Michael Kors Lip Luster


Kosmetiikasta kiinnostuneilta ei varmaan ole jäänyt huomaamatta, että muotiguru Michael Kors julkaisi elokuussa oman meikkikokoelman. Tällä hetkellä kokoelmasta löytyy kynsilakkoja, aurinkopuutereita ja huulikiiltoja. Kynsilakkoja on kuutta eri sävyä, huulipunia, puutereita ja kiiltoja kolmea. 

Tuotteiden ulkomuoto on mielestäni erittäin onnistunut: yksinkertainen ja ylellinen, sekä Korsmaisen tunnistettava. Ainakaan toistaiseksi näitä herkkuja ei ole saatavilla Suomesta. Joten olinkin onnentyttö, kun Escentual lähetti minulle testattavaksi Michael Korsin Lip Lustereita eli huulikiiltoja. Pakko pitää näiden nimestä, gloss on kuitenkin se yleisemmin käytetty sana tässä yhteydessä.


Muse – Ylellinen kullanhohtoinen nude

Siren – Seksikäs, superkiiltävä fuksia

Icon – Glamouria hohtava läpikuultava luumunpunainen

Kaikkien Lustereiden koostumus on keskitahmeaa ja ne pysyvät hyvin huulilla. Tekevät huulista pehmoiset ja kiiltävät, eivätkä korosta mahdollisia kuivia kohtia. Tuotteet tuoksuvat herkullisilta. Hienovarainen tuoksu sisältää veriappelsiinia, sitruunaa ja ruusua. Pehmeä vaahtomuoviaplikaattori on omaan makuuni, sillä on helppo levittää sävyä tarkasti huulille.


Mikä sitten voitti sydämeni? Vaikea kysymys, sillä nämä kaikki ovat olleet kovassa käytössä heti saapumisen jälkeen. Näissä on oikeastaan kaikki, mitä toivon hyvältä huulikiillolta: hyvä koostumus, kauniit sävyt, ihana tuoksu, vaahtomuoviaplikaattori ja viimeisenä muttei vähäisimpänä kaunis pakkaus. 

Musea käytän, kun haluan luonnollisen lookin. Iconin tummaa sävyä ei kannata säikähtää, koska se on huulilla hyvinkin pehmeä luumuinen punaruskea. Sopii myös meille vaaleaveriköille. Sirenillä piristää pimeimmänkin päivän ja kalpeimmatkin kasvot. 


Hintaa Lip Lustereilla on hieman vajaa 27 euroa. Näitä ja muita Michael Korsin kosmetiikkaa saa tilattua Escentualilta, josta paketti saapuu viikossa tänne pohjolan perukoille. Hintaan lisätään toimituskulut n. 6 euroa.

Oletteko ehtineet kokeilla?

Tuotteet saatu. 1. Olen luullut ettei näitä saa Suomeen mistään! Kuulostavat aivan ihanilta. Olisi kiva nähdä kiillot myös huulilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei saa, ei. :/ Onneksi voi tilata. ;)

   Arvaas yritinkö ottaa huulilla kuvia? Täällä on ollut ihan järkyttävän pimeitä päiviä. Ei ihan onnistunut näillä valoilla. Tosin Dior-meikissä on Muse huulilla, sillä saa tosi nudet huulet, itselläni on aika punertava sävy luonnostaan huulissa.

   Poista
 2. Ah, näitä on pakko päästä kokeilemaan! Kauniit hylsyt yhdistettynä toimivaan tuotteeseen, aika hyvä kombo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritin keksiä näistä jotain negatiivistä, no okei, ehkä hinta... Mutta en vaan pystynyt, omaan makuun ihan täydellisiä kiiltoja ja pidin jopa tuosta tummasta! Jos yksi pitäisi ostaa, se olisi varmasti tuo Siren. ;)

   Poista
 3. Ihania kuvia, Jonna! :) Onko huulikiiltoja saatavilla muissa sävyissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tällä hetkellä kuin nuo kolme sävyä. :)

   Poista
 4. Houkutteleva postaus taas. Näin näitä tarpeita kehkeytyy, tämäkin on niin kaunis, että pelkkä omistaminen riittäisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myönnän ostaneeni joskus jonkun meikin vain, koska se oli kaunis. ;) Onneksi nämä ovat myös hyviä muutenkin kuin vain pinnalta.

   Poista
 5. Noista kiilloista tulee mieleen ihan Clarinsin Gloss Prodige Lip Gloss, joka on hyvin samanlaisessa pakkauksessa ja vaikuttaa noin muutenkin aika samanlaiselta. Omistan yhden nudesävyisen ja se yksinään riittää vaalentamaan omia kohtalaisen punaisia huulia kivasti. :)

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna vinkistä, täytyy käydä katsastamassa nuo Clarinsit seuraavalla kauppareissulla. :)

   Poista
 6. Mä en ollut kuullutkaan näistä... Tuo Siren näyttää aika herkulliselta sävyltä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on upea! Jos yksi pitäisi ottaa, se olisi ehdottomasti Siren.

   Poista
 7. Mua aavistuksen verran häiritsee tuommoinen.. epätäydellinen kosmetiikkasarja, josta löytyy vain muutamia tuotteita. Siksi vähän negaa Korsille, mutta ai että houkuttelis Jacobsin kosmesarja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisikin ihana! Joskopa tähänkin tulisi lisää tuotteita, esim. meikkivoiteet, luomivärit ja poskipunat voisi olla kivat näin ensi alkuun. ;)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives