SUPERMOOD – Feeling Good!


Heippa ihanat! Toivottavasti olette löytäneet tienne perille tänne Purkkimafiaan ja tervetuloa uusille lukijoille, joita varmaan sieltä ruudun takaa löytyy! Olen laittanut Blogloviniin viikonloppuna muuttoilmoituksen, mutta ainakin vielä näkyvissä on vanha blogiosoitteeni, mutta eiköhän se sinnekin pian muutu. Blogin seuraaminen on helppoa, huomaatte varmaan blogin oikeassa yläkulmassa pyöreät vaaleanpunaiset nappulat, niistä painamalla pääsette seuraamaan minua ja blogiani somessa. En halunnut lisätä jokaista erikseen sivupalkkiin, koska omaan yksinkertaiseen makuuni, ne ovat ihanan simppelit juuri noin. Koska en ole mitään höpöttelijä-tyyppiä, niin siirrytään suoraan yhteen aiheista, jota rakastan palavasti eli ihonhoitoon.
Sain jokin aika sitten mahdollisuuden tutustua Supermoodin tuotteisiin. Supermoodhan on uusi kotimainen ekokosmetiikkasarja, joka tarjoaa sisäisiä ja ulkoisia kauneudenhoitotuotteita. Tuotesarjat lanseerataan perinteisen ihotyyppilajittelun sijaan tarpeiden, eli moodien kautta. Kaikki tuotteet on tehty tukemaan toinen toisiaan vahvistaen sekä sisäisesti, että ulkoisesti. Moodit lanseerataan 6-12 kk:n välein siten, että jokainen tuotesarja täydentää toisiaan. Ihan aluksi oli EGOBOOST. Egoboost-linjan tuotteet sisältävät pakurikääpää, joka on Suomen luonnossa esiintyvä lahottajasieni. Se sisältää poikkeuksellisen suuren määrän andioksidantteja, jotka auttavat eheyttämään ihoa ja korjaamaan pigmenttivirheitä. Joulun alla valikoimiin tuli BEAUTY SLEEP. Beauty Sleep -linjan pääraaka-aineena on merifenkolin kantasolu ja melatoniini. Tuotteiden tarkoituksena on ravita ja rauhoittaa, sekä auttaa kehoa ja ihoa palautumaan yön aikana. Seuraavana tullaan lanseeraamaan kesällä/syksyllä YOUTH GLO, jota ainakin minä jään suurella mielenkiinnolla odottamaan.
En voi kuin ihailla sarjan luovan johtajan ja perustajan Anne Kukkohovin innovatiivisuutta sarjan tiimoilta. Pärjätäkseen Suomen kovilla ja vaativilla kauneusmarkkinoilla selektiivisen hinnoissa olevalla luonnonkosmetiikalla, sinulla todella täytyy olla se "oma juttu", joka saa ihmiset kiinnostumaan tuotteista ja ostamaan niitä. Paljon purkkeja läpikäyneenä sarjan brändäys on mielestäni todella onnistunut kauniita hempeän tyttömäisiä pakkauksia myöden. Mutta mitä mieltä olin testiin saamistani tuotteista?


EGOBOOST MOISTURE KICK SERUM 30ML N.59€
Nimensä mukaisesti Moisture Kick on tehokosteuttava seerumi, joka lupaa antaa iholle lisäkosteutta ja joustavuutta. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille, mutta on tietenkin erinomainen kuivaihoisille, mutta myös muille ihotyypeille silloin, kun ilmankosteus syystä tai toisesta on alhainen. Seerumi sisältää tietenkin Egoboost-linjan pakurikääpää, mutta siinä on kosteuttavana ainesosana myös argan- ja jojobaöljyjä, glyseriinä, sekä ihon kimmoisana pitävää hyaluronihappoa. Tuoksu on jännittävä. Omaan nenääni se on hieman metsäinen, sienimäinen. Oletteko ikinä haistaneet kääpää? Minusta tämä tuoksuu juurikin sille. Ei ollenkaan paha, ei todellakaan tyypillisen luonnonkosmetiikan vihreä ja se vaati minulta hieman totuttelua. Tuoksu kuitenkin haihtuu nopeasti levityksen jälkeen iholta. Seerumia voi sekoittaa minkä tahansa muun Egoboost-tuotteen kanssa tai käyttää yksinään. Itselläni on tähän vuoden aikaan tosi pintakuiva iho ja tämä näppärään pipettipulloon pakattu seerumi on kosteuttanut ihoani todella tehokkaasti. Se soveltuu nopeasti imeytyvänä hyvin myös meikin alle. Seerumi on riittoisaa ja pari tippaa riittää kasvojen ja kaulan iholle.


EGOBOOST BEAUTY CHOCOLATE 50g N.8€
Syö itsesi kauniiksi! Pieni raaka-suklaalevy ei ole mitä tahansa perus raaka-suklaata. En itse ole kovinkaan suuri raaka-suklaafani, koska omaan suuhuni se on aivan liian kitkerää ja syön suklaata siksi, että koen sen nautinnoksi, joten herkutteluun valintani on aina ihan normaali maitosuklaa, mutta... Egoboost Beauty Chocolate ei tosiaan ole vain raaka-suklaata vaan suklaan pääraaka-aineena on kollageeni, joka kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Suklaa on käsinvalmistettu Suomessa ja koko levyn parempiin suihin nauttiminen takaa päivittäisen kollageenin saannin. Nerokasta.


BEAUTY SLEEP BLISS SERUM 30ML N.89€
Koin välittömästi Bliss-seerumin käteen ottaessani pienen yllätyksen. Tämä ei ollutkaan pipettipullossa Moisture Kickin tapaan vaan yhtä kätevässä mutta erilaisessa pumppupullossa. Tuotetta mainostetaan "kuningatar tuotteeksi" yöksi ja sitä se todella on. Tämä nousi välittömästi yhdeksi kaikkien aikojen seerumi suosikeistani, jota olen koskaan käyttänyt. Koostumus on ohuen ylellinen ja seerumi sisältää merifenkolin kantasolu-uutetta, joka uudistaa ihoa yön aikana. Lisäksi kosteuttavana ainesosana on käytetty mm. kookosöljyä, granaattiomenan siemenöljyä, joka tunnetaan siitä, että se sisältää paljon andioksidantteja, jotka silottavat ja kiinteyttävä ihoa. Tämäkin sisältää hyaluronihappoa, joka pitää ihon kimmoisana ja kosteutettuna. Kun ensimmäisen kerran sivelin seerumia illalla puhdistetulle iholle, olin pienessä ekstaasissa, sillä tämä tuoksuu karkille, vaahtokarkille. Tuoksu oli jotain, jota en osannut ollenkaan odottaa ja se oli järjettömän positiivinen yllätys. Te jotka ette pidä luonnonkosmetiikan perinteisistä tuoksuista, niin tässä on yksi tuote, jota tuoksunsa perusteella en osaisi ikinä yhdestää kyseiseen genreen. Ihanan tuoksunsa lisäksi tämä seerumi myös toimii, iho on aamulla levänneen, kimmoisan ja kuulaan näköinen, sekä pehmeä kuin se kuuluisa peppu.


BEAUTY SLEEP PILLOW SCENT 50ML, N.39€
Niin kuin aiemmin mainitsin sarjassa on ajateltu kaikkea, kuten myös sitä, miltä tyynyliinasi tuoksuu nukkumaan mennessäsi. Tarkoitus on rauhoittaa koko keho yöksi ja siihen tarvitaan tietenkin jotain rauhoittavalle tuoksuvaa. Pillow Scent on yrttinen tuoksu, joka sisältää rauhoittavia yrttejä mm. laventelia, vetiveriä ja appelsiinia. Näiden avulla mieli rauhoittuu ennen unille menoa. Tuoksua käytetään illlalla nukkumaan mennessä liinavaatteisiin. Omaan nenääni siinä ehdottomasti voimakkaiten tuoksuu rauhoittava laventeli. Itse en lähtenyt liinavaatteisiin tuoksua pistämään, mutta suihkautin sitä vähän huonetuoksun tapaan makuuhuoneeseen ennen nukkumaan menoa ja minusta se ajoi asiansa erinomaisesti myös näin, koska en halua yöksi kovin voimakkaita tuoksuja ihan nenäni eteen. Pillow Scentin resepti on suunniteltu Supermoodille Frantsilan luomuyrteistä. Beauty Sleep -sarjaanhan kuuluu myös Anti-Wrinkle Pillow -kauneustyyny, joka on plastiikkakirurgi Des Fernandesin suunnittelema tyyny, jonka hän alunperin suunnitteli leikkauksista toipuville potilailleen. Tyynyn muotoilu estää mm. kasvojen turvotusta nukkuessa. Tyynyn ergonomia lupaa apua myös niskaongelmista ja päänsäryistä kärsiville.
Oletteko tutustuneet Supermoodiin ja mitä mieltä olette tällaisestä koko kehon hyvinvointiin keskittyvästä kosmetiikkasarjasta?
Jälleenmyyjät löydät täältä.
Tuotteet lehdistönäytteitä.
  1. Kaisuli / SiameseLipstick
    maanantai 16. helmikuu 2015 at 14:48 (3 kuukautta ago)
    Olipa kiva lukea näin perusteellinen tuotearvostelu näistä, kiitosta vaan! Sarja tosiaan on herättänyt kiinnostukseni ja kuulostaa kyllä hyvältä. Mahtavaa että saadaan suomalaisten kosmetiikkatuotteiden kentälle näinkin laadukasta kamaa!

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 16. helmikuu 2015 at 18:56 (3 kuukautta ago)
    Ole hyvä! Kun kuulin alunperin tästä sarjasta toi ideologia oli tosi kiehtova, onneksi myös tuotteet oli hyviä. Varsinkin tuo Beauty Sleep -seerumi on aivan loistava!

    Vastaa

    Mia / Beauty Highlights
    maanantai 16. helmikuu 2015 at 15:32 (3 kuukautta ago)
    Ihan ensimmäisenä: Onnea uuteen blogikotiin! <3

    Kiva oli lukea sun kokemuksia näistä, mua kun on jo niin pitkään kutkuttaneet nämä Supermoodin tuotteet. Tuon vaahtokarkin tuoksuisen seerumin ainakin haluan! :D

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 16. helmikuu 2015 at 18:57 (3 kuukautta ago)
    Kiitos! <3

    Seerumi oikeasti tuoksu karkille, se on aivan ihana. <3

    Vastaa

    Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi
    maanantai 16. helmikuu 2015 at 15:37 (3 kuukautta ago)
    Hauskaa, että suklaa on osa valikoimaa. Kauniit pakkaukset, kelpaisi minullekin :)

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 16. helmikuu 2015 at 18:57 (3 kuukautta ago)
    Niin mustakin ja kivaa on se, että se ei ole vain normia raaka-suklaata vaan siinä on ideaa. :)

    Vastaa

    Marika
    maanantai 16. helmikuu 2015 at 16:25 (3 kuukautta ago)
    Onko tuo suklaa maultaan samanlaista kuin raakasuklaa? Oon tässä yhden raakasuklaanvalmistuspaketin verran opetellu tykkäämään siitä :D

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 16. helmikuu 2015 at 18:58 (3 kuukautta ago)
    Suklaa maistuu tosiaan ihan normaalille raaka-suklaalle. :D Kollageenihan on itsessään täysin hajutonta ja mautonta.

    Vastaa

    Virpi
    maanantai 16. helmikuu 2015 at 16:50 (3 kuukautta ago)
    Kiva kuulla arviota näistä tuotteista! Ovat sen verran hintavia, etten ihan kokeilumielessä ole lähtenyt ostamaan.

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 16. helmikuu 2015 at 18:59 (3 kuukautta ago)
    Kiva, jos tästä oli apua. Pitäähän tän hintaisia tosiaan vähän päästä etukäteen testailemaan ja tuoksujakin nuuhkuttelemaan. :)

    Vastaa

    Myy
    maanantai 16. helmikuu 2015 at 19:15 (3 kuukautta ago)
    Mun mielestä tämä on niin hyvin brändätty sarja! :) Itselläni on tuo Moisture Kick testissä ja on ollut vähän hankala tottua tuoksuun, mutta olenkin nirsonokkainen.

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 16. helmikuu 2015 at 20:16 (3 kuukautta ago)
    Mä en yhtään ihmettele, sillä MK:han tuoksuu tosiaan käävälle, ei se nyt ihan jokapäiväinen tuoksu meidän elämässä ole. :D

    Vastaa

    Salla
    maanantai 16. helmikuu 2015 at 19:21 (3 kuukautta ago)
    MÄ EN PYSTY ENÄÄ ODOTTAA!!!!!!!! Haluan!!! <3 :)

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 16. helmikuu 2015 at 20:17 (3 kuukautta ago)
    Mäkin haluaisin, jos ei olisi. Beauty Sleepin Bliss-seerumin tuoksu on jotain niin <3.

    Vastaa

    Emma
    maanantai 16. helmikuu 2015 at 21:04 (3 kuukautta ago)
    Kollageenisuklaata, huikeaa! :D

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 16. helmikuu 2015 at 21:17 (3 kuukautta ago)
    No eikö olekin?!? :D

    VastaaPoista
  2. Liisa
    maanantai 16. helmikuu 2015 at 21:26 (3 kuukautta ago)
    Toi BeautySleep -suihke kuulostaa jotenkin niin höpöhöpöltä, ja toi hinta on varsinkin sitä. Äeeh. :D Sulkaakin on vähän niillä rajoilla, että ottaisko sitä ihan tosissaan. Mutta siis joo, hienoa että suomalaista kosmetiikkaa alkaa syntyä lisää! :) Ehdottomasti peukkua ylös silti!

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 16. helmikuu 2015 at 21:42 (3 kuukautta ago)
    Juu, no ei tolla suklaalla ihan joka päivä viitsi herkutella, jos se maistuis maitosuklaalta voisin hyvin harkita ostavani sitä silloin tällöin, sillä kollageeni. <3 :D Beauty Sleep -seerumi on niin ihanaa, että se taitaa tulla pysyväksi tuotteeksi omaan kaappiin.

    Vastaa

    Lady of The Mess
    tiistai 17. helmikuu 2015 at 00:50 (3 kuukautta ago)
    Oli kiva kuulla sinun kommenttisi tästä sarjasta – minä niin toivon, että sarja menestyisi; Anne Kukkahovi on laittanut siihen itsensä niin likoon!
    Ja tarkoitus on ostaa noita seerumeita – ainakin tuo yöseerumi heti, kun vanhat on käytetty loppuun – keskiviikkona alkaa ekopaasto ja yksi tavoite on, että uusia purnukoita ei tule, ennenkuin vanhat on kulutettu;)

    Vastaa

    Jonna H.
    tiistai 17. helmikuu 2015 at 10:21 (3 kuukautta ago)
    Todella on laittanut ja oikeasti kehitellyt jotain uutta ja siitä totutusta poikkeavaa, mikä on minusta aivan loistava juttu. Kosmetiikan suurkuluttajan hyllystä todella erotutaan omanlaisuudella ja varmasti niitäkin se kiinnostaa, joita ei kosmetiikka yleensä ole kovinkaan paljon innostanut. Sähän voit palkita ekopaaston päätteeksi, kun purkit on loppu, itsesi tuolla yöseerumilla. ;)

    Vastaa

    Tiia K
    tiistai 17. helmikuu 2015 at 10:49 (3 kuukautta ago)
    Supermood on niin hienostunut sarja viimeistä piirtoa myöten. Onnea uuteen blogikotiin. <3

    Vastaa

    Jonna H.
    tiistai 17. helmikuu 2015 at 11:16 (3 kuukautta ago)
    Kiitos Tiia! <3

    Olen kyllä Supermoodista kanssasi ihan samaa mieltä, sitä paitsi tuen kyllä mielelläni aina kotimaista yrittämistä. :)

    Vastaa

    Fani
    tiistai 17. helmikuu 2015 at 10:50 (3 kuukautta ago)
    Ei hitsi! Toi suklaa! :D Kuulostaa jotenki niin täydelliseltä. :)

    Vastaa

    Jonna H.
    tiistai 17. helmikuu 2015 at 11:17 (3 kuukautta ago)
    No älä, siis kaikkiallahan on raaka-suklaata, mutta, että keksii laittaa siihen kollageenia onkin sitten eri juttu. :)

    Vastaa

    Linda
    tiistai 17. helmikuu 2015 at 12:40 (3 kuukautta ago)
    Supermood on kyllä mielenkiintoinen sarja. Ja samaa mieltä, brändäys on todella onnistunut. Toivottavasti menestyy hyvin, niin kotimaassa kuin ulkomaiden markkinoillakin. :)

    Vastaa

    Jonna H.
    tiistai 17. helmikuu 2015 at 13:12 (3 kuukautta ago)
    Samaa toivon minäkin, jos ei tolla brändäyksellä onnistu niin ei sitten millään.

    Vastaa

    Ulpu
    tiistai 17. helmikuu 2015 at 13:39 (3 kuukautta ago)
    Näitä olisi kiva kokeilla, en oo vielä raaskinut ostaa. Kerran hypistelin Emotionissa, harmi, kun ei ole näytteitä, että voisi vähän ensin testata kotona. Onhan tää mielenkiintoinen juttu kaikenkaikkiaan pakurikääpineen kaikkineen. Ja että Suomesta lähtöisin niin onhan se hienoa.

    Onnea uuteen blogikotiin! :)

    Vastaa

    Jonna H.
    tiistai 17. helmikuu 2015 at 13:45 (3 kuukautta ago)
    Kiitos Ulpu! <3 Seuraavalla kerralla kommentointi on sitten helpompaa, kun ei tarvitse syöttää kaikkia tietoja uudestaan. ;)

    Tämän hintaluokan tuotteissa näytteet olisi kyllä ehdoton juttu, minutkin on niiden avulla saatu sortumaan moneen tuotteeseen. ;)

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives