Suosikkituotteet Jane Iredalelta


Kosmetiikka-aiheista blogia pitävänä tulee testattua paljon erilaisia tuotteita. Siinä testituotteiden rinnalla minulla on silti koko ajan tuotteita, joita käytän melkein joka päivä, huolimatta siitä onko minulla samaan aikaan joitain muita tuotteita testauksessa. Poikkeuksena tietenkin se aika, jolloin testailen vain yhden sarjan ihonhoitotuotteita. 

Se, että tuote jää itsellä lopulta pysyvään käyttöön ja niin, että ostan sitä vielä lisääkin, vaatii paljon. Tuotteen pitää toimia 100%, myös tuotteen ulkonäön on miellytettävä silmää, eikä tuoksussa saa olla mitään moitittavaa. En myöskään anna anteeksi heikkolaatuisia pakkauksia, jotka eivät kestä käyttöä. Se on totaalinen turn off. Paljon erilaisia tuotteita käyttävänä olen huomannut sen tosiasian, että markkinoilla on paljon sarjoja, joissa on monia hyviä tuotteita, mutta sitten saattaa olla paljon hutejakin. Tietenkin mitä laajempi valikoima sen useammin näin on. Harvemmassa onkin ne sarjat, joissa kaikki tuotteet ovat tasalaatuisesti hyviä, eikä floppeja mahdu joukkoon oikeastaan ollenkaan. 

Jane Iredale on yksi tällainen sarja, missä tielleni ei ole osunut vielä yhtään huonoa tuotetta vaan laatu tuntuu olevan aina tasaista. Lisäksi olen löytänyt vuosien aikana jopa hieman yllättäen todella paljon tuotteita, joita käytän päivittäin, koska ne ovat niin hyviä ja palvelevat omaa meikki-ihannettani eli tyyliä, joka korostaa käyttäjän omaa luonnollista kauneutta ja persoonallisuutta. Lisäksi useat Jane Iredalen tuotteet ovat monikäyttöisiä. Miksi tuotteiden laatu sitten on niin tasaisasta? Luulen tämän johtuvan siitä, että vaikka tuotteita myydään yli 40 maassa ympäri maailmaa, on brändi pystynyt hallitsemaan "suuruuttaan" ja valvoo edelleen tarkasti kaiken mitä tuotantolinjalta tulee ulos. Lisäksi tuotevalikoima on onnistuttu pitämään helposti hallittavana. Ajanhermoilla onnistutaan kuitenkin pysymään tuomalla tasaisesti uusia harkittuja tuotteita markkinoille sekä erilaisia kausimeikkejä. Kaikesta yrityksen toiminnasta näkyy, että Jane itse on erittäin vahvasti koko ajan mukana.

Ajattelin jakaa teidän kanssa viisi tämän hetkistä suosikkituotetta sarjasta. Jos olisi kesä, minun pitäisi lisätä joukkoon vielä Powder-Me, johon olemme mieheni kanssa molemmat aivan koukussa.

*Poskipuna, Hydration Spray ja Glow Time PR-näytteitä saatu blogin kautta, muut tuotteet omia.


Hydration Spray* – Olen käynyt läpi kaikki sarjassa myytävät mistit, enkä ole vielä törmännyt parempiin. Tuoksumaailma on hurmaava. Tuotteissa on paljon iholle hyvää tekeviä ainesosia. Lisäksi pakkaus on sellainen, että sitä on todella helppo kesäaikaan kantaa mukana käsilaukussa. Kaikki mistit ovat myös ECOCERT -sertifioituja.

Glow Time BB Cream* – Valitettavasti oma pintakuiva iho on sellainen, että jauhemaiset mineraalimeikit eivät sillä varsinkaan talviaikaan toimi, mutta onneksi Jane Iredalelta löytyy myös nestemäisiä mineraalipohjaisia meikkipohjia, jotka sopivat omalle iholleni myös talvella. Glow Time BB Cream on näistä ehdoton suosikkini. Koostumus on paksuhkoa, mutta tuote levittyy samettisesti. Saa näyttämään ihohuokoset pienemmiltä, antaa todella hyvän peiton, mutta silti samaan aikaan lopputulos on heleä. Tykkään levittää tuotteen sormin, koska sormien lämpö auttaa tuotetta levittymään nätisti. Glow Timessa on aurinkosuoja SPF25. Tuoksu on miedon kookoksinen. Kaikki sävyt sopivat vegaaneille.

Smooth Affair for Oily Skin – Tämä tuote on esiintynyt blogissa niin usein, ettei varmasti ole epäselvää, mikä on yksi eniten käyttämistäni primereista. Kevyen koostumuksen omaava meikinpohjustaja tuntuu iholla raikkaalta, rauhoittaa ihoa ja pienentää huokosia. Sopii vegaaneille.

Just Kissed – Jane Iredale taisi olla Diorin jälkeen toinen firma, joka toi markkinoille huulille yksilöllisen sävyn tuovan tuotteen. Tällä hetkellä JI:n valikoimiin kuuluu kolme eri sävyä: Forever Pink, Forever Peach ja Forever Red. Ei varmaan tarvitse sanoa, että minulta löytyy ne kaikki. ^_^ Olen kokeillut samankaltaisia tuotteita monelta brändiltä, mutta nämä ovat parhaita. Yksi sävy kulkee aina mukana käsilaukussa. Koostumus on huulia hoitava ja punat tekevät huulille todella kauniin yksilöllisen sävyn. Käytän näitä myös poskipunana ja pysyvyys on erinomainen. Tuotteet eivät valitettavasti sovi vegaaneille, koska sisältävät mehiläisvahaa.

Purepressed Blush Flawless* – Viimeisin ihastukseni. Sävynä Flawless on älyttömän näppärä, se tuo poskille kaunista luonnollista hehkua, mutta olen alkanut tekemään tällä yhä useammin aamuisin myös yhden sävyn silmämeikkiä, jolla saa heti huolitellumman ilmeen nopeasti silmiin kuin pelkällä ripsivärillä. Poskipuna pysyy erinomaisesti myös hankalilla ja helposti rasvoittuvilla luomillani koko päivän. Flawless on sävy, joka sopii myös vegaaneille.


Onko Jane Iredale tuttu brändi? Suosikkeja?

Jane Iredalen jälleenmyyjät löydät täältä.


*Poskipuna, Hydration Spray ja Glow Time PR-näytteitä, saatu blogin kautta.


  1. Mainitsinkin jo yhdessä sun aiemmassa postauksessa, etten ole Jane Iredalen meikkejä vielä testannut, mutta kiinnostusta olisi. Eli et arvaakaan kuinka hyvään saumaan ja tarpeeseen tää postaus mulle tuli! Kiinnostus merkkiä kohtaan vaan kasvoi ja pakkohan se on pikkuhiljaa oikeasti päästä jotain merkin meikkejä testaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tästä oli apua. Poskipunat ovat tosiaan kaikki hyvänlaatuisia, mutta toi Flawless on sävynä niin monikäyttöinen, että se on koko ajan meikkipussissani käsietäisyyden päässä. Just Kissedit taas loistavia tuotteita päivinä, jolloin haluaa huulille jotain, mutta ei ole aikaa alkaa tekemään rajauksia ja jotain vahvempaa ja tarkempaa.

      Poista
  2. Upeita tuotteita ja kuten sanoit, ovat taattua laatua aina.
    Kivaa tiistaita sinulle Jonna ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat ja arvostan sitä kovasti, koska ostaessa tietää, mitä saa. :) Mukavaa tiistaita Outi! <3

      Poista
  3. Brändi on tosi tuttu, mutta vain nimeltä - en ole koskaan testannut yhtäkään heidän tuotettaan..! (Tiedän, pyörryit juuri. :-D ) En tiedä miksei ole tarttunut mukaan, täytyy lähiaikoina ottaa ihan asiaksi testata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en pyörry! Varmaan se hieman haittaa, että näitä myydään vaan kauneushoitoloissa, mutta parina viime vuotena on onneksi tullut muutama virallinen suomalaiste nettikauppa, josta tuotteita voi tilata.

      Poista
    2. Sepä se - tavarataloista on vaan niin paljon helpompi napata heräteostoksiakin mukaan. Ja etenkin itselle tuntemattomampien brändien kohdalla haluaa hypistellä ja vähän tutustua tuotteisiin rauhassa.

      Poista
  4. Just Kissed on ihana! Ja postista tupsahtikin uusi PureMoist-puna, jota alan innolla testaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, tykkään että oranssista saa selvästi hieman eri sävyn huulille kuin punaisesta tai siitä perussävystä. Toi oranssi taitaa olla kaikista mun ykkössuosikki niistä, vaikka tykkään siitä perussävystäkin. :)

      Poista
  5. Just tänään mietin että tämä on yksi mun suosikkisarjoista. Etenkin BB-voide on huippuhyvä ja juuri lähtee testiin myös uutuuksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihmettele jos on, laatu on oikeasti hyvää ja jotenkin tykkään myös hieman erilaisesta konseptista, mikä eroaa jättifirmoista, yksi syy miksi tämä vetoaa itseeni. :) BB-voiteella saa todella peittävää jälkeä halutessaan, silti se ei näytä iholla yhtään kököltä.

      Poista
  6. Tuttu merkki sinänsä, että näistä on tullut aiemminkin luettua paljon hyvää. Vielä ei ole tullut testattua, mutta houkuttelisi kyllä kovasti! Olipa muuten mielenkiintoinen postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just Kissed on varmasti sellainen helppo tuote aloittaa, tosin tuo Flawless on niin monikäyttöinen, että jos vaan meikkaa, niin siitä on paljon iloa ja no, jos tykkää primereistä, jotka tuntuvat iholla raikkailta niin tuo on loistava, hinta on korkeahko, mutta itsellä kestää tuollainen tuubi todella kauan. :)

      Poista
  7. Mullakin vaatii paljon, että tuote jää pysyvään käyttöön ja tulen ostaneeksi sitä vielä lisää edellisen loputtua. Jane Iredalelta mulla on joka päivä käytössä jokin tuote ja en ole kyllä vielä huonoon tuotteeseen sarjalta törmännyt, vaikka aika paljon tuotevalikoimaa on tullut kahlattua läpi. Smooth Affair -pohjustusvoide on myös yksi mun suosikeista ja rakastan myös Jane Iredalen poskipunia! :) Kulmakynästä on tullut myös uusi "en luovu" -tuote, samoin ripsiväristä. Ostinkin just uudet kappaleet loppuneiden tilalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se vaatii, on paljon sellaisia tosi kivoja tuotteita, mutta vähässä ovat sitten ne, jotka ovat loistavia. Itseasiassa oikein niistä suosikeista, itsellä on aina varakappaleet jemmassa, koska olisi ihan kamalaa, jos joku aamu tuote loppuisi kesken, niin varustaudun sitten aina hyvissä ajoin. :D

      Poista
  8. Merkin huultenrajauskynät ovat myös huippuja, Spice-sävyinen on ollut HG-listallani pitkään. Täydellinen nude ja todella pigmenttinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin laittaa Spice korvan taakse. Itsellä on neutraaleja huultenrajauskyniä aivan liian vähän. :)

      Poista
  9. On tuttu! Tuo Glow Time BB on kyllä upea, sillä saa yllättävän peittävän mutta samaan aikaan luonnollisen ja hehkuvan meikkipohjan ^_^ Plussaa myös aurinkosuojasta! Tykkään myös poskipunasta, jonka omistan, olikohan sävy Whisper? Poskipunapakkausten uudistus on hyvä juttu, mun oma on vanhaa mallia ja on nää uudet pakkaukset vaan chic! Tuota primeria täytyy jossain vaiheessa kokeilla, ehkä seuraavaksi kunhan saan vähän aiempia primereita loppumaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin saa, jotenkin tosi jännä tuote, samaan aikaan hirmu peittävä, mutta silti luonnollinen pohja, aika harvalta tuotteelta onnistuu. Sormin saa hyvin levitettyä. Noissa uusissa ei ole mitään turhaa, en itse henk.koht todella kaipaa mitään siveltimiä yms. sisään.

      Poista
  10. Iredalelta löytyy monta suosikkia, se Golden Shimmer ;) Dream Tint ja mm. Cool Steppes luomiväripaletti. :) Ihanaa viikkoa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistan sut aina Golden Shimmeristä, oot tainnut käyttää sitä jo monta tuubia? :D Ihanaa viikkoa sinnekin! <3

      Poista
  11. Niin kun oon montaa kertaa jo sanonutkin, niin mun suosikkeja on myös tuo Flawless-puna ja PurePressed-meikkipohja. Oon myös tykästynyt tuohon pohjustajaan! Ja nuo suihkeet on myös hyviä :) Oon samaa mieltä, että JI:n tuotteet ovat harvinaisen tasalaatuisen hyviä, oikeastaan vaan siitä kynähuulipunasta ja Mystikol-rajauksesta en oo niin välittänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Flawless on vaan niin hyvä, musta se on sävy, jonka jokaisen pitäisi omistaa. ^_^

      Poista
  12. Onks toi huulivoide samanlainen kuin clarinssin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On samantyylinen, forever pink on tavallaan vastaava tuote, nämä kaksi muuta sävyä taas antavat selkeästi persikkaisempaa tai punaisempaa otetta, mutta kuitenkin yksilöllisesti. :)

      Poista
  13. Itsellä ei ole kovin paljon kokemusta mutta tuo Just Kiss löytyy :)

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives