos haluat käyttää harjaa aamulla, en suosittele pesua myöhään illalla, se ei välttämättä ehdi muutamassa tunnissa ihan kuivua, se on ainoa huono puoli, mitä tästä keksin.

Artisin harjoja ei myydä Suomessa, mutta niitä voi tilata esim. täältä.

Onko Artis tuttu? Kiinnostaako meikkiharjat? 1. Artisin tiedän vain nimeltä, mutta en ole kokeillut. Tyylikkään näköinen harja kerta kaikkiaan:) En ole "välineurheilija", en siten osaa käyttää meikkivoiteen levittämiseen mitään apuvälineitä. Vannomatta kuitenkin paras, voi olla, että jos saan mahdollisuuden kokeilla, se on sitten menoa eikä meininkiä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mähän vannoin vuosia sormien nimeen, vasta beautyblender oli se, joka pystyi ne syrjäyttämään, mikään sivellin ei aikaisemmin täysin. :D

   Poista
 2. Kiinnostaisi kovasti! Erityisesti tuo nopeus yhdistettynä hyvään lopputulokseen houkuttaa. Toisin kuin beautyblender, harjaa ei tarvitse vaihtaa muutaman kuukauden välein eikä se ime yhtä paljon meikkivoidetta (tällä on merkitystä varsinkin kalliimmissa meikkivoiteissa!). Silti haluaisin kuulla myös arvioita noista halvemmista versioista. Olen toistaiseksi nähnyt vain yhden vertailun, jossa halppisversio oli joka Amazonin myymä. Ihan hyvin sekin pärjäsi, mutta esim. Duroyn harja olisi huomattavasti helpompi hankkia..
  Mitenkäs tuo Artis harja kulkee reissussa? Tuliko mukana mitään kuljetuspussia tms.? Taitaa viedä myös tilaa jonkin verran..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää Oval 7 ei itseasiassa ole kovinkaan iso (harjaosa on n. 5cm pitkä ja leveimmältä kohdalta 3,5cm leveä), joten tilaa ei vie hirveästi, kuljetuspussia ei tullut mukana, tosin tämän voi heittää ihan hyvin muiden siveltimien sekaan, toki toi harjaosa vie vähän enemmän tilaa kuin normisiveltimissä, se on selvä. :D Lupaan pitää blogin ajan tasalla sen suhteen, jos saan kokemuksia noista edullisimmista, itseäkin meinaten kiinnostaa se, miten ne käytössä eroavat tästä. Luulen, että erot ovat niitä pieniä nyansseja, mitkä tekevät beautyblenderistakin paremman kuin muista. :)

   Poista
 3. Meikkiharja kiinnostaa kyllä, mutta vaikuttaa vielä liian eksoottiselta. Mutta enköhän mä jossain vaiheessa näihinkin repsahda kokeilun mielenkiinnosta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin ihan varma, että tää olisi mulle liian eksoottinen, mutta se nopeus millä saa pohjan, voitti epäilykset. :D

   Poista
 4. Nää on kyllä jänniä ja vaikka innostun aika herkästi kaikesta uudesta, niin olen toistaiseksi pidättäytynyt. Tuntuu ajatuksena vaikealta alkaa sutimaan meikkiä naamalle eri kulmassa, kuin sen on tottunut tekemään 30 vuoden ajan:D Tai sit mä olen vaan myöhäisherännäinen, ja hankin tällaisen kun hype on jo ohi:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no ulkomailla tää oli se juttu kesällä, nyt kaikki ne, jotka ovat tän halunneet on hankkineet. Tosi Artisin harjat ovat vähän samanlaisessa klassikon asemassa jo kuin beautyblender. :D

   Poista
 5. Artisin siveltimet ovat aika hintavia joten en ole siksi uskaltanut hankkia, kun aina on sekin mahdollisuus ettei toimi tai ei tykkää. Niinpä hommasin Bdellium Toolsin vastaavan näköisen siveltimen. Olen sitä ehtinyt käyttää vasta muutaman kerran mutta ainakin toistaiseksi olen tykännyt. Pitää nyt kokeilla vielä lisää, viimeksi tuli vähän överit kun purskautin liikaa meikkivoidetta kämmenselälle ja sulovileninä oli pakko sutia kaikki naamaan ja eihän se sitten muutaman tunnin päästä enää näyttänyt kovin nätiltä vaikka levittyi kyllä nätisti. ;-)

  Saas nähdä koska kipuraja Artisin siveltimien kohdalla ylittyy ja sellaisen hommaan. Palm brush tosin kiinnostelee tällä hetkellä enemmän kuin tuo varrellinen versio, nyt kun tuo Bdelliumin varrellinen on testattu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelen niin, että esim. beautyblenderiin verrattuna tämä on todella halpa. BB kestää muutaman kuukauden, tämän pitäisi kestää oikealla hoidolla vuosikausia, joten jos ajattelee sillä tavalla, tämä on itselle pelkkää säästöä. :D Mietin todella kauan juuri tuon varrettoman Artisin Balmin ostoa, mutta päädyin perinteiseen. Olen onnellinen että päädyin, koska varsi se on se juttu, mikä tekee kaulalle häivytyksen niin helpoksi. :)

   Poista
 6. Sain joululahjaksi paketin meikkiharjoja ja jonkin verran olen nitä käyttänyt, mutta ne ei olleet tuota Artisin harjoja.
  Onhna noissakin varmasti huima ero, riippuen kenen valmistajan meikkiharjoista on kyse ja tämä Artis ja kertomasi meikkiharja kuulostaa kyllä tosi upealta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan niissä on eroja, varsinkin alkuperäisen ja hypen mukana tulleiden, mutta kyllä niistä mukana tulleista silti voi aina löytyä helmiä ja melkein yhtä hyviä tuotteita, sekä budjet-versioita. :) Nyt itsellä on ainakin alkuperäinen mihin voi sitten verrata. ^_^

   Poista
 7. Pakko on siis ostaa! Mulla on iso naama niin mietin haluaisinko kuitenkin esim. Oval 8:n mieluummin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan mullakin oikea pyöreä kuunaama :D Tää on kyllä monikäyttöisempi ja esim. nenän alueelle pääse varmaan paremmin käsiksi kuin sillä kasilla. Taipuu tosiaan jopa siihen peitevoiteen levitykseen.

   Poista
 8. Ei ole tuttu, on kyllä upea, mutta ehkäpä minäkin vielä, sillä postauksen perusteella vakuutuin <3

  VastaaPoista
 9. Mä käytän yleensä sormia meikin levitykseen, koska olen laiska :D. Meikkisienen pesu unohtuu helposti, joten senkin käyttö on satunnaista. Mutta on hauskaa, että markkinoille tulee erilaisia tuotteita tavallisten sienten tilalle. Sellaiset silikoniläpyskät kiinnostavat harjan lisäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole oikein vakuuttunut silikoniläpysköistä, varmaan lähinnä sellaisille tarkoitettu, jotka eivät ehkä halua sormin ihoonsa koskea ollenkaan. :D Mutta joo, vaihtoehtoja piisaa nykyään. ^_^

   Poista
 10. Itse en ole vielä näitä kerennyt testata vaikka hypetyksen vuoksi kovasti kiinnostavatkin, ehkä minäkin vielä lähiaikoina sorrun.. :D

  VastaaPoista
 11. Oon kans näistä harjoista kuullut, mutta samasta syystä kuin sinä mainitsit tossa alussa miksi olen skeptinen tätä kohtaan: minäkään en voi käyttää tavallisia meikkisiveltimiä kosketusherkän ihoni takia!! Juuri siksi käytänkin meikkisientä... mutta jos kerran tätä kehut noin paljon, ehkä minunkin kannattaisi antaa tuolle mahis. En ehkä käyttäisi sitä meikkivoiteen levittämiseen, minua kiinnostaa ennemminkin käyttää tätä varjostukseen ja korostukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin niin, että jos mun iho ei tykkään, niin saan varmasti myytyä tämän eteenpäin, joten otin riskin, tällä kertaa kannatti, enkä todellakaan ole myymässä eteenpäin tätä. :) Tää on itseasiassa varjostusten tekemiseen täydellinen.

   Poista
 12. Kiinnostavat kyllä paljonkin, mutta kyseisen merkin hintoihin ei budjetti tällä hetkellä taivu. Pitäisi kokeilla vissiin ensin jotain edullisempaa ovaalisivellintä, koska paljonhan näitä on kehuttu merkistä riipumatta :) Mutta toisaalta laadusta kannattaa maksaa vähän enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitan saada tämän vuoden puolella vielä testailtua toisiakin brändejä, koska todella kiinnostavat ovatko ne tämän veroisia tai jopa parempia, sitähän ei voi tietää. ^_^

   Poista
 13. Artisin siveltimet on kyllä kiinnostaneet jo pitkään, mutta hinta on liikaa mulle toistaiseksi. Kiva kuulla, että oikeesti ovat hyviä, niin tietää, jos joskus on vara näitä ostaa :D.

  Mun käsittääkseni muuten tuo Artis on entisten MACin työntekijöiden perustama. Siis juuri niitten, jotka silloin MACille teki noita varrellisia harjoja. Ei mitään varmaa tietoa, mutta muistelen tälläista joskus kuulleeni.

  Mää taidan muuten olla aika outo, kun en oo BeautyBlenderiä testannut vielä ikinä! Oon niin laiska käyttään sieniä, että ei oo raskinut ostaa BB:tä. Real Techniquesin meikkimunaa oon kokeillut ja tykännytkin, mutta ei vaan tuu sieniä käytettyä, kun ne tuntuu niin vaivalloisilta puhdistaa ja pitää hygieenisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, toi onkin mielenkiintoine informaatioa, en kyllä ihmettelisi, jos noin olis, koska MAC:illa niitä ensin oli, mutta ehkä siellä ei uskottu tarpeeksi tähän juttuun ja päättivät polkaista liikkeelle ihan oman brändin. Se näköjään kannatti. :) BB ei tosiaan ole mikään halpa, tää harjahan maksaa itsensä BB:hen jo alle vuodessa takaisin, koska BB:n käyttöikä on niin lyhyt. Sen jälkeen tämän käyttö on kuin rahaa pankkiin pistäisi. Tosin pidän BB:a rinnalla, juuri noiden nopeasti kuivuvien meikkivoiteiden vuoksi.

   Poista
 14. Ah, tällaiset ylistävät kirjoitukset eivät varsinaisesti vähennä minun Artis-innostusta. :D Muutenkin tuo Net-a-porter -sivusto on vaarallisen ihana ja kallis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan, itse ole tyytyväinen, ettei tarvi myydä turhana pois vaan oli kaikkea sitä mitä oletin sen olevan, ainoa mitä vierastin, että mitenkähän opin käyttämään tätä, mutta tuntui omalta heti ekalla kerralla. Se on, varsinkin kauneusosia, vaatteet eivät itseäni niin hirveästi kiinnosta, Tom Fordin huulipunia... tarviiko sitä muuta sanoa. :D

   Poista
 15. Mullahan on tästä sellainen halpis-versio ja kaivoinkin sen tänään esille, kun ensiksi olin aamupalaa syödessäni lukenut sun tekstin :D Kiehoisi kyllä hankkia tämä, niin saisi verrattua miten eroavat toisistaan. Plus tosiaankin se kuivuminen vie aikaa..jos tätä saa varrettomana, niin aion ehdottomasti hankkia sitten sellaisen ^_^

  Mä tykkään BB:n jäljestä, mutta olen niin mukavuudenhaluinen, että sen kanssa nysvääminen vie hermot :D Harjasivellinkin on ihan siinä rajalla ja rajalla, meneekö pesun kanssa nysväämiseksi, siinä onkin se suurin syy, miksi en ole joka päiväiseen käyttöön sitä ottanut-peseminen on kyllä from hell :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no hyvä, että teksti sai sut muistamaan jotain, mikä sulla on. :D Joo tästä on myös varreton versio, mitä mietin pitkään aluksi. Olen kuitenkin tosi tyytyväinen, että olin varrellisen, varsi tekee sen, että meikkivoide on äärimmäisen helppo häivyttää kaulalle ja jotenkin se vaan toimii, vaikka ajattelin, että vierastaisin sitä, pitkän bb-kauden jälkeen. Mä en ole pessyt tätä joka käytön jälkeen, jotenkin ei likaannut niin, että tarvisi, toisin kuin litteät siveltimet. Kyllä tää silti kerran viikossa tarvii pestä tai sitten siinä välissä suihkia jollain pikaputsarilla.

   Poista
 16. Mulla on samantyyppinen harja Silk Oil of Moroccolta testissä, mutta en ole vaan vielä muodostanut mielipidettäni siitä :D Toistaiseksi oon vasta käyttänyt sitä puuterin levittämiseen meikkiä kiinnittäessä. Mähän en ole oikeastaan Beauty Blenderiinkään sen erityisemmin koukuttunut, kun oon tottunut aina levittämään meikkivoiteen sormin. Huomasin kyllä meikkimunassa selkeän eron tavallisiin meikkisieniin, joista en ole koskaan tykännyt, mutta jotenkin musta tuntuu, että sormin on vaan niin helpointa ja nopeinta levittää meikki. Ja säästääpä sen ajan, jonka käyttäisin meikkisienen pesemiseen :D Mutta katotaan, onko tää mielipide lopullinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytin pitkään sormia, mutta kokemus on itsellä se, että bb:llä ja tällä olen saanut nätimpää jälkeä kuin sormin, en olisi koskaan uskonut sanovani mutta niin vaan se on, kun aina välillä koittanut palata sormiin, mutta ei, se jälki ei ole yhtä "blurraavaa". :D

   Poista
 17. Ihana lukea sun näitä sivellintarinoita, koska minullakin on todella kosketusherkkä iho. Ainoa sivellin, jota käytän kasvoille, on poskipunasivellin ja sitäkin joutuu käyttämään hyvin luovasti, ettei vain tule vahingossa tökänneeksi kasvoja suoraan ihoon. Tähän mennessä pehmeimmät löytämäni siveltimet ovat Real Techniquesilta, mutta parempia etsin vieläkin. Naurattaa välillä kuunnella ihmisten hehkutusta jostain todella pehmeistä siveltimistä, jotka lopulta paljastuvat itselle lähinnä raastinraudalta. :D Kuulen erittäin mielelläni lisää parhaista löytämistäsi siveltimistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, sitä ei oikeasti voi ymmärtää miten kosketusherkkä iho voi olla, sitten kun se on. Mähän tosiaan levittelen luomivärejäkin osaksi sormin, sitten häivytys sivellin on pullea ja pehmeä, mutta suurin osa on liian kovia, joten en käytä niitä. Poskipunasiveltimiä olen löytänyt kaksi joita mun iho sietää Real Techniquesin Blush Brushia ja Sensain poskipunasivellintä. Highlighterin levitänReal Tachniquesin Viimeistelysiveltimellä. Bold Metals -sarjan siveltimet on kaikki liian tiheitä ja kovia, ne ihan raastaa mun kasvoja, mutta tosta normisarjasta tosiaan olen muutamia hyviä löytänyt. :D Sitten mulla on aurinkopuuterille ja varjostuksiin se Isadora, mistä kirjoittelin kesällä ja yksi ei myynnissä oleva Ecotools, jolla levitän irtopuuterin. Joten ainainen etsintä näiden kanssa käynnissä. Nythän pystyn tällä tarvittaessa tekemään varjostuksia tai levittämään poskipunaa, ehkä joku päivä hankin toisen sitä varten. ^_^

   Poista
 18. Mä oon ajatellut, että pärjään Beautyblenderillä, mutta tän arvostelun jälkeen MÄ HALUAN TON HARJAN! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin luulin, kunnes tuli tää harja, muutaman kuukauden vaati ensin sulattelua. Tää on niin paljon nopeampi. :D

   Poista
 19. Kommenttisi beauty blenderistä on osuva. Itsekin monia munua kokeilleena allekirjoitan täysin.
  Ovaaliharjat kiinnostaa. Sokoksella näin Duroyn harjan jossa neuvottiin pitämään varresta kiinni ettei katkeaisi. Ei kuullostanut kovin vakuuttavalta.
  Kääks uskallankohan kurkata Artisia.. kuullostaa ihanalta ja kalliilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei, kyllähän sen harjan nyt pitää kestää piti sitä mistä tahansa. Monet jotka ovat verranneet Artisia kanavillaan johonkin halppikseen, (ei Duroy) niin niissä on heti lötkömpi varsi, taipuu enemmän. Just tollaisia pieniä nyansseja ne erot sitten ovat alkuperäiseen, sama kuin bb:n kanssa.

   Poista
 20. Pääsi kirosana kun avasin linkin 😆

  VastaaPoista
 21. Mähän mietin jo jonkun tollasen setin hankkimista, mutta se on ehkä hieman liian överiä. :D Tai ainakin H:lle sais pitää melko vakuuttavan puheen siitä miks siveltimet maksaa tollasia summia. Mietin kyllä, että pitäisko tän hankintaa lykätä kesälle, kun ollaan joka tapauksessa menossa Lontooseen sinne Adelen keikalle niin jos ostais sen paikan päältä SpaceNK:sta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin, että itsellä niissä seteissä ei kuitenkaan tule käytettyä kuin max 2-3 harjaa, niin ei oikein maksa vaivaa. :D Tää on ollut nyt niin hyvä, että voisin harkita jopa toisen samanlaisen ostoa, että olis varakappale, millä vois tehdä vaikka varjostuksia. SpaceNK:n nettikaupasta tää on ainakin tällä hetkellä loppu, toivotaan, että kesällä on. :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives