Kuin kaksi marjaa osa 2


Kuin kaksi marjaa -sarja saa tänään jatkoa. Ideahan on yksinkertainen, esitellä teille kaksi tuotetta, jotka ovat mielestäni ominaisuuksiltaan hyvin lähellä toisiaan. Kun käyttää kosmetiikkaa paljon, näitä tulee yllättävänkin paljon vastaan ja ajattelin, että miksi en voisi kertoa näistä sattumista täälläkin. Tuotteet eivät tule aina olemaan sellaisia, että toinen tuote on automaattisesti kalliimpi ja toinen halvempi, mutta silti luulen, että vääjäämättä aika iso osa postauksista tulee toimimaan myös hyvänä panosta tai pihistä -vinkkinä. 

Tänään on vuorossa kaksikko joka hämmensi itseäni todenteolla. Sensain Creamy Soap on ollut itselleni pari vuotta tuote, jota minulla on oltava aina kaapissa, koska sen kaltaista ihanuutta ei ole vastaan tullut. Onneksi tuote on riittoisaa ja se kestää ikuisuuden. En ole ainoa joka on tuotteeseen "hurahtunut", Creamy Soap saattaa olla ehkäpä jopa suosituin putsari kosmetiikkabloggaajien parissa ja sillä on tietynlainen kulttimaine. Vaikka kuinka mietin, toista edes vähän samankaltaista tuotetta ei ole eteeni tullut, kunnes maaliskuussa The Body Shop toi markkinoille Drops of Light -sarjan Pure Clarifying Foam Washin. Kun otin tuotetta ensimmäistä kertaa kädelleni, oli pakko ottaa välittömästi toiseen käteen Sensain tuubi ja alkaa vertailemaan, voiko olla todellista? Hauskinta tässä on myös se, että molemmat ovat pakattuina tuubeihin ja sisältävät 125ml:ä tuotetta.


Sensain Creamy Soapin erinomaisuus ja erilaisuus perustuu sen muodostamaan todella kuohkeaan ja pehmeään vaahtoon. Sitä on vaikea kuvailla sanoin, se pitää kokea itse. Vaahto muodostuu kun nokareeseen tuotetta lisää kämmenelle hieman vettä ja hieroo käsiä yhteen. Creamy Soap pesee kasvot suorastaan narskuvan puhtaiksi kuitenkaan kuivattamatta ihoa. Missään muussa kokeilemassa voidemaisessa puhdistuotteessa ei ollut yhtä kermaista ja pehmeää vaahtoa. Tuoksu on puhdas ja raikas. Ainoa mistä en ole tuotteesta pitänyt, on sen kierrettävä korkki. Pakkausta ei saa auki yhdellä kädellä. Oletteko muuten huomanneet, että selektiivisissä tuotteissa on aika harvoin napsautettavaa korkkia vaan pyöritettävä? Ehkä se on osa sitten sitä ylellisyyttä, mutta itse valitsisin suihkussa mieluummin käytönnöllisyyden. ^_^ Sisältää mm. kanzo-puuteria, ginseng-, shiso- ja quillai-uutteita sekä Koishimaru-silkkiä. Hinta 52 euroa.


The Body Shopin Drops of Light -sarjan tuotteet sisältävät C-vitamiinia, mineraaleja ja ravinteita sisältävää punalevää. Puhdistajassa on käytetty myös yhteisökaupan kautta tuotettua marulaöljyä joka kosteuttaa, suojaa ja elvyttää ihoa. Pure Clarifying Foam Wash on Sensain tapaan kermainen puhdistaja, joka puhdistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Tuotetta suositellaan otettavaksi sormenpäihin ja levittää kevyesti vaahdottaen kosteille kasvoille. Minä kuitenkin haluan PALJON vaahtoa, joten otan tuotetta nokareen kämmenelle ja lisään siihen hieman vettä, vaahdotan ja levitän vasta sitten tuotteen kasvoille. Vaahdosta tulee paksua ja kermaista, ei tietenkään ihan niin isoa vaahtoa kuin Sensaissa, mutta ei tämä kyllä paljoa häviä. Tuntuma kasvoilla on puhdistuksen aikana ja jälkeen hyvin samanlainen. Tuotteen tuoksu on raikas, toki aivan erilainen kuin Sensaissa, vain Sensai voi tuoksua Sensaille. ^_^ Etuna on näppärä sormella auki napsautettava korkki, joka tosin on sitten riskialttiimpi hajoamaan. Hinta 18,50 euroa.


Katsokaa nyt niitä rinnakkain, erottaisitteko kumpi on kumpaa? Sensai on luonnossa väriltään ehkä aavistuksen helmenharmaampaa ja koostumukseltaan tasaisempaa. Molemmat ovat helmiäishohtoisia. Kun tuotteita hankaa sormien välissä yhteen, on Sensai aavistuksen notkeampaa ja sitkeämpää koostumukseltaan kuin The Body Shop, joka muuttuu melko nopeasti voidemaiseksi.

Pidän kovasti molemmista tuotteista. Onkin ihan omista mieltymyksistä ja lompakon paksuudesta kiinni kumpaan haluaa panostaa.

Onko kumpikaan tuotteista tuttu?


Sensai oma, TBS lehdistönäyte.




  1. Mahtavaa ja Sensai on ihana ja tuoksut ylellisiä, mutta lompakko taipuisi tuohon Body Shopin versioon kyllä ja nythän se alkoikin kovasti kiinnostaa. :)

    Mukavaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sensai on ihana, olen itse todella koukuttunut siihen puhtaaseen tuoksuun. TBS on myös puhdas tuoksu, mutta toki aivan erilainen kuin Sensaissa. On kyllä tosi makuasia kummasta pitää enemmän.

      Ihanaa päivää Tiia!

      Poista
  2. Mulla on tuota Sensain Creamy Soapia, tykkään kovasti sen käyttäytymisestä eli vaahtoamisesta. :) Jotenkin kuitenkin uskon, että omalle iholleni se on aavistuksen kuivattava tai sitten tämä talvi on jostain muusta syystä ollut aiempia erilaisempi. Kukkarolla tuo The Body Shopin versio kyllä olisi parempi, joten ehkäpä joskus kokeilen sitä. Sensain loppumista meinaan varastossa odottelee Kööpenhaminan tuliainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en käytä Creamy Soapia ihan joka pesulla ehkä 3-4 kertaa viikossa? Pitäisin sitä tosi kuivalle iholle kuivattana ja suosittelisin mieluummin Milky Soapia. :)

      Poista
  3. Sensaita olen joskus käyttänyt ja se toden totta on aivan ihastuttavaa <3 Seuraavalla TBS-reissulla pitää ehdottomasti muistaa napata tuo putsari mukaan kokeiluun :)

    VastaaPoista
  4. AAa, Sensain putsari on ihana <3 Ja tarviipas tämä TBS:n putsari ostaa testiin.

    VastaaPoista
  5. TBS:n Drops of light sarja vaikuttaa tutustumisen arvoiselta ja pakkaukset ovat vähän tavallista ylellisemmän näköiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään myös TBS:n ulkonäöstä, omalla tavallaan ihan yhtä eleetön kuin Sensai, mikä on mun silmissä hyvä asia. :)

      Poista
  6. Ei ole omassa käytössä tuttuja. Sensain suhteen olen arkaillut, että hyväksyisiköhän ihoni sen..toisaalta, mulla on nyt vielä se Korresin Milk Proteins-balmi, joka on myös hyvin vaahtoavaa..tuota Body Shopin putsaria voisinkin harkita :)

    Ja haha, mulle muuten liika vaahtoavuus on no-no :D Just eilen illalla vaahdotin tuolla Korresin tuotteella kahteen otteeseen, kun käytin Clarisonicia. Mulle tuli jopa ahdistava tunne, ikään kuin hukkuisin sen vaahdon sisälle, kun sitä vaahtoa tuli "liikaa" :O :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa pyytää Sensain pisteeltä näyte kotiin, Creamy Soapissa on muistaakseni tosi hyvä näytekoko, riittää useampaan testikertaan. :)

      Hih, no nää ei tee sellaista höttöä vaahtoa vaan tosi paksua ja kermaista, mutta ei kuitenkaan sellaista joka menisi Clarisonicin kanssa nenään asti. :D

      Poista
  7. Näin ei ainakaan näy eroa. Pitää varmaan piipahtaa Body Shopissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iholla pieni ero on ja Sensain tosiaan tekee vieläkin muhevampaa ja paksumpaa vaahtoa, mutta ei paljon. TBS on tosi varteenotettava jos ei ole laittaa 50€ putsariin, mutta haluaa sellaista ylellistä fiilistä puhdistukseen.

      Poista
  8. Body Shopilta on tullut viime aikoina todella mielenkiintoisen oloisia uutuuksia, ja tämäkin Drops of Light kiinnostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, varsinkin uusia seerumeita kannattaa kokeilla. ;)

      Poista
  9. Noiden Drops Of Light tuotteiden ulkoasuki on jo jotenki nii ihanan freessi! Kermasuus kuulostaa hyvältä,kohta ois aika panostaa taas kakkosputsariin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, tykkään ihan kympillä. Ehkä suosikki ulkoasu kaikista tuon hintaisista. :)

      Poista
  10. Kiitti vinkistä :) Osaisitko kertoa korvaavaa tuotetta Sensain cleansing oilille? Ostin sen viime syksynä hullareilta ja tykästyin siihen, mutta tällä kertaa se ei ollutkaan hullareilla tarjouksena, joten olen lykännyt sen ostamista täysihintaisena. Eli vastaavanlaista tuotetta kaipailisin ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sensain Cleansing oil on vähän jännä, se tavallaan vaahtoutuu veden kanssa pois, mutta jättää silti tosi pehmeän ja kosteutetun tuntuisen pinnan, kun muut käyttämäni puhdistusöljyt ovat yleensä olleet sellaisia koostumukseltaan ohuempia, että ne lähtevät täysin veden kanssa pois, tai sitten niin, että eivät emulgoidu ollenkaan ja ne pitää poistaa sienellä ja vielä lopuksi toisella puhdistusaineella. Sensaihan on jotain näiden väliltä. Kerron jos vastaava tulee vastaan, mutta vielä ei ole tullut. Sen tiedän, että monet Sensaista pitävät ovat tykänneet Macin puhdistusöljystä, mutta itse en ole sitä käyttänyt, niin en osaa sanoa.

      Poista
  11. Kuulostaa ihan mun putsareilta. Cliniquen nestemäiset putsarit (ne geelit) oli pitkään vaahtoavuutensa takia mun suosikkeja, mutta Estee Lauder meni ohi, koska vaahto on juurikin pehmeämpää ja kuohkeampaa ja jotenkin vaan...ihanaa. Eli nämä menee varmaan molemmat testiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cliniquen Rince Off on tutu ja ainakin sillä saa kans kivan paksun vaahdon. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives