Täyteläistä väriä ja intensiivistä kiiltoa – Color Riche Shine-huulipuna


Uusista markettilanseerauksista minua kiinnostavat aina ehdottomasti eniten erilaiset huulipunat, koska ne ovat usein tuotteita, joista minäkin löydän mieluisia, vaikka pääsääntöisesti käytän selektiivisiä huulipunia. Olinkin innoissani, kun L'Oreal muisti minua lähetyksellä, joka sisälsi kaikki kuusi uutta Color Riche Shine*-huulipunaa. Suomessa aloitettiin näiden kanssa aika varovasti, koska tietääkseni USA:ssa näitä on 16 sävyn valikoima, mutta ehkä valikoima meilläkin laajenee jatkossa. Sävymaailma on hempeästä nudesta fuksianpunaiseen. Tuoksu on hedelmäinen.

Huulipunat lupaavat huulille täyteläistä väriä ja intensiivistä kiiltoa sekä levittyä huulille tasaisesti. Minulle tuli näistä heti mieleen pari vuotta sitten ilmestyneet Lancômen Shine Lover-punat. Koenkin, että nyt ilmestyneet Color Riche Shinet ovat L'Orealin markettiversio noista punista.


Kuutta sävyä testatessani huomasin, että osa sävyistä on vielä aavistuksen enemmän "liukuvia" ja "märkiä" kuin toiset. Näitä oli niin nudeissa kuin värikkäämmissäkin sävyissä. Koostumus huulilla on  kaikissa todella pehmeä, ei yhtään kuivattava. Tykkäsin myös siitä, millaisen todella kauniin kiillon nämä toivat huulille. Koska kyse on kiiltopunista, väri tarttuu kupin reunoihin ja syömisen jälkeen punaa on lisättävä. Minullahan on aika pigmenttiset huulet, joten teillä sävyt voivat näyttää eriltä miltä minun huulillani. Kaksi sävyistä näyttää kuvissa melkein samalta, mutta luonnossa ero oli huomattava. 

Olen muutenkin viime aikoina innostunut uudestaan kiitävistä huulituotteista pitkän matan kauden jälkeen, en osaa sanoa, mutta tuntuu, että pieni kiilto tekee ilmeestä nuorekkaamman ja raikkaamman.

111 Instaheaven – Hivenen pinkihtävä vaalea nude. Tämä oli yksi todella liukkaista huulilla ja jäi hieman laikukkaan näköiseksi. Muuten kaunis sävy.

112 Only in Paris – Todella kaunis persikkainen nude, suosikki. Tämä oli eilisessä postauksessa huulillani yhdessä hieman korallihtavan huulikynän kanssa. Rakastan!

350 Insanesation – Upea hehkuva klassinen kirkas punainen. Tässä valitettavasti myös todella liukas koostumus ehkä jopa koko porukan liukkain, joka juoksee todella helposti huulivakoihin. En käyttäisi ilman rajauskynää.

464 Color Hype – Mehukkaan marjaisa sävy, levittyy tasaisen pehmeästi. Joukon toinen suosikkini. 

465 #Trending – Kirkas fuksianpunainen, jossa oli myös todella märkä koostumus. Levittyi hieman laikukkaan näköiseksi.

642 #MLBB – Tämä varmasti monen nudeista tykkäävän suosikki. Yksi joukon parhaista koostumuksista, mutta itselleni hyvin ruskehtavana sävy ei ollut pukeva.


Only in Parissa, Color Hypessa sekä MLBB:ssa oli makuuni näistä parhaat koostumukset, ne levittyivät nätisti, tekivät huulista kiiltävät, mutta eivät olleet liian jouksevia koostumukseltaan, että minun olisi pitänyt pelätä niiden menevän huulivakoihin ilman rajauskynää. Tykkään arkena tällaisista helpoista punista joiden kanssa ei tarvitse näperrellä muuta kuin lisätä väri suoraan puikosta.

Suositushinta
L' Oreal Color Riche Shine 4,8 ml, 12,95€

Mikä sävy on teille mieluisin? Oletteko ehtineet kokeilla uusia Color Riche Shine-huulipunia?

*Tuotteet PR-näytteitä saatu blogin kautta. 



  1. L'Orealin punista vain hyviä kokemuksia. Näistä valintani olisi Color Hype. Mukavaa viikon alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Color Hype on kyllä tosi nätti sävy, varsinkin luonnossa. :)

      Poista
  2. Minä tykkäsin myös näistä punista. Kauniit sävyt ja se kiilto <3 Pidän näiden punien tuoksusta ja nämä tosiaan levittyy kauniisti. Meikkipussiini napapsin heti punat 111 ja 112.

    Mukavaa viikkoa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 112 on ehkä eniten oma lempparini näistä, välillä on tosi vaikea löytää itselleen sopivia nude-sävyjä, mutta tuo on juuri sellainen! <3

      Mukavaa viikkoa S.

      Poista
  3. Mulla nämä huulipunat odottavat vielä tarkempaa testaamista (postaus siis tulossa josain vaiheessa). Oli ihan mielenkiintoista lukea sun ajatuksia näistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan huomaatko näissä samoja juttuja kuin minä vai ylianalysoinko aina tuotteita? :D

      Poista
  4. Salka on lisännyt kommentin tekstiisi "Täyteläistä väriä ja intensiivistä kiiltoa – Color...":

    Mäkin olen alkanut tykkäämään aavistuksen kiiltävämmästä lookista, mitä tulee huulituotteisiin 😊 Näistä lähtisin varmaan kokeilemaan noita Nude-sävyjä 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori Salka, unenpöpperössä painoin vahingossa hylkää nappia sun kommentin kohdalla... Kopsasin sitten tänne, kun ei sitä näköjään enää saa mitenkään peruttua.

      Nude-sävyt on näissä just parhaita. <3

      Poista
  5. Rakastan näitä, ihan oma juttu ja kun mattapunat eivät niinkään ole, vaan juuri kiiltoa antavat. Omat lempparisävyt ihan samat, kuin Souliinalla, mutta tässä on nyt niin täydellinen kuuden värisuora, että jokainen sävy todellakin tulee käyttöön. Toivon myös, että lisää sävyjä tulisi Suomeen, muutama sävy jäi kutkuttamaan. <3

    Ihanaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähän tykästyin aikanaan jo noihin Lancômen Shine Lovereihin, jotenkin jännä että kesti kolme vuotta ennen kuin L'Orealilta tuli markettiin vastaavat. Yleensä tulee aika nopeallakin aikataululla. :)

      Mukavaa maanantaita Tiia! <3

      Poista
  6. Hei onko muuten totta, että nää ois suhteellisen hajuttomia? Muistan Tatin videosta, että näistä ois se L'Oréalin huulipunatuoksu otettu pois (toivottavasti!).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kyllä ole, todella hedelmäinen tuoksu ainakin kaikissa näissä kuudessa. :D Ei siis sellainen, että se nenässä koko aikaa olisi, mutta selvä voimakaskin tuoksu. :)

      Poista
  7. Trending olisi näistä sävyistä mulle varmasti mieluisin :) Kaikki kuusi punaa on kyllä hurjan kauniita!

    VastaaPoista
  8. Onpa kauniita! ❤ ihastuin erityisesti Only in Parisiin, siinäpä vasta sievä arkipuna :)

    VastaaPoista
  9. Only in Paris sävy taitaa olla itselle paras :) Nämä on kyllä kauniin näköisiä punia! En muista vielä nähneeni näitä, mutta pitää tutkia seuraavalla kerralla kun käyn Sokoksella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan oma suosikki. Nää tuli tammikuussa myyntiin, joten voi olla etteivät ole ihan joka paikkaan vielä ehtineet. :)

      Poista
  10. Color hype voisi olla hyvä sävy minun huulilleni. Ompa kaunis tuo hylsykin.
    Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on ihan supernätit hylsyt, tykkään minäkin. :)

      Mukavaa viikkoa Outi! <3

      Poista
  11. Mä tykkään tällaisista koostumuksista jonkun peittävämmän punan päällä. Värivaihtoehdot on just mun värimaailmaa. Ykköslempparit olisivat Color Hype ja #Trending :) Fuksiat ja siihen taittavat on mun valinta:)

    VastaaPoista
  12. Ihan kivan näköisiä punia, mutta (onneksi) ei kuitenkaan niin jännittäviä, että pitäisi heti huomenna hyökätä ostamaan :D Joskus näinkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihmettelen sitä, että miksi näitä tuli vaan kuusi sävyä? Aika paljon itselleni mielenkiintoisia sävyjä jäi ainakin näin aluksi tulematta. ^_^

      Poista
  13. Kiiltopunat kuuluu mun meikkipussiin samalla lailla kuin meikkivoide ja puuteri! Pakkauskin viestii keveästä punasta, ja tuo persikkasävy pitää tsekata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Persikkasävy on ihan paras, olisin odottanut myös jotain edes yhtä oranssimpaa sävyä meidänkin valikoimaan. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives