12.4.2016

MJ Daisy Eau So Fresh Blush


Sain melkein kolmisen kuukautta sitten testattavaksi tämän kevään Marc Jacobsin Daisy Blush -kausikokoelman, joka sisältää kolme ihastuttavaa pinkin sävyistä tuoksua. Daisy Blushin, Daisy Dream Blushin ja tänään esittelyssä olevan Daisy Eau So Fresh Blushin, joka omaksi yllätyksekseni nousi joukosta ehdottomaksi suosikikseni. Rakastuin tuotteeseen sen verran paljon, että se on ollut ahkerassa käytössä ihan alusta asti, en edes malttanut ottaa kuvia heti, kun tuoksu saapui. Näissä kuvissa tuoksunesteessä pullon sisällä näkyy jo melkoisia rakkauden jälkiä. Mutta hei, sehän on vain merkki siitä, että nyt on todella kyseessä tuote, josta pidän paljon. 

Daisy Blush -sarjan tuoksuja yhdistää mm. se, että kaikki sisältävät yhtenä tuoksunuottina kieloa, johon itselläni on pieni viha/rakkaussuhde. Kukkina rakastan kieloja ja niiden tuoksua maljakossa, omalla ihollani en niinkään. Kielo nuottina ei ole minulle ehdoton ei, jos se sulautuu sopivasti muihin tuoksunuotteihin, mutta jos se tulee esiin selkeänä ja terävänä, se on minulle henkilökohtaisesti liikaa. Daisy Blush tuoksuista kielo tuoksuu eniten nenääni Daisy Dream Blushissa, kun taas Daisy Blushissa tuoksu jo sulautuu muiden tuoksujen joukkoon. On todettava, että Daisy Eau So Fresh Blushista nenäni erottaa kielon enää todella heikosti. Ehkä se siksi on muodostunut suosikikseni. ^_^


Mutta tämä ei ole kyllä ainoa syy, minusta Daisy Eau So Fresh Blush on melko yllättävä Daisy tuoksu, mitä olen tuoksuja haistellut. Fragranticassa monet tuntuvat olevan tästä sitä mieltä, että tässä ei ole mitään erikoista. Mutta kukapa meistä tekisi tuoksun ostopäätöstä toisten arvostelujen perusteella? Ainakin minulla oma nenä ratkaisee asian. 

Fragrantica on siitäkin jännä paikka, että ihmettelen useasti ihmisten kommentteja tuoksujen heikosta kestosta, kun minun ihollani heidän heikkokestoisiksi sanomansa tuoksut kestävät useita tunteja, joskus koko päivän. En tiedä onko sillä tekemistä sen asian kanssa, että meillä suomalaisilla ja pohjoisessa raikkaassa ilmastossa elävillä on hieman tarkempi ja herkempikin hajuaisti kuin muilla. Omaan nenääni "etelän ihmiset" käyttävät tuoksuja way too much. Joten olenkin Daisy Eau So Fresh Blushista aivan toista mieltä. Minulle tämä melkoisen hienostunut ja aikuismaisempi kuin monet muut Daisyt. Silti siinä on sellaista herkkyyttä, joka tekee tuoksusta täydellisen kesätuoksun.

Alkutuoksussa on kirpeää verigreippiä, raikasta omenaa ja mehukasta mandariinia. Tuoksun sydämessä klassista ruusua, herkkää freesiaa ja sitä kieloa. Pohjalla pehmeää myskiä ja puun vivahteita. Tuoksu on kukkaishedelmäinen. Alkutuoksussa erotan ehdottomasti selviten kirpeän greipin, jota mandariini hieman pehmentää. Ruusu ja freesia ovat myös selkeästi läsnä, kun tuoksu on asettunut iholle. Pohja on pehmeä ja todella myskinen. Nuotit yhdessä sekoittuvat meheväksi cocktailiksi, joka saa olon tuntumaan keveältä ja huolettomalta. Sellaisena kuin oikeana kesäpäivänä kuuluukiin. Tuoksun kesto iholla on kuutisen tuntia. Pullokoko on Daisy Blusheista anteliain, peräti 75ml:ä, joten tästä riittää käytettävää vielä ensi kesäksikin. 


Tuoksun nenänä on toiminut Annie Buzantin. Upean ja näyttävän päivänkakkaroilla koristellun tuoksupullon on suunnitellut Marc Jacobs yhdessä Cotyn kanssa.

Onko Marc Jacobsin tuoksut tuttuja? Suosikkinne?

Suositushinta:
Daisy Eau So Fresh Blush 75ml, 79,60€

Tuoksu lehdistönäyte.16 kommenttia:

 1. Tuoksuna varmasti ok, mutta pakkaus ei jostain syystä silmääni miellytä vieläkään. Pakkaus/pullo näissä kyllä mielenkiintoinen juttu, varmasti merkittävä osatekijä sarjan menestyksessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta pakkaus on taas niin överi, että se on makea. Itseasiassa toi korkki on tässä isossa pullossa suhteessa pulloon aika hyvin balanssissa. :D

   Poista
  2. Hyvät pointit ihana Jonna ja paljon terkkuja!

   Poista
 2. Jännää taas nämä tuoksunenu asiat, sillä omaan nenuuni kielo tuoksuu eniten Daisy Blushissa ja sitten Dream Blushissa ja tässä en erota kieloa oikeastaan lainkaan. On ihanan hedelmäinen ja kyllä vaan kolmikon hennoin tuoksu, mutta lisätä voi aina ja en aina halua tuoksua myöskään niin voimakkaasti vaan vienommin. En pysty vieläkään valitsemaan Blush kokoelmasta suosikkia, vaikka olen kuinka yrittänyt, kaikki palvelevat ja ihastuttavat eri tavoin.

  Tuoksuvaa päivää Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, siksi jokainen kokeekin tuoksun eri tavalla. Itselleni Dream Blushin kielo on todella voimakas ja Daisy Blushissa enää hyvin hento. Mä kyllä helposti pysyn poimimaan suosikin, Daisy Blushista tykkään myös tosi paljon, mutta Dream Blushia sulattelen voimakkaan kielon vuoksi, muuten se on ihana.

   Mukavaa päivää Tiia!

   Poista
 3. Tykkään Daisystä ja Daisy eau so freshistä, näitä uusia en ole vielä tuoksutellut. Minun suurin suosikkini Marc Jacobsin tuoksuista on Marc Jacobs woman, muistaakseni se on tuon niminen. Se on neliön mallinen mustakorkkinen pullo, tuoksu on aivan ihana kukkaistuoksu. Johtotähtenä gardenia. Sitä on myynnissä ainakin Feeluniquella, mutta sieltä tilattaessa menee tulliin koska tuoksu on aika kallis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on samat suosikit kuin mulla, tosin tykkään myös viime kesän Dreamista tosi paljon. Tiedän sen tuoksun, se on tosi voimakas ja erilainen kuin nämä krumeluureissa pulloissa olevat. :)

   Poista
 4. Itse en pysty vielä sanomaan mikä kolmikosta on lemppari. Viime vuonna Fresh oli lemppari, mutta tänä vuonna mikään ei oikein nouse toisen edelle. Nämä korkit näissä pulloissa on kyllä kertakaikkisen ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ei tarvinnut suihkauttaa kuin kerran paperille niin tiesin suosikkini, en tiedä, mikä tässä niin kolahti, mutta ehdottamista yksi omia lemppareita MJ:n tuoksuista.

   Poista
 5. Ihanat kuvat <3 Ja oi, kielo <3 Tätä täytyy kyllä käydä tuoksuttamassa, piti jo Tiian postauksen jälkeen ( koska kielot ) mutta enpä sitten enää muistanut..:D

  Mun ystävä keräilee näitä, joten siksi mulla on Daisyt jääneet vähemmälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Ymmärrän hyvin, että itse vähän hillitsee, jos ystävällä on arsenaali. Suosittelen sua kielon ystävänä tuoksuttamaan eka Dream Blushia. ;)

   Poista
  2. Haha, tulipahan ajatushäiriö :D :D

   Poista
 6. Daisyt on niin ihania. Mun ehdoton suosikkini on se valkokorkkinen. Se on varmaa se mihin ihan ensimmäisenä näissä ihastuin. Tosin näissä on monta muutakin hyvää tuoksua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on, kivointa kuitenkin, että MJ on tuonut viime aikoina markkinoille vähän erilaisiakin tuoksuja kuten syksyn Decadencen. :)

   Poista
 7. Kyllä, tämä on tuttu ja tuossa kauneuspöydällä nököttää:) Tykkään sen raikkaasta kesäisesta tuoksusta! Korkkikin on niin ihana!

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown