Klassikot osa 5 – Midnight Secret


Klassikot-sarja jatkuu. Tänään on esittelyvuorossa Guerlainin "ihmeaine" Midnight Secret. Tämä onkin todellinen hemmotteluhoito iholle. 

Guerlain on ylellinen selektiivinen kosmetiikkasarja. Useissa ihonhoitotuotteissa on helposti tunnistettava ylellinen tuoksu, sekä sini-kultainen ulkonäkö. Itse olen ollut Guerlain "fani" jo kaksikymppisestä lähtien. Aloitin klassisella aurinkopuuterilla ja siitä vähitellen tutustuin enemmän sarjaan. Yksi ensimmäisiä todellisia löytöjäni oli juurikin Midnight Secret. Kun yöunet tahtovat jäädä vähäiseksi, niin tässäpä oiva pelastus...


Sisällysluettelon perusteella seerumi sisältää mm. verenkiertoa elvyttävää andioksidanttia (ginkgo biloba leaf extract), sekä hyväksi todettua pehmittävää ja vettä sitovaa ainetta (lecithin). 

Midnight Secret on tarkoitettu korvaamaan lyhyiksi jääneitä yöunia. Tuotetta levitetään kasvoille ennen nukkumaan menoa. Vaikka unet jäisivät vain parin tunnin mittaiseksi, herättyäsi iho näyttää siltä kuin olisit nukkunut suositellut 8-9 tuntia. Tämä vaikutus perustuu juurikin tuohon mikroverenkiertoa tehokkaasti lisäävään aineeseen. Herätessäsi kasvot näyttävät lyhyistä unista huolimatta levänneeltä ja raikkaalta. 

Tuotetta ei ole tarkoitettu käytettäväksi joka ilta, vaikka tiedän ihmisiä, jotka näin tekevät. Itse olen huomannut, että tuotteen tehon huomaa parhaiten käyttämällä sitä silloin, kun ne yöunet oikeasti jäävät lyhyiksi. Jos haluat herätä uuteen vuoteen virkistyneen näköisenä, kannattaa yöllä ennen nukkumaanmenoa sipaista kasvoille ohut kerros Midnight Secretia.


Voiteessa on ylellinen kukkainen tuoksu. Ohut silkkinen tuote levittyy helposti iholle ja imeytyy nopeasti. Kirkastava vaikutus on nähtävillä miltein heti, mutta efekti paranee muutaman tunnin kuluessa. Aamulla omat kasvoni näyttävät ihan mielettömän freeseiltä. Yhtä hyvältä kuin olisin ollut lomalla vain rusketus puuttuu. Sileälle ja kimmoisalle iholle on miellyttävä levittää pohjustustuotetta, joten ei ihme, että voide on kuulunut suosikkeihini jo vuosia. 

Hemmottelevalla tuotteella on myös hieman hintaa, joten ihan aina sitä ei kaapistani löydy, mutta pidän tätä pientä "salaisuutta" jokaisen euron arvoisena ja panostankin siihen aina silloin tällöin.

Onko teillä kokemusta Midnight Secretistä?

Suositushinta 30 ml, n. 107 €.

Tuote saatu maahantuojalta.




  1. Aaaa tää kuulostaa niin musthave-tuotteelta! Terv. Yökyöpeli...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on tosi koukuttava, mitä vanhemmaksi tulee, sitä paremmin eron huomaa, joten tälle tielle jäädään. ;)

      Poista
  2. Hintava joo, mutta sait sen kyllä kuulostamaan sen väärtiltä! Guerlainin tuotteet eivät yleensä petä, joten silloin mielellään maksaa korkean hinnan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin vuosia sitten ensimmäisen pulloni ja sen jälkeen olen kyllä muistanut vinkkailla yhdelle, jos toisellekin tutulle tämän erinomaisuutta. :)

      Poista
  3. Kivalta tuotteelta vaikuttaa, enpä ole kokeillut. Ps. laitoin s.postia

    VastaaPoista
  4. Houkutteleva tuote, ainoa miinus taitaa olla tuo korkea hinta. Ehkä tämän saisi halvemmalla laivalta tai lentokentältä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laivalla hinta on n. 80 €, joten säästöä tulee ihan kivasti. :)

      Poista
  5. En oo ikinä kuullutkaan tällaisesta, tekis terää minunki naamalle ;) Tosin, hinta on pikkasen liian kova ja mitä jos se ei autakaan omalla iholla... Vaan luulisi kaupoissa olevan näytteitä näistä ettei ihan sikaa säkissä tarvis ostaa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti pyytää näytepurnukasta yksi satsi mukaan. Jos toimii sinulla, niin vakuuttaa kyllä välittömästi heti kerta kokeilulla. :)

      Poista
  6. Mahtava tuote! Onko nuo koristepallot kuvamanipulaation tulosta vai todellisia? Jos ovat ihan ihka oikeita, niin mistähän sellaisia saisi, jos olet ne tehnyt, niin kuinka ne saa muokattua kuviin? Ihanaa ja parempaa vuotta 2014!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koristepallot ovat oikeita. Ne ovat vanhoja, ostettu joskus "kivikaudella" (paketeissa komeilee markkahinnat. :p)! o_0 Ovat böömiläistä lasia. Kodin Ykkösessä on ainakin joskus ollut näitä böömiläisiä lasipalloja. :)

      Poista
  7. Mulla on mennyt usko näihin ihmeaineisiin. Ostin Lancomen visionnaire-seerumia, eikä se mulla ainakaan toimi. Se oli mulle niin iso satsaus, että päätin sen jälkeen jättää noin kalliit tuotteet kauppaan. Ei tää naamari tästä kummemmaksi muutu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lancômea on ollut itsellä pari kokeilupussia, ei mitään vaikutusta täälläkään. Eihän tämäkään kasvoja lopullisesti hehkuviksi tee, mutta yhden pvän ajan ero on huomattava. :)

      Poista
  8. Olen himoinnut tätä ihmeainetta nyt muutaman kuukauden ajan kun täältä tästä luin ja nyt näyttää siltä, että omaan budjettiin sopiva tuote on löytynyt! :) Tästähän on nyt lanseerattu 15ml muovituubi n. 30e hintaan ja tämmöisellä nopealla laskutoimituksella näyttäisi siltä, että lasipullon hinnalla saa 3 tuubia ja rahaa jää ylikin :D Oi onnea <3
    Ps. Blogisi on yksi suosikeistani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, joo on tosiaan tullut, myös muitakin Guerlainin klassikoita, kuten SOS-voide. Ihan huippua, kun ei tarvi maksaa pakkaukseta ja tuubi on kätevämpi matkoilla mukana. :)

      Kiva kuulla, kiitos! <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives