Lierac Premium & arvonta


Kosmetiikkamaailmassa ranskalainen Lierac tunnetaan siitä, että heiltä löytyy tehokkaita tuotteita erilaisiin iho-ongelmiin ja vanhenevalle iholle. Lieracin tuotteita voi ostaa apteekeista kautta maan. Hintatasoltaan sarjasta löytyy monen hintaisia tuotteita, mutta ikääntyvälle iholle tarkoitettu Premium-sarja on todellinen Lieracin luksussarja. Suomessa Premium-sarjan tuotteet tulivat myyntiin maaliskuussa, mutta pääsin tutustumaan niihin jo helmikuussa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa. Tilaisuudessa meidät vastaanottivat mustat kullalla höystetyt pakkaukset, jotka huokuivat ylellisyyttä. 

Premium-linjan tuotteet sisältävät harvinaisten mustien kukkien sekoituksen. Mustan orkidean uutetta, joka sisältää runsaasti flavanoideja. Mustan ruusun uutetta, jossa runsaasti polyfenoleja. Mustan unikon uutetta, joka saadaan kylmäpuristamalla ja se sisältää iholle välttämättömiä rasvahappoja. (omega 3, 6 ja 9) Tuotteet lupaavat parantaa ihon kiinteyttä, pigmenttiläiskiä ja kosteuden puutetta. Sarjassa on kauttaaltaan ylellisen eksoottinen kukkainen tuoksumaailma, ainoastaan silmäympärysvoide on hajusteeton. 


LIERAC PREMIUM LA CRÈME VOLUPTUEUSE

Premium-linja sisältää kaksi eri voidetta, Silky Cream normaalille ja sekaiholla ja sitten tämän Voluptueuse-voiteen, jota suositellaan kuivalle iholle. Voiteen pakkauksesta ymmärtää heti, että nyt puhutaan ylellisestä tuotteesta. Voide on pakattu isoon pahvilaatikkoon, kun kannen avaa on tuote aseteltu omalle samettiselle alustalle esille. Mukana tulee tietenkin spaatteli ja oma satiininen säilytyspussi voiteelle. 

Voiteen koostumus on paksuhkoa ja ylellisen pehmeää. Silti se levittyy iholle helposti saaden ihon näyttämään heti tasaisemmalta. Tarjoaa pitkäkestoista kosteutusta. Voide sisältääkin 5% hyaluronihappoa, sekä kasviperäistä glyseriiniä, karitevoita ja muita kasviöljyjä. Koska puhutaan ikääntyvän ja kuivan ihon tuotteesta on voide minun ikäiselle sopinut parhaiten iltakäyttöön. Aamulla iho tuntuu pehmeältä ja ravitulta. Olenkin käyttynyt voidetta silloin, kun iho tuntuu erityisen kuivalta.


LIERAC PREMIUM SÈRUM

Maitomainen seerumi on pakattu pipetillä varustettuun lasipulloon. Koostumus on kevyttä ja tuote imeytyy iholle välittömästi, silti pinta jää heti hyvin kosteutetun tuntuiseksi. Seerumi sisältääkin peräti 10% hyaluronihappoa, joten se on niin kosteuttava, että olen käyttänyt sitä meikin alla aivan yksinään. 


LIERAC PREMIUM ÈLIXIR

Èlixir on öljyseerumi. Öljyn tekemisessä on käytetty mikroemulsioteknologiaa, jonka avulla koostumuksesta on saatu erittäin kevyt ja silkkinen. Tämä öljyseerumi ei tunnu iholla öljyltä vaan miltä tahansa välittömästi imeytyvältä sserumilta. Imeytyy ihoon heti, eikä jätä ihon pintaa öljyiseksi. Olen ollut tämän öljyseerumin kanssa ihan myyty, sillä en ole tähän asti kokenut mitään toista öljyä yhtä miellyttäväksi käyttää meikin alla. Käytänkin tätä vaihtelevasti aamuisin yhdessä sarjan seerumin kanssa. Iltaisin olen lisännyt öljyseerumin voiteen alle tai lisännyt sitä pari tippaa sarjan naamioon. 


LIERAC PREMIUM YEUX

Silmänympärysvoide on sarjan ainoa hajusteeton tuote, mikä on kiva juttu, koska toisissa tuotteissa tuoksumaailma on hyvin kukkainen, enkä tiedä toimisiko se silmänympärysvoiteessa. Tykkään henkilökohtaisesti käyttää silmän ympärillä mahdollisimman kevyesti hajustettuja tuotteita. Yeux on väriltään aavistuksen vaaleanpunertavaa ja levitettynä se antaa kirkkautta silmänympärysiholle valoa heijastavien pigmenttien ansiosta vähäntäen tummuutta. 


LIERAC PREMIUM LE MASQUE SUPRÊME

Voidemainen ja täyteläinen samettinen naamio tekee ihosta välittömästi täyteläisemmän ja heleämmän näköisen. Sopii kaikille ihotyypeille. Naamiota suositellaan levitettäväksi puhtaalle iholle runsas kerros ja antaa vaikuttaa 5-15 minuuttia, jonka jälkeen ylimääräinen naamio pyyhitään vanulapulla pois. Varmaan arvaattekin, että minä en toimi naamion kanssa näin. Itse levitän naamiota illalla puhdistetuille kasvoille. Jos haluan oikein hemmotella ihoani, olen laittanut alle sarjan seerumin. Tämän jälkeen olen ottanut nokareen naamiota ja sekoittanut siihen vielä pari tippaa sarjan öljyseerumia. Levittänyt ohuen kerroksen kasvoille ja kaulalle. Kuivatellut hetken ja käynyt nukkumaan. Kun naamio on saanut muhitella kasvoilla koko yön, iho on aamulla ihan mielettömän näköinen. Kasvot näyttävät heleiltä ja täyteläisiltä, iho tuntuu todella pehmoiselta. Suositellulla alkuperäisellä käyttötavalla voisin käyttää tätä pikaisena tuhkimonaamiona juuri ennen juhlameikin laittoa. Myös naamio sisältää korkean 10% hyaluronihappopitoisuuden. 

Omiksi suosikeiksini sarjasta nousivat molemmat seerumit. Varsinkin öljyseerumin hetkessä iholta katoava silkkisen koostumus koukutti. Kolmas suosikkini on naamio, joka kiri suosikkinaamioideni joukkoon. 

Lieracin jälleenmyyjät löydät täältä. Lieracin Facebook-sivut täältä.

Suositushinnat:
Premium La Crème Voluptueuse 50ml, 125€
Premium Sèrum 30ml, 135€
Premium Èlixir 30ml, 125€
Premium Yeux 10ml, 64€
Premium Le Masque Suprême 75ml, 76€

ARVONTA:

Arvotaan 1 kpl Lierac Premium Le Masque Suprème.

Koska suurimmalle osalle meistä maanantait ovat viikonlopun jälkeen se vaikein päivä, ajattelin ilahduttaa teitä arvonnalla. Ihastuin Premium-sarjan naamioon niin paljon, että pyysin yhden sellaisen myös arvottavaksi teille. Joku teistä ehtii vaikka pistää ihon juhlakuntoon tulevan kesän juhlia varten. ^_^ Arvontaan osallistut kertomalla kommenttilaatikkooni, mitä harvinaisia mustien kukkien uutteita Premium-sarja sisältää. Jätä myös toimiva sähköpostiosoitteesi, että saan voiton osuessa kohdalle sinuun yhteyden. Jos et halua jättää sähköpostiasi näkyviin, voit osallistua vastaamalla myös sähköpostitse. Laita postia osoitteeseen hakusanarakkaus@gmail.com ja viestin otsikoksi Lierac-arvonta. Osallistumisaikaa on su 15.5 klo 23.59 asti. Voittajaan otan yhteyttä sähköpostitse vkolla 20. Arvonnan suorittaa random.org.


Tuotteet lehdistönäytteitä, arvonnan sponsoroi Procare Oy.






  1. Oih, ihana Lierac! :) Mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutetta :) Kuulostaa ihanalta sarjalta!

    niinablogi@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Onpa upea sarja! Lieracilla on kyllä todella paljon todella kiinnostavia ja käsittääkseni myös hyvin toimivia tuotteita. Ensi talvelle olin suunnitellut sijoittavani Hydragenist-sarjaan, mutta tämä pääsi nyt kilpailuun mukaan. Lieracin internet-sivut kertovat, että käytettyjä harvinaislaatuisia mustia kukkia ovat esimerkiksi ruusu, orkidea ja unikko. msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutetta.

    vanilliini100@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Musta orkidea, ruusu ja unikko sieltä taisivat löytyä? :)

    Kuullostaa ja näyttää ihan superylelliseltä, pitää käydä apteekissa kokeilemassa miltä tuotteet tuntuvat iholla. :)

    shimmerblinger@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon :)

    voi jee, tekis kyllä varmasti hyvää tänä talvena erityisen rankasti oirehtineelle atooppiselle naamalleni <3

    tiltu_kultu ( a t ) luukkupistecom

    VastaaPoista
  6. Mustia kukkia löytyy, eli ruusu, orkidea ja unikko. Kuulostaa aivan ihanilta tuotteilta :)
    kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
  7. Mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutteita :)

    marunaurelia@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutetta. Mukana arvonnassa

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Mustia ruusuja, unikoita ja orkideoja purkkien täydeltä.
    morgaise@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. Mustaorkidea, -ruusu ja –unikko löytyvät sarjasta :) mukana!
    mar.marttinen(at)gmail.com
    -Kepa

    VastaaPoista
  11. Mustan orkiden, mustan unikon ja mustan ruusun uutetta :) Kuulostaa upealta tuotteelta.
    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Mustan orkidean uutetta (milehton@hotmail.fi)

    VastaaPoista
  13. Mustia kukkia eli ruusua, orkideaa ja unikkoa. Näyttää todella upealta ja ylelliseltä sarjalta <3
    Kyllä kiitos, mukana arvonnassa:)
    betternailday(a)gmail.com

    VastaaPoista
  14. Vaikuttaa tosi ylelliseltä sarjalta :) kiinnostaisi kokeilla. Niin ja mustia kukkia, ruusua, orkideaa ja unikkoa. charmingnails@suomi24.fi

    VastaaPoista
  15. Mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutetta!
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutetta.

    maya87(a)netti.fi

    VastaaPoista
  17. Upean kuuloinen ja näköinen sarja, nuo seerumit etenkin kiinostavat. Kilpailuvastaus: tuotteet sisältävät mustan orkidean, ruusun ja unikon uutetta.

    masutoaitemu@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutetta. :)

    saraana.makela@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Sisältää mustan orkidean uutetta,mustan ruusun uutetta ja mustan unikon uutetta.
    Ihana arvonta!
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Yönaamiota olisi hauska päästä testaamaan! Musta orkidea, unikko ja ruusu löytyvät naamiosta. Kiitos muuten Guerlainin puhdistusvoide vinkistä! Olen aivan myyty tuotteelle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, kiva kuulla, että pidit siitä. Eikö olekin ihanaa ja riittoisaa? Vähän se lasipurkki välillä käytössä itseä pelottaa, kun kylppärissä ei ole oikein tilaa mille laskea se, mutta pieniä juttuja... ;)

      Poista
    2. Joo tuon kun saisi vaikka tuubissa olisi jo täydellisyys saavutettu. Toki nykyinen pakkaus kaunis ja arvokas, mutta kun putsaa meikit suihkussa siinä aina oma vaaramomenttinsa :D

      Poista
  21. Mustan orkidean, ruusun ja unikon uutteita. Kuulostaa aivan ihanalta sarjalta!
    aino.m.honkamaki@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutetta-mukana luksusarvonnassa.
    tarjaksi@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Musta orkidea, -ruusu ja -unikko. krista.eerika@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Niin kuin tuossa on jo ment todenneet, niin mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutetta. :)

    lifeanddisasters(a)gmail.com

    VastaaPoista
  25. Kuulostaa ja näyttää upeilta tuotteilta. Sisältää mustan ruusun, mustan orkidean ja mustan unikon uutetta.
    ameliarose211@gmail

    VastaaPoista
  26. Raskaan maanantain jälkeen ajatuskin hemmottelevasta naamiosta piristää. Premium-sarja sisältää mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutetta.
    anne.puumala@anvianet.fi

    VastaaPoista
  27. Mustaa orkideaa,ruusua ja unikkoahan sieltä löytyy. Täytyy kyl sanoa et tän sarjan ulkoasu on AIVAN IHANA! josperi_@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Siinä on: Mustan orkidean, ruusun ja unikon uutteita. nellabe@luukku.com

    VastaaPoista
  29. Sisältää mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutetta.Vaikuttaa ihanalta sarjalta.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista

  30. Kyseinen tuote sisältää mustan ruusun, mustan orkidean ja mustan unikon uutetta.
    Olisi kyllä omalle väsähtäneelle nassulle sopiva :D

    h_lo ät netti.fi

    VastaaPoista
  31. Musta orkidea, musta ruusu ja musta unikko. Vaikuttaa luksussarjalta <3 -Sari- (kissankarva85(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  32. Mustan orkidean, ruusun ja unikon uutetta. Vaikuttaa yleelliseltä koko sarja <3
    neitiminttukihara (at) gmail.com

    VastaaPoista
  33. Tiina p osallistuu arvontaan vastaamalla musta orkidea, ruusu ja unikko.
    tiina.palomaki(at)kolumbus.fi

    VastaaPoista
  34. Mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutetta. Toivottavasti voitto osuu kohdalle! :)
    rantala.hanna@hotmail.com

    VastaaPoista
  35. Mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutetta.
    suvi.vikholm(a)luukku.com

    VastaaPoista
  36. Oi kun tuo naamio, seerumi ja öljy kuulostavatkin ihastuttavilta ^_^ Sarja sisältää mustan orkidean, mustan ruusun sekä mustan unikon uutetta.

    salkanposti@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Musta orkidea, musta ruusu ja musta unikko. paperitypy ät hotmail.com

    VastaaPoista
  38. Musta orkidea, ruusu ja unikko. Kuulostipa varsinkin tuo seerumi kiinnostavalta.

    nina.sandberg2(at)gmail.com

    VastaaPoista
  39. Musta orkidea, musta ruusu sekä musta unikko löytyy. sirpa.karvonen2@luukku.com

    VastaaPoista
  40. Todella ylellisen näköisiä tuotteita kyllä!
    Vastaus kysymykseen on mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutteita :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  41. Hennajenniina
    Mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutetta.

    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  42. Mustaa orkideaa, ruusua ja unikkoa :-) kiva arvonta ja kiitos sen järkkäämisestä! :-) emminum at gmail.com

    VastaaPoista
  43. Musta ruusu, musta unikko ja musta orkidea. Olisipa kiva kokeilla! :)

    ukkoskivi@hotmail.com

    VastaaPoista
  44. Palkinto kuulostaa aivan ihanalta, kuten koko sarja, joka sisältää kolmea mustaa - orkideaa, ruusua ja unikkoa. Mukana arvonnassa peukut pystyssä :)

    mintunhelminauha(at)gmail.com

    VastaaPoista
  45. Mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutteita.

    Kuulostaa ihanalta palkinnolta. Naamiohulluna tota on pakko päästä kokeilemaan.

    tyttixx@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Mukava olisi kokeilla tuota mustia kukkia (unikkoa, orkideaa ja ruusua) sisältävää voidetta kuivalle ja väsyneelle iholleni. :) hiltuha(at)gmail.com

    VastaaPoista
  47. Mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutteita.
    66aurinkoinen@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutetta. Olisi ihana voittaa!

    -Sofia

    ssofia.o@hotmail.com

    VastaaPoista
  49. Kyllähän tuo mullekin kelpais, kera mustien orkidean, unikon ja ruusun :)
    whiteflower(at)wippies.com

    VastaaPoista
  50. Musta orkidea, ruusu ja unikko.
    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
  51. Mustaa orkideaa,ruusua ja unikkoa.
    minianna86@hotmail.com

    VastaaPoista
  52. Tuotteet sisältävät mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutteita. Minulla on käytössä Lieracin silmänympärysvoide, joka on aivan ihana.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  53. Musta ruusu, orkidea ja unikko.
    sari.blom.pirjala at gmail.com

    VastaaPoista
  54. Tuotteethan sisältävät mustan ruusun, unikon ja orkidean uutteita. Mukana arvonnassa. ☺️

    Emilykq385@gmail.com

    VastaaPoista
  55. Sisältää mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutetta:) scottgirl99@gmail.com

    VastaaPoista
  56. Mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutetta =). Mukaan mahtavaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  57. Mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutetta! :)

    Mukana!

    mimyy93@gmail.com

    VastaaPoista
  58. Mustan orkidean, ruusun ja unikon uutteita. Kuulostaa ihanalta sarjalta!

    VastaaPoista
  59. Voi miten ihana arvonta ! Tuotteet sisältää mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutteita :) tiiakemppi(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  60. Mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutetta.
    marja-anneli@luukku.com

    VastaaPoista
  61. Tuotteet sisältävät mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutetta. Näitä olisi tosi ihana testata. nittanne(at)gmail.com

    VastaaPoista
  62. Musta orkidea, ruusu ja unikko.
    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  63. Mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutetta. Varmasti huipputuotteita!

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  64. orkidea, ruusu ja unikko

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  65. Mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutetta! Kuulostaapa hulppeilta tuotteilta.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  66. Premium sarja sisältää mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutteita. Ja ah miten luksuselta tuo sarja kuulostaa! :)
    kynsipollo@gmail.com

    VastaaPoista
  67. Sarjan tuotteet sisältävät mustan orkidean, ruusun ja unikon uutetta :)

    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  68. Mustan orkidean, mustan ruusun ja mustan unikon uutetta :)

    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives