TOP5 Parhaat Kiehl´s


Tänään ajattelin kertoa teille Kiehl´s suosikeistani. Kiehl´shän on siitä kiva brändi, että se on keskihintaista kosmetiikkaa, sarjasta löytyy monia tuotteita, jotka sopivat myös herkälle iholle. Olen käyttänyt Kiehl´sin tuotteita vuosikausia, jo vuosia aiemmin ennen kuin se tuli Suomeen myyntiin. Muistan vieläkin sen päivän kuinka jännittävää oli saada ensimmäiset Kiehl´s purkit käteen, itseasiassa niistä kolmesta tuotteesta, jotka silloin tilasin, on kaksi tässäkin postauksessa. Tuotevalintani osuivat siis jo tuurilla ensimmäisellä kerralla oikeaan, eikä siten ole mikään ihme, että brändistä tuli vakiosuosikkini. Kiehl´sillä on laaja valikoina ja voi olla vaikeaa hahmottaa, mitä sieltä nyt sitten kannattaisi kokeilla, joten toivottavasti tämä postaus auttaa asian kanssa pohdiskelevia.

*Tuotteista Cucumber Herbal Conditioning Cleanser ja Ultra Facial Cream PR-näytteitä saatu blogin kautta, muut omia.


Cucumber Herbal Conditioning Cleanser* – Pitkän aikaa suosikkini Kiehl´sin putsareista olis Ultra Facial-sarjan puhdistaja, tykkään tuotteesta edelleen ja sitä löytyy tälläkin hetkellä varastosta, mutta sen ohi on ihan vaivihkaa kirinyt syksyllä ilmestynyt Cucumber Herbal Conditioning Cleanser. Kurkkupuhdistaja on äärimmäisen lempeä vaahtoava geeliemulsio. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta varsinkin kuivalle ja herkälle iholle. Tämä pesee ihon todella puhtaaksi, ilman, että sitä jälkeenpäin kiristelisi. Silmänympärysiholle puhdistajaa ei suositella, mutta itse olen käyttänyt tätä myös sy-iholle, eikä se ole ärsyttänyt silmiäni. Tuoksu on mieto, hivenen raikas, voisi varmaan sanoa kurkkumainen? Sisältää mm. kasviperäistä glyseriiniä ja salisyylihappoa, joka pitää ihon kirkkaana ja tämä on se ainesosa, jonka takia sitä sy-ihoa pitäisi vältellä. Tuote on saippuaton ja sulfaatiton, jos joku näitä ominaisuuksia arvostaa. 

INCI: AQUA / WATER, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, COCO-BETAINE, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, SODIUM CHLORIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, HENOXYETHANOL, PEG-100 STEARATE, PPG-5 CETETH-20, GLYCERYL STEARATE, COCONUT ACID, CAPRYLYL GLYCOL, PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE, STYRENE/ACRYLATES, COPOLYMER, SALICYLIC ACID, CHLORPHENESIN HYDROGENATED, COCONUT ACID, CUCUMIS SATIVUS FRUIT EXTRACT / CUCUMBER FRUIT EXTRACT, POLYQUATERNIUM-53, COCO-GLUCOSIDE, DISODIUM EDTA, LAVANDULA HYBRIDA OIL, SODIUM ISETHIONATE, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, TRIDECETH-6, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL / ROSEMARY LEAF OIL, BENZOIC ACID, CITRIC ACID
SODIUM HYDROXIDE.

Creamy Eye Treatment with Avocado – Paksuhko tahmean oloinen silmänympärysvoide, joka muuttuu iholla vesimäiseksi, jos sitä hieroo hieman kauemmin, itse tosin tykkään taputella tämän iholle. Hoitavuuden takia tämä on itselläni iltakäytössä ja varsinkin nyt talviaikaan aivan ihana! Sisältää mm. avokadoöljyä, betakaroteenia ja ihoa kosteuttavaa shea-voita. Tuoksu on todella mieto, melkein huomaamaton.

INCI: AQUA / WATER, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, BUTYLENE GLYCOL, TRIDECYL STEARATE, ISODECYL SALICYLATE, PEG-30, DIPOLYHYDROXYSTEARATE, TRIDECYL TRIMELLITATE, PERSEA GRATISSIMA OIL / AVOCADO OIL, ISOCETYL STEAROYL STEARATE, PROPYLENE GLYCOL, DIPENTAERYTHRITYL HEXACAPRYLATE/HEXACAPRATE, SORBITAN SESQUIOLEATE, MAGNESIUM SULFATE, PHENOXYETHANOL, HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM PCA, OZOKERITE, METHYLPARABEN, TOCOPHERYL ACETATE, ISOPROPYL PALMITATE, DISODIUM EDTA, COPPER PCA, BUTYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, ZEA MAYS OIL / CORN OIL, BETA-CAROTENE.

Ultra Facial Cream* – Ultra Facial Cream on hieman paksumman koostumuksen omaava ja täyteläisempi voide kuin pikkusisarensa Moisturizer. Tämän vuoksi Cream on minulla käytössä yövoiteena. Voide kosteuttaa tehokkaasti kuivaa ihoa ja saa aamulla ihon näyttämään todella täyteläiseltä ja kimmoisalta. Se ikäänkuin estää iholta kosteuden haihtumisen ja varsinkin yöaikaan käytettynä eron huomaa aamulla ihossa. Sisältää ihoa tehokkaasti kosteuttavaa skvalaania, glyseriiniä ja ureaa. 

INCI: AQUA, GLYCERIN, CYCLOHEXASILOXANE, SQUALANE, BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, SUCROSE STEARATE, STEARYL ALCOHOL, PEG-8 STEARATE, UREA, MYRISTYL MYRISTATE, PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE, PRUNUS, ARMENIACA KERNEL OIL, PHENOXYETHANOL, PERSEA GRATISSIMA OIL, OLEA EUROPAEA OIL, ORYZA SATIVA BRAN OIL, CETYL, ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, IMPERATA CYLINDRICA ROOT EXTRACT, STEARIC ACID, METHYLPARABEN, CHLORPHENESIN, PALMITIC ACID, DISODIUM EDTA, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PROPYLPARABEN, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, PSEUDOALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, HYDROXYPALMITOYL SPHINGANINE, CAPRYLYL GLYCOL.



Sitten päästään niihin kahteen lempituotteeseeni, jotka olivat aikoinaan mukana ensimmäisessä Kiehl´s-tilauksessani. Ultra Facial-sarjan tuotteissahan ei ole lisättyjä tuoksuja, mutta niissä on aavistuksen lääkemäinen tuoksuttoman tuotteen tuoksu, mutta ne melko varmasti soveltuvat myös hajusteherkille.

Ultra Facial Moisturizer – Olen esitellyt tuotteen aiemmin paremmin jo Klassikko-postauksessa, pääsette siihen klikkaamalla tuotteen nimeä. Mutta sanotaan nyt tähänkin, että tämä on yksi parhaista voiteista meikin alle. Koostumus on täyteläistä emulsiota, siitä huolimatta tämä kosteuttaa ihoa todella tehokkasti ja varsinkin talvella meikin alla tämän voittanutta ei ole. Sillä tämä saa ihon kuivat kohdat katoamaan hetkessä. Koostumus on silti niin kevyttä, että voide sopii kaikille ihotyypeille, vaikka varsinkin pintakuiva ihoni nauttii tästä. 

INCI: AQUA / WATER, SQUALANE, GLYCERIN,PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, BUTYLENE GLYCOL, TRIETHANOLAMINE, PHENOXYETHANOL, SORBITAN OLEATE, CARBOMER, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, STEARIC ACID, CERA ALBA / BEESWAX, MYRISTYL ALCOHOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL / SWEET ALMOND OIL, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL / APRICOT KERNEL OIL, TOCOPHEROL, PERSEA GRATISSIMA OIL / AVOCADO OIL.

Ultra Facial Toner – Jos tekisin TOP5 kasvovedet -postauksen, Ultra Facial Toner pääsisi ehdottomasti mukaan. Kasvoveden koostumus on maitomaista, se on hellävarainen, mutta se myös kuorii ihoa, pitäen ihon kirkkaana. Varsinkin pintakuiva iho arvostaa näitä hellävaraisesti kuorivia kasvovesiä. Sisältää skvalaania, hyaluronihappoa sekä ihoa kuorivaa salisyylihappoa. 

INCI: AQUA / WATER, GLYCERIN, SQUALANE, PHENOXYETHANOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SORBITAN OLEATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, PEG-100 STEARATE, POTASSIUM SORBATE, TRIETHANOLAMINE, p-ANISIC ACID, ASCORBYL GLUCOSIDE, SODIUM HYALURONATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL / SWEET ALMOND OIL, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL / APRICOT KERNEL OIL, TOCOPHEROL, PERSEA GRATISSIMA OIL / AVOCADO OIL.

Onko Kiehl´s tuttu? Suosikkeja?

*Cleanser ja Ultra Facial Cream PR-näytteitä saatu blogin kautta, muut omia.





  1. Kiehl'sin tuotteita en ole tietääkseni käyttänyt, ehkä jonkun näytejuttusen joskus. Pitäisi kyllä joskus perehtyä tarkemmin, mutta merkki ei jostain syystä houkuttele ihan hirveästi. Semmottis;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näiden lisäksi suosittelen ainakin öljyseerumeita. Kiehl`sin tuotteen on sellaisia perussimppeleitä, mikä varmaan osin voi tehdä sen, ettei ne tuntuisi niin houkuttelevan, mutta se on just sitä mitä itse tykkään osaksi käyttää. ^_^

      Poista
  2. Ei ole tuttu, mutta kun luin noita sun tuotteiden esitelmiä, vois sanoa että kaikki kiinnosti, kaikkia voisin kokeilla.
    Oikein mukavaa alkanutta viikkoa sulle Jonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin jos ei tykkää kovasta tuoksumaailmasta niin Kiehl´sillä on paljon herkkänenäisillekin sopivia tuotteita. :) Oikein mukavaa viikkoa sinnekin!

      Poista
  3. Kolmea noista testannutkin tai löytyy ja hihkaisin riemusta, kun tuota sy-voidetta tuli joulukalenterista. Kiitos sulle sen vinkkaamisesta, koska se on löytö. Mutta tuo putsari ja Ultra Facial Cream, todellakin tykkään ja couperosa rakastaa tuota voidetta.

    Mukavaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä, se on ihan loistava, hinta on niin kohdillaan kuin vain voi olla. <3

      Aurinkoista maanantaita Tiia. <3

      Poista
  4. Mä luulen, että toi kurkkuputsari ois meikäläisen mieleen, se kuulostaa osittain samalta kuin se Garnier, pakko varmaan hankkia tää ja verrata niitä kahta 😀 Pakko kokeilla tuota kasvovettäkin jossain vaiheessa! Ja kiinnostuin myös kosteusvoiteistakin 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vertaa, kuulisin tosi mielelläni mitä samanlaisuuksia tai eroavaisuuksia näissä on. :)

      Poista
  5. Kiehl´s on merkkinä uppo-outo mutta sain Sannilta tuon kurkkuputsarin. Olin tosi onessani ja testaan sitä mielelläni :)

    VastaaPoista
  6. Merkkinä tuttu tyttären kautta. Hän tietää näistä tuotteista niin paljon enemmän kuin minä :) Tuo kasvovesi kuulostaa ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että tyttäresi on löytänyt Kiehl`sin. :) Se on ihana kuoriva, mutta hellävarainen. Mukavaa ma-iltaa Outi. <3

      Poista
  7. Ultra Facial Cream on kyllä ehdottomasti oma suosikki :) Tykkään käyttää sitä näin talvella päivävoiteena kun en käytä meikkiä tai kesällä yövoiteena. Midnight Recovery Concentrate sopi omalle rasvoittuvalle iholleni ihmeen hyvin, vaikka öljyiset tuotteet eivät usein sovikaan! Mukavan kosteuttava öljy siis kyseessä, joka kesti itselläni lähes päivittäisellä käytöllä melkein pari vuotta :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin huippu, eikä se iso purkki maksa oikeasti mitään, jos alkaa verrata sitä moniin muihin voiteisiin. :)

      Poista
  8. Ultra Facial Cleanser on suosikkini, muita tuotteita en ole kokeillutkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvä, yksi lemppareista, suosittelen oikeasti sulle noita muitakin Ultra Facial-sarjan tuotteita, jos tykkäät putsarista. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives