Sneak peek: Lancôme Miracle Cushion


Olin viikko takaperin Helsingissä Lancômen lehdistöaamiaisella. Tilaisuuden puhutuin aihe oli tietenkin Miracle Cushion -meikkivoide. Tuotteen juuret ovat Aasiassa niin kuin monien muidenkin meikki-ilmiöiden tänä päivänä. Lancôme huomasi idean ja on ensimmäinen länsimaalainen luksusbrändi, joka loi meikkivoiteesta oman versionsa. Tuotteen koostumus, vaivattomuus ja ihotuntuman miellyttävyys ovat niitä asioita, joiden uskotaan kiinnostavan myös niitä naisia, joita kasvomeikki ei ole tähän asti kiinnostanut. 

Meitä naisiahan on kolmenlaisia, toiset eivät astu ulos ovesta ilman meikkivoidetta, koska he haluavat  ihonsa näyttävän virheettömältä ja tasaiselta. Toiset ovat vannoutuneita BB- ja CC-voiteiden käyttäjiä, koska he haluavat ihon pinnan näyttävän mahdollisimman luonnolliselta. Sitten on vielä se kolmas ryhmä, naiset jotka eivät koskaan käytä meikkipohjatuotteita. Itse olen varmasti sekoitus kaikkia kolmea. Mieltymykseni muuttuvat sen mukaan, missä kunnossa iho on. Kesällä saattaa mennä viikkokausia etten edes katso meikkivoidetta kohti, syksy ja kevät ovat aikaa jolloin todellakin kaipaan lisäapuja, jotta iho näyttäisi kuulaalta. Talvella ihoni on niin kuiva, että mitä kevyempi ja kosteuttavampi pohja sen parempi.


Mikä Miracle Cushion sitten on? Minusta se on nestemäinen meikkivoide rasiassa, jolloin tuotteessa yhdistyvät meikkipuuterin nopeus ja helppokäyttöisyys, sekä nestemäisen tuotteen jättämä kuulas pinta. Kerrostamalla tuotteella saa myös peittävämpää jälkeä ja sillä voi huoletta korjailla meikkiä päivän aikana. 

Miracle Cushion on pakattu rasiaan, joka on meikkivoide- tai kivipuuterirasiaa hieman paksumpi. Hopeista kantta koristaa Lancômelle tyypillinen ruusu. Kannen avattua sisältä löytyy peili ja polyuretaanista valmistettu vippa, joka on suunniteltu niin, että sen pintaan tarttuu meikkivoidetta sienestä juuri oikea määrä. Vipan voi pestä tarvittaessa. Vipan alta paljastuu ilmatiivis kansi, jonka alta paljastuu tämä mielenkiintoa herättävä meikkisieni. Pitihän minun törkätä sitä sormella kuten monen muunkin. Se tuntui pehmeältä, kimmoisalta ja viileältä. Kyllä, viileältä! Meikkivoiteen erikoisuus onkin sen iholle jättämä raikas tunne. Viileys perustuu meikkivoiteen ja vipan yhteistoimintaan. Tullessaan kosketuksiin ihon kanssa osa meikkivoiteen koostumuksen vedestä ja öljyistä haihtuu, mikä alentaa ihon pintalämpötilaa 2,3°C:lla. Sormin levittäessä tämä viilentävä tunne jää saavuttamatta.


Meikkivoiteen koostumus on kevyttä, silkkimäistä ja erittäin hienojakoista. Sisältää mm. männynneulasuutetta, joka tasoittaa ihon sävyä. Kosteuttavana aineena on käytettyä glyseriiniä, joka parantaa ihon kosteuspitoisuutta. Pigmenttien peittävyys taas hälventää pieniä ihon virheitä ja ihohuokosia. Tuotteeseen on lisätty myös adenosiinia, joka saa ihon näyttämään sileämmältä ja heleämmältä häivyttäen pieniä juonteita.

Tuotteessa on myös aurinkosuoja SPF23 ja se suojaa ihoa UVA- ja UVB -säteiltä, täten auttaa ehkäisemään pigmenttiläiskien muodostumista ja auringon aiheuttamaa ihon ennenaikaista vanhenemista.


Sävyjä löytyy neljä, joista itselleni kävi parhaiten toiseksi vaalein eli 02. Sieneen imeytettynä meikkivoide näyttää rasiassa paljon tummemmalta, mitä lopulta on iholle levittäessä, joten kaupan testereiden tummia sieniä ei kannata säikähtää vaan testata rohkeasti omalle iholle. Oma ihoni on melko vaalea, mutta minulla on edelleen ihossa hieman rusketusta viime kesältä jäljellä, joten vaalein sävy sopii varmasti hyvin vaalealle iholle, ihan lumikki-ihoisille se kuitenkin on luultavasti liian tumma.

Meikkivoiteen rasia on suunniteltu uudelleen käytettäväksi ja siihen voi ostaa täyttöpakkauksia, mikä on minusta loistava asia. Täyttöpakkaukset tulevat myyntiin tässä kuussa, mutta niitä en ole vielä bongannut mistään, joten en tiedä mihin niiden hinta tulee sijoittumaan. Lehdistötilaisuudessa ammattilainen arvioi, että jokapäiväisessä käytössä meikkivoide riittäisi vähintään kaksi kuukautta, ehkä jopa kauemmin.

Olen itse ehtinyt testaamaan Miracle Cushionia vasta muutaman kerran, joten en nyt vielä anna tästä lopullista arviota, mutta tulette kuulemaan sen varmasti myöhemmin kuvien kera. Tuotteen kosteuttavuus on ollut se juttu, mihin olen tähän asti eniten ihastunut. Pintakuiva iho todella nauttii tämän käytöstä, myös meikkivoiteen jättämä raikas tunne on jotain uutta ja voin kuvitella miten ihana ominaisuus se on kuumana kesäpäivänä.

Millaisia fiiliksiä tuote herättää?

Suositushinta:
Lancôme Miracle Cushion 14g, n. 53€

Tuote saatu goodie bagista.
 1. Mä olen myös sekoitus noita kolmea naisryhmää, joita tuossa alussa kuvailit. Iho on mulle kaiken a ja o, mutta en kuitenkaan halua näyttää paklatulta. Kannatan siis luonnollisuutta, mutta joskus iho vaatii enemmän peittämistä, kun iho kenkkuilee ;) Mä olen todellakin hankkimassa tämän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MS ymmärrän hyvin, miksi peittää sitä ihoa kokonaan, jota on hyvin hoitanut? Tykkään itse tosi paljon kuultavammasta pinnasta, enkä tämänkään päälle ole itselle lisännyt puuteria, vaikka hieman mattaisemmasta pitävä saattaisi niin tehdä.

   Poista
  2. Juuri niin! Itsekin pidän enemmän kuulaammasta ihosta :) Toki liika kiiltely ei nappaa, mutta pieni kuulaus näyttää musta vain kauniilta monella iholla.

   Poista
 2. Täällä kanssa ollaan sekoitus kaikkea kolmea.
  Tämä on niin mielenkiintoinen tapaus, etten voi olla ostamatta tätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että varmaan aika moni suomalainen nainen on, maailmalla on enemmän noita ehdottomuuksia sitten. ;)

   Poista
 3. Sama juttu kolmen naisryhmään kuuluva yhdessä paketissa. Tämä olisi varmasti ihana, koska iho niin kuiva. Ja aika ihana tuo rasia kyllä myös. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kosteuttavuus on ehdottomasti tän paras puoli, sen mitä olen ehtinyt testaamaan. :)

   Poista
 4. Pakkaus on superkaunis ja erityisen kätevä matkustavalle. Sipaisin tuota kokeeksi kädelle kaupassa ja jälki oli ihanan pehmeää ja nättiä. En kuitenkaan maksaisi noin pienestä määrästä tuotetta viittäkymmentäkolmea euroa, puolet siitä olisi ehkä sopiva hinta. Saa nähdä, miten ihmiset ostamaan tätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaisuudessa muuten kysyttiin tuota, että uskaltaako tän ottaa lentokoneen matkustamoon. Toiset oli vieneet, toiset oli joutuneet siirtään tän nesteitä sisältävään pussiin tilaa viemään. Vaarallisia päätöksiä. ;) Käsilaukussa toki muuten näppärä. Tuota hintaa mietin itsekin, kaksi kuukautta oli se minimi, mutta oli sitä mieltä, että kestää varmasti reilumminkin. Ehkä niitä käyttökokemuksia riittävyydestä saadaan enemmän syksyyn mennessä. Omalla käytöllä riittää varmasti helposti puolivuotta. Täyttöpakkaushan on sitten tosiaan halvempi, joten joka kerta ei tarvi 53 euroa maksaa vain aloituksesta.

   Poista
 5. Olenkin tästä jo lukenut, ja Aasiassahan näitä cushioneita tosiaan on jo ollut. Kuulostaa sellaiselta, mitä haluan ehdottomasti testata, toivottavasti löytyisi sopiva värisävy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltähän ne kaikki inspiraatiot tuntuu nykyisin tulevan. ;) Sävy on varmasti se huolenaihe, jos iho on todella vaalea.

   Poista
 6. Voi miten kauniita kuvia jälleen kerran, Jonna! <3 Sain työkaverilta tästä pienen näytekoon, mutta en ihastunut. Liian kevyt mulle, eikä peittänyt tarpeeksi :/ Ja näytteen väri oli vähän liian tumma tokikin. Mutta luulisin, että se ihan vaaleinkin olisi liian tumma... Terveisin kalkkikuningatar ;) Mutta ihana uutuus silti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! <3

   Sulle aika varmasti se vaaleinkin on liian tumma. :( Jos haluaa kunnon peittävyyttä, niin tällä sitä ei tosiaan saa. Kerrostamalla hieman peittävämpää. Onneksi Lancômella on sitten niitä peittävämpiäkin tuotteita kuin tämä.

   Poista
 7. Tää on yksi niistä uutuuksista, joita olisi pakko päästä kokeilemaan! :) Ja voi että, noi sun kuvat. Todella kauniita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä jokaisen laiskan meikkaajan (myönnän itseni) unelma. :D Saa niin nopeasti nätin pohjameikin aikaiseksi.

   Kiitos, kauniista pakkauksesta on helppo ottaa kauniita kuvia. <3

   Poista
 8. Vitsit, tätä kyllä tahtoisin kokeilla. Toisaalta olisi hauska verrata aasialaiseenkin versioon, että miten pärjää :) Täyttöpakkaus olisi kyllä äärimmäisen kätevä ja ekologinen, ihan mahtavaa että sellainen on näihin tulossa.

  Ja mitkä kuvat taas Jonna! <3 En tajua miten osaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se täyttöpakkaus on kyllä ihan mahtava juttu, mustakin on jotenkin ihan turha ostaa koko pakettia uusiksi, kun kyllähän se rasia kestää varmasti vuosia.

   Kiitos Elisa kuvakehuista. <3

   Poista
 9. Tekisi mieli kyllä testata tätä, mitenköhän tää toimisi BeautyBlenderillä levitettynä? Oon niin rakastunut siihen, etten oo kohta kolmeen kuukauteen muulla meikkiäni levittänytkään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan sitä kokeilla, eihän BB:n pitäisi imeä itseensä myöskään paljon meikkivoidetta. :D Mä olen kyllä yllättävästi tykännyt tuosta omasta vipasta, se on yllättävän kiva ja tekee hyvää jälkeä.

   Poista
 10. Miusta tää näyttää tosi mielenkiintoiselta ja hauska idea. :) Jjotenkin kuitenkin rupee heti mietityttää et mitenkähän pöpöt. Ällöän voidemaisten meikkivoiteiden kanssa tulevia sieniä, kun ne on sellaisia täydellisiä bakteeripesäkkeitä. Ja jos sorminkin levittää niin sittenhän tuota sientä näplii aina sormilla. :P Mut on varmasti nopea sienellä levittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku taisi kysyä lehdistötilaisuudessa pöpöistä. Muistaakseni tuo vippa on antibakteerinen ja senhän voi pestä. Itse en levittäisi tätä sormin, koska sitten se viileyden tunne häviää ja muutenkin ihan hygieniasyistä käyttäisin tuota pestävää omaa vippaa levitykseen. Mä olen vannoutunut sormilla levittäjä, mutta toi vippa on ollut ihan jees, se on tosi kivan tuntuinen kasvoilla.

   Poista
 11. Tsiissus minkä hintaista! Välttelin itsekin cushionin ostamista bakteerikammossani, mutta tuolla cushion-sienellä taputtelu on tosi helppoa ja nopeaa. Ostin muutaman vara-sienenkin, sillä käytössä olevan pesu on aika hankalaa. Laneigella on tosi kiitettyjä cushioneita, samoin Innisfree, IOPE ja Etude House (jonka tuotteet on murto-osan Lancomesta). Itselläni on IOPE:n air cushion 'cover' versiona. Se on ihana, peittää aknearvet ja finnit muutamalla taputuksella, mutta olo on kevyt ja kuulas! Odotin vain litkun olevan riittoisempaa. Tuotetta näkyy sienen alla, mutta sitä ei painamalla helposti saa pois. Suosittelen kokeilemaan noita Korealaisia cushioneita~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä voidetta ei tosiaan kovin paljoa ole, meillekin vinkattiin vielä lopuksi kääntämään sieni toisinpäin, jotta siitä saa loputkin voiteet irti. Kiitos Kafi tuotevinkeistä, selektiiviselle tuotteella on aina selektiivisen hinta ja on hyvä, että halvempiakin on tarjolla, koska kaikilla ei ole mahdollisuutta tai halua ostaa kalliimpaa tuotetta.

   Poista
 12. Kauniit kuvat postauksessasi :) Mielenkiintoinen tuote, en vain koe tuota tarpeelliseksi itselleni. Hyvin pärjään tavallisella nestemäisellä meikkivoiteellakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nestemäiset ovat omiakin suosikkeja, mutta aina pitää kokeilla jotain uutta. ;)

   Poista
 13. Mua kiinnostaisi tämä. Täytyykin käydä katsomassa kun seuraavan kerran käyn kaupoilla. Kuulostaa jotenkin niin hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä. Jos ei tarvi tosi peittävää jälkeä niin tämä on hyvä.

   Poista
 14. Tällainen tuote vois kyllä olla 'mun juttu'. Jään vaan odottelemaan halvempia versioita, eiköhän muutkin innostu lanseeraamaan näitä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ihan varma, että L`Orealin jollekin markettibrändille tulee tällainen vuoden kuluessa. Niinhän se yleensä menee, eka tulee selektiivinen ja sen jälkeen markettituote perässä. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives