Parhaat – maaliskuu`17


Huh, se olisi aprillipäivä taas tältä vuodelta ohi. Siis se päivä jolloin itse en usko mitään mitä minulle sanotaan tai lehdissä kirjoitetaan. Jos minulta kysyttäisiin, tuon typerän päivän jolloin ihmiset saavat huijata oikein luvan kanssa voisi poistaa. Outoon huumorintajuuni liittyy myös se, että en ymmärrä, mitä hauskaa tuossa päivässä muka on. Mutta se siitä tilityksestä, ettei nouse verenpaine turhaan tässä iässä. ^_^

Ennen kuin startataan huhtikuu kunnolla, muistellaan vielä maaliskuussa ihastusta herättäneitä tuotteita. Maaliskuussa otin pitkästä aikaa käyttöön puhdistusliinoja. Herättelin erästä tuoksurakkauttani. Ihastuin tuotteeseen, jollaisesta en ollut kuullutkaan. Huuliltani löytyi useana päivänä persikkaista nudea ja lopuksi otin ihan vaan chillisti.


DHC Make Off Sheet – Päätin ottaa pitkästä aikaa käyttöön ihon ensimmäisen vaiheen puhdistukseen puhdistusliinat avuksi. Halusin jotain erilaista ja päätin kokeilla japanilaisen DHC:n liinoja. Innostunuksen brändiin antoi Virven postaus sarjan puhdistusöljystä. Puhdistusliinat ovat pakattuina muovirasiaan, johon voi ostaa täyttöpakkauksia. Liinat ovat 100% pehmeää puuvillaa. Sisältävät mm. ihoa hoitavaa aloe veraa, kamomillaa sekä ginsengjuurta, joka virkistää ja kiinteyttää mukavasti ihoa. Ihan paksuinta meikkiä näillä ei irti täysin saa, mutta se ei ole itselläni tarkoituskaan, koska toisessa vaiheessa pesen kasvot jollain muulla puhdistustuotteella. Silmämeikkiä poistaessa kannattaa liinaa varovasti painaa  5-10 sekunttia silmää vasten, jotta ripsiväri irtoaa paremmin. Varsinkin mökkiolosuhteissa tällaiset liinat ovat kätevät, kesää silmällä pitäen ostin samantien myös täyttöpakkauksen rasiaan.

Calvin Klein Beauty – Sain aikoinaan kosmetiikkaostosten yhteydessä Calvin Kleinin Beautysta tuoksunäytteen ja rakastuin tuoksuun totaalisesti. Beauty on hyvin erilaista Calvin Kleinia, enemmän Euphorian tyylistä, kuvailisin tuoksua kukkais-itämaiseksi. Se on elegantti, hienostunut ja ajaton. Tuoksun tuoksupyramidi on hyvin simppeli, sitä ei ikinä uskoisi siitä, miten monivahteisena ja pehmeänä tuoksu näyttäytyy iholla. Alkutuoksu on ambrettea, jossa on hyvin ainutlaatuinen aromi. Hieman myskinen, mutta paljon voimakkaampi ja omaperäisempi. Sydäntuoksussa jasmiinia, joka on mielestäni tuoksussa ehdottomasti selviten esillä. Pohja on puinen seetripuun voimin. Tuoksun kesto iholla on pitkä, haistan sen iholtani vielä 12 tunnin kuluttua. Nimensä mukaisesti kaunis tuoksu käytettäväksi ympäri vuoden, kesällä tosin laittaisin tätä vain illaksi.

Smashbox Hydrating Under Eye Primer* – Kyllä, luitte juuri oikein. Tämä on primer käytettäväksi silmien alle ei luomelle. En ollut kuullutkaan tällaisesta tuotteesta ennen kuin syksyllä Smashboxin tilaisuudessa ihastuttava Cecilia esitteli sen minulle. Se kuulosti heti tuotteelta, jota tiesin tarvitsevani. Jos sinulla on ikääntyvä, kuiva, tumma tai ryppyinen sy-iho niin tämä on tuote joka muuttaa elämäsi tai se muutti ainakin minun. Under Eye Primer on kevyt "peitevoide" silmien alle, joka estää muiden tuotteiden painumista juonteisiin ikäänkuin täyttäen ne. Itselläni on ollut monien peitevoiteiden kanssa ongelma, että ne menevät puuterilla kiinnittämisestä huolimatta juonteisiin. Tämän kanssa olen saanut mm. MACin Pro Longwearin vihdoin toimimaan. Pigmenttiä tässä on hiukan, joten tummentumat tasoittuvat, samoin hohtoa, joten iho näyttää välittömästi heleältä. Sisältää mm. kofeiinia, joka laskee turvotusta. Tosi kiva tuote myös käytettäksi sy-iholle yksinään freesamaan ilmettä ja kosteuttamaan meikittöminä päivinä.

Urban Decay Chill – Urban Decaylta tuli jokin aika sitten paljon erilaisia primer- ja kiinnityssuihkeita. Pitkän mietinnän jälkeen päädyin ostamaan Chill -viimeistelysuihkeen, joka on ilmeisesti ollut valikoimissa myös aiemmin, mutta nyt ainakin pakkaus on päivitetty, en tiedä onko sisälmyksessäkin tapahtunut muutosta, koska en ole tätä aiemmin käyttänyt. Tuote on tarkoitettu kuivalle iholle. Chill tuntuu iholla mukavan raikkaalta ja viilentävältä. Rauhoittaa selvästi ihoa. Tämä on pidentänyt meikkini kestoa. Esim. nenänpielet, josta meikkivoiteet usein itseltäni lähtevät liejuuntumaan, ovat pysyneet tämän kanssa melkein koko päivän moitteettomassa kunnossa. Tuoksu on jännä, sellainen hieman vastaleikatun nurmikon raikas. Suihke tulee pullosta tosi hienona, eikä ruiski minne sattuu.

Lancôme Matte Shaker*Matte Shakereista kirjoittelenkin aiemmin tällä viikolla. Olen totaalisen jumahtanut sävyyn 272 Energy Peach. Persikkainen nude on todella imarteleva sävy, jos sinulla on keltapohjainen iho. Tekee kokonaisuudesta jotenkin todella raikkaan, olematta silti mikään statement-sävy. Todella helppo arkipuna.



Löytyikö joukosta tuttuja tai kiinnostavia tuotteita? Mikä oli teidän maaliskuun suosikkituote?

DHC:n tuotteita voi tilata kätevästi Suomeen mm. Escentualilta.



*Matte Shaker ja Smashbox PR-näytteitä, saatu blogin kautta, muut omia.


  1. Samaa mieltä aprillipäivästä. Liika on liikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en edes tajua, miksi moinen turhuus on keksitty. :D Lisäksi se, että mut opetettiin lapsesta asti puhumaan totta, niin sen vuoksi päivässä on musta jotain niin väärin kuin vain voi olla.

      Poista
  2. Hei Jonna
    Tuo primeri saatava. Silmänympärysvoiteiden kanssa säätävänä, ei ikinä tiedä miten peittarit toimii just silloin. Toisena päivänä hyvin ja seuraavana kuivaa, ryppyistä kökköä. Se Guerlainin peittari on just yks ihme tökötti, en tiiä hankitko... Onnistuu taikomaan pystyryppyjä mitä minulla ei varmasti ole 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ymmärrä, miksei kukaan ole keksinyt tota meille aikuisille naisille aiemmin. :D Multa ei muuten löydy tuota Guerlainia, höh, jos se oli tuollainen. :/

      Poista
  3. Noissa UD:n uusissa puteleissa on ainakin tosi nätit designit. Mutta aika kivalta kuulostaa myös tuo Chill noin muutoinkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, tohon tummaan mattaa jää vaan helposti sormenjälkiä, mutta saahan ne pyyhkimällä pois. Chill on loistava, vaikka se on kosteuttava ja rauhoittava niin se silti myös kiinnittää meikin hyvin. Se tuoksu on jotenkin koukuttava, että tekis mieli suihkia enemmän, mitä tarvii. ^_^

      Poista
  4. Smashboxin primeri kuulostaa tosi hyvältä, se on pakko käydä ostamassa kokeiluun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, miksei kukaan aiemmin ole keksinyt tota? :o

      Poista
  5. Itsekään en oikein aprillipäivälle lämpene, eilen ainoa jekku, joka sai suupieliä ylöspäin oli VR:n ja Veikkauksen yhteinen; veikkaa onko juna aikataulussa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvä, että osasivat vitsailla itselleen. :D

      Poista
  6. Tässähän oli taas vaikka ja mitä ihanaa, tuo sy-primeri meni heti ostoslistalle 😊 Veikkaan tuoksunkin olevan mun tuoksumaun mukainen, täytyy käydä tuoksuttamassa 😊

    Min mielestä symppiksiä oli ne rikospoliisikoirat, Charlien enkelit 😃 Siis aprillipiloista. Mutta joo, liika on liikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin tuosta sy-primeristä, kun sitä esiteltiin mulle, ihan että wau, onko tollainenkin keksitty? :D Tuotteessa ei oikeastaan ole mitään mainittavaa tuoksua.

      Poista
    2. Hihhii mä siis tarkoitin tuoksulla tuota hajuvettä 😄 Siis se olisi mun maun mukainen, kenties 😊

      Poista
    3. :D Ahaa.

      Tykkäät aivan varmasti, se on upean pehmeä tuoksu. <3

      Poista
    4. No mä kommentoin puhelimella hätäiseen, olisin voinut tehdä rivinvaihdon niin olisi selkeyttänyt asiaa :D

      Poista
    5. Mun lukuvirhe, mä kun en pistänyt Smashboxiin mitään tuoksukuvausta, kun se ei tuoksu oikein millekään ja ajattelin, että tarkoitit sitten sitä, kun en ollut laittanut siihen mitään. :D

      Poista
    6. No mutta, tämä on näitä hauskoja väärinkäsityksiä :) Mä taisin oikeasti kommenttia naputellessani juosta bussista ulos, kun en muistanutkaan, että olin bussissa minkä kanssa pitää tehdä vaihto juna-asemalla :D

      Poista
  7. Under Eye Primer on tosi kiinnostava. Muuten liityn tuohon aprillipäivästä ärsyyntyjiin, mua lähinnä ketuttaa koko päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just sellainen tuote, jonka joku tiettyyn ikään ehtinyt ihminen tarvitsee. ;) Sama, hitto lapsena mut opetettiin aina puhumaan totta, niin minkä takia sitten yhtenä päivänä saa luvan kanssa puhua palturia, en vaan ymmärrä.

      Poista
  8. Tuo sy juttu kuuostaa kokeilun arvoiselta. Mulla on todella tummat silmänaluset, tiedätkö jonkun tosi peittävän tuotteen ?

    Suloista sunnuntaita !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen Lancômen Effacernes peiteainetta. Se peittää, mutta ei silti tunnu kököltä. Oma lempparini kaikista kokeilemistani peiteaineista. :)

      Rentoa sunnuntaita!

      Poista
  9. Täällä myös yksi, jota aprillipäivät kyllästyttää :D Ja onpas hieno pullo Calvinin tuoksussa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sais jo loppua, kaikilla on mukamas niin hauskaa. :D Se on todella upea ja ainakin 50ml:n pullossa painava.

      Poista
  10. Kyllä pakko saada hankittua yksi Lancomen mattahommeli. Testasinkin jo Stockalla ja pysyvyys on mieletön. :) Smashboxin mitään tuotteita en ole ikinä kokeillut, mutta nyt alkoi polttelemaan. Tuon Calvin Kleinin tuoksupullo on muuten todella kaunis ja kuvannee hyvin itse tuoksua.

    Ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekin, ihan toista kuin niissä öljyissä. :) Se on upea ja painava, käy melkein itsepuolustusaseesta. :D

      Rentoa sunnuntaita Tiia. <3

      Poista
  11. Smashboxin primeri herätti kiinnostuksen täälläkin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ton kaltaisia tuotteita ei ole pahemmin markkinoilla näkynyt, ihmettelen kyllä miksi ei. Kaikilla se puuterikerros ei auta, silti on meikkivoiteet yms. juonteissa parin tunnin päästä. Lisäksi tosi kuivalla iholla se puuterointi ja baking ei oikein toimi, näyttää vaan kuivammalta.

      Poista
  12. En ole kokeillut mitään esittelemistäsi tuotteista, mutta silmänalus-primer kuulostaa tutustumisen arvoiselta! :) Maaliskuussa ihastuin Meikkipäät-boksin mukana tulleeseen Sofie La Girafe:n öljyyn, joka on toiminut kohdallani superhyvin kynsinauhojen pehmittäjänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin laittaa tuo öljy korvan taa, että toimii tuohonkin. Eikös se ollut tarkoitettu alunperin meikin poistoon, vai muistinko väärin? :)

      Poista
  13. Mua hämmentää aprillipilat, jotka ovat niin uskottavia (eli ei mitenkään liioiteltuja), ettei niitä tajua pilaksi. En tajua sellaisten pointtia :D

    VastaaPoista
  14. Tuo Smashboxin primer vaikuttaa mielenkiintoiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi hyvä tuote, jos on puhjustajien kanssa ongelmia.

      Poista
  15. Smashboxin Under Eye Primer kuulostaa todella mielenkiintoiselta. Pitää ehdottomasti kokeilla. :)

    Mä kuulun ilmeisesti vähemmistöön, kun rakastan aprillipäivää ja tykkään itsekin jekuttaa muita. :D En ole ikinä tajunnut, että se päivä aiheuttaa näin monissa ihmisissä ahdistusta ja vitutusta. :O Mun mielestä se on vain hauska ja viaton keppostelupäivä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on loistava. ^_^

      Mua ei ahdista, mutta olen ehkä niin yksioikoinen ihminen, että kun mut on lapsena opetettu kertomaan vain totta, niin mun on hyvin vaikea käsittää, että miksi yhtenä päivänä sitten valehdellaan luvan kanssa. Se ei vaan mahdu oikeustajuuni. :D Ja no keppostelut eivät ole olleet mielestäni koskaan hauskoja.

      Poista
  16. Minäkin tykkään tuosta CK:n Beautysta <3 Sama fiilis myös aprillipäivästä, parin ekan vitsin jälkeen alkoi jo mennä hermot :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on upea tuoksu. Siitä puhutaan lisäksi mielestäni liian vähän. <3 Onneksi saadaan olla vuosi nyt rauhassa, joo ehkä kerran se voi olla ihan ok, mutta netti on tuonut sen, että niitä sitten joutuu miljoonasta paikasta lukemaan. :D

      Poista
  17. Oooooh tuo sy-pohjustaja vois olla näppärä! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on, miksei kukaan keksinyt aiemmin? Odotan kyllä tällaiselle tuotteelle vielä yhtä suurta suosiota kuin ihan luomen pohjustajallekin jatkossa.

      Poista
  18. Calvin Klein Beauty – yksi lempituoksuistani, nimenomaan originaalina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin tuo originaali on kaikista paras, muissa versioissa ei ole sitä samaa lämpöä, mitä tossa.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives