Uudistunut Patyka luonnonkosmetiikan todellista luksusta


Ranskalaisella Patykalla on tänä keväänä puhaltaneet muutoksen tuulet, sillä sarja on uudistunut. Tulevaisuudessa löytyy Biokalift -linjan sijasta sekä uudistuvia, että kokonaan uusia tehotuotteita. Sain aiemmin keväällä kutsun uusien tuotteiden lanseeraustilaisuuteen, mutta valitettavasti olin estänyt menemästä muiden kiireiden vuoksi. Joliella oltiin kuitenkin niin ihania, että tilaisuuden jälkeen postissa saapui paketti, jonka sisältönä oli pari PR-näytettä uutuustuotteista. Olen nyt ehtinyt testailemaan tässä saapuneita tuotteita pidemmän aikaa ja on pakko sanoa, että olen aivan myyty. Nämä jäivät pysyväksi osaksi ihonhoitorutiiniani.

Olen aina pitänyt Patykaa luonnonkosmetiikan sarjoista yhtenä ylellisimmistä, mutta nämä uudet tuotteet nousevat mielestäni vielä astetta korkeammalle. Mietin, että jos nämä eivät olisi luonnonkosmetiikkaa vaan synteettistä, näissä olisi varmaankin tuplaten isompi hintalappu, sillä minusta nämä vastaavat jo high end -kosmetiikankin puolella sitä äärimmäistä luksusta. Kuulen usein sanottavan, että joku ei pidä luonnonkosmetiikan tuoksumaailmasta, teille minulla on iloisia uutisia, nämä eivät tuoksu luonnonkosmetiikalle vaan ylelliselle synteettiselle high end -kosmetiikalle. Tämä on se juttu, jota näissä tuotteissa on hiottu viimeiseen asti ja onnistuttu. Voin rehellisesti sanoa, etten sokkotestissä tunnistaisi näitä en koostumuksien enkä tuoksun puolesta luonnonkosmetiikaksi. 


PATYKA ADVANCED PLUMPING SERUM 79€

Tämä on ehkä se tuote, mistä on todella helppo povata myyntimenestystä. Paksua lasia olevaan jykävällä pumpulla varustettuun pulloon pakattu tehokosteuttava hyaluronihapposeerumi sisältää hyaluronihappoa kolmessa eri molekyylikoossa, joka on tärkeää, jotta seerumi pystyy sitomaan ihoon aidosti kosteutta. Patykan-kouluttaja Dorothée Dennel kutsuukin seerumia leikkisästi "pommiksi". Hyaluronihapon lisäksi tuotteessa on käytetty merileviä ja Hexapeptide-11, jotka tehostavat kollageenin ja elastiinin tuotantoa kiinteyttäen ihoa. Tuosta voittekin päätellä, että seerumi on suunniteltu ikääntyvälle iholle. Koostumus on vesimäisen geelimäistä. Se on minulle tuttu, sillä suosikkisarjani Bakelin tuotteista kaikki seerumit kahta lukuunottamatta omaavat samanlaisen läpinäkyvän liukkaan vesimäisen ja geelimäisen koostumuksen, joka humahtaa ihoon hetkessä. Monien mielestä tuo ei välttämättä ole se ylellisin rakenne seerumissa, mutta itse pidän tuosta kevyestä raikkaudesta. Lisäksi kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus helpottaa muiden tuotteiden kerrostamista päälle. Advanced Plumping Serum on pitänyt ihoni todella tasapainoisena, enkä ole kärsinyt kosteusköyhyydestä. Tykkään tästä erityisesti meikin alla, koska tuote jättää iholle hivenen napakan tunteen. Niin se tuoksu? Se on sellainen vieno juuri ja juuri iholla viipyilevän kesäisen puutarhan kukkaisa kasteenraikas tuoksu. Varmasti yksi parhaimman tuoksuinen seerumi, mitä olen koskaan kasvoilleni levitellyt ja se on paljon sanottu. ^_^ Sopii vegaaneille.

INCI: ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER WATER*, AQUA (WATER), DIGLYCERIN, GLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, SODIUM LEVULINATE, BENZYL ALCOHOL, XANTHAN GUM, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN) POWDER, SODIUM ANISATE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, HEXAPEPTIDE-11, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT*, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, GLUCOSE, ALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, PHENETHYL ALCOHOL, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, DEHYDROACETIC ACID, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, LIMONENE, SALICYLIC ACID
*LUOMU
99.7% of total ingredients are from natural origin 
62.3% of total ingredients are from Organic Farming


PATYKA INTENSIVE MOISTURIZING MASK 49€

Hennon vaaleansininen ohuen ja raikkaan koostumuksen omaava Intensive Moisturizing Mask on todellinen tehokosteuttaja kuivalle, pintakuivalle ja elottomalle iholle. Naamion suositellaan antaa vaikuttaa puhtaalla iholla 15 minuutin ajan ja sitten pyyhkiä pois, mutta niin kuin tiedätte, en käytä kosteuttavia naamioita koskaan noin, koska se on mielestäni tuotteen tuhlausta. Paitsi silloin, jos haluan pikahoidon kasvoille vaikka juhlameikin alle. Olenkin levittänyt tuotetta 2-3 iltana viikossa ohuen kerroksen yöksi kaikkien muiden hoitotuotteiden päälle. Aamulla iho tuntuu kosteutetulta ja heleältä.  Tämän jälkeen puhdistan kasvoni aamulla pelkällä misellivedellä. Itseasiassa Patykan kouluttaja suositteleekin, että naamiota voi käyttää vaikka 15 vuorokauden peräkkäisenä tehokkaana yövoidekuurina juurikin talvella tai kesällä, koska olosuhteet on tunnetusti iholle silloin vaativammat. Meillä täällä Suomessa ehkä enemmän kuitenkin talvella kuin kesällä. Tuotetta voi laittaa myös herkälle sy-iholle, jolloin sillekin voi suorittaa saman kuurin. Tehoaineina naamiossa on käytetty merileväuutetta, joka kiinteyttää ja silottaa ihoa. Ruusunmarjaöljyä joka sisältää Omega-3 -ja 6 -rasvahappoja ja jonka sisältämä A-vitamiini auttaa ihon kollageenin muodostumisessa. Avokadoöljy kosteuttaa ja korjaa. Karitevoi ja jojobaöljy pehmentävät ihoa. Naamio sopii myös epäpuhtaalle iholle. Tuotteen tuoksu on todella mieto, puhdas raikas. Sopii vegaaneille.

INCI: ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER)*, GLYCERIN, C10-18 TRIGLYCERIDES, DICAPRYLYL ETHER, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*, AQUA (WATER), GLYCERYL STEARATE CITRATE, MYRISTYL MYRISTATE, PROPANEDIOL, ALCOHOL DENAT., SUCROSE STEARATE, GLYCERYL STEARATE, DECYL GLUCOSIDE, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, ROSA CANINA FRUIT OIL, XANTHAN GUM, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL*, HEXAPEPTIDE-11, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOPHEROL, PARFUM (FRAGRANCE)*, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL, CI 77007 (ULTRAMARINES), CITRONELLOL**, POTASSIUM SORBATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL*, SALICORNIA HERBACEA EXTRACT, LINALOOL**, SILICA
*Luomuviljelty raaka-aine
**Eteerisen öljyn ainesosa
***Valmistettu luonnollisista raaka-aineista
99.7 % raaka-aineista on luonnollisia
61.6 % raaka-aineista on luomuviljelty

Oletteko ehtineet tutustumaan Patykan uutuuksiin? Löytyykö Patykalta suosikkituotteitanne?

Patykan kaikki uutuustuotteet löydät Jolien verkkokaupasta.

*Tuotteet PR-näytteitä, saatu blogin kautta. Linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä saa niistä rahallista korvausta.



  1. Nämä kuullostavat todella mielenkiintoisilta. Uutuuksia en ole Patykalta testaillut, mutta ne muutamat tuotteet mitä olen saanut kokeilla ovat kyllä olleet suorastaan loistavia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta oli hämmentävää, että näissä uusissa oltiin todella pistetty vielä paremmaksi, koska ne entisetkin on huippuja! :)

      Poista
  2. Aivan ihanan kuuloisia tuotteita! Kaikki mitä olen Patykalta testannut on ollut hyvää. Harmiksi ei budjetti aina veny Patykaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi seerumi on näistä kyllä sellainen joka jää itsellä vakkarikäyttöön ja hankin lisää, koska se on niin lyömätön. :)

      Poista
  3. Joskus saanut testereitä Patykan ihonhoitotuotteista ja ehdottomasti luonnonkosmetiikkamerkki, josta tuli luxus fiilis. :) Kivaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Patyka on luonnonkosmetiikan luksusmerkki, mutta näissä uusissa homma on viety vieläkin ylöspäin, eniten hämmentää erittäin ei luonnonkosmetiikkamainen tuoksumaailma. Kun odottaa jotain, kun avaa pullon ja sitten se ei olekaan sitä. :D Aurinkoista päivää Tiia. <3

      Poista
  4. Patykan tuotteita en ole käyttänyt. Katselin merkin tuotteita jokin aika sitten Vantaan Ego-myymälässä ja kävin itseni kanssa juupas-eipäs -keskustelua ja eipäs voitti sillä kertaa. Onneksi tuotteet eivät ole ylenpalttisen kalliita, joten nämä voi olla ihan mahdollisuuksien rajoissa, kun on näin hyvät referenssitkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juupas-eipäs -keskustelut on tuttuja täälläkin. :D Musta näissä uusissa tuotteissa saa jo sitä 150€:n laatua ja luksuksen tunnetta puolella hinnalla, mikä on kiva juttu. :)

      Poista
  5. Aivan uusi tuotesarja minulle, mutta kuulostaa aivan ihanalta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos hakee luksustuotteita, niin tää sarja on sellainen. <3

      Poista
  6. Molemmat tuotteet vaikuttaa äärimmäisen lupaavilta! Varsinkin tuo seerumi! :)

    VastaaPoista
  7. Seerumi kuulostaa just mun jutulta! ^_^ Patykaan en ole vielä tutustunut lainkaan, mutta täytyisi jossain vaiheessa kokeilla ainakin jotain, vaikka tuota seerumia :D Mulla on nyt se Novexpertin hyaluroniseerumi, joka on <3, ainoastaan en yhtään tiedä koska se pullo loppuu xD ( kun sitä pullon täysinäisyysastetta ei oikein saa tulkittua valoakaan vasten :P)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aivan ihana! Novexpert on tosi hyvä budjet-versio. <3

      Poista
  8. Pakkaukset näyttää ainakin tosi houkuttelevilta :) Mä olen Patykalta käyttänyt ainoastaan yhden kuorinnan, joka oli kyllä aika kiva. Yksi vartalovoide odottelee kaapissa vuoroaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen tuota seerumia ainakin, mutta laitoin taas viime yöksi tota naamiota niin kyllä sekin vaan on ihana. Aamulla iho on todella tasainen ja kirkas.

      Poista
  9. Menin ihan sanattomaksi näistä tuotteista, kuulostaa nimittäin sen verran loistavilta. En ole aiemmin kokeillut kyseistä merkkiä, mutta tässä joutuu varmasti nyt ostoksille lähteä, varsinkin tuon seerumin osalta.

    Ihanaa viikonloppua Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seerumi on tosiaan se tuote jota suosittelen ihan kaikille, varsinkin meille vähän iäkkäämmille, mutta kyllä se nuoremmillekin sopii. :) Aurinkoista viikonloppua S! <3

      Poista
  10. Ostin seerumin enkä voi uskoa kuinka ihanalle se tuntuu...napakoittaa ihoa välittömästi ja tekee t o d e l l a sileän pinnan ja huippu meikin alle..estee lauder saa väistyä tämän tieltä...luulin etten ikinä näin sanoisi mutta todellakin patyka vie voiton 100-0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana kuulla, että olet tykännyt tästä. Estee Lauder on hyvä, mutta olen kanssasi samaa mieltä, tämä on vieläkin parempi. Edelleen yksi luonnonkosmetiikan suosikkiseerumeistani. HUIPPU!

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives