Talven suosikkituotteet Skincitylta

*Sisältää mainoslinkkejä

Ensiksi haluan esittää kiitoksen sille lukijalle, joka jo vuosia sitten suositteli minulle Skincityn verkkokauppaa. Tämä oli ennen kuin kaupan hype tavoitti lopullisesti Suomen. Tuosta kommentista lähtien Skincity on ollut verkkokauppa, josta olen tilannut suurimman osan ihonhoitoani. Hehkutuksesta huolimatta postaus ei ole kaupallinen yhteistyö, enkä saa tästä mitään muuta korvausta, paitsi jos ostatte tuotteita postauksen linkkien kautta. Halusin vain kirjoittaa Skincityn verkkokaupan tämän hetken suosikkituotteistani, koska tiedän, että teissä lukijoissakin on monia, jotka tykkäävät shoppailla Skincitylla.


Jostain syystä kesäaikaan öljyputsarit eivät ole makuuni, mutta heti syksyn tullen sellainen palaa välittömästi ensimmäisen vaiheen puhdistajaksi. *Medik8 Lipid-Blance Cleansing Oil (36 €) on yksi markkinoiden parhaista öljypuhdistajista. Liukuu pehmeästi iholla. Veden kanssa se muuttuu maitomaiseksi emulsioksi, joka huuhtoutuu pois helposti. Vie paksummankin meikin mennessään. Iho tuntuu jälkeenpäin pehmeältä ja joustavalta. Sisältää safloriöljyä, Omega-6 -rasvahappoa, E-vitamiinia ja moringauutetta. 

Toisen vaiheen puhdistuksessa käytän *Paula's Choicen CALM Nourishing Cleanser (Normal to Dry Ski n 16,20 €) -puhdistajaa. Calm Nourishing Cleanserissa on vähintäänkin miellyttävä koostumus. Se näyttää maitomaiselta, mutta siinä on siitä huolimatta jopa pieni aavistuksen geelimäisen hyytelömäinen koostumus, joka tekee siitä mukavan käyttää. Vedellä emulgoitaessa, puhdistaja muuttaa muotonsa aivan kevyeksi maitomaiseksi kuohkeahkoksi emulsioksi. Tuote on erittäin mieto, mutta silti tehokas. Se poistaa meikin, ei kuivata ihoa vaan jättää sen pehmeäksi. CALM Nourishing Cleanserissa on käytetty mm. lakritsinjuurta, joka tunnetaan ihoa rauhoittavasta ja tulehduksia ehkäisevistä vaikutuksesta. Tuote on tällä hetkellä tarjouksessa. Epäilen osasyynä olevan CALM-sarjan uudistuksen. Pakkaukset muuttuvat ja myös koostumuksia on ilmeisesti muokattu. Varsinkin uudistettujen putsareiden koostumuksista en ole kuullut oikein mitään hyvää, joten hamstrasin tätä vanhaa pari pulloa jemmaan, koska tämä on yksi kaikkien aikojen suosikkejani ja harmittaa, jos tämäkin on nyt sitten menty pilaamaan.

Talvella iho kaipaa suojakerroksen vahvistamista ja siihen oiva apu on Dr. Ceuraclen Pro Balance Biotics Toner (37 €). Kasvovesi sisältää biomimeettistä vettä, joka sitoo ihoon kosteutta ihanteellisesti. Tuote sisältää kuutta probioottista raaka-ainetta, jotka vahvistavat ihon omaa suojakerrosta. Koen tuotteen enemmän hoitovetenä kuin kasvovetenä. Levitän tuotteen kasvoille käsillä taputellen, jolloin ihon pinnasta jää todella kosteutetun tuntuinen. 

Talviaikaan tykkään käyttää C-vitamiiniseerumina *SkinCeuticalsin Serum 10 (86,40 €), joka on hellävaraisempi iholle kuin klassinen *C E Ferulic (140 €). Tuote kuuluu siihen harvalukuisten tuotteiden joukkoon, johon olen valmis panostamaan. Serum 10 sisältää 10% L-askorbiinihappoa, joten se soveltuu paremmin herkälle iholle. Talviaikana koitan olla rasittamatta ihoani liikaa liian aktivoivilla tuotteilla ja siksi valitsen monista tuotteista hellävaraisempia vaihtoehtoja kuin kesällä. Sillä jo talvi yksinään on iholle rankka koitos.

Vaikka ihoni on tottunut retinoliin, talvella sen käytön kanssa joutuu olemaan normaalia tarkempi, sillä iho kuivuu herkemmin. *Paula's Choicen RESIST Barrier Repair Moisturizer (42 €) on tuote, jolla on helppo aloittaa retinolikokeilut. Ostin voidetta aikoinaan kokeilupakkauksen, mutta rakastuin voiteeseen välittömästi. Kyseessä on kosteusvoide, joka sisältää retinolia. Kosteusvoiteessa on helposti imeytyvä silkkinen koostumus ja retinolin lisäksi se sisältää mm. peptidejä, sekä ihoa rauhoittavaa lakritsijuuriuutetta ja kosteuttavaa skvalaania. Voiteen käyttö mahdollistaa sen, että illalla erillistä kosteusvoidetta eikä mitään muuta tuotetta tarvita, sillä tässä on kaikki. Puhdistuksen jälkeen voide vain kuivalle iholle ja valmista. Halutessasi voi päälle levittää kosteuttavan yönaamion lisäkosteutta tuomaan.

Yönaamiot eivät ole käytössäni juurikaan kesällä, mutta syksyisin on nekin aika kaivaa kaapista takaisin käyttöön. *Paula's Choicen Radiance Renewal Mask (39 €) tekee kaiken. Se kosteuttaa, heleyttää ja parantaa ihon sävyä. Yönaamiossa on miellyttävä kevyt geelimäinen raikas koostumus, mikä tuntuu miellyttävältä kasvoilla. Käytän naamiota silti toisinaan myös kesällä, koska se tuo kasvoille mielettömän heleyden. 

Iholleni tulee enää harvoin isompia epäpuhtauksia, kiitos retinolin, joka poisti tämän ongelman lähes kokonaan. Pidän silti aina jemmassa salaista asettani epäpuhtauksia vastaan. *Paula's Choicen Defence Antioxidant Pore Purifier (39 €) nimensä mukaisesti suorastaan "räjäyttää" iholta epäpuhtaudet yhdessä yössä pois. Se on silti erittäin hellävarainen, eikä kuivata ihoa. Ohuehkoa juoksevaa, mutta aavistuksen geelimäistä seerumia voi levittää halutessaan vain epäpuhtauksien päälle, jolloin se tehoaa helpottavasti jopa kipeisiin ihonalaisiin hormoninäppäihin laskemalla niitä yön aikana. Tuote on omassa käytössäni monitoimituote. Sillä koko kasvoille levitän tätä iltaisin silloin, jos haluan kevyen kuorinnan ja ihoni näyttävän seuraavana aamuna erityisen heleältä. Tasoittaa yön aikana ihon pintaa ja aamulla iho näyttää ja tuntuu sileämmältä. Sisältää C-vitamiinia, antioksidantteja ja pienen määrän (0,5%) salisyylihappoa. Tuote jota ilman en lähde minnekään, minulla on tätä minituubi jopa koko ajan käsilaukussa. Sillä epäpuhtauden ilmestyessä yllättäen, tuotetta voi taputella näpylle meikinkin päälle varovasti ja iltaan mennessä kohta tuntuu paremmalta. Epäpuhtaan ihon omaava voi käyttää seerumia aamuisin ja iltaisin normi seerumin tapaan. Tuotetta käyttäessä kannattaa muistaa aurinkosuoja.

Siitä päästäänkin sitten siihen, että kyllä, käytän myös tällä hetkellä aurinkosuojaa. Siitä on tullut ihonhoitoni tärkein osa, josta en luovu. *Sensain Essence Day Veil (162 €) tekee aurinkosuojan käyttämisestä niin helppoa, ettei sitä edes ajattele käyttävänsä aurinkosuojaa. Kevyt voide tuntuu iholla miltä tahansa ylelliseltä kosteuvoiteelta. Jos voisin hemmotella itseäni loppuelämän jollakin arvokkaammalla tuotteella, se olisi tämä. Luksussuoja (SPF30) joka toimii täydellisesti meikin alla. Tuotteessa yhdistyy aurinkosuoja, ihonhoitotuote ja primer, joten se tekee kolme asiaa kerralla. Emulsiomainen erittäin hoitavalta ja kosteuttavalta tuntuva voide levittyy iholle hyvin ja imeytyy nopeasti. Jättää ihon miellyttävän pehmeäksi, joustavaksi ja kivan heleäksi. Tuotteessa on raikas mieto kukkaisa tuoksu. Sopii kaikille ihotyypeille ja varsinkin ikääntyvälle iholle.

Mitä tuotteita sinä ostat Skincitylta?


Kaksi alinta kuvaa Pexels, ylin oma.


  1. Olen kerran tilannut Paula`s choice puhdistusaineen, oli niin hyvässä alessa ja olin mainoksen uhri :) Tykkäsin tuotteesta kuitenkin.
    Ihanaa tiistaita sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Skincitylla on kyllä välillä tosi hyviä tarjouksia. Itsekin hyödynnän niitä usein.

      Samaa sinne Outi. ❤️

      Poista
  2. Paulan tuotteita oon ostanut Skin Cityltä. Tuo Resist Barrier voide on kyllä aika kymppi+ ihofiilikseltään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on täydellinen, ehkäpä itselle yksi kaikkien aikojen suosikkivoiteista. Sopii hyvin, jos ei halua montaa tuotetta käyttää.

      Poista
  3. Kiitos tästä postauksesta! Oon tilannut Paula's Choisea ja ikisuosikkiani eli Dermalocigaa. Ja myös Skincityn omaa ihonhoitosarjaa. Tuo Sensain aurinkovoide kuulostaa hyvältä. Mulla on parhaillaan meneillään auringon aiheuttaman muutoksen tutkimukset ja jokaisen pitäis kyllä aurinkosuojaa käyttää ja ihan joka päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä. ❤️

      Paras aurinkovoide on käytetty aurinkovoide. Omaan käyttöön vaikuttaa tosi paljon, että tuote tuntuisi mahdollisimman vähän aurinkosuojalta. Sensai on arvokas, mutta sillä periaatteessa korvaa monta tuotetta, joten se on siksi tuote johon olen valmis satsaamaan. Siihen saa ostettua täyttöpakkauksia, joka tosin ei ole kuin kympin edullisimpia, mut kuitenkin...

      Pidän peukkuja, ettei muutos ole mitään pahempaa. ❤️ Nämä aina itseäkin hätkähdyttää ja saa olemaan jopa nykyistä tarkempi.

      Poista
  4. Ah, Skincity <3 Vuodesta 2015 olen ollut asiakkaana ja suositellut monille ;) Kiinnostus taisi saada alkunsa perustajan, Annica Forsgrenin blogista https://hudspecialisten.se/om-hudspecialisten/ ja SC:n henk.koht. ihonhoitosuosituksista. Ahkerimmat ostovuodet vaikuttaa olevan takana, sillä viimeisin ostos oli 2020. Decleor, PC, Clarins, Sensai, Exuviance ja By Terry oli merkkejä, joita tilasin. Ihania tuotteita, loistavia alennuksia ja kunnon kaupanpäällisiä :D
    Aika näyttää, miten Kicksin ja SC:n yhdistyminen vaikuttaa asiakkaaseen. t.marie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä olet ollut sitten tosi kauan asiakas. 💪

      Jännä tosiaan nähdä mitä yhdistymisestä seuraa,, voi olla negatiivista tai positiivista.

      Poista
  5. Minà tilaan aina joulukalenterin niin pààsen testaamaan useita eri merkkejà ja tuotteita, niistà riittàà iloa pitkàksi ajaksi. Muutoin olen tilannut Paula's Choicea ja Medik8-sarjaa, ne ovat suosikkini tàllà hetkellà. Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Skincityn joulukalenteri on kyllä yleensä tosi kiva. Mulla kans rahat menee varmasti eniten Paula's Choice tilauksiin. 😄

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives