Vuoden parhaat 2014 – Ihonhoito


Toivottavasti teidän joulunne meni mukavasti. Minulla meni entiseen malliin syödessä ja levätessä. Nyt on maha niin täynnä suklaata, että on varmaan pakko pitää pieni tauko. Minun tapauksessani se varmaan tarkoittaa paria päivää. Hih.

Tänään sitten aloitetaan lupaamallani Vuoden parhaat -postaussarjalla. Olin ensin ajatellut, että saisin mahdutettua kaikki tuotteet samaan postaukseen, mutta se oli täydellistä toiveajattelua. En tiedä, missä maailmassa elelin, kun ajattelin tuon onnistuvan. Postauksen pituus kuvien kanssa olisi ollut romaanin luokkaa, eikä sitä olisi kukaan jaksanut lukea, joten jaoin tuotteet useampaan postaukseen aihealueittain. Tänään on vuorossa ihonhoito. 

Kaikki postaussarjassa esitellyt tuotteet ovat sellaisia joihin olen itse tutustunut vuoden 2014 aikana ja joista olen erityisesti pitänyt. Tuotteet ovat voineet tulla myyntiin jo aikoja sitten, mutta syystä tai toisesta olen itse tutustunut niihin vasta kuluvan vuoden aikana. Tuotteet ovat sellaisia, jotka ovat jääneet itselleni vakituiseen käyttöön ja useista tuotteista on jo uusi purkki avattuna. Osan tuotteista olen esitellyt täällä blogissa jo aiemmin, mutta osa on sellaisia, jotka saavat ensi-iltansa täällä vasta tällä viikolla. Sillä minulla ei vaan yksinkertaisesti ole ollut aikaa kirjoittaa kaikesta hyvästä, vaikka olisin halunnut. 

Olin ihan helisemässä näiden valintojen kanssa ja kun olin ottanut kuvat, muistin vaikka kuinka monta tuotetta, jotka olisin voinut ottaa mukaan. Nyt kuitenkin mennään näillä. 

Keyword: Love Vuoden parhaat – Ihonhoitotuotteet:


DDP RVB SKINLAB 24-HOUR ACTIVE CREAM

Voiko kuiva ihoiselle tarkoitettu voide tuntua iholla pehmeältä, ohuelta, silkkiseltä ja imeytyä nopeasti? Kyllä voi. 24-Hour Active Cream taistelee ihon kuivuutta ja ikääntymisen merkkejä vastaan. Voiteen koostumus on tarpeeksi kevyttä käytettäväksi aamuin ja illoin kuivalle/pintakuivalle iholle. Voide levittyy miellyttävästi ja jättää ihon välittömästi raikkaaksi, pehmeäksi ja hyvin kosteutetuksi. Tuoksu on miellyttävän raikas. Eniten pidin kuitenkin siitä, että pitkäaikaisessa käytössä tämä todella tuntui muuttavan pintakuivan ihoni täysin. Se ei ole enää pintakuiva. Ihosta tuli heleä ja kuivuus katosi kokonaan. Rakkautta purkin pohjaan asti. 


GUINOT COMMAGE BIOLOGIQUE HEDELMÄHAPPOKUORINTA

Tehokas helmiäishohtoinen kuorintageeli tekee ihosta tasaisen, puhtaan, pehmeän ja kirkkaamman hedelmähappojen voimin. Kuorinta sopii kaikille ihotyypeille, mutta erittäin hyvin kuivalle iholle. Kuorintojen aatelia.



SENSAI SILKY PURIFYING SILK PEELING MASK

Sensain tuotteessa minua viehätti erityisesti monikäyttöisyys. Se on samaan aikaan kuorinta sekä naamio. Koostumus on voidemaista ja siinä on Sensaille tyypillinen raikkaan ylellinen tuoksu. Sopii hyvin kaikille ihotyypeille. Tuote puhdistaa ihohuokoset, sekä kuolleet ihosolut, tekee ihosta melkein natisevan puhtaan, mutta ei kuitenkaan kiristävää. Jälkeenpäin iho on ihanan pehmeä. Tuotetta levitetään iholle 1-2 kertaa viikossa. Levityksen ja pienen hieronnan jälkeen annan itse naamion vaikuttaa iholla vielä viisi minuuttia, jonka kälkeen huuhtelen sen huolellisesti vedellä. Ehdoton tuote mukaan matkalle.


PURELOGICOL TRIPLE HELIX COLLAGEN BOOSTING MASK

Ylellisen kultaisella kannella varustettuun lasipurkkiin pakattu ikääntyvän ihon naamio on ollut itselleni koko vuoden se tuote, jota käytän, kun haluan erityisesti hemmotella ihoani tai itseäni. Naamio sisältää runsaasti mm. erilaisia vitamiineja ja ihoa välittömästi kiinteyttävää mikrolevää. Tekee ihosta kosteutetun, tasaisen sävyisen ja kimmoisamman oloisen. Laitan paksua voidemaista naamiota kasvoille ja kaulalle paksun kerroksen ja annan vaikuttaa n. 20 minuuttia, jonka jälkeen pesen pois sen haalealla vedellä.



BAKEL PURE ACT WATER

Jos haluatte kokeilla misellivettä, teidän ei tarvitse ostaa kuin yksi: Bakel Pure Act Water. Hintaa on toki enemmän kuin monella kilpailijalla, mutta kaikki muu sitten tässä tuotteessa onkin ylivertaista muihin. Puhdistustehot verrattuna muihin käyttämiinä misellivesiin ovat ylivoimaiset. Jättää jälkeensä raikkaan ja hyvin puhdistetun ihon. Ei kuivata. Itse käytän tätä aamuisin ihon puhdistukseen ja illalla tehostamaan silmämeikin ja huulipunan irrotusta, joiden poistamisen kanssa ei ole tarvinnut tapella tämän tuotteen kanssa. Tuote, jota tarvitsee aina olla varapullo jemmassa.



DDP RVB SKINLAB DETOXIFYING ESSENTIAL CONCENTRATE

Tykkään tuotteista joiden tulokset peiliin katsoessa puhuvat puolestaan. Seerumin sisältämä alfapoiinihappo kuorii ihoa ja auttaa siten muita käyttämiäsi tuotteita toimimaan tehokkaammin. Tekee ihosta kirkkaan ja tasapainoisen parissa viikossa. Sai jopa hormoninäppyni häviämään. Kuurin jälkeen iho on pysynyt pehmoisena ja puhtaana. Tämä on se tuote, jolla hemmottelen kuuriluontoisesti ihoani vuoden aikojen vaihtuessa tai sairauden jälkeen.



BAKEL COOL EYES

Nyt täytyy myöntää, että Bakel Cool Eyes on ensimmäinen silmänympärystuote, jota olen ostanut entisen loputtua uuden. Ai miksi? Minusta silmänympärystuotteet ovat aina olleet vähän vaikeita. Ne toimivat ja ovat miellyttäviä käyttää, mutta mikään ei ole saanut minua tähän asti koukuttumaan vain yhteen. Kun entinen on loppunut, olen käynyt ostamassa tilalle jonkun toisen. Tätä jatkoin vuosia, kunnes... Cool Eyesiin jää koukkuun. En voisi enää ajatellakaan aamujani ilman sen tuomaa raikkautta silmien ympärille. Kevyt koostumus on makuuni, sillä paksut voiteet sotkevat helposti silmämeikkini. Cool Eyes on pitänyt herkän silmänympärysihoni erinomaisessa kunnossa ja jos pientä turvotusta on ilmennyt, tuote auttaa siihen hetkessä. Tykkään myös isosta 20ml:n pakkauskoosta, josta sitä raaskii laittaa paksummankin kerroksen silmien alle ja antaa voiteen vaikuttaa naamiona aamukahvia juodessa.


Mitkä ovat teidän tämän vuoden ihonhoitosuosikit?



Osa tuotteista saatu blogin kautta, osa omiani.








  1. Tuntemattomia tuotteita (paitsi Sensai!) mutta pari jäi kiinnostamaan! Varsinkin toi DDP:n seerumi, uuh! Mäkin haluan mun hormoninäpyistä eroon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos pitäisi valita vain yksi tuote tälle vuodelle se olisi toi seerumin. <3

      Poista
  2. Dermalogicaa olen tähän asti käyttänyt ja tykännyt tuotteista. Mutta nyt olen sitten kohta kuukauden saanut tutustua Nimue sarjaan ja ainakin tähän asti ihoni on kiitellyt ja couperosa, ei toki poistunut, mutta rauhoittunut. Olen ollut yhdessä hapotushoidossa ja vasta alkumetreillä olen tämän hoitosysteemin kanssa, mutta iho ei ole pahemmin kärttyillyt, Vaikka nyt alkaa olla se pahin aika minulla, säiden vuoksi. Onko tuotesarja sinulle tuttu? Kiva kun tulit muuten blogiini jäseneksi, tervetuloa! Näin löytyi tämä sinunkin blogisi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dermalogicalta löytyy pari omaakin lempparia, tykkään tosi paljon. Nimue on nimenä hieman tutun kuuloinen, mutta itse en ole perehtynyt tuotteisiin sen enempää. :)

      Poista
  3. Mäkin jäin koukkuun Cool Eyesiin. Mikään muu ei poista turvotusta kuin se, ja sy-turvotus on ollut mulle ihan oikea ongelma. Tälläiset listaukset ovat niin huippuja, omaankin blogiin on työn alla moinen (joka ois pitäny kyllä julkaista jo!).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei hätää, mulla kestää nää postauksen koko viikon. :D Ihan mahdoton ajatus lyödä kaikki samaan postaukseen. Huomenna on vuorossa luonnonkosmetiikan lempparit. :)

      Cool Eyes on tosi koukuttava, sen tajuaa heti, kun sitä alkaa käyttämään ja on vähän aikaa ilman. :D

      Poista
  4. Kaikki kuulosti todella hyviltä tuotteilta enkä ihmettele, että nämä valitsit.

    Näin äkkiseltään on aikas vaikea vastata kun olen tämän vuoden aikana tutustunut aikas moneet erittäin hyvään tuotteeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekin vaikeaa? Mä olin aivan helisemässä näiden kanssa, mutta sitten lopuksi tein päätöksen sydämellä ja sillä, että mitä oikeasti olen koukuttunut käyttämään säännöllisesti, kun ei kaikki millään mahtuneet mukaan. :(

      Poista
  5. Sensain naamio on myös omia suosikkejani! Jään innolla odottelemaan muita "vuoden parhaita" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana, tykkään, että siinä saa kaksi kärpästä yhdellä iskulla. :)

      Poista
  6. Ai että miten ihania juttuja <3 Enpähän oo ees ajatellut mikä/mitkä ois ollu mun tän vuoden ykköstuotteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt äkkiä miettimään, olisi kiva lukea niistä. :)

      Poista
  7. Oot kyllä saanut kirjoitettua ostoslistaani rivit Bakelin misellivedestä sekä DDP:n seerumista! Bakelin sy-voiteesta onkin kokemusta näytepussukan verran ja hamamelliksesta huolimatta oli kyllä jees tuote :) Arvonkin, hankinko seuraavaksi sen ( olisi muuten nyt Beautybayn alessa hintaan 75,80 euroa! ) vaiko Supermoodin sy-seerumin, hankalia päätöksiä! ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päätökset on aina yhtä vaikeita, kun kyse on kosmetiikasta. ^_^

      Poista
  8. Itse asiassa kiinnostavia tuotteita kaikki! :)

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives