Double Fix` Mascara


Minulle tuli muutama päivä sitten mieleen, että yhtä suosikkituotettani en ole teille vielä esitellyt. Asia on korjattava välittömästi. Tuote on kyllä tasaisin väliajoin vilahdellut meikkipostauksissani muttei pääosassa. Olen ollut tuotteeseen koukussa kymmenisen vuotta, se oli rakkautta ensikosketuksesta lähtien.


Clarinsin Double Fix`Mascara tekee kaikista ei vedenpitävistä ripsiväreistä 100 % vedenpitäviä. Hieno idea vai mitä? Tuote toimii kuin näkymätön sadetakki vesiliukoisen mascaran päällä. Levität vain ensin normaalisti värillisen ripsivärin ja sen päälle lisäät yhden kerroksen Double Fixiä. Meikkiä poistaessa kannattaa käyttää vedenpitävän meikin puhdistusainetta. Olen testannut, toimii. Jos sinun lempiripsivärisi ainoa huono puoli on se, ettei se ole vedenkestävä, tällä tuotteella saat asian korjattua. 

Hassua kuitenkin on, että käytän Double Fixiä äärimmäisen harvoin tuohon tarkoitukseen. Itselleni tämä on maailman paras tuote kulmakarvoille.


Vahamaisella ja värittömällä tuotteella on helppo sutia kulmakarvat ojennukseen. Kulmakarvat pysyvät asennossaan koko päivän liikkumatta, näyttämättä kuitenkaan tönköiltä. Tiedän, että on edullisempiakin tapoja saada kulmat kuntoon. Olen niitäkin kokeillut. Mikään ei vain vedä vertoja pysyvyydeltään ja koostumukseltaan Double Fixille.

Omalla meikkaustahdilla tämä yksi tuubi kestää pari vuotta. Nyt joku miettii, että eikö tuote mene tuossa ajassa jo pilalle? Ei mene, sillä Double Fix säilyy avaamisen jäljeen hyvänä huikeat kolme vuotta! Saan vilunväristyksiä ajatuksestakin, että tämä tuote lopetettaisiin. Siinä olisi kriisin paikka. Pitäisi ainakin jemmata muutama varastoon, jos tällainen huhu lähtisi liikkeelle. ^_^

Double Fix`Mascara 7 ml  n. 18 €. Itse tilaan tuotteen täältä

Mistä tuotteesta te ette luopuisi?

 1. No onpas edullinen tuote! Jos et olisi vinkannut, että tuolla saa myös kulmakarvat ojennukseen, olisi jäänyt varmaan minulta hankkimatta. Mutta nyt täytyy kyllä ehdottomasti kokeilla! Ainoa mikä mietityttää on, että eikö tuo yhtään värjää kulmia vaaleammiksi? Olen käyttänyt iät ajat Lumenen kulmakarvageeliä ja toistaiseksi sitä ei ole voittanut mikään muu tuote.

  beauty-highlights.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei värjää, se kuivuu läpinäkyväksi. :) On oikeastaan sellaista jo levittäessä. Täähän on myös tarkoitettu kulmille, mutta pääasiallinen tarkoitus on nuo ripset, josta ominaisuudesta tätä hehkutetaan aika paljon muotilehdissä. Yritin katsoa, että olisko tätä ollut tuossa paikallisessa Emotionissa, mutta ei näkynyt.

   Poista
  2. Ok, kiitos vastauksesta! Menee hankintalistalle :)

   Poista
 2. Miks mulla on ollut sellainen käsitys, ettei tätä ole enää Clarinsin valikoimassa? :D Ei ainakaan meidän Beautystä löydy. Pitänee tarkistaa. Itse tämän myös omistan, mutta olen varmaan vain kerran käyttänyt :/ Hyvä tuote kuitenkin olla olemassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tätä ei enää tuoda Suomeen, siksi en Emotionissakaan nähnyt, kun koitin jokin aika sitten katsella. :/ Escentualilta saa tilattua kyllä ihan normisti. Clarinsin omilta nettisivuilta tuote myös löytyy. Ehkä suomalaisilla ei ole ollut tarpeeksi kiinnostusta niin tuonti meille lopetettu?

   Poista
 3. Pitääkö tämä kulmistakin sitten poistaa vedenkestävän ripsivärin poistoaineella? Olisin sellaisen tarpeessa, mutta mikähän olisi hyvää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys! En ole edes ikinä ajatellut asiaa, itseltä lähtee "tökötti" kulmista irti ihan mun normaalilla vaahto -tai öljyputsarilla. Pelkällä vedellä ei lähde. Silmämeikin puhdistukseen käytän Melvitan meikinpoistoöljyä, Bioderman Sensibioa: http://www.escentual.com/bioderma/bioderma013/ myös mm. L`orealilta löytyy samanlainen tuote tai sitten ihan kylmäpuristettua kookosöljyä. :)

   Poista
 4. Voi vitsit, ihanaa kun vinkkasit tästä! :) Lumenen vastaava kulmakarvatökötti on ollut vähän sellaista "semihyvää", eli toimii mutta ei tarpeeksi loistavasti ollakseen mahtituote. Ja tässä olisi tuo vedenpitävyysaspektikin mukana. Tiirailen, josko Lontoosta löytyisi mutta muuten tilailen sitten alkuvuodesta Escentualilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pidän tästä, 10 vuotta käyttöä kertoo jotain. :p. Se Lumenen kulmakarva-aine ei ollut omaan makuuni tarpeeksi vahamaista, vaikka muuten onkin ihan hyvä tuote. Lontoosta luulisi löytyvän!

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives