21.2.2015

Makeup Product Addict -haaste


Yksi suosikkibloggaajistani Charming Nails heitti ilmoille pari päivää sitten hauskan haasteen, joka keskittyy lähinnä silmämeikkeihin. Ilmoitin heti olevani innolla mukana, mutta tätä kirjoittaessani huomasin haasteen olevan itselleni hieman suurempi kuin mitä aluksi ajattelin. Tehän tiedätte hienoisen laiskuuteni silmämeikkien suhteen, joten tämä haaste on nyt todellakin toteutettu Keyword: Loven tapaan. Tämä postaus rikkoo normaalia postaustahtiani, mutta älkää säikähtäkö, tästä ei tule tapa. Teistä osa saattoi huomata, että siirryin kesäkuussa entisen päivittäisen postailun sijaan julkaisemaan viiden postauksen viikkotahtia ja uusia postauksia on muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ilmestynyt ma-pe. Mitä muuten olette pitäneet tuosta postaustahdista, tuntuuko se teistä sopivalta? Keväällä itselläni oli aika raskas kausi menossa ja huomasin, että niin paljon kuin tästä blogin pidosta pidänkin, seitsemän postauksen viikkotahti alkoi kuormittaa itseäni liikaa. Olikin tehtävä päätös, ettei ihanasta asiasta alkaisi tulla ahdistavaa, niitä ahdistavia asioita kun elämässäni on ihan tarpeeksi muutenkin. Itse koen, että tuo viiden postauksen tahti on sopinut hyvin ja olen saanut itselleni jotenkin ihan uutta intoa tähän hommaan.


1. Luottotuotteesi silmämeikissä?
Tässä kohtaa tajusin heti, että postauksesta saattaa tulla romaani, mutta koittakaa jaksaa. Kun teen silmämeikkiä, minulla on useita tuotteita, mitä ilman en voisi sen kuvitella sujuvan. Itse luen silmämeikkiin myös silmänympärykset ja kulmakarvat, koska ilman niihin molempiin panostamista on värikäs tai näyttävä silmämeikki ihan turhaa tai no itselläni, ei pelkkä luomiväri kummoisiakaan taikoja tee. Silmämeikille haluan tietenkin mahdollisimman siloisen ja hyvän pohjan. Turvotukset ja kuivuuden hoidan pois Bakelin Cool EyesillaToo Facedin Shadow Insurance on ollut tähän mennessä kokeilemistani silmämeikinpohjustajista omille hankalille luomille se paras. Pitää silmämeikin paikoillaan koko päivän. Itsellä on melko lyhyet, mutta ihan kivan tuuheat ripset, mutta ne ovat piikkisuorat, joten Tweezermanin taivuttaja on ihan ehdoton juttu, enkä tee meikkiä koskaan ilman tätä kapistusta. Juonteet silmien alta häivytän parhaani mukaan Ysl:n valokynä -klassikolla, se on vaan paras, jos haluat valoa varjoihin. Ripsiin laitan Sensain 38°C -mascaraa, joka on ollut vuosikausia luottotuotteeni, ainoa minkä kanssa minulla on luottavainen olo koko päivän, eikä tarvitse pelätä suttuisia silmänalusia tai keräillä ripsivärin palasia silmien alta. Itselläni on raskaat luomet ja ulkonevat kulmaluut, joten kulmaluulle minulla on tapana sipaista valoa tuovaa hehkua, ennen tuo hehku tuli Benefitin High Beamista, mutta viime aikoina Kjaer Weisin Radiant Highlighter on vienyt yhä useammin voiton. Kulmissa tykkään käyttää kynää ja tällä hetkellä käytössä on Too Facedin Brow-nie, en silti ole varma, onko tämä se täydellisin, mitä voi olla. Joten täydellisen kulmakynän metsästys taitaa vieläkin jatkua. Kulmat kiinnitän ojennukseen aina Clarinsin Double Fix`illa, ilmeisesti suomalaiset ei innostuneet tästä, koska tätä ei myydä Suomessa, mutta esim. Englannissa tämä on yksi suosituimpia Clarinsin tuotteita.


2. Paras katseenvangitsija silmämeikissäsi?
Tähän on pakko todeta, että ripsiväri. Se tuo omat silmät ihan eri tavalla esille kuin mikään muu. Luomivärit ovat minulla piilossa luomivaossa, eikä niistä paljoa muille näy, paitsi silloin, jos silmäni ovat kiinni. Itse en pysty niitä ihailemaan kuin silloin, kun katson peiliin ja pidän toista silmää kiinni ja toista auki. Joten ripsivärin vaikutusta ei vaan voi kieltää. Toinen asia on sitten rajaus. En ole mikään rajaus-expertti toisin kuin esim. Henna, menkää hyvät ihmiset katsomaan niitä. WAU! Itse koen rajauksien tekemisen työläänä. Jotta jaksan niihin panostaa, on työvälineen oltava täydellinen. Onneksi olen sen täydellisen löytänyt. Make Up For Everin Aqua Liner sopii tällaisen tumpelonkin käteen, siitä ei tule kerralla liikaa ja rajaukset on helppo tehdä. Plussaa myös siitä, että ne vaivalla tehdyt rajaukset myös pysyvät tiukasti koko päivän. Kestää sateet ja itkut. Ripsivärin tapaan rajaus on se, jolla on selvästi eniten vaikutusta silmieni esiin tulemiseen.
3. Paras luksus & paras marketti?
Tämä oli tosi tiukka kohta, koska minun on myönnettävä, että parasta markettia en pysty sanomaan. Koska en viime vuosina ole käyttänyt niitä satunnaisia ripsarikokeiluja lukuunottamatta ollenkaan. Muistatte varmaan pakkaus-pohdiskeluni, jossa kerroin syyn, miksi näin on. Lupasin kuitenkin tehdä asian suhteen ainakin hetkellisen parannuksen. ;) Paras luksusmerkki oli sitten aivan yhtä vaikea, koska voiko niistä muka valita vain yhtä?!? Kyllä minä silti taidan olla Guerlain-tyttö, ei voi mitään, vaikka käytänkin kaikkia "luksusmerkkejä" iloisen sekaisin. Vaikka Guerlainiltakin löytyy monen tasoista tuotetta (myös susia), sarjana se on yksinkertaisesti hurmaava. Pakkaukset ovat omaan silmääni täydellisiä. Guerlainilla on myös tosi innovatiivisia tuotteita, se, että merkki tekee BB-voiteen, joka perustuu heidän suosikkiseerumiinsa, kertoo ihan kaiken. Puhumattakaan niistä melkein syötävän ihanista palleroista (meteoriitit), jotka taitaa löytyä melkein jokaiselta kosmetiikkabloggaajalta.
4. Paras MAC-luomiväri?
Taas meni itselläni vaikeaksi, koska minä en oikein ole MAC-tyttöjä, toki minulta heidän tuotteitaan löytyy ja silloin tällöin himoitsen jotain itselleni, mutta no, jos pitäisi käyttää vain yhtä sarjaa maailmassa, se ei olisi MAC, vaikka varsinkin sarjan huulipunat ovat itselleni ihan vastustamaton herkku. Omistan vain kaksi! MAC:in luomiväriä, joista molemmista pidän. Lumenvalkoisena hohtavan White Frostin ja mustan mattaisen Nehrun, joka on loistava myös rajauksiin.


5. Suurin pettymys?
Varmaankin eräs Rimmelin luomivärinelikko, johon haksahdin jollain kauppareisulla. Käytin tuotetta varmaan kerran, jonka jälkeen se päätyi roskiin. Pigmentit olivat naah, pakkaus oli naah, kestävyys oli naah, ihan kaikki oli naah, en tiedä vieläkään, mikä mielenhäiriö minulle tuolloin tuli. Kalliimmista sitten Diorin Precision Eye Liner, ihan kuraa. Tussi oli koko ajan liian märkä ja  päätä sai tökkiä useaan kertaan paperiin ennen kuin uskalsi viedä luomelle. Hirveästi hukkaan heitettyä tavaraa. Teki tosi märkää jälkeä ja kesti kuivua kauan. Jälki hävisi omalta luomelta jo parissa tunnissa.
6. Paras vinkkisi silmien meikkauksessa?
Ehdottomasti hyvät siveltimet. Varsinkin, jos olet hieman taitamattomampi kuten minä, niin voin sanoa, että huonoilla välineillä, ei tule lähellekään niin hyvää jälkeä kuin kunnollisilla. Itsellä hyvät välineet säästää lyhyitä hermojani ja tekee silmien meikkaamisesta mukavaa. Olen myös oppinut sen, että hyvä sivellin ei välttämättä ole se kallein sivellin vaan edullisimmiltakin merkeiltä löytyy varsin hyviä tuotteita. Toinen on vaahtomuoviaplikaattori, joista useille tulee mieleen 80-luku. Jos haluan luomivärin luomille intensiivisenä, painelen sen aina vaahtomuoviaplikaattorilla ja häivytän siveltimellä, tulee paljon vähemmän sotkuakin silmän alle kuin siveltimellä heiluessa. Pidin tätä tapaani vähän nolona, enkä tosiaan myöntänyt käyttäväni vaahtomuoviaplikaattoreita, jotka ovat melkein kaikkien mielestä ihan out, kunnes ihan ammattilainen suositteli tätä ja kertoi myös itse toimivansa näin.


7. Makein koostumus luomiväreissä?
Tähän sanoisin, että mitä pölyämättömämpää, pehmeämpää ja samettisempaa niin sen parempi. Urban Decayn Naked -paletista löytyy iso liuta juuri tällaisia koostumuksia ja siksi se onkin ehdoton lempparini.
8. Jotain extraa!
Minusta tuntuu, että olen jaaritellut jo asiasta tarpeeksi, mutta kerron teille tähän loppuun "hauskan" jutun, mikä minulle tapahtui, kun olin varannut aikoinaan 90-luvun lopussa kihlajaispäiväkseni kampauksen ja meikin. Kampauksesta tuli kiva, koska minulla oli silloin lyhyet hiukset, joten uusi väri ja föönaus. Tämä kampaaja teki myös meikkejä ja ajattelin, että saan kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Meikin teko kesti ja kesti ja vilkuilin jo kelloa, sillä vieraiden tuloon oli enää pari tuntia. Nolona on myönnettävä, että kiire painoi tuolloin itsellä sen verran päälle, etten katsonut lopputulosta paikan päällä kovinkaan tarkasti peilistä. Olisi pitänyt. Menin kotiin ja silloinen mieheni oli kummallisen hiljaa meikistäni, kehui vain hiuksiani. Tämä alkoi soittamaan hälytyskelloja päässäni ja menin sitten peilin eteen katsomaan lopputulosta tarkemmin. APUA! Rajaukset oli tehty tärisevin käsin ja vähän sinne päin. Tiedän, että raskaat luomeni ja ulkonevat kulmani saavat aikaan sen, että niihin tekee mieli lisätä kulmiin asti luomiväriä. Ongelma on vaan se, että itse en viihdy sellaisessa meikissä ollenkaan. Mustaa! luomiväriä oli sitten yritetty häivyttää kulmakarvojen alle asti ja kaiken kruununa minulla oli kirkkaan pinkit läiskät poskissani, jotka ilmeisesti yrittivät olla poskipunaa. Väärän värisestä erittäin kellertävästä meikkipohjasta en edes viitsi enempää sanoa. Melkein purskahdin itkuun ja kirosin omaa tyhmyyttäni. Olin niin nolona omasta tyhmyydestäni, että pesin kasvoni ja tein pikaisin meikin itse ennen vieraiden tuloa. Varmaan turhimmat käyttämäni rahat koskaan. Opin kuitenkin kantapään kautta ja varasin meikkaaja/maskeeraajaksi valmistuneen kaverini tekemään häämeikkini, johon olinkin mielettömän tyytyväinen.
Tarttukaa ihmeessä haasteeseen, jos haluatte. Toivottavasti jaksoitte kilometripostauksen loppuun asti. Mahtavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Charming nails
  lauantai 21. helmikuu 2015 at 16:31 (3 kuukautta ago)
  Jaksoin lukea enkunlakuhimosta huolimatta :D kiva kun vastailit, oli kiva lukea :)
  Käytän aplikaattoreita joidenkin huonopigmenttisten kanssa. Diorin ja Estee Lauderin paleteissa taas on niin hyvät aplikaattorit että meikkaan useinkin niillä. Ehkä tuo aplikaattoreiden vähättely johtuu siitä että moni ei tiedä että aplikaattoreiden kaverina kannattaa käyttää sivellintä, pelkästään niillä en ainakaan minä osaa meikata :)

  Vastaa

  Jonna H.
  lauantai 21. helmikuu 2015 at 17:01 (3 kuukautta ago)
  Hah, enkunlakut on pahoja, niihin tulee himo, sitten syö liikaa ja sitten menee hetki, että niitä ei halua edes nähdä. :D

  Juu ei niillä aplikaattoreilla häivyttämään pysty kunnolla millään, tai en tiedä, jos joku osaa, mutta itse en. Siveltimellä sitten viimeistely, aah, niin paljon helpompaa. :D

  Vastaa

  Linda
  lauantai 21. helmikuu 2015 at 20:01 (3 kuukautta ago)
  Ihanat kakut! :) Mäkin jo Charming Nailsilta tämän bongasin, ja ajattelin toteuttaa. :)

  Vastaa

  Jonna H.
  lauantai 21. helmikuu 2015 at 20:49 (3 kuukautta ago)
  Jään innolla odottamaan sun postausta, sulla on varmaan hyviä käypiä kikkoja mullekin. ;)

  Vastaa

  Linda
  lauantai 21. helmikuu 2015 at 22:18 (3 kuukautta ago)
  Haha, LAKUT. Vitsin autocorrect.

  Vastaa

  Jonna H.
  lauantai 21. helmikuu 2015 at 23:17 (3 kuukautta ago)
  Lakut kakut samaan ne menee. :D

  Vastaa

  hellin
  lauantai 21. helmikuu 2015 at 20:04 (3 kuukautta ago)
  Tätä oli minustakin kiva lukea :).
  Mä olen joskus harvoin jopa häivyttänyt aplikaattorilla, riippuu vähän luomiväristä.

  Vastaa

  Jonna H.
  lauantai 21. helmikuu 2015 at 20:50 (3 kuukautta ago)
  Kiva juttu.

  Oo sä oot taitava, mä en pystyis.. hih

  Vastaa

  Virpi
  lauantai 21. helmikuu 2015 at 21:23 (3 kuukautta ago)
  Minusta ahkera bloggaaja on ansainnut viikonloppuvapaansa siinä kuin muutkin. Olen hiljaa mielessäni peukuttanut tälle;)

  Samaa mieltä työkaluista. Hinta ei ratkaise, sen sijaan kannattaa kokeilla kasvoilleen ennen maksamista. Viimeisin hankintani on nimittäin täysi susi: Raili Hulkkosen häivytyssivellin melkein raapii luomia 17 euron hintaan!

  Vastaa

  Jonna H.
  lauantai 21. helmikuu 2015 at 21:59 (3 kuukautta ago)
  Kiva kuulla, että olet peukuttanut! :)

  Aika suolainen hinta, jos ei toiminut. :( Tällaisilla raskailla luomilla ei muuten ihan mikä tahansa toimi. Tykkään tosi paljon tuossa kuvassa olevassa Cailapin varjostussiveltimestä, se on hintaansa nähden ihana huippu! Sitä ei tosin taideta myydä kuin sellaisessa pakkauksessa, missä tulee mukana kaksi muuta sivellintä, tuo kuvissakin oleva jumbokokoinen vaahtomuoviaplikaattori, josta pidän ja sitten kulmikas rajaussivellin, josta en pidä, mutta noi kolme sivellintä maksaa yhteensä 19,90€.

  VastaaPoista
 2. Daniela
  lauantai 21. helmikuu 2015 at 22:09 (3 kuukautta ago)
  Jaksoin lukea loppuun asti ;D ja kuvatkin katoin tarkasti läpi, koska karkit… nammmmmm.
  Tosi asiallisia vastauksia ja tuli sellainen olo että haluaisin itsekin vastata näihin kysymyksiin! Haasteita on aina silloin tällöin kiva tehdä :)
  Ja harmi toi sun extra-juttu jonka kerroit. Mä olen miettinyt, että jos joskus toi saman katon alla asuva ukko suostuu kosimaan mua ja joskus vuosien päästä mentäisiin naimisiin, niin luulen että itse tekisin meikkini… Olen aika nirso meikkini suhteen ja tiedän mitkä jutut sopivat mulle ja mitkä ei. Säästäisi myös samalla vähän rahaa ja saisi lopputuloksen johon on varmasti tyytyväinen. Sitten ofc tekisin myös itse häämanikyyrin itelleni. Hiukset kävisin kyllä ihan kampaajalla laitattamassa. Oho, nyt tää meni jo unelmoinnin puolelle ja kauas tulevaisuuteen haha :D

  Vastaa

  Jonna H.
  lauantai 21. helmikuu 2015 at 23:22 (3 kuukautta ago)
  No hyvä! Mä aattelin, että jos ihmiset jaksais tuijottaa noita kuvia paremmin karkkien takia. ;p

  Mähän olen myös aika tarkka ja mun on kamalan vaikea antaa negatiivista palautetta tuntemattomalle, jos tunnen niin sitten on helpompi. Siksi tuo kaveri oli hyvä valinta häämeikkiin, koska tiesi mun tyylini ja pystyin yhdessä hyvin keskustelemaan, mitä haluan ja lopputulos oli juuri sellainen kuin halusin, mutta paljon parempi mihin itse olisin pystynyt. Onneksi mun kampaajakin on miehen sisko, joten saan aina sitä mitä haluan. Mut hei, toivottavasti se kosinta tulee ripeämmin kuin vuosien päästä. ;)

  Vastaa

  Anna
  lauantai 21. helmikuu 2015 at 22:24 (3 kuukautta ago)
  Hah voi ei, suhteellisen kauhea kokomus tuo kihlajaispäivän keissi! Huh, olisi kyllä tullut jo vähemmästäkin itku.

  Vastaa

  Jonna H.
  lauantai 21. helmikuu 2015 at 23:23 (3 kuukautta ago)
  Juu siinä oli ylimääräistä draamaa kerrakseen. :D Perfektionistille hieman sulateltavaa.

  VastaaPoista
 3. Mia / Beauty Highlights
  lauantai 21. helmikuu 2015 at 23:44 (3 kuukautta ago)
  Oot varmaan jo kyllästynyt siihen, että aloitan melkein joka kommenttini ”ihanat kuvat” -huudahduksella, mutta sanonpa silti, että TAAS NIIN KIVAT KUVAT! :D Mun mielestä sun postaustahti on juuri sopiva :) Bloggaamisen on tarkoitus tuntua mukavalta, ei pakolta. Näin mä ainakin ajattelen, kun en bloggaa työkseni. Mä olen synnynnäinen stressaaja ja välillä elän elämääni liiaksi suorittaen, vaikka en haluaisi. Olen saanut tehdä stressaajaluonteeni ”lievittämiseen” ihan hirveästi töitä. Heti kun huomaan, että alan tuntea huonoa omaatuntoa siitä, etten ole pariin päivään ottanut mitään kuvia blogiin tai valmistellut yhtäkään postausta, vihellän pelin poikki. Fiilis kirjoittamiseen tulee, kun hetki on sopiva. Jos alan väkisin väkertää, ei tule mitään ;) Bloggaaminen on mulle ihana pako arjesta ja harrastus, jota rakastan. En halua, että musta alkaa missään vaiheessa tuntua siltä, että ”nyt on pakko” tehdä sitä tai tätä. Muuten bloggaaminen ei tuo enää samalla lailla iloa kuin nyt :)

  Ps. Muistan tuon kihjalaispäiväsi meikkiepisodin, kun mainitsit siitä blogissasi ensi kertaa. SIIS APUA! Itse olisin varmasti ollut aivan paniikissa ja itkenyt kaiken olevan pilalla! Mä en juurikaan luota oman meikin suhteen muuta kuin itseeni. Olen kyllä ollut meikattavana useasti, mutta mielestäni en näytä yhtään itseltäni kun joku toinen meikkaa. En kyllä ilman koemeikkiä uskaltaisi varata tuntemattomalta aikaa, jos edessä olisi tärkeä tilaisuus :D

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 22. helmikuu 2015 at 00:17 (3 kuukautta ago)
  Kiitos, no en oo kyllästynyt, kiva jos pidit! :D

  Juu ei kyllä ilman koemeikkiä, mulla jostain syystä toimii homma niin hiuksissa kuin naamassakin parhaiten, kun istun sellaisen penkkiin, jonka tunnen. Uskallan heti sanoa, jos ei tunnu kivalta ja yleensä, kun se toinen ihminen tuntee sut edes jotenkin, niin se ei edes yritä tehdä sulle sellaista, mistä et pidä. Kun taas ventovieras toteuttaa täysin omaa visiotaan ja sehän on toki kiva nähdä ja ihan vaihteluksi tosi kiva, jos ei ole mitään tärkeää. Mutta kun on sitä tärkeää, niin olon on ehdottomasti tunnuttava omalta ja silloin tollaiset uudet kokeilut ei ole mulle ollenkaan se oikea juttu. Toisella kertaa naimisiin mennessä mähän meikkasin sitten itse itseni, kun häätkin oli tosi epäviralliset maistraatissa. :p

  Keväällä tosiaan, kun oli itsellä vastoinkäymisiä, se seitsemän päivän postaustahti alkoi tuntua vähän pakolta ja siksi päätin löysentää ja kappas, kaksi päivää teki ihmeitä. Sen jälkeen en taas ole ollenkaan kokenut sitä oloa, että nyt olisi ”pakko” kirjoittaa/kuvata. Kuvaaminen on itseasiassa mulle se helpompi, paitsi jos kyseessä on oma naama. ;) Siinä ei paljon aikaa mene ja kuviakaan en käsittele oikeastaan ollenkaan, joten siihenkin menee vähän aikaa. Jotenkin kuvaaminen on tosi rentouttavaa. Kirjoittaminen on sitten hieman työläämpi vaihe, mutta sekin tulee inspiraation iskiessä täysin luonnostaan, niin kuin tänään ja siksi halusin julkaista tämän postauksen jo tänään, koska tuntui siltä.

  VastaaPoista
 4. Ilona
  sunnuntai 22. helmikuu 2015 at 01:50 (3 kuukautta ago)
  Voi lakut <3

  Hahaa, tää oli ihanaa luettavaa! :D <3

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 22. helmikuu 2015 at 10:22 (3 kuukautta ago)
  Joko kävit ostamassa? ;)

  Kiva, jos tykkäsit! Mä haluaisin tätä myös à la Ilona jaaritukset. <3

  Vastaa

  innaB
  sunnuntai 22. helmikuu 2015 at 08:44 (3 kuukautta ago)
  Muistan kuinka itsekin petyin joskus kauan sitten Rimmelin luomiväriin sen heikon pigmentin takia, vaikka värit olivat nättejä.

  ps. Minäkin saatan joskus käyttää aplikaattoria luomivärin levitykseen. ;)

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 22. helmikuu 2015 at 10:22 (3 kuukautta ago)
  Oo, muitakin syntisiä, ihanaa! :) Ne näytti ne värit tosi näteiltä siinä rasiassa, mutta ei sitten enää toiminnassa. :(

  Vastaa

  Päivi
  sunnuntai 22. helmikuu 2015 at 10:04 (3 kuukautta ago)
  Hauska haaste! Voi olla, että minäkin vastaan näihin kysymyksiin. :)

  Voi ei tuota meikkikokemustasi! Tuli mieleen ihan siskoni hääpäivä vuonna -98. Siskoni oli tuolloin 20-vuotias, eli todella nuori ja viehkeä. Hänelle oli tehty todella tätimäinen meikki ruskean sävyillä. Esim. huulet oli rajattu oikein reippaasti yli omien rajojen. Kampaus oli myös todella tätimäinen ja sai siskoni näyttämään nelikymppiseltä oikean 20v ikänsä sijaan. Ei auttanut muu kuin repiä kampausta auki ja pestä meikkiä pois, ja siskoni hypätä puikkoihin. Kiire oli melkoinen. Koemeikki oli tehty, mutta häämeikistä tuli paljon överimpi kuin siitä ekasta versiosta. Mä olin silloin 12v, mutta muistan olleeni itsekin ihan järkyttynyt siskon häälookista :D

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 22. helmikuu 2015 at 10:24 (3 kuukautta ago)
  Eikä, voi apua! :o Onneksi mulla tapahtui toi kihlajaisissa, niin hääpäivän osasin varmistaa, että samaa ei tapahdu. Mä aloin heti sieluni silmin nähdä tuon tunkkaisen meikin. Eikös morsiamesta pitäisi saada mahdollisimman hehkuva? :D

  Vastaa

  Mysterious M
  sunnuntai 22. helmikuu 2015 at 12:30 (3 kuukautta ago)
  Ihanat lakukuvat ja meikit kanssa:) Rupes kyllä himottamaan karkkia! Postaustahti on hyvä, jos se itestä siltä tuntuu, eikä kukaan ole karjumassa korvaan, että pakko tehdä, jotta lukijat säilyy. Olen kuullut nyt tällaisestakin:(
  Mulla on kans toi Nakedin samainen paletti, tosin ne kauniit ensimmäiset vaaleat sävyt on jo hangattu loppuun. Silmämeikissä on mullakin raskaiden luomien kanssa ongelmia ja haastetta. Häämeikin mulle aikoinaan teki pätevä maskeeraaja, joka osasi kuunnnella mun toiveita ja olin tyytyväinen. Mutta viime aikoina olen kyllä tullut meikkauksien jälkeen siihen tulokseen, että jotkut osaalueet saan itse meikattua paremmin kuin ammattilainen. Esim. ripset on sellaiset, ne vaan tarvii tuon taivuttamisen, sillä muutoin ne näyttää siltä kuin ei ripsiä oiskaan. Kerran minulle laitettiin meikatessa irtotupsut ja ne oli makeet.

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 22. helmikuu 2015 at 14:00 (3 kuukautta ago)
  No joo, tuo ei kuulosta yhtään kivalta. :( Toki jos työkseen bloggaat niin silloinhan sitä on tehtävä, se on eri asia, kun bloggaaminen on harrastus.

  Noi vaaleat sävyt on tossa Nakedissa parasta, niin kuin munkin kuvasta näkyy. :D Olen kyllä huomannut, että jos oma silmänmuoto on tosi hankala, niin aina edes ammattilaiset ei onnistu, onneksi ihan huippujakin löytyy. <3 Irtotupsut toimii hyvin, niitä oli mullakin häämeikissä aikoinaan.

  VastaaPoista
 5. Fani
  sunnuntai 22. helmikuu 2015 at 12:57 (3 kuukautta ago)
  Mukavaa, että lähdit mukaan tähän. Näitä on hauska lukea. :) <3

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 22. helmikuu 2015 at 14:00 (3 kuukautta ago)
  Kiva kuulla, että oli mukava lukea. :)

  Vastaa

  Marina
  sunnuntai 22. helmikuu 2015 at 13:45 (3 kuukautta ago)
  Mieteinkin, että onko mulla päivät sekaisin :D

  Oli kiva lukea tämä. Tänään vuorossa olisi sitä kauan odottettua jauheliha.perunasoselaatikkoa :)

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 22. helmikuu 2015 at 14:01 (3 kuukautta ago)
  Oo, nyt oon melkein jo kateellinen! Toivottavasti maistuu! ;)

  Vastaa

  Saana Minerva
  sunnuntai 22. helmikuu 2015 at 14:56 (3 kuukautta ago)
  Ihania kuvia! Tämän postauksen jälkeen päätin, että tuon Naked-paletin on kyllä päädyttävä myös tähän taloon. Mulla on ainoastaan Naked3, ja kaksin aina kaunihimpi.;)

  Tällaisia postauksia on aina kiva lukea ja myös tehdä, joten saatanpa toteuttaa tämän omassa blogissanikin!

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 22. helmikuu 2015 at 15:11 (3 kuukautta ago)
  Kiitos Saana!

  Naked 3 haluaisin minäkin, kakkonen ei ikinä oikein sytyttänyt, ne värit eivät olleet ihan mua.

  Tee ihmeessä, jos siltä tuntuu.

  Vastaa

  Katja
  sunnuntai 22. helmikuu 2015 at 21:40 (3 kuukautta ago)
  Mä näin vaan noi karkit, apua minkä teit! :D 5 krt viikossa on vallan hyvä tahti! Mukavaa uutta viikkoa!

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 22. helmikuu 2015 at 21:46 (3 kuukautta ago)
  Mikähän siinä on, kun karkit vie aina huomion kaikesta muusta. :D

  VastaaPoista
 6. Armi
  sunnuntai 22. helmikuu 2015 at 22:15 (3 kuukautta ago)
  Tää oli tosi kiva postaus :) Mulla on myös tuo sama vaahtomuoviaplikaattori-synti, tietyillä koostumuksilla se vain toimii paremmin kuin mikään muu. Ehkä niillä siksi on huono maine, kun ne halvempien palettien mukana tulevat aplikaattorit ovat ihan kamalia, ei tajua että niissäkin on suuria laatueroja?

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 22. helmikuu 2015 at 23:14 (3 kuukautta ago)
  Kiitos! :)

  Juu ne on todella kovia, mitä oon jostain edullisimmista paleteista joskus luomelle vahingossa laittanut, suorastaan raapivat. :D

  Vastaa

  Emma
  sunnuntai 22. helmikuu 2015 at 23:16 (3 kuukautta ago)
  Kivaa luettavaa ja vitsi miten ihanat kuvat! :)

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 22. helmikuu 2015 at 23:19 (3 kuukautta ago)
  Oi kiitos Emma! :)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown