SKINCITY kaikki tuotteet -20%, mitä ostaisin?

 *Sisältää mainoslinkkejä

Olettehan huomanneet, että *Skincitylla on kaikki tuotteet -20% vielä huomisen ajan?!

Myönnän ihan rehellisesti olevani sellainen shoppailija, joka jättää aina ainakin ne isoimmat ja arvokkaimmat hankinnat tällaisiin ajankohtiin, kun muita tuotteita voin ostaa sitten ihan normaalillakin hinnalla. Tosin tämä on hyvä tilaisuus saada myös omia lempituotteita huomattavasti edullisemmin. Skincitylla parasta on myös se, että postikuluja ei tule koskaan, oli tilauksesi kuinka pieni tahansa.

PAULA'S CHOICE -SUOSIKIT 

Skincityn valikoimista löytyy tietenkin *Paula's Choice, sarja, jonka lähes kaikki tuotteet olen kahlannut läpi. Vuodenaikojen vaihtelu ja varsinkin syksyn tulo on iholle iso koettelemus. Vaikka ihoni on normaalisti hyväkuntoinen, vuodenaikojen vaihtuessa saattaa iholle nousta epäpuhtauksia. Silloin luottotuotteeni on *Defence Antioxidant Pore Purifier. Seerumia voi levittää koko kasvoille, tai sitten vain näpyn päälle. Olen saaanut tuotteella jopa laskettua kipeitä hormoninäppyjä pienemmiksi yhdessä yössä.  Sisältää C-vitamiinia, antioksidantteja ja salisyylihappoa. Ei kuivata. Naamioista *Radiance Renewal Mask -yönaamio pelastaa väsyneen ihon. Kevyt geelimäinen ja raikas koostumus. Sopii erityisesti väsyneelle ja stressaantuneelle iholle. Kosteuttaa, tekee ihosta pehmeän ja heleän. Sisältää C-vitamiinia, arbutiinia ja niasiiniamidia. Rasvahapot pehmentävät ihoa. Hyaluronihappo sitoo ihoon kosteutta. Sopii myös silmänympärys iholle. Syksyllä iho kaipaa kosteutta ja tällöin ainakin itselläni nousee käyttöön *Omega+ Complex Serum. En edes muista monessako postauksessa olen vannonut tuotteen nimiin, mutta monessa. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille. Emulsiomainen hyvin imeytyvä seerumi rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Sisältää sekoituksen rasvahappoja, keramideja ja andioksidantteja. Seerumin kosteustehot ovat aivan omaa luokkaansa. Käytän sitä myös silmänympärysiholle, joten erillistä silmänympärysvoidetta ei tarvita. Mainitsematta ei voi myöskään jättää maailman parasta puhdistustuotetta *Resist Optimal Results Hydrating Cleanseria. Optimaalinen tuote, kun puhdistajan haluaa olevan hellävarainen, mutta tehokas. Silkkisen voidemainen tuote liukuu pehmeästi kasvoilla. Puhdistaa tehokkaasti. Huuhtoutuu helposti pois vedellä. Pesun jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja raikkaalta. Ei kuivata. Sopii aamuisin ainoaksi puhdistustuotteeksi ja iltaisin toisen vaiheen puhdistukseen öljyn tai balmin jälkeen.

MIHIN PANOSTAA?

Sensain uusittu *Total Lip Treatment on luksustuote huulille. Brändin kulttituote, josta huokuu ylellisyys. Huulivoide on pakattu pumppupulloon, joka sisältää tuotetta 15 ml:ä. Se on ruhtinaallinen määrä. Pullo on seerumipullon kokoinen, joten mikään käsilaukkukoko se ei ole. Koostumus on ihastuttavan pehmeää – liukuu helposti huulilla ja antaa pitkäkestoista kosteutta. Tuntu on miellyttävä ja huulet tuntuvatkin pehmeiltä pitkään. Total Lip Treatment on väritöntä ja se jättää aavistuksen kiiltävän pinnan. Pehmeän koostumuksen vuoksi tuote sopii loistavasti talviaikaan huulipunan pohjustaksi. Kun huulet ovat kuivemmat, niin Total Lip Treatment on loistotuote mattapunien alle pehmentämään huulia. Tuote on tuoksuton ja mauton.

*Skinceuticalsin C E Ferulic -seerumi oli tänä vuonna omassa ihonhoidossani ehkäpä se isoimman muutoksen tehnyt juttu. Hinta kauhistuttaa, mutta kliinisesti tutkitusta C-vitamiinituotteesta olen valmis maksamaan. Olen saanut monena aiempana kesänä maksaläiskän tynkää otsaani aurinkosuojasta ja auringon välttelystä huolimatta. Tänä kesänä laitoin joka päivä aamuisin aurinkosuojan alle juuri tätä seerumia, eikä maksaläiskän tummentumaa ilmestynyt. Huolimatta siitä, että kesä oli erittäin aurinkoinen ja pyöräilin töihin. Joten auringossa tuli oleiltua tahtomattaan. On toki olemassa edullisempia 15% L-askorbiinihappoa sisältäviä tuotteita, mutta ne ovat yleensä formuloitu silikonisiksi. Inhoan niiden silikonista ja toisiaan rouhean tuntuista koostumusta iholla. Seerumi on formuloitu todistetusti stabiiliksi ja sen käyttöikä avattuna on huimat 12 kuukautta. Vaikka tuotteen sävy muuttuu matkan varrella, se on silti edelleen täysin käyttökelpoista. Tuote on erittäin riittoisaa ja sitä kannattaa annostella varovasti. Ohut vesimäinen tuote imeytyy ihoon välittömästi, mutta tekee ihon pinnasta miellyttävän pehmeän tuntuisen. Päälle voi helposti lisätä voiteen ja vielä aurinkosuojan. Sopii loistavasti meikin alle. Jos sinulla on herkkä iho, suosittelen aloittamaan käytön hivenen edullisemmalla ja vähemmän L-askorbiinihappoa sisältävällä Skinceuticalsin *Serum 10

Viimeisimpänä paras meikkiostokseni hetkeen. Ostin tämän muuten silloin, kun edellisen kerran Skincitylla olivat kaikki tuotteet -20%:a. *Hourglassin Ambient Edit - Sculpture -paletti sisältää kaiken, mitä meikin tekoon tarvitsee. Hinta kirpaisee ostaessa, mutta monikäyttöisyyden vuoksi se on perusteltavissa. Koska käytän palettia aina meikkiä tehdessä, ostosta ei ole tarvinnut katua. Paletti sisältää hehkuvia viimeistelypuutereita, poskipunia ja aurinkopuutereita. Paletilla voi toteuttaa myös silmämeikin, vaikka mikään sävyistä ei varsinaisesti ole luomiväri. 

Ostatko lempituotteitasi alennuksella?

  1. Ostan ehdottomasti. Joskus oikein odottelen, että omat suosikit löytyisi alessa. Parasta on se, kun olet menossa ostamaan jotain tuotetta ja se sattuukin olemaan alessa, blessed :D
    Ihanaa viikkistä Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos vaan ei ole loppu tuote, niin usein odottelen minäkin. :D Haha juurikin näin, yllätykset on parhaita.

      Samaa sinne Outi. <3

      Poista
  2. Sun vinkkaamana Kiehl's. <3 Ihanaa uutta viikkoa Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihan mahtavaa, että Kiehl'sia saa nykyisin myös Skincitylta, harvoja paikkoja, mistä sitä voi ostaa alennuksella aina silloin tällöin. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives