Parhaat – Lokakuu `14


On aika raapia kasaan lokakuussa eniten ihastuttaneet tuotteet. Syyskuun huiput voitte kurkata täältä. Tällä kertaa listoille nousi neljä tuotetta. Joukosta löytyy kosteuttavaa kasvovoidetta, hemmottelevaa hiusnaamiota, suihkuhetkien piristystä ja kuorintageeli herkälle iholle.


THE BODY SHOP PINK GRAPEFRUIT SHOWER GEL 250ML

Sain suihkugeelin syntymäpäivälahjaksi anopilta. Säilytin tätä pirteän greipin tuoksuista suihkugeeliä tarkoituksellisesti juuri syksyyn. Tähän aikaan vuodesta mieleni kaipaa eniten piristystä ja raikkaan tuoksuiset suihkugeelit ovat omiaan parantamaan suihkuhetkiäni. Suihkugeeli sisältää greipinsiemenöljyä, joka auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa. Hunajaa ja glyserolia kosteuttamaan ihoa. Koostumus on saippuaton. Tuote liukuu ja vaahtoutuu miellyttävästi iholla. Iho on pesun jälkeen pehmoinen, eikä sitä kiristele. Isoimman nautinnon saan ehdottomasti raikkaasta greipin tuoksusta, joka jää leijailemaan pariksi tunniksi iholle pesun jälkeen.


KÈRASTASE CRISTALLISTE MASQUE CRISTAL 200ML

Lasimaiset pitkät hiukset omaavana osaan arvostaa hiusnaamioita, jotka hoitavat hiuksia ja jättävät ne helposti kammattaviksi. Isoimman kiitoksen minulta kuitenkin saa, jos hiukset ovat naamion jäljiltä vielä ilmavat. Omista hiuksistani useat naamiot tekevät raskaan näköiset ja hiukset tuntuvat rasvoittuvan nopeammin. Kèrastasen Cristalliste -sarjan hempeän vaaleanpunainen hieman marjaisalta tuoksuva naamio toteuttaa toiveeni pehmoisista, mutta ilmavan puhtaista hiuksista. Cristalliste sarja on kehitetty erityisesti pitkille ja ohuille hiuksille. Tuotteet sisältävät puhdistavia ainesosia, jotta hiusten tyvi  ja päänahka pysyisi puhtaana. Hoitavat ainesosat taas pitävät latvat kiiltävinä ja terveen näköisinä. Olen myös hieman kärsimätön odottamaan suihkussa naamioiden välillä pitkiäkin vaikutusaikoja, mutta tämän naamion kanssa ei ole sitäkään ongelmaa. Vaikutusaikaa ei ole ja naamion voi huuhdella välittömästi levityksen jälkeen pois hiuksista. 


GUINOT COMMAGE BIOLOGIQUE HEDELMÄHAPPOKUORINTA 50ML

Jätin muutama kuukausi sitten ihonhoitorutiineistani rakeelliset kuorinnat kokonaan pois ja tämä on osoittautunut erinomaiseksi ratkaisuksi pintakuivalle ja herkälle iholle. Kun tein tietoisen päätöksen rakeellisten kuorintojen nurkkaan heittämisistä, aloin tietenkin innolla kokeilemaan erilaisia entsyymikuorintoja, jotka poistavat kuolleen ihosolukon ihon pinnalta ilman ihoa ärsyttäviä rakeita. Guinotin Hedelmähappokuorinta on kaunista valkoista helmiäishohtoista geeliä, joka levitetään puhtaille ja kuiville kasvoille. Geeliä pyöritellään kasvoilla, kunnes se muuttuu öljymäisen liukkaaksi. Tämän jälkeen naamio huuhdellaan pois iholta. Iho on kuorinnan jälkeen ihanan tasainen, pehmeä, puhdas ja selkeästi kirkkaampi. Jaksan aina hämmästellä, miten tällaiseen lopputulokseen voi päästä ilman mekaanista hankausta. Kuorinta sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti käytöstä hyötyvät herkkäihoiset. Tehoaineina on käytetty mm. vihreää teetä ja hedelmähappoja.


DERMALOGICA SUPER RICH REPAIR 50ML

Lokakuussa tuli sairasteltua paljon ja ihosta alkoi muutenkin huomaamaan, että talvi lähestyy. Sillä se alkoi janoamaan aiempaa enemmän kosteutta. Ne tuotteet, mitkä olivat hyviä kesällä, eivät riittäneet kosteuttamaan ihoa tarpeeksi. Dermalogican Super Rich Repair on tarkoitettu kroonisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Se suojaa ihoa myös ympäristön rasituksilta, siksi se on juurikin täydellinen voide kylmään ja kuivaan ilmastoon. Voide on niin täyteläistä, että päivisin tämä on itselleni hieman liian tuhtia, mutta yövoiteena olen käyttänyt tätä ahkeraan. Paksuudestaan huolimatta tuoksuton voide levittyy miellyttävästi iholle ilman sen suurempaa työstämistä. Aamulla yön jälkeen iho on hyvin kosteutettu ja kiristävyys on poissa. Päivän pärjää sitten hieman kevyemmälläkin voiteella. Voide on pakattu kätevään ilmatiiviiseen pumppupulloon ja säilyvyyttä sillä on peräti 24 kuukautta avaamisen jälkeen. Käytin tätä voidetta jo viime talvena ja kaivoin hyväksi havaitsemani voiteen kesäjemmoista taas esiin. Tuotteen sisältämät sinkkioksidi ja kaurauute rauhoittavat ja lievittävät kutinaa. 

Oliko lokakuun parhaissa teille tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?

Ps. Kèrastasen tuotteet näyttävät olevan tässä kuussa Stockmannilla kanta-asiakkaille 20% alennuksessa.

Jälleenmyyjät:

Osa tuotteista saatu blogin kautta, osa omiani.





  1. Kiinnostavia tuotteita! Greippisuihkugeeli on tuttu täälläkin, tykkään kaikista sitrustuoksuista. Noita rakeettomia kuorintoja täytyisi kyllä kokeilla enemmänkin, Lumenen herkän ihon versio kaapista löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai Lumeneltakin löytyy, mennyt ihan ohi. Kiitos vinkistä! :)

      Poista
  2. Mulla taas greipin tuoksu kuuluu ehdottomasti kesään. Tosi raikastavaa käydä helteellä suihkussa ja nuuhkia greipin tuoksua. Yves Rocherin Pink grapefruit suihkugeeli on myös yhtä hyvä tuoksultaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin kokeilla tuota YR:ää, kun teen sinne seuraavan kerran tilauksen.

      Poista
  3. Ihana vaaleanpunainen teema. <3 Ihania ja joitakin tuttujakin tuotteita. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, joo pinkkejä tuotteita osui ihan sattumalta lokakuuhun. :)

      Poista
  4. Kauniita kuvia ja naisellisen pehmeitä värejä, jo niistä tulee iloiseksi! Pink grapefruit tuoksuu minusta kesältä, koska siitä tulee mieleen Laura Biagiottin Roma, joka mulle oli kesätuoksu. Greippi on kaikenkaikkiaan hyväätekevä tuoksu:)

    Kiinnostavia kaikki muutkin tuotteet, mutta eivät tuttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olen käyttänyt joskus aikoinaan Romaa, mutta mulle se on enemmän talvituoksu. :) Se miesten Roma on aika huikea, ehkä yksi kaikkien aikojen miestentuoksu lemppareita.

      Poista
  5. Oih, mulla on joskus ollut tuota Guinotin kuorintaa ja se oli ihana! :o <3 Voi vitsi, olinkin ihan täysin unohtanut sen.. kiitos muistutuksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mielettömän tehokas! Kiva kuulla, että joku muukin tykkää. :)

      Poista
  6. Kiinnostavie tuotteita kaikki ja yksi tuttukin siellä TBS:n suihkugeeli, tuo on niin hyvän tuoksuinen. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, piti käydä postausta kirjottaessa TBS:n verkkosivuilla kurkkaamassa, että kai sitä vielä myydään. Onneksi!

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives