Instant Light


Olen tähän asti onnistunut elämään aika hyvin ilman pohjameikkituotteita eli primereitä, joita käytetään meikkivoiteen alla. Yleensä pelkkä seerumi on riittänyt. Primereiden tarkoitushan on kirkastaa ja tasoittaa ihoa, sekä pitää meikki pidempään siistinä.


Olen monia primereitä aiemmin testaillut, mutta en ole kokenut niiden kanssa mitään sen kummempaa elämystä. Usein niissä on häirinnyt liian liukas silikonimainen koostumus, joka jättää tunteen kalvosta ihon pinnalla.

Tällä kertaa kuitenkin lueskelin netistä aika tarkkaan erilaisista primereistä ennen lopullista päätöstä ja se kannatti. Clarinsin Instant Light Complexion Perfector on ensimmäinen primer, jonka kanssa koin ahaa-elämyksen: Tämän vuoksi näitä käytetään!


Clarinsin Instant Lightia saa kolmessa eri sävyssä: 00 Rose Shimmer (minun sävyni), 02 Champagne Shimmer ja 03 Bronze Shimmer.

Instant Light on kevyttä, hieman hohtavaa voidetta ja se levittyy iholle pehmeästi. Tunne ei ole liian silikonimainen ja tästä ominaisuudesta pidän kovasti. Tuotetta voi käyttää jopa ihan yksinään, sen verran tasaisemmalta ja raikkaammalta iho näyttää levityksen jälkeen. Ei tuki ihohuokosia. Meikki levittyy tämän päälle upeasti ja kasvot pysyvät kiillottomina pidempään. Oma pintakuiva ihoni todella "herää eloon" tämän tuotteen kanssa. Tuotteen tuoksu on vienon kukkainen, jopa ylellinen. 

Oletteko kokeilleet Instant Lightia? Mikä on teidän primer-suosikki?

Hinta 30 ml n. 35 €. 


 1. Multa löytyy myös matkakokoisena tuo Rose Shimmer, ja se on kyllä ihana tuote! :) Omistan myös Diorilta yhden valokynän (en jaksa tarkistaa sävyn nimeä) jonka sävy on ihan valkoista! Ihana tuote tällaiselle valkonaamalle :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin oikeasti jo vähän luopunut toivosta näiden primereiden suhteen. Onneksi olin kuitenkin sinnikäs. Löytyi se oikea!

   Poista
 2. Hankin vasta tuon samaisen tuotteen sävyssä rose: ihana tuote! Mutta en ajattele sitä primerina, vaan meikkivoiteeseen lisättävänä lisäkuullon tuojana. Tämähetkinen suosikkini Lumenen CC ei vaan kaipaa enää muuta hohtoa, harmi. Kokeilin uudestaan pitkään kaapissa ollutta Beauty Flash Balmiakin ja huomasin, miten se oikeasti lisää meikin kestoa ja tuntien päästäkin peilistä näkyy kauniisti hohtava iho. Toimii siis loistavasti sekin.
  Suositun Garnierin pohjustajan kanssa en ole päässyt sinuiksi, en tiedä mistä johtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tän on muutkin löytäneet! Lumenen CC:stä tosiaa puuttuu se hohto. Oletko kokeillut Lumenen seerumimeikkivoidetta, se on oma uusi lemppari? Tätä alle ja seerumimeikkivoidetta päälle, aivan ihana lopputulos, mikä ei tosiaan korosta niitä juonteita. ;) Seerumimeikkivoide on peittävyydeltään CC-voiteen tasoa, tekee vain hivenen kuultavamman pinnan mielestäni.

   Poista
  2. Tai siis mun mielestä siinä CC:ssä on hohtoa riittävästi omastakin takaa. Kiva kuulla tuosta seerumimeikkivoiteesta, aion kokeilla sitä seuraavaksi. Ei ole vaikea valita, ostaako sen vai Chanelin Vitalumiere Aquan, jota olen himoinnut.

   Poista
  3. Ok! No onhan tuo Lumene "aavistuksen" edullisempi. ;) Itse olen myös ajatellut joskus testata tuota hehkutettua Chanelia, mutta se on toistaiseksi jäänyt.

   Poista
 3. Mulla on Clarinsin Beauty Flash Balmia ja kuulostaa vähän samalta kun tuo Instant Light.... Mun mielestä BFB toimii oikein hyvin ja saa ihon hehkumaan meikin alla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei toiminut Beauty Flash Balm oikein ollenkaan, käytin sen aikoinaan loppuun naamiona. Monet siitä tykkää, mä en vaan keksinyt sen jujua. :D Tuotteena tää on mielestäni aivan erilainen kuin BFB:. :)

   Poista
 4. Pitää kokeilla! Toi näyttää juuri sellaiselta mitä olen etsinyt :)

  VastaaPoista
 5. Montaa primeria kokeilleena palaan aina Lumenen mattapinnan antavaan meikipohjustukseen. Vaikkei se pidäkään ihoa 100% mattaisena, eikä toimi ollenkaan puuterimaisten meikkipohjien alla (hilseilee irti), niin siltikin tykkään siitä nestemäisten meikkipohjien alla tosi paljon. Hinta-laatusuhde kohdallaan.

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni joku toinen bloggari, olisko Salla? myös kehunut tätä Lumenen tuotetta. Itselläni on tällä hetkellä myös testissa YR:n primer, jossa on tosi paljon samoja ominaisuuksia kuin tässä Instant Lightissa.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives