23.4.2018

Arkipäivän hemmotteluhetki


Meillä jokaisella on omat tapamme hemmotella itseämme arkena. Olen aikuisiällä kokenut aina suihkussa käymisen aikaa vieväksi pakolliseksi tekemiseksi. Suoraan sanottuna en nauti siitä kovinkaan paljoa. Olen unelmoinut jo vuosia kaapista mihin voisi mennä vaan seisomaan, se puhdistaisi, kuivaisi ja vielä levittäisi rasvatkin puolestani, eikä minun tarvitsisi tehdä mitään. Tietääkö joku saako tällaisia jo? 

Suihkun jälkeen on aina joko kylmä tai jälkihiki. Iho tuntuu kuivahkolta ja sitä on pakko rasvailla. Tämän vuoksi jo vuosia sitten ajattelin, että ainakin kerran viikossa teen rasittavaksi kokemastani suihkuhetkestä arkipäivän nautinnon. Mikä sen mukavampaa kuin kääntää pakollinen tapahtuma arkipäivän hemmotteluhetkeksi. Itselleni tämä tietenkin tapahtuu nautinnollisten tuoksujen ja ylellisten koostumusten kautta. 

En tiedä moniko teistä käyttää tuoksujen suihkugeelejä tai vartalovoiteita, mutta omasta kaapista on aina löytynyt vartalotuotekaksikko suurimmille suosikkituoksulleni Guerlainin L' Instantille ja Stella McCartneyn Stellalle. Sensain The Silk EdT on taas ollut ilmestymisestään lähtien se tuoksu, mitä olen usein huomannut laittavani suihkun jälkeen. Reilun parin vuoden aikana siitä on tullut tuttu ja turvallinen, jopa siinä määrin, että olen ehtinyt ostamaan sitä pullollisen lisää. Tämä on harvinaista ihmiselle, jonka tuoksukokoelma käsittää kymmeniä tuoksuja ja saa harvoin kulutettua yhtäkään loppuun. Tuoksussa kiehtoo erityisesti sen ylellinen puhtaus. Se on sopivan kevyt, juuri sellainen tuoksu jolta haluan tuoksua suihkun jälkeen. Käyn suihkussa aina iltaisin, eikä tuoksua enää haista yön jälkeen aamulla, joten voin silloin valita minkä tahansa muun tuoksun. 

Olin jo The Silkin ilmestymisestä lähtien miettinyt, että tekisiköhän Sensai tuoksuilleen myös vartalotuotteita. Odotus palkittiin, kun Sensai toi markkinoille ensin The Silkin Vartaloemulsion* ja tässä kuussa vihdoin myös Suihkuvoiteen*. Koska Sensai on brändi joka nimenomaan tunnetaan ihonhoitotuotteistaan, odotin näiltä kahdelta tuotteelta enemmän ihonhoidollisia vaikutuksia kuin mitä muilta vastaavilta. 

*The Silk EdT oma, muut PR-näytteitä saatu blogin kautta.


Nimi Suihkuvoide eli Shower Cream on täydellinen kuvaus pesutuotteen koostumukselle. Se on paksuhkoa ja pehmeän kermaista. Pestessä muodostaa pehmeän hivenen voidemaisen vaahdon. Iho tuntuu pesun jälkeen raikkaalta, kosteutetulta ja silkin pehmeältä. Tuoksu tietenkin mukailee The Silk -sarjan tuoksua, mutta se on toteutettu tuotteeseen yllättävän pehmeänä. Mikä on pelkästään hyvä asia, koska pidän siitä, etteivät tuoksujen vartalotuotteet tuoksu liian parfymoiduilta vaan minulle ne luovat ainoastaan pohjan sille varsinaiselle tuoksulle. Tiedän monia, jotka saattavat kokea tuoksut liian voimakkaina, mutta tykkäävät silti käyttää näitä miedommin hajustettuja vartalotuotteita. Sen vuoksi on hyvä, ettei tuoksua ole toteutettu liian voimakkaana.

Sensain vartalovoiteet ovat koostumukseltaan taianomaisia, eikä tämä tee poikkeusta. Kevyt puhtaan tuoksuinen emulsio sisältää Sensain tuotteille ominaista Koishimaru Silk EX -uutetta, joka tekee ihosta pehmeän ja hyvin kosteutetun tuntuisen. Emulsio imeytyy ihoon välittömästi, eikä jätä tahmeaa tai rasvaista tunnetta. Se ikään kuin katoaa ihoon. Suihkuvoiteen tapaan tuotteessa on mieto ja pehmeä puhtaan raikas ylellinen tuoksu. 

Kun vartalon iho on saatu hemmoteltua, suihkautan varovasti tuoksua vain yhden suihkauksen hiuksiin tai niskaan. Haistan tämän jälkeen ihollani koko illan tutuksi tulleen Sensain turvallisen ja rahoittavan tuoksun. En tiedä miksi, mutta huomaan usein hemmottelun jälkeen jopa nukkuvani paremmin. Luultavasti siksi, että tällainen kokonaisvaltainen hemmottelu on itselleni niin rentouttava arkipäivän tapahtuma. 


Käytättekö tuoksujen vartalotuotteita?

*The Silk EdT oma, muut PR-näytteitä saatu blogin kautta.8 kommenttia:

 1. Kroppatuotteita en olekaan käyttänyt, mutta kyllä käytän välillä tuoksujen kanssa vahvistamaan tuoksun kestoa ja elämyksellisyyttä, niin juuri kroppatuotteilla. Sensain tuoksumaailma on fantastinen ja ehkä Sensai on juuri niihin kaikkiin päiviin, kun en halua tuoksua niille energisoiville kukkaishedelmäisille tuoksuille.

  Ihanaa maanantaita Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sensain tuoksumaailma sellaisena puhtaan raikkaana sopii musta loistavasti juuri vartalotuotteisiin. <3

   Aurinkoista maanantaita Tiia!

   Poista
 2. Heh, minä inhoan myös suihkussa käymistä, ainakin jossain määrin, mutta teen sen kiltisti joka ilta, koska en voisi kuvitella meneväni nukkumaan käymättä suihkussa. Aivan mahdoton ajatus. Luulen, että japanilaiset ovat jo keksineet mainitsemasi monitoimikaapin;) Japanissahan on kaikenlaisia laulavia ja hierovia vessanpönttöjäkin ja muita erikoisuuksia.
  Olen yrittänyt ylläpitää jonkinlaista hemmotteluefektiä suihkussa käymisessä, mutta sekin alkaa tylsistyttää ja tuntua keinotekoiselta. Ehkä Sensain tyyppinen oikea luksustuote auttaisi ja tekisi ovelasti ärsyttävästä pakkopulassa oikesti nautintohetken? Tuotekuvailusi oli taas niin täydellinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan mahtavaa, että löytyy muitakin, etten ole ainoa! JEE! :D Pitäisi varmaan alkaa katselemaan noita japaninmarkkinoita josko löytyis. :D Toi on niin totta, että hemmotteluhetki alkaa tuntua äkkiä teennäiseltä, siksi en tee sitä kuin yhden kerran viikossa ja ne muut on sitten ihan tavallisia, joten se yksi kerta tuntuu aina spesiaalilta sitten.

   Poista
 3. Välillä tuoksu vie niin mennessään, että sitä haluaa myös suihkussa käyttää. Pesuvoiteet on hyviä, varsinkin jo iho on kovin kuiva ja jatkuva saippuapesu kuivattaa vielä lisää.
  Ihanaa alkanutta viikkao sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sensain tuote on vielä sellainen todella kevyen koostumuksen omaava pesuvoide, se kyllä vaahtoaa, mutta jättää ihanan pehmeän ihon. Selvästi vähemmän kuivattava kuin suihkugeelit.

   Oikein ihanaa viikkoa Outi! <3

   Poista
 4. Haha, mulla on kuule just ihan samat fiilikset suihkun suhteen :D :D Inhoan sitä kylmää, märkää fiilistä, nyt kun odotamme suihkuseinän hankitaa inhoa sitä kehoon liimautuvaa suihkuverhoa, yäkyäyäk! Olen myös huomannut, että uudessa kodissa suihkussa käyminen on jotenkin vaivalloisempaa kuin vanhassa, kun täältä puuttuu se alahana, on vaan se suihku. Ja tosiaankin, kun suihkun tila on jotenkin ahtaampi kuin aiemmassa.

  Mä olenkin tästä syystä käyttänyt sitten vaan oikeasti kivoja suihkugeelejä, Korresia on tällä hetkellä kaapit täynnä :D Niin saa edes jotain kivaa siihen suihkuhetkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olisin oikeasti ihan kauhuissani, jos jonkun urheiluharrastuksen vuoksi joutuisin käymään jopa usean kerran päivässä suihkussa, kuolisin. :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown