Lomalla!Kolmisen viikkoa lomailtu ja voin sanoa, että on ollut paras kesäloma vuosiin. Olen päässyt oikeasti irtautumaan omasta arjesta ja omista rutiineista. Se on tehnyt järjettömän hyvää. Aivot ovat tällä hetkellä aivan erillaisessa lomatilassa kuin useampaan vuoteen. Olo on kuin olisi palannut toisesta maailmasta ja tavallaan onkin. Yhdentoista päivän maiseman vaihdos ja poistuminen Suomesta tässä välissä teki hyvää. Oli vapauttavaa olla noinkin pitkä aika ilman tietokonetta. Puhelin toki oli mukana, mutta sen selaaminen oli minimissä. Käytin sitä lähinnä valokuvien ottamiseen. Päätin, ettei lomani ole someloma, koska silloin se ei olisi minulle lomaa. Tuli luettua ja käveltyä. Alkukesästä murtunut jalkakin tuntui kestävän hyvin, vaikka välillä piti kuunnella sen olotuksia. Yhdentoista päivän aikana kilometrejä kertyi melkein 82, mikä on hyvä saavutus, kun on koko ajan kuuma, välillä kosteakin ja korkeuseroja. 

Reissussa ollessa on toki aina omat haasteensa – meno ja tulo vaativat aina oman veronsa, joten on kiva viettää loppuloma kotona. Loma sai kyllä ajattelemaan, että miten sitä voisi täällä kotonakin edes pikkaisen viilata omia rutiineja vähemmän kuluttavaksi. Tuntuu, että kaikkia arkipäivän asioitakin on hirveä kiire suorittamaan, ihan turhaan. Pitäisi opetella erilainen mentaliteetti asioiden tekemiseen. Sitä jopa huomaamattaan alkaa kävelemään nopeammin. Kiire, se tuntuu hallitsevan kaikkea. Olen päättänyt, että se loppuu nyt.

Miten sinun syksy on alkanut?

 1. Nyt vasta luin, että Rododokseltahan nuo. Edellinen kommenttini taisi häipyä cyberavaruuteen?

  Miltei tunnen auringon lämmön noita kuvia katsellessani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonnekin katosi edellinen kommentti, ei näkynyt tähän kuin tämä. 😣

   Oli kyllä ihana jatkaa vielä vajaat pari viikkoa kesää. Tosin syksyllä kotiin paluu on aina sitten astetta karumpi.

   Poista
 2. Ihanaa, että lomasi on ollut kunnon nollausta. Minulla meni oma loma ihan persiilleen sairastumisten takia, jotenkin tosiaan jäi sellainen tunne, että tuliko tässä edes lomailtua! Rodos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin, et lomat kotona jota vikat kolme vuotta on joutunut viettään, ei ehkä ole ihan mun juttu. En saa nollattua samalla tavalla kuin silloin kun olen pois kotoa.
   Sun loma oli kyllä ihan katastrofi, ei oikeastaan lomaa lainkaan. Ihan hirveän huonoa tuuriakin matkassa. 😭

   Poista
 3. Jee ihanaa ja ansaittua lomaa Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vielä reilu viikko ja sit takaisin sorvin ääreen. ❤️

   Poista
 4. Ihania kuvia ja vitsit miten kiva on ollut varmasti lomailla noissa maisemissa, kun vertaa tämän hetken säähän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. 🇬🇷

   Oli, mutta paluu näin syksyllä on aina aika karu. Iskee todellisuus vasten kasvoja kovempaa kuin palaisi kesään. 😅 Ei tää silti pahin ole, joskus tulin Karibialta Suomen marraskuuhun, se oli raju. 💩

   Poista
  2. Se on kyllä järkyttävää tulla jostain todella ihan lämpimästä keskelle Suomen sydäntalvea.

   Olin yhtenä talvena kolme viikkoa töissä E-Afrikassa ja olin jättänyt autoni Turun lentoaseman parkkipaikalle. Eikös sillä aikaa ollut oikein kunnon lumimyräköitä ja niin minun kuin muutaman muunkin auto oli ainakin puolen metrin kinoksen alla. Vaikea siinä on yhtäkkiä edes sanoa, mikä oma auto niistä iglun näköisistä kinoksista edes oli.

   Kello oli yksi yöllä ja kettuuntuneena otin taksin ja ajattelin aamulla valoisan aikana tulla tarkistamaan tilanteen uudelleen. Grrrr, löytyi se viimein.

   Sen jälkeen olen aina mennyt ja tullut taksilla, piti vaan aina tilata etukäteen kun myräkän aikana ei sellaista mistään olisi saanut.

   Poista
  3. Apua, ihan karmea kokemus. 💩

   Mekin tullaan aina taksilla kotiin. Junassa istuminen tunnin verran ei oikein houkuttele, kun on jo reissusta ihan rähjääntynyt. Meneminen taksilla ei pikku kaupungissa ole enää niin varmaa, kun taksit jättää tulematta, vaikka olis hyvissä ajoin etukäteen tilannut. Peruvat puoli tuntia siitä, kun olis pitänyt tulla hakeen. Tapahtui monelle tutulle tänä kesänä. 🤬 Kiitos Bernerin taksiuudistuksen, pikkukaupungeissa on vaikeuksia saada taksia iltaisin, yöllä ja aikaisin aamulla. Jouduttiin nyt nakittiin tuttu viemään kentälle, et oli varma kyyti. Sit taas HKI:n päässä voi kentällä keskellä yötä valita,mihin menee tilaamatta, kilpailu on niin kovaa.

   Poista
 5. Ihanaa että siellä on saatu kunnolla nauttia lomasta<3 Upeat maisemat kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin odottanut tätä kolme vuotta. Jotenkin kirkastui se, kuinka älyttömän kauan tässä kaikessa on mennyt. 😵

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives