Kesän onnistuja – Yves Rocher Maracuja


Yksi pisimpään mukanani kulkeneita brändejä on Yves Rocher. Siihen nähden kuinka paljon arkikäytössäni on sarjan tuotteita, se esiintyy todella vähän täällä blogin puolella. En oikeastaan tiedä miksi en kirjoita niistä enemmän, ehkä koen, että teitä ei välttämättä kiinnostaisi? Kertokaahan kiinnostaako, jos vastaus on kyllä, niin lupaan jatkossa kirjoitella sarjan tuotteista useammin.

Kiinnosti tai ei, muutama viikko sitten eteeni tuli Limited Edition -sarja, josta oli aivan pakko päästä täällä bloginkin puolella vinkkaamaan, koska parempaa ja herkullisempaa vartalonhoitoa saa tänä kesänä hakea kuin mitä nämä Yves Rocherin uudet Maracujat ovat. 

En oikeastaan käytä Yves Rocherilta kasvojenhoitotuotteita ollenkaan, mutta meikeistä, tuoksuista ja vartalonhoitotuotteista löytyy monia, joita ostan vuosi vuoden jälkeen uudestaan. Uudesta Maracuja-sarjasta tilasin kokeeksi pari pulloa suihkugeeliä ja vartalokuorinnan. Tuoksusta en halunnut maksaa, koska monet sanovat, ettei se kestä iholla juuri lainkaan. Vartalovoide kiinnosti, mutta tuoksujen käyttäjänä käytän usein mieluummin jotain hajusteetonta tai miedon tuoksuista emulsiota, jos en sitten tarkoituksellisesta mätsää siihen tuoksua, joten jätin senkin tällä kertaa väliin. 

Maracuja on varmasti yksi Yves Rocherin onnistuneimpia Summer Collectioneita tuoksunsa osalta. Monesti näissä on se ongelma, että ne eivät tuoksu nenääni tarpeeksi tai tuoksu on muutenkin outo. Silti joka vuosi testailen näitä kokoelmia vähintään suihkugeelien muodossa. Maracujan sanotaan tuoksuvan passionhedelmälle ja inkiväärille. Itse en haista inkivääriä oikeastaan lainkaan, ehkä se on pienenä kirpeänä vireenä taustalla, mutta se ei ole erottuva. Sen sijaan passionhedelmä ja tietynlainen kukkaisuus on selvästi läsnä. Maracuja tuoksuu sopivasti eksoottiselta ja raikkaan makealta. Juuri sellainen mikä tuo suihkuhetkiin kuumina kesäpäivinä virkistävän fiiliksen.


Suihkugeeli on pakattu 400 ml:n pulloon. Itselläni on näihin pulloihin erikseen ostettavia pumppuja, jolloin saa suihkuun lisää käyttömukavuutta. Suihkugeelissä on kivan täyteläinen koostumus, se ei ole liian ohutta. Vaahtoaa pehmeästi ja huuhtoutuu iholta helposti pois. Tuoksu jää  leijailemaan iholle pesun jälkeen joksikin aikaa. 

Vartalokuorinnassa on käytetty luonnollisia kuorivia partikkeleita ja niitä on runsaasti (aprikoosin siemenjauhetta ja mantelin kuorijauhetta). Tehokkaan oloinen kuorinta, joka tekee ihosta pehmeän ja sileän. Ei kuivata. Tykkään varsinkin ennen itseruskettavan levitystä kuoria ihon tällaisella tehokkaalla kuorinnalla, joka ei jätä iholla öljyistä pintaa. Sen sijaan tuote sisältää akrylaatteja, jotka tekevät iholle suojaavan "kalvon", joten akrylaattiallergisille tuote ei valitettavasti sovi. 


Tuotteet ovat edullisia, 400 ml suihkugeeli maksaa 3,90 euroa ja kuorinta 5,90 euroa. Summer Collectionin tuotteet löydät täältä

Joko olette tutustuneet Yves Rocherin kesän uutuuksiin?



  1. Just hain postista saman setin, tykkään :D kuorinta ja suihkugeeli on sellaisia tuotteita että tulee käytettyä äkkiä pois, tuoksut kuluu hitaammin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Jotenkin heti kun näin nää pakkaukset tuli olo, et saattaa olla onnistunein Limited Edition hetkeen. Ja olihan se, tuoksu näissä on just sellainen, mitä kesällä haluaa käyttää. :)

      Poista
  2. Onpa jotenkin hauskat pakkaukset, ehkä siksikin, että ovat aika epätyypillisiä YR:lle. Mua harmitti, kun merkillä ei ole enää kivijalkamyymälöitä, sillä en uskalla tilata sokkona oikein mitään, minkä tuoksusta ei voi olla ihan varma:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkäsin näistä pakkauksista, tosi kivan iloiset, silti tyylikkäät. Toi on harmi, että luopuivat kivijalkamyymälöistä, mutta näitä suihkugeelejä yms. olen uskaltanut tilata summamutikassa, koska hinta ei ole paha, mutta muiden tuotteiden osalta onkin sitten haastavampi, esim. meikkejä olisi kiva kokeilla ihan livenä ensin.

      Poista
  3. Kirjoita vaan lisää YR:n tuotteista. Ne kun ovat hinnaltaan useammankin kuluttajan saatavilla. Itse mukaan lukien 😊 Selektiivinen ja jopa luonnonkosmetiikka karkaa useimmiten hinnan puolesta tavoittamattomiin, vaikka tuote itsessään kiinnostaisi suuresti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että kiinnostaa. Voisin vaikka jossain vaiheessa tehdä postauksen omista YR-suosikeistani. :)

      Poista
  4. Noi huutaa mun nimeä, pakko tilata <3 Ihanat purkit. <3 Kivaa sunnuntaita Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilaa ihmeessä, tiedän, että tykkäät noiden tuoksusta! ^_^

      Aurinkoista sunnuntaita Tiia. <3

      Poista
  5. Mielellään kiitos YR-juttuja :) Mun mielestä siitä kirjoitetaan tällä hetkellä liian vähän. Ainakin mun lukulistan blogeissa. Ja vissiin muuallakin kun mä aina yritän uutuustuotteita googlata ja aika laihoja on tulokset nyt olleet.

    Mulla on jäänyt huomiotta tää kokoelma. Ja on vähän ongelma tilata ihan sokkona näitä tuoksutuotteita ylipäätään mulla. YR:llä on enemmän ollu mulle liian voimakkaan tuoksuisia kuin sopivia tuotteita, joten tuo hajuvesi joka 'ei pysy iholla' herätti mielenkiinnon ;) Ellei sen alkutuoksu jostain syystä sitten kuitenkin ole vahva. Anyone? Tai taidankin katsoa vaikka löytyiskö Fragranticasta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeasti tosi kiva kuulla, että nämä kiinnostavat. Itse tilaan aika maltillisesti mitään uutuuksia, koska usein tilaan niitä samoja hyväksi haivattuja, mutta usein samalla mukaan aina jokin uutuuskin tarttuu.

      Mutta hei mahtavaa, se, että sanon, että joku tuoksu ei pysy iholla, voi siis toiselle olla hyvä juttu. ;) Pitää pitää tämä mielessä. ^_^

      Poista
    2. Juu, se voi tosiaan olla mahdollisesti erittäinkin hyvä juttu ;)

      Poista
  6. Mä rakastan kausituotteita, ja odottelin mitä esim. The Body Shop tuo myyntiin täksi kesäksi :)

    VastaaPoista
  7. On kyllä houkuttelevia.Itse tilailen muutaman kerran vuodessa Yves Rocheria ja tykkään kyllä tuotteista.Tilailen sitä joulukalenteriakin ja siinä on saanut kyllä kokeilla aika kattavasti valikoimaa.Kyllä nyt jäi houkututtaa tää Maracuja suihkugeeli:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi varmaan joskus itsekin testata se YR:n joulukalenteri, jos tulisi vastaan jotain uutta, jota ei muuten tule kokeilleeksi. Tykkään käyttää aika paljon samoja vuodesta toiseen, joskus innostun tilaamaan jotain uutta kokeiluun.

      Poista
  8. Mua kyllä kiinnostaisi lukea enemmänkin YR:n tuotteista :) Joskus vuosia sitten tein tosi usein tilauksia YR:lle ja vuosien varrella on kyllä löytynyt hyviäkin tuotteita ja tuoksujakin ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, nykyään teen ehkä 3-4 kertaan vuodessa, lähinnä silloin, kun jotain kausijuttuja tulee myyntiin. :)

      Poista
  9. Nämä on kyllä menneet aivan ohi! Hyö kun ei pahemmin mainostele..

    Voisi tilata kyllä testiin :)

    Mie olen pettynyt, jos TBS ei tuo muita kausituotteita kuin Pinitan ja Mojiton. Ne on jo nähty..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tosiaan mainostele, ottivat tuotteensa pois yhdeltä PR-toimistoltakin, lisäksi lopettivat kivijalkakaupat, joten olen kyllä sitämieltä, että hieman panostamalla markkinointiin voisi uudetkin ihmiset löytää YR:n. :)

      Olisi ollut kans kiva, jos olisi tullut joku uusi TBS:lta, vaikka Virgin Mojito onkin tosi ihana. :)

      Poista
  10. Jo vain, tilasin myöskin 2 suihkugeeliä sekä 2 kuorintaa. Lisäksi oli 'pakko' saada se vartalogeeli =) Nyt on suihkari käytössä, tuoksu on mukava, mutta voisi olla aavistuksen voimakkaampi. Onneksi kuitenkin tuoksuu jonkin verran, jotkut Yveksen suihkarit kun ovat tuoksultaan jokseenkin vetisiä. Kuorintaa vähän jännitin, siis onko tarpeeksi tehokas mun makuun. Oli pakko hetimiten kokeilla kädelle ja onneksi en joutunut pettymään. Mun mielestä koostumus on tuoksua lukuunottamatta samanlainen kuin eräässä Yveksen toisessa kuorinnassa (joka on ollut pitkään mun yks lempparikuorinta). Hyviä tuotteita siis =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuorinta oli tosi hyvä, todellakin tarpeeksi rouhea. Nyt kun kuivaharjaan paljon, kaikki jotka eivät kuori kunnolla, ovat itselle ihan turhia tuotteita, tämä ei todellakaan ollut. Sai muuten kädetkin tosi pehmeiksi, jos käsikuorintaan haluaa käyttää. ^_^

      Poista
  11. Meidän äiti on Yves Rocherin suihkutuotteiden suurkuluttaja. Pitääkin hänelle vinkata näistä uutuuksista. Tuoksut on kyllä Yveksen tuotteissa ollut aina ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vinkkaa ihmeessä. Luulen, että tykkäisi näistäkin. :)

      Poista
  12. En ole pian kolmeenkymmeneen vuoteen käyttänyt Yvesin tuotteita. Ei vain ole tullut ostettua. Nuorena tilasin kuvastosta. Tykkäsin heidän kuorintavoiteestaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuorena kuvastosta tilaaminen oli se juttu, siinä oli aina oma jännityksensä. Nyt voi tilata siitä samalla tavalla, mutta luulen, että suurin osa hoitaa asian netissä. :)

      Poista
  13. Ehdottomasti blogissa YR tuotteita esittelyyn 😊 Mä teininä käytin tosi paljon merkin tuotteita mutta sitten se jäi..Nyt tein pitkästä aikaa tilauksen ja esim.se kasvojen puhdistusöljy on silkkaa rakkautta, ja olen ihastunut siihen sun vinkkaamaan käsivoiteeseen 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko se varmaan on, kun näin paljon toivotaan. Usein juuri tällaisista itselle "arkisista" tuotteista kirjoittaminen jää, kun pitää kirjoittaa uusista jne. Kiva kuulla, että se puhdistusöljy oli hyvä, pitää ehkä itsekin kokeilla se. Hei ja hyvä, että käsivoide oli hyvä! :D

      Poista
  14. Äitillä on aina ollut tapana tilata heiltä, niin on kyl tuttu. Nimenomaan vartalotuotteet on kyllä munkin kokemuksen mukaan just niitä parhaimpia :) suihkugeelit ja voiteet!

    Ja niin, miksipä ei enemmän esittelyyn tännekin niitä :)

    x charlotta
    www.charlottaeve.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasta vartalotuotteet on ainakin omia suosikkejani. ^_^

      Poista
  15. Mun Yves-tilaukseen päätyi myös Maracuja-suihkari! Se on kyllä ihanan herkullinen. :) Kirjota ihmeessä enemmänkin YR:n tuotteista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä tosi onnistunut tuoksu, onneksi tilasin heti kaksi, niin ei lopu heti. :D

      Poista
  16. No nyt kuulostaa onnistuneelta kesäkokoelmalta! En ole Yves Rocheria käyttänyt vuosikausiin, mutta muistan että lapsena aina mamman luona niitä sai nuuhkia. Pitääkin klikata sivuille ja katsoa miltä nykyään tuotteet näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti ainakin jotain kroppatuotteita kokeilla ja meikeissä on myös tosi kivoja juttuja. :)

      Poista
  17. Ei oo tullu itekään tilattua vuoooosiin! Nää on kyllä kivan trooppisen näkösiä :)

    VastaaPoista
  18. Itse olen ollut YR suurkuluttajavuodesta 2006 lähtien. Heidän Les Plaisirs Nature vartalonhoitosarja ollut jatkuvassa käytössä. Äitini osti mulle Jouluksi 2006 400 Kookos suihkugeelin ja siitä asti käyttänyt sarjan tuotteita. Kookos, persikka ja karhunvatukka omat lempparit. Muistan lähes kaikki tuoksut, mitä vuosien varrella sarjassa ollut ja omia muita lemppareita pyytänyt takaisin ja kaikki tulleet. Viimeisimpänä Mango, joka oli kesällä 2006 ja tuli takaisin 2016 ja persikka, joka poistui 2014 ja tuli takaisin viime kesänä 2020. Tämä Maracuja-sarjan suihkugeeli (nyt nimellä Passionhedelmä ja inkivääri) tuli myös takaisin heille, kun pyysin sitä yhdessä Manteli ja appelsiininkukan kanssa Marraskuussa. Sama tuoksu, eri etiketti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Les Plaisirs on munkin suosikki. Mähän käytän isoja suihkugeelejä myös käsisaippuoina, koska tuoksuvat niin hyvälle. :) Ostin niihin aikoinaan niitä pumppuja, niin ovat näppäriä.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives