24 jouluista kysymystä


1. Parasta joulussa? Kaikki! Okei, haluatte kuitenkin jotain tarkempaa... Yleinen fiilis, itsetehty ruoka ja rentoutuminen.

2. Joulumusiikkisi? Vesa-Matti Loirin ja Jussi Björlingin joululevyt.

3. Tykkäätkö katsella jouluelokuvia? Millaisia? Katselen, suosikkini on The Holiday.

4. Jouluherkkusi? Lanttulaatikko.

5. Mitä ehdottomasti pitää olla jouluaterialla? Kinkkua ja lanttulaatikkoa, muuten on pöytä pahasti vajaa. Pienenä olisin lisännyt tähän listaan karjalanpiirakat ja karjalanpaistin mummon tekemänä, muiden tekemät ei maistu samalta.


6. Koska joulukoristeet pääsee kotiasi koristamaan? Ensimmäisenä adventtina.

7. Joulu kotona vai jossain muualla? Kotona, mutta unelmissa olisi päästä edes kerran tämän elämän aikana nauttimaan jouluna auringosta, lämmöstä ja eksoottisemmasta ilmapiiristä.

8. Itse tehdyt lahjat vai kaupasta ostetut vai molempia? Laiskana ostan kaupasta, mutta ajatuksella.

9. Laitatko ulkovaloja pimeyttä valaisemaan? Tietysti.

10. Joulu oman perheen kanssa vai isommalla porukalla? Mitä pienempi porukka sen parempi joulu.


11. Onko sinulla joku joululahjatoive? Lue täältä.

12. Paras saamasi joululahja? Näitä on liian paljon listattavaksi.

13. Kamalin saamasi joululahja? Ehdottomasti pehmolelu siiliperhe. Tykkäsin siihen asti, kunnes serkkuni alkoi himoitsemaan minun lahjaani kiukutellen itselleen. Joulurauhan säilyttämiseksi ja kilttinä tyttönä annoin yhden kolmesta siilistä sitten serkulleni. Meni maku lahjasta. A ei muistella pahalla. :D

14. Kuvaile unelmien joulusi? Jouluna rakkaan kanssa kotona kahdestaan, ei kiire minnekään. Paljon hyvää ruokaa ja suklaata.

15. Mikä on ärsyttävin joululaulu? Voiko sellaista edes olla olemassa?


16. Oletko tehnyt jo jouluvalmisteluja tälle vuodelle? Mitä? Laatikot on tehty valmiiksi pakkaseen, siellä odottaa myös kinkku. Kaikki valmiina.

17. Paras joulujuoma? Tumma olut tai glögi.

18. Oikea kuusi, tekokuusi vai ei kuusta ollenkaan? Molemmat käy, mutta onhan se oikea aina hienompi ja se tuoksu...

19. Käykö teillä joulupukki? Ei.

20. Paras joulumuisto lapsuudestasi? Liian monta, kaikki lapsuuden joulut oli ihania. Ei mitään yksittäistä ole jäänyt mieleen.


21. Laittaudutko aattona hienoksi vai hölläiletkö koko päivän yöpuvussa? Tykkään laittaa juhlavampaa päälle.

22. Peruna, -porkkana, -bataatti vai lanttulaatikko? Lanttu.

23. Paras joulusuklaa? Wiener Nougat tai After Eight.

24. Joulutortut vai piparit? Onko pakko valita? Pipareita aamulla ja torttuja illalla.


Toivottavasti teidän viikonloppu on mennyt mukavasti. Itse olen taistellut pienen flunssan kourissa kohta viikon verran, onneksi makuaisti vielä toimii. 

Tänään olisi tarkoitus pitää pienimuotoiset pakettitalkoot miehen kanssa.

Rentouttavaa sunnuntaita!

 1. Oi, ihania kysymyksiä ja vastauksia, tuli entistä jouluisempi fiilis! Joulu lähestyy jee :)

  VastaaPoista
 2. Ikäerosta huolimatta meissä on jotain yhteistä, olisin nimittäin vastannut samoin melkein jokaiseen! Mutta minä kaipaan ihmisiä ympärille jouluna. Kaksin emme ole vielä koskaan viettäneet joulua. Ja se on vuoden suurin juhla, johon valmistaudun mielelläni.

  VastaaPoista
 3. Ihanan kauniit ja jouluiset kuvat! ^_^

  VastaaPoista
 4. mulla tuli tosta joulukuusi kysymyksestä mieleen (en nyt muista mones oli) tää oma tilanne, hankittiin täks vuodeks tekokuusi kotiin, on yksinkertasesti helpompi, mutta sitten kävelin joulukuusen myyntipisteen ohi ja se tuoksu.. nyt vähän harmittaa :< mietin jo, että vienkö sieltä maasta niitä irto-oksia ja tuon niillä sen tuoksun kotiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisivat keksiä tuohon muovikuuseen sellaisen ominaisuuden, että se erittäisi oikean kuusen tuoksua, olisin valmis maksamaan extraa. ;)

   Poista
 5. Tulikohan mun kommenttini ollenkaan perille? Jäi mietityttämään vain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on eka kommentti sulta, joka oli julkaistavien listassa. o_0 Kaikki, mitä on sinne tullut olen julkaissut. Mihinhän on kadonnut matkan varrella?!? :(

   Poista
 6. Haha numero 13! Ajattelin ensiksi, että olit aikuisiällä saanut noin erikoisen lahjan, ja siksi oli päätynyt kaameimmaksi, mutta tarina olikin paljon dramaattisempi! :D Olet oikeassa, että The Holiday on paras joululeffa, aivan ihana! Ja Wiener Nougat on niiin hyvää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hirveää draamaa! Onneksi en kuitenkaan ole saanut pehmoleluja enää hetkeen. ;) Kukapa ei haluaisi itselleen The Holidayn pientä brittiläistä maalaismökkiä? *haaveilee*

   Poista
 7. Arvelinkin, että varmaan mysteerisesti katosi, koska uskoinkin sinun julkaisseen kaikki. :/

  Holiday <3 On mulle jotenkin erityisen tärkeä leffa, koska katsoin sen yhtenä unettomana yönä kun kasvaimeeni aloitettu lääkitys pisti sivuoreena vaikean unettomuusjakson. Muistan yhä edelleen tuon yön, kun itkin väsymystäni, mutta tuosta leffasta jäi hyvä ja lämmin fiilis.

  Joulu on kyllä vuoden ihaninta aikaa mielestäni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman kipeäkin muisto liittyy sitten tuohon leffaan. :( Onneksi The Holiday on hyvänmielen leffa. Sain viime vuonna vihdoista viimein hankittua leffan omaksi, joten nyt voin katsoa sitä koska vain.

   Poista
 8. Kauniita joulukuvia! Itselleni jouluun liittyy kipeä muisto läheisen yllättävästä sairastumisesta, joten sen takia joulusta on monena vuonna puuttunut tietty hohto, mutta nyt pikkuhiljaa alkaa taas joulu olemaan joulu. Vielä kun ehtisi sitä töiden lomassa laittamaan kotiinkin!

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tommoiset on tosi ikäviä ja jättävät varmasti tietyn "jäljen" joulun viettoon pitkäksi aikaa. Rauhallista joulun odotusta sinne kaikesta huolimatta!

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives