Onko niillä jotain eroa?


Illalla nukkumaan mennessä saan yleensä ne parhaat ideat ainakin omasta mielestäni. Pitäisi varmaan varmistaa tämä mieheltäni, onko tosiaan näin. No, ehkä tähän juttuun tulevat kommentit kertovat sen, onko tällaisille päähänpistoilleni kysyntää. ;) Pari viikkoa sitten aloin nukkumaan mennessäni miettimään jo jonkin aikaa muodissa olleita huulivoiteita, jotka hylsyssä näyttävät melkein värittömiltä, kunnes reagoivat ihon oman pH:n kanssa ja muuttavat sävyä. Käytän omiani melko ahkerasti, mutta en ole koskaan tullut ajatelleeksi vertailla niiden sävyjä keskenään huulillani. Onko niillä eroja? Olin suorastaan jännittynyt lopputuloksesta, enkä meinannut malttaa odottaa päivää, milloin pääsisin vihdoin kuvaamaan ja toteamaan näiden mahdollisen erilaisuuden/samankaltaisuuden ihan konkreettisesti. Hauskinta oli, että minulta löytyy huulivoiteita neljä ja kaikki eri merkeiltä, joten saisin asiaan jopa aika kattavan otannan. Esittelen tuotteet tässä ensin aakkosjärjestyksessä ja jutun lopussa sitten kuvat huulilla ja omia fiiliksiäni näistä.


ARTDECO COLOR BOOSTER LIP BALM
Artdecon tuote on pakattu erittäin ylellisen oloiseen hopeiseen hylsyyn, joka ainakin omaa silmääni miellyttää kovasti. Voisin sanoa, että tämän porukan kaunein hylsy. Voide itse on väriltään hylsyssä porukan vaalein. Huulivoiteen on tarkoitus turvottaa ja antaa huulille sävyä. Kosteutta tämä antaa mukavasti ja levityksen jälkeen huulet tuntuvat hyvin kosteutetuilta ja pehmeiltä. Kesto huulilla on hyvä ja vaikka enin liukkaus häviää, väri säilyy huulille vielä jonkin aikaa tämänkin jälkeen. Tuoksuu raikkaalle mintulle. Itselläni tämä ei kihelmöi huulilla, vaikka aikoinaan sitä vähän odotinkin, koska usein huulta turvottavissa tuotteissa on usein tuo vaikutus. Huulituntuma on porukan liukkain. Ainakaan Artdecon omilla sivuilla ei ollut mainittu tuotteen suojakertoimesta. Tuotteen suositushinta on n. 14,50 euroa.


CLARINS COULEUR & CONFORT MY PINK
Tämä porukan ainoa kynänmallinen tuote ilmestyi viime kesänä Brazil -kokoelmaan. Tällä hetkellä näitä ei ilmeisesti saa mistään, joten suosittelen kääntymään uusien Light Lip Balm Perfectoreiden puoleen, josta löytyy myös tämä My Pink -sävy. Tämä tuoksuukin ihan samalle makean hedelmäisen marjaiselle kuin LLBP:t. Koin viime kesänä tämän puikkomallin helpoksi käyttää, kulki näppärästi laukussa, eikä tämän sulamista hylsyyn tarvinnut pelätä. Huulituntuma kynällä on toiseksi liukkain tästä porukasta. Hylsyssä voiteen väri on aika samanlainen kuin Diorissa, hieman tummempi kuin Artdecossa. Kesto huulilla Artdecon luokkaa. Kosteuttavuus ei sen sijaan ole omilla huulillani ihan yhtä hyvä. Luulen, että tämä hinta liikkui samoissa kuin LLBP:n eli n. 20 euroa.


DIOR COLOR REVIVER BALM
Minusta tuntuu, että tämä oli se tuote, josta kaikki alunperin alkoi. Aikoinaan tämän hankkiessani en ollut ollenkaan varma, että onko tämä nyt niin loistava, vaikka monet tätä fanittavat. Postaus täällä. Onneksi olen nainen ja voin aina muuttaa mieleni. Varsinkin, kun katsoin kuvia tästä huulillani. Diorin hylsy on hyvin diormainen, mutta ei lähellekään niin ylellisen näköinen omaan silmääni kuin metallinen Artdeco. Koostumus on ehdottomasti aluksi huulilla joukon paksuin ja mattaisin, kunnes tuote hiukan lämpiää ja muuttuu kiiltävämmäksi. Tuoksu on marjaisa, olen erottavinani myös taustalla hieman minttua. Valitettavasti tämä ei paksuudestaan huolimatta kestä huulillani ihan yhtä pitkään kuin muut ja joudun lisäämään useammin. Sisältää suojakertoimen SPF 10. En muista enää tämän tarkkaa hintaa, mutta maksaisikohan n. 30 euroa.


JANE IREDALE JUST KISSED FOREVER PINK
Just Kissediin rakastuin aikoinaan välittömästi ja minua vähän jännitti, miltä tämä tulisi näyttämään huulilla muiden rinnalla. Aikaisemman postauksen tuotteesta voit lukea täältä. En ole muuttanut tästä vuoden aikana mielipidettäni vaan tämä on näistä eniten käyttämäni tuote. Tämä on porukan ainoa tuote, joka ei ole vaaleanpunainen vaan sävy on puikossa hennon persikkainen. Kosteuttaa tosi hyvin huulia, tuoksu on hedelmäkarkkimainen. Koostumus on huulilla joukon toiseksi paksuinta Diorin jälkeen. Pysyy hyvin ja sisältää joukon korkeimman suojakertoimen SPF 18. Hinta on n. 30 euron luokkaa.


Sitten kuvallisiin tuloksiin. Olihan niissä eroja, minusta tämä oli varsin jännittävä tulos, koska olin varma, että kaikki näyttäisivät huulilla suht samalta, mutta ei. Artdeco on selvästi porukan vaalein, mitä osasin hirman arvella voiteen värin perusteella ja siinä on selkeä helmiäismainen hohde. Clarins on minusta porukan neutraalein, kun taas Dior tummin tummanroosalla sävyllään, mutta katsokaa nyt tuota Jane Iredalea, se näyttää juuri siltä kuin nimi sanoo Just Kissed. Olettehan tekin pussaileet nuoruudessa tuntitolkulla poikaa, jonka jälkeen huulet ovat olleet hieman arkana, mutta aah, niin hehkuvina? Nyt ei tarvita miestä, eikä tuntien pussailusessioita vaan saman tuloksen saa yhdellä sipaisulla. Just Kissed on siis selvästi porukan punaisin, siinä on ehkä jopa verenpunaa, sillä se korostaa huulien kuivimmat kohdat tuollaiseksi rusotukseksi.
Loppuyhteenvetona sanoisin, että suosittelen Artdecoa heille, jotka eivät halua panostaa tällaiseen tuotteeseen paljon, mutta tykkäävät pienestä luksuksesta, sillä hinta/laatusuhde on erinomainen. Clarinsia suosittelen erittäin luonnollisesta lookista pitäville. Dioria klassikoita rakastavalle ja Jane Iredalea heille, jotka arvostavat korkeaa suojakerrointa, luonnonmukaisuutta ja tahtovat olla just kissed. ;)
Käytättekö tällaisia tuotteita ja mikä näistä on eniten teidän makuun?
Artdeco ja Clarins saatu blogin kautta.
 1. Emma
  tiistai 24. helmikuu 2015 at 13:22 (3 kuukautta ago)
  Mulla on KIKOn vastaava tuote ja sitten tuo Just Kissed. Kikon ostin vahingossa kun jotenkin muka luulin ostavani huuliprimerin (vois joskus lukea mitä purnukassa sanotaan….) enkä sitä ole juuri käyttänyt, mutta Just Kissed on aivan ihana! <3

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 24. helmikuu 2015 at 13:31 (3 kuukautta ago)
  Hah, vahinko-ostos. ;D Just Kissed on kyllä mun lemppari näistä, vaikka tykkään toisistakin, jo ihan ton värin vuoksi. Se on selvästi erottuvin huulilla.

  Vastaa

  Elisa | Miten niin liikaa?
  tiistai 24. helmikuu 2015 at 13:25 (3 kuukautta ago)
  Jane Iredale vei ainakin kuvien perusteella voiton! Tykkään, että tuotteesta tulee näkyvästi väriä koska mun omat huulet on aika pigmenttiset.

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 24. helmikuu 2015 at 13:33 (3 kuukautta ago)
  Mulla on myös melko punaiset huulet luonnostaan, joten mitään kovin näkyvää ei tule, jos on liian vaalea. Kaikki näistä kuitenkin tekivät huulilleni ihan selvän muutoksen, jonka havaitsen. Just Kissedin väri on vain sitten omaan makuuni omaa luokkaansa, vaikka sitten toi Artdecon hylsy on aivan ihana! Pitäisi kokeilla sitä puikko Clarinsia millaista jälkeä sillä syntyy.

  Vastaa

  Marika
  tiistai 24. helmikuu 2015 at 13:34 (3 kuukautta ago)
  Tuo Jane Iredale näyttää todella nätiltä. :)

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 24. helmikuu 2015 at 15:51 (3 kuukautta ago)
  Se on! <3

  Vastaa

  Salla
  tiistai 24. helmikuu 2015 at 14:03 (3 kuukautta ago)
  Iredalella saatu lopputulos on IHANA! Kaikkihan nuo ovat kauniita, mutta tykkään tuosta sävystä ja tummuusasteesta eniten :)

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 24. helmikuu 2015 at 15:51 (3 kuukautta ago)
  Musta toi nimi kuvaa tuotetta jotenkin täydellisesti! :)

  Vastaa

  Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi
  tiistai 24. helmikuu 2015 at 14:25 (3 kuukautta ago)
  Mullakin alkaa monesti nukkumaan mennessä tulla blogi-ideoita, varmaan johtuu siitä, että voi rauhassa miettiä. Mulla on joku Saksasta ostettu tälläinen huulituote, joka on vaan aivan liian pinkki huulilla.

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 24. helmikuu 2015 at 15:53 (3 kuukautta ago)
  Harmi. :(

  Mulla ei tosiaan mikään näistä ole pinkki, paremminkin sellaista tervettä rusotusta ja JI on todella enemmän punainen kuin muut.

  VastaaPoista
 2. Mia / Beauty Highlights
  tiistai 24. helmikuu 2015 at 17:31 (3 kuukautta ago)
  Mä tykkään tuosta Diorin Color Reviver Balmista! Käytössä varmaan jo neljäs tai viides :) Tuo JI:n versio meni kyllä nyt mun hankintalistalle!

  Niin ja mikä siinä onkaan, että just iltaisin kun pitäisi mennä nukkumaan, alkaa postausideoita vilistä päässä ja tekstiä pukkaisi :D Sitten kun on aikaa, pää on tyhjä. Pitäisi vissiin yö varata blogille, hah!

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 24. helmikuu 2015 at 17:38 (3 kuukautta ago)
  Näissä on kaikissa omat puolensa ja riippuu vähän siitä mitä hakee, mutta JI:ssä on kyllä kaunein sävy, se on muuten ihana myös poskilla. :)

  Niinpä, mä kyllä luulen, että mulla se johtuu osaksi siitä, että olen ehdottomasti enemmän ilta kuin aamuihminen. Mulla alkaa ajatus kulkea vasta n. 20 jälkeen illalla jatkuu sinne puoleen yöhön asti, oon itse usein silloin tehokkaimmillani. Aaamut taas… älä kysy. Silloin, kun olin vielä aktiivisesti työelämässä, mun piti herätä 2-3 h ennen töihin menoa, että olin edes jotenkin hereillä, kun työt alkoi. :D Se oli jotenkin älytöntä, mutta aamut on mulle tosi pahoja. Luojan kiitos mun työt alkoi vastan 10-11 aikaan, etten joutunut heräämään yöllä. :D

  Vastaa

  Miss J
  tiistai 24. helmikuu 2015 at 19:30 (3 kuukautta ago)
  Mulla on tuo Dior, jota käytän pääasiassa kyllä kesäisin. Oon tykännyt siitä kovasti ja voisin kuvitella, että ostan sitä toisenkin kerran. :)

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 24. helmikuu 2015 at 19:49 (3 kuukautta ago)
  Mä tykkään Diorista siinä on kiva sävy, mutta kaikissa muissa on parempi pysyvyys ja esim. Artdeco kosteuttaa enemmän, samoin Irredale. Jos pitäis kahdesta kolmenkympin tuotteesta valita, niin itse ottaisin ehdottomasti tuon Irredalen. En osaa selittää, se pitää kokea niin ymmärtää. :D

  Vastaa

  Salka
  tiistai 24. helmikuu 2015 at 20:27 (3 kuukautta ago)
  Olen tuota Ji-tuotetta katsellutkin sillä silmällä, täytyy kyllä vakavasti nyt harkita sen ostamista! Ja joo, täälläkin päähän pälkähtää nukkumaan mennessä ties mitä bloggausideoita, nyt olen alkanut kirjoittaa niitä ylös, sillä eihän niitä enää aamulla muista, korkeintaan seuraavana iltana sitten taas :D

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 24. helmikuu 2015 at 20:46 (3 kuukautta ago)
  Just Kissed on tosiaan aikas ihana! Hyvä tapa kirjoittaa ylös, mä olen tosi huono pistämään, muistan aamulla, jos muista. :D

  VastaaPoista
 3. Ilona
  tiistai 24. helmikuu 2015 at 20:56 (3 kuukautta ago)
  Käytän ja rakastan! Iredale on näistä lyömätön,mutta mulla on myös Diorin versio, ja sekin on kiva. Mutta Jane- ah.

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 24. helmikuu 2015 at 22:03 (3 kuukautta ago)
  Juu nää kaikki on kivoja, toiset vaan jotenkin toimii sitten huulilla vielä paremmin kuin toiset. :)

  Vastaa

  Linda
  tiistai 24. helmikuu 2015 at 21:42 (3 kuukautta ago)
  Onpa noissa eroja, en olisi uskonut! Mulla on myös Dior, ja voisin vaikka vannoa että se tekee mun huulille aivan erilaisen sävyn kuin sulla. :)

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 24. helmikuu 2015 at 22:04 (3 kuukautta ago)
  No en minäkään! Mä olen joskus nähnyt jonkun bloggarin kuvan, joka käytti just tuota Dioria ja oli muistaakseni hänelle jotenkin pinkimpi, mulla aika neutraali loppujen lopuksi. Nyt sitten vaan Linda blogiin todistusaineistoa tästä, niin voidaan vertailla. :p

  Vastaa

  A-C
  tiistai 24. helmikuu 2015 at 21:45 (3 kuukautta ago)
  JI gillar jag mest baserat på bilderna. Vackert! :)

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 24. helmikuu 2015 at 22:07 (3 kuukautta ago)
  Jag tror att JI är också vackraste. :)

  Vastaa

  Belladonna
  tiistai 24. helmikuu 2015 at 22:34 (3 kuukautta ago)
  Hyvä idea tehdä ja näyttää meille voiteiden ero tällä tavoin! Olen huulurasva- ja huulipuna-addikti, mutta jotenkin jämähtänyt käyttämään vain niitä, etten ole kokeillut näitä voiteita. Nyt tuli kyllä hinku testata niitäkin.

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 24. helmikuu 2015 at 22:50 (3 kuukautta ago)
  Musta nää on tosi näppäriä, hieman parempia kuin huulirasva, koska sitä sävyäkin saa samalla.:) Kiva,jos löysit itsellesi käyttökelpoisen uuden tuotteen.

  VastaaPoista
 4. Tiia K
  tiistai 24. helmikuu 2015 at 22:44 (3 kuukautta ago)
  No en käytä, mutta nyt haluan käyttää. En vain hömelönä oikeastaan ole tiennyt moisia olevankaan. Mutta nuo kaikki ovat niin kauniita, että huolisin joka ikisen. <3 Ihanin sävy kenties Jane. <3

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 24. helmikuu 2015 at 22:54 (3 kuukautta ago)
  Tiia, oppia ikä kaikki eikös vaan! Mä voisin kuvitella, että nämä olisi kivoja kaikilla äideillä, jos kiireessä tarvii pienen ripauksen väriä huulille. Jane on kyllä nätti, kulkee vakiosti mun käsilaukun meikkipussissa. :)

  Vastaa

  Kaisuli / SiameseLipstick
  keskiviikko 25. helmikuu 2015 at 00:21 (3 kuukautta ago)
  Mulla on myös tuo Jane Iredale ja siitä tulee kyllä maailman ihananin pinkki sävy! Mutta se kyllä kuluu huulten keskeltä pois kuten muutkin huulimeikit. Muita en olekaan kokeillut.

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 25. helmikuu 2015 at 09:40 (3 kuukautta ago)
  Juu niin kuluu, taitaa olla huulilakat ainoita sellaisia huulilla käytettäviä tuotteita, jotka pysyy useampia tunteja hyvänä.

  Vastaa

  Johanna Mia Maria
  keskiviikko 25. helmikuu 2015 at 10:37 (3 kuukautta ago)
  Olen todella tykästynyt näihin ihon ph-arvoon reagoiviin huulituotteisiin. Yksi asia, minkä olen huomannut näiden kanssa, että mitä enemmän näitä lisäilee päivän mittaan, sitä punaisemmaksi huulet muuttuvat. Illasta omat huuleni saattavat olla kuin fuksian väristä huulipunaa käyttäneellä. :D En tiedä onko muilla niin, mutta itse tykkään.

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 25. helmikuu 2015 at 10:43 (3 kuukautta ago)
  Mä olen sellainen, että kuin kerran laitan niin hyvin harvoin muistan lisäillä (ehkä kerran), jos kyse ei ole oikein huulipunasta, jota on pakko tarkistaa siisteyden vuoksi, joten jäänyt itseltä tällainen huomaamatta. Pitääkin ottaa ihan koemielinen testi, käykö itselle samalla tavalla. :)

  Vastaa

  Fani
  keskiviikko 25. helmikuu 2015 at 11:25 (3 kuukautta ago)
  Kaikki näyttää hyvältä, mutta isoimman plussan saa kyllä JANE<3

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 25. helmikuu 2015 at 12:19 (3 kuukautta ago)
  Hih, taitaa olla niin, että kaikki rakastavat Janea! :D

  Vastaa

  Myy
  keskiviikko 25. helmikuu 2015 at 21:03 (3 kuukautta ago)
  Kiva vertailu! Multa löytyy Dior (toinen putkilo menossa) ja minikokoinen Jane. Ja sitten se uusi Clarinsin huulirasva, jossa on sama efekti. :) Dior vie voiton!

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 25. helmikuu 2015 at 21:23 (3 kuukautta ago)
  Dior on kiva, en tosiaan aluksi innostunut siitä oikein, mutta nyt kun katselin sitä kuvista huulilla, niin olin, että joo, onhan se kiva. :D Ei silti oma suosikki.

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives