Syksyn tuoksusuosikki – Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid

 *Tuoksu saatu, sisältää mainoslinkkejä


Minulla on ollut jo vuosia tapana, että joka syksy otan käyttöön uuden tuoksun. Siitä tulee sitten tuoksu, jota tulen käyttämään syksyn aikana usein, vaikka rinnalla käytän muitakin tuoksuja. Teen näin, koska tuoksumuistot ovat vahvoja ja minusta on mukavaa, että voin yhdistää tietyn syksyn aina tiettyyn tuoksuun. En tee näin muina vuodenaikoina, mutta jotenkin syksyllä minulla on tarve aloittaa kesän jälkeen alusta ns. puhtaalta pohjalta. Koenkin, että oma vuodenkiertoni alkaa juuri syksystä, vaikka loogisin vuodenaika tähän olisi kevät.

Sain jo kesällä testiin Viktor & Rolfin Flowerbomb Ruby -tuoksun. Suihkautin sitä ihan pari kertaa, fiilistelläkseni pidänkö tuoksusta. Pidin, mutta minusta se ei sopinut omaan käyttööni kesään, jolloin tykkään hyvin erityylisistä tuoksuista, joten päätin säästää tuoksun syksyyn.

Viktor & Rolfin tuoksut ovat itselleni hittejä tai huteja. Ne ovat melko voimakkaita, kaikkia riittää yksi suihkaus. Toiset ovat makuuni jopa liian voimakkaita, mutta sitten taas toiset istuvat nenääni paremmin. Rakastan *Bonbon-tuoksua, mutta Flowerbomb-sarjan tuoksut ovat nenälleni kinkkisempiä. En ole pahemmin välittänyt koskaan alkuperäisestä Flowerbombista, sen sijaan *Nectarista ja Bloomista pidän molemmista kovasti. Oletteko muuten huomanneet, että tuoksujen hinnat ovat pompanneet pilviin viimeisen parin vuoden aikana? Pieni pullo maksaa nykyään saman verran kuin aiemmin isompi pullo.


Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid EdP on makean puuterinen vaniljapommi. Siinä on ripaus hedelmäisyyttä, vihreyttä ja kukkaisuutta. Makea, puuterinen ja vaniljainen kuvaavat sitä parhaiten. Kaikki tuoksuelementit ovat sellaisia, että ne sopivat täydellisesti koleaan syksyyn, kun kaipaa lämpöä. Sitä kuvaillaan kukkaishedelmäiseksi gourmand -tuoksuksi, joka mielestäni pitää hyvin paikkansa.

Tuoksu on sen voimakas, enkä käyttäisi tätä töissä tai toimistossa, sen sijaan kotona ja vapaa-ajalla se on täydellinen. Flowerbomb Ruby Orchid on tuoksu, joka herättää huomiota. Voisin kuvitella hyvin käyttäväni tätä myös jouluaattona.

Tuoksu alkaa persikalla ja viininlehdillä. Sydämessä orkideaa ja pohjalla vaniljaa. 

Tuoksuarvosteluja lukiessa olen tullut siihen tulokseen, että meillä pohjoisen viileydessä ja raikkaudessa asuvilla on huomattavasti tarkempi ja herkempi hajuaisti kuin muilla. Tästäkin tuoksusta monet sanovat, ettei tämä kestä iholla. Luen näitä kommentteja usein lähes suu auki. Joko he haistavat tuoksut eri tavalla tai heidän ihonsa reagoi tuoksuun jotenkin erilaisesti. Omalla ihollani Ruby Orchid kestää 10-12 tuntia. Jos suihkautan tuoksua aamulla, sitä ei tarvitse päivän aikana lisätä. Vaatteissa tuoksu säilyy vieläkin kauemmin.


Mikä on sinun syystuoksusi?

Viktor & Rolf Ruby Orchid EdP -tuoksua myy mm. *Eleven, jossa 50 ml:n pullo on tarjouksessa hintaan 73,87 euroa, myös muut brändin tuoksut ovat alennuksessa.

 1. Minulla on ollut Viktor & Rolf Flowerbomb Eau de Parfum, ihanan vaaleanpunainen pullo ja tykkäsin sen kukkais-vaniljaisesta tuoksusta paljon.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuperäinen Flowerbomb on tuoksu, jota toiset rakastaa ja käyttää vuodesta toiseen. 👍

   Ihanaa alkavaa viikkoa Outi. ❤️

   Poista
  2. Ennenkuin postailit tästä tuli juuri mieleen kirjoittaa tuosta alkuperäisestä Flowerbombista. Epäröin sitten hiukan, mutta postailin siitä nyt sitten kuitenkin :D

   Tämä Ruby Orchid lienee makeampi tuoksu? Pitääpä käydä tuoksuttelemassa jossain.

   Poista
  3. Pitää tulla lukemaan sun juttu. 😄👍

   Tää on hivenen makeampi ja vaniljaisempi kuin alkuperäinen.

   Poista
 2. Tuohan on loistava ajatus, että ottaa esim. syksyllä uuden tuoksun käyttöön ja siten syntyy näitä tuoksumuistoja. Olipa hyvä, että luin bloggauksen. Olin jo skipata, sillä Viktor & Rolf ei ole ollut oikein minun makumaailmani. Sitten tajusin, etten edes ole kuin sitä ekaa tuoksua testannut :) Näin sitä voi olla ihminen hyvin ennakkoluuloinen ja usein ihan turhaan. Itse käytän juuri nyt arjessa pois Victorias Secretin body mistiä. Ostin sen reissusta ja aina suihkauttessani sitä tulee mieleen New York, koska ostin sen sieltä. Minulla on muutama vajaa pullo tuoksuja ja pari korkkaamatonta. Silti käyn itseni kanssa keskusteluja, että pitäisikö syyslomalla laivalta ostaa... Mieli tekisi, mutta ovat kyllä aika hintavia nykyään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Flowerbombit ei iske, niin suosittelen lämpimästi kokeilemaan Bonbonia. Se on todella pehmeä tuoksu.

   Toi on ihan parasta, että tuoksusta tulee jokin muisto mieleen! ❤️

   Muuten, jos et ole vielä käyttänyt Tallinkin verkkokauppaa, niin sieltä saa tuoksuja tilattuna laivahinnoin kotiin, ilman matkaa. Jos seuraa sivua ahkeraan. Siellä on muutan kerran vuodessa ale, että saa tuoksuista esim. - 30%, jolloin ne on jo tosi kohtuullisia hinnoiltaan. Itse tilaan sieltä toisinaan. Toimitus on nopea. 👍

   Poista
  2. Tuolla on muuten usein kaikenlaista kosmetiikkaakin todella edullisesti. Nettisivut vaan ovat surkeat, kuten myös tuoteselosteet :(

   Poista
  3. Tallink ei tosiaan tuoteselosteisiin ole pahemmin panostanut. Pitää katsella muualta, jos on tarvetta. 😣

   Poista
 3. Tämähän kuulostaa just eikä melkeen sellaiselta tuoksulta, josta itse pitäisin :) Mitään tarvettahan mulla ei uudelle tuoksulle ole, kun en saa vanhojakaan käytettyä pois, mutta tätä haluan ehdottomasti tuoksutella jossain vaiheessa! Mä nappasin just Giorgio Armanin Sì Passione EdP:n käyttöön taas pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin sua, kun kirjoitin tätä, muistin, et tykkäät makeasta ja vaniljasta. 😍

   Poista
 4. Tämä on kyllä ihana ja rakastan pullon sävyä. Pitää vaan varovaisesti suitsutella. <3 Bonbon on silti ihan ykkönen edelleen. <3

  Ihanaa viikkoa Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullo on kyllä tosi nätti!

   Samaa sinne Tiia. ❤️

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives