Guerlainin primerit


Otsikkoni hieman huijaa sillä kolmesta tuotteesta yksi ei oikeastaan ole primer vaan heleyttä tuova ja valoheijastava kosteusvoide, joka mielestäni toimittaa täydellisesti primerin virkaa varsinkin tietyllä ihotyypillä. Kaksi virallisesti primerin nimeä kantavaa tuotetta eivät taas mielestäni kumpikaan sovi yhtä hyvin tälle tietylle ihotyypille. Nämä kolme tuotetta varmistavat kuitenkin sen, että Guerlainilta löytyy primer aivan kaikille. Tosin olen Guerlainin omilta sivuilta bongannut pari muutakin primeriä näiden kolmen alla olevan lisäksi. ^_^


Seka -ja rasvoittuva iho – Mètèorites Base

Olen kirjoittanut tuotteesta aiemmin täällä. Geelimäinen primer tuoksuu tietenkin nimensä mukaan meteoriiteiltä eli tuoksu on orvokkisen kukkainen. Primer heijastaa iholla valoa ja luo kauniin kuulaan pohjan. Se miksi tämä nimenomaan sopii parhaiten seka- ja rasvoittuvalle iholle on se, että tuote mattaa ihon pintaa ja luo meikille nihkeän tartuntapinnan. Meikki pysyy heleänä, mutta kiiltelemättömänä koko päivän. Jos sinulla on todella kuiva iho, tämä saattaa aiheuttaa sen, että meikkivoide tarrautuu kiinni ihon kuiviin kohtiin korostaen niitä. Itselleni erinomainen tuote kesällä tai silloin kun iho on muuten melko tasapainossa, eikä pintakuivuutta ole hirveästi.


Kuiva iho – Mètèorites Oxygen Care Moisturizer & Radiance Booster

Tästä tuotteesta olen kirjoittanut aikaisemmin täällä. Kyseessä ei ole varsinainen primer, mutta orvokin tuoksuinen ohut emulsiomainen voide sisältää valoheijastavia ominaisuuksia, joka tekee siitä loistavan primerin kuivalle iholle. Samalla kun se luo tasaisen pohjan meikille, se myös kosteuttaa ihoa. Käytän tuotetta varsinkin talvella, kun iho on kuivimmillaan.


Ikääntynyt iho – L`Or

L`Or sopii mielestäni kaikille ihotyypeille, mutta varsinkin ikäätyvälle iholle. Kosteuttava geelimäinen primer sisältää aitoja 24 karaatin kultahiutaleita. Tuote heijastaa valoa ja se tekee ihosta pehmeän ja sileän. Itse tunnen, että tuote jopa kiinteyttäisi ihoa, sillä tuntuma primerin levityksen jälkeen on napakampi. Tuoksu on kukkaisen herkkä ja mieto. Guerlainin omilla sivuilla tuoksua kuvaillaan monivivahteiseksi. Alkutuoksuna persikkaa ja pirkahtelevaa kuohuviiniä. Sydäntuoksu on rikastettu vadelmalla, ruusulla ja jasmiinilla. Pohjalla valkoista myskiä, balsamicoa ja benzoinia. Tämä tuoksujen moninkertaisuus ihonhoitotuotteissa tuntuu olevan nouseva trendi. Tuoksujen ystävänä en pistä tätä pahaksi. Meikki pysyy heleänä ja kauniina.


Mikä kolmesta on sitten suosikkini? Valinta on oikeastaan helppo, se on L´Or. Sopii pintakuivalle iholleni primeriksi vuoden ympäri. Rakastan sen napakoittavaa tunnetta kasvoilla, raikasta tuoksua ja ihoa siloittavaa ja vienosti hehkuvaa lopputulosta.

Mikä on teidän primer-suosikki?


Osa tuotteista omia, osa Pr-näytteitä.

 1. Mullakin on nämä kaikki kolme :) Tuon kultageeliprimerin ostin tosin vanhemman mallisessa pullossa. Viime aikoina mä olen käyttänyt lähes päivittäin tuota "happiemulsiota" heleyttävänä kosteusvoiteena. Kyllä se vaan pelastaa aamun huonosti nukutun yön jälkeen, kun näyttää taas ihmiseltä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Guerlainin sivuilla on edelleen myös sitä vanhan mallista pulloa myynnissä, sen nimi on L`Or Pure Gold Radiance Make up base ja tän uudemman erilaisessa pullossa olevan on L`Or Radiance Concentrate with pure gold, eli ilmeisesti tuotteissa on jotain eroa?

   Mä tykkäsin happiemulsiosta tosi paljon kovien pakkasten aikaan. Mutta ton L`Orin liftaava vaikutus on koukuttava, lisäksi se sileä pinta minkä se jättää. :)

   Poista
 2. Mulla on tuo Météorites Base ja ainakin kesällä se sopi mun kuivalle iholle tosi hyvin. Nyt talvella en tullut sitä käyttäneeksi jostain syystä. Pitääkin ottaa se uudestaan esiin, pullokin on niin hurjan nätti :) tuo Oxygen Care kiinnostaisi kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että on mennyt kuivalla iholla. Mun pintakuivalla iholla tosiaan kun iho on ollut kuivimmillaan, jotkut meikkivoiteet on tahtoneet takertua niihin kuiviin kohtiin kiinni tuon kanssa. Kun iho on ollut tasapainoisempi niin lopputulos on ihana. Kesällä iho on normaali ja luulen, että se tulee olemaan näistä eniten käytetyin silloin.

   Poista
 3. Ei ole kokemusta näistä, mutta syvä ihastunut huokaus. Tuo L'Or olisi varmasti oikea omalle iholle <3

  Ihanaa päivää Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen kanssa, se on musta aikuisen naisen juttu. ;)

   Aurinkoista päivää Tiia! <3

   Poista
 4. Itsellä on nyt testissä tuo ihana Oxygen Care. L'Or kuulostaa kyllä ihanalta ja omalle iholle myös loistava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oxygen on ihana, mutta L`Or on näistä se ehkä täydellisen omalle iholle. Se kiinteyttävä tunne on se juttu, miksi koukutuin. :D

   Poista
 5. L'or kuulostaa ihanalta, ja oonkin Tatin takia sitä himotellut jo pidempään. MUTTA mä olen 21 jonka takia kiinteyttävät tuotteet ei ehkä oo se juttu vielä. Joka perskuta välillä mua harmittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun iho on kuin silkkiä, et tarvi tollaista. :D Sun pitää joku viisi vuotta vielä odotella, ehkä sit vois vähän aloitella? ;)

   Poista
 6. Mun suosikkini ovat Dermalogican ja Diego Dalla Palman primerit. Tai no, se Diegon tuote ei sinällään ole "virallinen" primer, mutta käy myös siitä ^_^ Mutta sitä täydellisintä en ole vielä löytänyt! Mulla on toi meteoriitti-primer ja jos käytän sitä useamman päivän putkeen, huomaan kyllä ihon tuntuvat kuivahkolta :( Veikkaan syyksi sen aika suurta alkoholipitoisuutta :I Mutta muuten se on kyllä ihana, ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että mullakin on just se alkoholi se, että tuote ei sovellu ainakaan itselle tosi kuivina ihopäivinä. Sen sijaan happivoide ja L`Or ovat täysin eri tyylisiä. :) Mä odotan jo vähän kesää, että saan sen tehokäyttöön.

   Poista
 7. Ai herranjumala nuo on kauniita! Suosin yleensä noita blurraavia jonki verran mut niistäkin se ihan ykkössuosikki on vielä etinnässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! Näistä ehdottomasti parhaiten blurraa Mètèorites Base, mutta se tuo kyllä samalla myös heleyttä.

   Poista
 8. Haluaisin testata kaikkia mutta jotenkin pelkään, että nämäkin rullaantuu tai murustuu iholla (kuten vaikkapa se Clarinsin BFB), joten tyydyin ainakin ensihätään Lumenen heleyttävään primeriin. Jotain kultaista olen ihaillut ennenkin, mutta olikohan se YSL...? :)

  - Trin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä mikään ei rullaannu minkään meikin alla omalla iholla, Clarinsin BFB:n jää ihonpinnalle ikäänkuin vähän omaksi kerrokseksi, ainakin mulla tuntuu, että se ei imeydy ihoon ja sen takia rullaantuu pois. Sama juttu kaikkien tosi blurraavien primereiden kanssa.

   Mutta nää Guerlainit on kaikki koostumukseltaa kevyitä ja imeytyvät ihoon. Mètèorites base tuntu jopa haihtuvan, koska siinä on alkoholia. Happivoidehan on näistä kevyttä emulsiota, joten sen kanssa rullaantumisesta ja murustumisesta ei ole myös pelkoa, mutta heleyttä tuo ja paljon, ehkä eniten koko porukasta.

   YSL:lla on myös kultahippuinen, mutta en ole aivan varma, mutta se taitaa olla blurraavampi kuin Guerlain.

   Poista
  2. Kuulostaisi siis siltä että voisi hyvinkin toimia minullakin. Pyydän näistä kyllä näytteet ja testaan toimiiko! :)

   - Trin

   Poista
  3. Pyydä ihmeessä, kuulisin mielelläni sun kommentit, kun olet testannut. Ihan tulevaisuutta varten, että tiedän, miten ovat iholla käyttäytyneet muilla. :)

   Poista
 9. Täytyy sanoa, että kylläpä on kaunis tuote tuo L´Or ja kuvauksesi perusteella olisi varmaan ominaisuuksiltaankin mulle passelein =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on, ihan ehdottomasti oma lemppari, vaikka varmaan kesällä käännyn enemmän Mètèorites Basen puoleen.

   Poista
 10. Ikääntyyvn ihon tuote... näyttää siltä, että ottaisin sen ihan jo ulkonäön perusteella ;)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives