Nuxe Crème Fraiche de Beautè


Kaikille blogini lukijoille on varmaan käynyt selväksi, että olen melkoinen Nuxe-fani. Tässäpä teille sitten lisää yksi lempituotteitani jo vuosien ajalta, tosin nyt on kyseessä tuotteen päivitetty versio. Tämä päivitys saikin aikaan sen, että muistin, etten ole tästä ennen blogiini kirjoittanut.

Crème Fraiche on ollut Nuxen kulttituote jo vuosia. Se sopii niin normaalille kuin herkällekin iholle. Varsinkin pintakuivalle iholle niinkuin omani tämä on silkkaa luksusta. Tuotteesta 93 % on kasvipohjaisia aineita. Nuxe on luonnonkosmetiikkaa, muttei sertifioitua sellaista samaan tyyliin kuin Korres. 

Uusitun voiteen tuoksu on mielestäni kukkaisempi kuin vanhan, monelle tämä voi olla iso kynnyskysymys. Minua se ei haittaa. Tuoksu kuitenkin häviää aika nopeasti levittämisen jälkeen.


Tuote lupaa kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Pehmentävinä aineina on mantelia, appelsiininkukkaa ja aloe veraa. Voidetta voi käyttää aamuin illoin ja se sopii hyvin meikin alle.

Voide on kermaista, pehmeää ja se levittyy iholle täydellisesti. Ei jätä rasvaista pintaa.


Olen myös todella iloinen, että pienempää 30 ml:n kokoa on saatavana pakattuna tuubiin. Isompi 50 ml:n koko on edelleen lasipurkissa. Itse en vain tykkää käyttää purkissa olevia voiteita. Ne tuntuvat niin epähygienisiltä ja hankalilta.

Tuubi maksaa n. 21 € ja saat tilattua sen täältä. Sokoksen nettikaupassa näyttää olevan myynnissä 50 ml:n purkki hintaan 33,80 €.



  1. Kiinnostava voide. Luulen, että tämä sopisi myös minulle. Täytyy pistää listalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi, hyvä hinta/laatusuhde, ollut luottotuote jo vuosia, vaikka aina kokeilen muitakin.

      Poista
  2. Tuosta samaisesta voiteesta on myös "light" versio seka/rasvoittuvalle iholle. Tykkäsin tosi paljon, mutta ainut huono puoli on siinä, että mattavoiteena saattaa kuoriutua iholta (tai siis meikki kuoriutuu), jos vahingossa sattuu vaikka kasvoja pyyhkäisemään hieman liian kovaa.

    Johanna

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives