Parhaat – kesäkuu´17


Tuntuu jotenkin ihan uskomattomalta, että lauantaina alkaa heinäkuu. Niin se taisi kesäkuu hurahtaa ohi tänä vuonna ilman ainuttakaan hellepäivää. Myönnän, että nämä koleat ja sateiset päivät ovat kyllä vaikuttaneet kesäiseen mielialaani jonkun verran, se ei ole yhtä korkealla kuin yleensä. Kolean ilmankin kestäisin, mutta tämä vesisade mitä on viime aikoina ollut enemmän tai vähemmän joka päivä alkaa vähitellen kypsyttämään. Voisi nuo pilvet siirtyä sinne, missä makeasta vedestä on oikeasti pulaa. 

Koska kuu vaihtuu, on aika kerätä yhteen kesäkuussa ihastuttaneet tuotteet. Tällä kertaa mukana on paljon ihonhoitoa. Kesällä ihoni on yleensä melko hyvässä kunnossa ja tykkäänkin hieman yksinkertaistaa ihonhoitorutiiniani. Meikkaaminenkin jää vähemmälle, sen sijaan kynsiin huomaan panostavani talvea enemmän. 

*Postauksen muut tuotteet omia, mutta Elizabeth Arden ja Guinot PR-näytteitä saatu blogin kautta. 


BAKEL P-LIPIC 

Tämä on nyt kolmas kesä, kun Bakelin P-Lipic on ehdoton ykköstuotteeni ihonhoidossa. P-Lipic on geelivoidetta, mutta minusta tätä voisi sanoa seerumiksikin, sillä koostumus on läpinäkyvän ohutta geelimäistä. Tuoksu on mieto, sillä Bakelhan ei lisää tuotteisiinsa synteettisiä tuoksuja ollenkaan. Tuote käy myös silmänympärysiholle, joten tällä saa hoidettu monia tarpeita kerralla. Käytän tuotetta yhdessä hoitoveden kanssa meikin alla, illalla hoitoveden kanssa tai sitten jos iho tuntuu hieman kuivemmalta, lisään päälle vielä paksumman voiteen, jolloin P-Lipic toimii seerumin tapaan. Ohut geelivoide on pakattu täyteen pelkästään iholle hyvää tekeviä vaikuttavia ainesosia kuten taikapähkinävettä, hyaluronihappoa ja glyseriiniä. Tuote sopii vegaaneille. 

Tämä ei ole mikään mainos, enkä hyödy tästä mitään, mutta haluan vinkata Bakelin ystäville, että My Choice -verkkokaupasta saa -30% ostosten loppusummasta kassalla koodilla KESÄ2017. Bakelin tuotteissa tämä ale on todella tuntuva. Joten jos olet halunnut Bakelin tuotteita testata, mutta hinta on hirvittänyt, niin nyt voit saada niitä huomattavasti edullisemmin. :) Itse suosittelen varsinkin sarjan Pure Act Wateria, Oxyregen- ja Nutriremedy -voiteita sekä tietenkin maailman parasta silmänympärysvoidetta Cool Eyesia, joka takuulla laskee aamuiset silmäpussit, sekä tietenkin Malic -seerumia ja Pure Peel -kuorintaa. Nämä ovat ne tuotteet, jotka löytyvät aina kaapistani. 


GUINOT HYDRA BEAUTÉ MIST

Guinotin linjoista kosteuttava Hydra Beauté on isoimpia suosikkejani. Olinkin innoissani, kun sain Guinotilta testiin juuri sopivasti kesäksi uuden Hydra Beauté Mistin. Käytän kosteussuihkeita paljon ympäri vuoden, koska pintakuiva iho suorastaan huutaa ylimääräistä kosteutta. Guinotin tuote on pakattu kestävään 100ml:n pulloon, joten tämän voi ottaa mukaan vaikka lentokoneeseen ja suihkia lennon aikana kasvoille, ettei iho menetä kosteuttaan. Kosteussuihke sisältää mm. hyaluronihappoa, kuparia, magnesiumia, sinkkiä ja vihreää teetä. Tuoksu on mukavan raikas ja suihke hienojakoinen. 


ELIZABETH ARDEN SHEER KISS LIP OIL

Jos pitäisi nimetä tämän kesän söpöin pakkaus, se kunnia menisi eittämättä Elizabeth Ardenin Sheer Kiss Lip Oilille. En tiedä kuka siellä on keksinyt pakata hieman väriä ja kosteutta huulille tuovan huuliöljyn pyöreään ja litteään pakkaukseen, mutta pointsit siitä. Pakkaus on muuten kovaa muovia, mutta keskellä värillinen osa on pehmeää kumimaista materiaalia, kun siitä painaa, tuotetta tulee ulos, tuo suuaukko on muotoiltu viistoksi, että sillä olisi helpompi levittää tuotetta. Itse koen sen hieman haastavaksi, sillä pää on aavistuksen liian lyhyt, että sitä olisi näppärä käyttää. Joten levittäminen vaatii hieman keskittymistä. Lip Oileja on olemassa useampaa eri sävyä, mutta väri on huulilla hyvin hento ja läpikuultava, itse tykkäänkin enemmän siitä, miten huuliöljy kosteuttaa huulia ja tekee niistä pehmoisemman tuntuiset. 


ESSIE FIJI

Essien Fijistä en ala teille enempää runoilemaan, kaiken tarvittavan voitte lukea täältä. Tämä oli kynsilläni melkein koko kesäkuun, toissapäivänä lakkasin kynteni muulla sävyllä ja jo nyt pohdiskelen pitäisikö ottaa pois ja laittaa tilalle taas Fijiä. Täydellinen kesäsävy kynsille!


CLINIQUE CLARIFYING LOTION 1.0

Tämä on Cliniquen kasvovesistä se, joka sopii parhaiten kuivalle tai herkälle iholle. Ei sisällä alkoholia. Tiedän, että monet eivät tykkään tästä uudesta versiosta, mutta itse olen käyttänyt Mild Claryfying Lotionia niin kauan aikaa sitten, etten osaa käytössä vertailla tuotteita keskenään. Tämä sen sijaan on pitänyt ihoni epäpuhtaudet hyvin kurissa (salisyylihapon ansiota) ja ihon tasapainoisen tuntuisena ilman kuivattavuutta (hyaluronihappo ja glyseriini). Yhden muutoksen toivoisin pakkaukseen, siinä voisi olla suuaukossa jonkinlainen annostelija. Nyt suuaukon virkaa toimittaa vain yksi iso aukko, johon on parasta painaa vanulappu tiukasti kiinni, ettei tuotetta hulahda kerralla liikaa.

Löytyikö joukosta tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?


*Elizabeth Arden ja Guinot PR-näytteitä, saatu blogin kautta, muut omia.






  1. Mulla on tuota Mild Clarifying Lotionia vielä vanhaa koostumusta 1,5 pullollista jäljellä, enkä tiedä miten voin luopua siitä :D Uusi koostumus on aina niin arvoitus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on niin tuskaa. Mitä olen katsonut ihmisten arvosteluja, suurin osa on pettynyt tähän uuteen koostumukseen. :/ Ilmeisesti tästä puuttuu joku monen mielestä tärkeä ainesosa verrattuna siihen vanhaan. Jännä nähdä tuoko Cliniquen sen vanhan jossain vaiheessa takaisin, jos tän myynti laskee, ainakin näyttäis olevan paljon tuohtuneita käyttäjiä. :D Omasta sen vanhan version käyttökokemuksesta on niin monta vuotta, etten millään pysty vertailemaan näitä, mutta tää uusikin on toiminut mulla tosi hyvin. ^_^

      Poista
  2. Ihania tuotteita:) Täytyykin käydä tutkimassa MyChoicen sivuja, kun kerran on noin tuntuva alennus. Kiitos vinkistä:) Ehkä intoudun testaamaan Bakelia;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä, ihan loistava ale, miksei kaikissa kaupoissa ole tuollaista kunnon alea? Tällainen alehaukka rakastaa tuollaisia. ^_^

      Poista
  3. Essietä lukuunottamatta nää oli kaikki mulle uusia tuotteita ja vaikutti kyllä tosi kiinnostavilta! Etenkin tuo Guinotin misti voisi muuttaa myös mun luokse :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana! Hintakin oli muistaakseni aika edullinen, olisko ollut jotain 28€. :)

      Poista
  4. Ihanan ylelliset suosikit ja kaikki brändit tuttuja, paitsi Bakel. Essie on rakkaus ja voi vitsi tykkäsin tuosta Elizabeth Ardenin huulijutusta, on niin hauska ja heh sitä tekee mieli oikein puristella. :)

    Aurinkoa Jonna, tänään on ihana sää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on hauska, musta tosin voisi olla hieman näppärämpi tuo suu millä tuotetta huulille levitetään, ehkä aavistuksen isompi, nyt vähän sellainen tönkkö mini. Muuten pakkaus on söpöin ikinä!

      Aurinkoista torstaita Tiia. <3

      Poista
  5. Mulla on ollut tuon Cluniquen vanhaa versiota. Mutta jotenkin vähän jäi enkä ole ostanut vanhaa tai uuttakaan enää. Kesällä on kynnet paremmassa kunnossa niin niihin on kiva vähän panostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on ihan totta, että kesällä kynnet on paremmassa kunnossa, ainakin omat rakastaa aurinkoa, kunhan se nyt paistais. ;)

      Poista
  6. Erikoinen kyllä tuo Ardenin pakkaus. Ekasta kuvasta, tekstiä lukematta, ensin ajattelin, että se olisi hajuvesi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä muuten voisi luulla tuoksuksi. :D Mun mielestä tosi hauska ja innotavatiivinen ja erottuva pakkaus, koska on litteä, sitä on helppo kantaa mukanakin. ^_^

      Poista
  7. Essien lakka on aivan ihana ja sopii sävyltään täydellisesti kesään.
    Ihanaa torstaita Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on täydellinen kesälakka. ^_^

      Aurinkoista torstaita Outi! <3

      Poista
  8. En kestä miten suloinen tuo Ardenin pakkaus on, sehän on kuin tyylitelty leppäkerttu ^_^ Voisinpa mielenkiinnosta ostaa tuota Cliniqueta. Mä käytin sitä vanhaa versiota vuosia sitten ja luulen, etten huomaisi eroa :D Mua edelleenkin vähän houkuttaisi tuo Bakelin voide, en tiedä pistäisinkö elämän risaiseksi :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi söpö ja jotenkin uniikki idea. :) Kyllä suosittelen varsinkin ton P-Lipicin kanssa laittaa elämä risaiseksi, se on kuitenkin 50ml:ä sitä voi kesällä käyttää voiteena ja jatkaa syksyllä sen käyttö loppuun seerumina, niin olen itse tehnyt viimeiset vuodet. Uskomattoman tehokas kosteuttaja, vaikka koostumus on ohut. :)

      Poista
  9. Kaikki uusia tuttavuuksia. Mulla on pari noita kostettavia suihkeita, unohdan vaan käyttää niitä. Täytyykin nyt laittaa esille niin muistan.

    Rentoa viikonloppua !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä meni kans pitkän aikaa ennen kuin aloin käyttämään suihkeita säännöllisesti, just ton unohtelun vuoksi. :D Mutta äkkiä sitä löysi sitten rytmin niiden kanssa. Mulla on yks pullo peilikaapissa, yksi yöpöydällä, usein kolmas tässä koneella ollessa tuossa vieressä. :D

      Mukavaa viikonloppua! :)

      Poista
  10. Essien Fiji on kyllä tosi nätti sävy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana! Tällä hetkellä sitä varpaidenkin kynsissä. <3

      Poista
  11. Cliniquen herkän ihon putsari, kasvovesi ja meikinpoistoaine ovat tutut tuotteet, mutta kaikista eniten niistä olen tykännyt kasvovedestä - eli, juuri siitä vanhemmasta versiosta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi kiva kuulla sitä vanhempaa versiota vast ikään käyttäneiden mielipiteitä tästä uudesta. Omasta sen vanhan version käytöstä on niin pitkä aika, etten oikein pysty sanomaan juuta enkä jaata, muuta kuin että uusi toimii hyvin.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives