12.12.2013

Green People Age Defy+


Muistatte varmaan, kun kerroin käynnistäni Norris Cosmeticsin bloggaajille järjestämässä tilaisuudessa? Vinkkasinkin tuossa jutussa teille Green Peoplen uudesta Age Defy+ -sarjasta.

Tuotesarja on tarkoitettu yli 35-vuotiaille naisille. Tehokas ja hienostunut ihonhoitosarja sisältää runsaasti ikääntymistä torjuvia kasvisperäisiä aineita ja kasvien kantasoluja, jotka takaavat optimaalisen ihon uudistumisen, kosteustasapainon ja syväkosteutuksen. 

Valitsin testattavaksi kokeilujen jälkeen Soft Buff Skin Exfoliatorin, koska iholla kivan tuntuisia kuorintoja on vaikea löytää, sekä Cell Enrich Facial Oilin, koska monet turhaan vierastavat öljyjen käyttöä kasvoilla.


Green People on luomukosmetiikkasarja. Tuotevalikoimasta 67 % tuotteista sisältää yli 90 % sertifioituja luomuainesosia. Pakkaukset ovat kierrätettäviä, eikä niitä ole kuljetettu lentorahdilla. 

Kuorinta on pakattu näppärään pumppupulloon. Se tuoksuu vienosti mandariinin ja appelsiinin kukille. Suositeltava käyttö on 2-3 kertaa viikossa puhdistetulle iholle.


Kuorinta raikastaa ja kirkastaa ihoa kolmella tavalla:

1. Ananasuutteen voimakkaasti vaikuttavat entsyymit hajottavat hellävaraisesti proteiinisidokset, jotka pitävät kuolleet ja kovettuneet ihosolut ihon pintakerroksessa.

2. Bambunvarsiuute poistaa kovettuneet ihosolut.

3. Bentoniittisavi vapauttaa tukkiutuneet ihohuokoset ja auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja.

Kuorinnan koostumus on todella miellyttävä. Olen joskus sanonut, että pidän kuorinnoista, jotka tuntuvat iholla ja kuorivia partikkeleita on paljon. Mutta ne saisivat olla pienikokoisia, sillä en pidä isorakeisista kuorinnoista. Tämän koostumus on kaikkea sitä, mitä edellä toivoin hyvältä kuorinnalta. Tuote liukuu hyvin iholla ja tuntuu tehokkaalta. Ihon pinta jää kuorinnan jälkeen tosi sileäksi ja kuulaaksi. Ei ärsyttänyt helposti ärtyvää ihoani.


Itse lämpenin kasvoöljyille vasta muutama vuosi sitten kolmekymppisenä. Niille lämpeneminen on ollut kuitenkin yksi parhaita päätöksiäni. Öljyt hellivät pintakuivaa ihoa talvisin paremmin kuin mikään muu. Nykyään öljyt ovat niin kehittyneitä, että ne eivät läheskään aina jätä kasvoille kiiltävää pintaa. Ainakin Age Defy+ -sarjan Cell Enrich Facial Oilin kasvojeni iho imaisi hetkessä. Iho ei jäänyt kiiltäväksi vaan lisäsin meikin suoraan päälle. Meikki pysyi paikallaan hyvin koko päivän.


Öljyn vaikuttavia aineita ovat ruusunmarja ja neroli, jotka edistävät solujen uudistumista ja skvalaani (kosmetiikassa yleisesti käytetty väritön ja hajuton öljy) kosteuttaa, pehmentää ja tasoittaa ihoa. Perillaöljy suojaa ihoa vahingoilta "raviten" sitä omega-3-rasvahapoilla, jotka auttavat ihoa pysymään nuoremman näköisenä pidempään. Öljy tuoksuu nerolille ja jasmiinille, joten mitä muuta sitä jasmiinin ystävä voi toivoa...

Green People Age Defy+ -tuotteita myydään Helsingin Stockmannilla ja Norris Cosmeticsin omassa liikkeessä, joka sijaitsee Fabianinkadulla Helsingissä.

Onko Green People teille tuttu?

Hinnat:

Soft Buff Skin Exfoliator 30 ml, 36,55 €
Cell Enrich Facial Oil 30 ml, 52,30 €

Tuotteet saatu blogin kautta.
2 kommenttia:

  1. Ei ole tuttu sarja, mutta miellyttävän kuuloiset tuotteet. Kuorinta varsinkin kuulostaa ihanalta. Itse oon kans yrittänyt alkaa lisätä öljyjä ihonhoitoon, vaikka ne monesti tuntuvatkin , no öljyisiltä. ;) Tuosta esittelemästäsi öljystä tuli mieleen Pain Rosehip BioRegenerate -ruusunmarjaöljy, joka mulla on jemmassa ja jota koitan käytellä nyt talvella - tuoksu (ruusunmarja?) vaan ei ole täysin mieleeni, mutta menettelee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en ole käyttänyt tuota Pain öljyjä, mutta olen lueskellut, että sen tuoksu jakaa mielipiteitä, muuten loistava tuote. Green People Age Defy+ -sarjassa on miellyttävät pehmeät tuoksut ei liian voimakkaat. Tykkään myös tuotteiden hieman erilaisesta ulkonäöstä. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown