Mansikkasorbettia


Tunnustan. Minäkin olen eksynyt monen muun bloggaajan tavoin Emotionin alelaarille, tosin tästä tapahtumasta on jo kohta pari viikkoa. Katsokaa nyt, onhan se jo kaunis jo ulkoa! Itse käytän niin halpaa kuin kalliimpaakin kosmetiikkaa, mutta eihän siitä mihinkään pääse, että Diorin ja mielestäni varsinkin Chanelin pakkauksissa on jotain uskomatonta silmiä hivelevää ajatonta kauneutta. Jos käyttäisin kosmetiikkaa pelkästään pakkausten ulkomuodon perusteella valitsisin Chanelin tai Diorin.


Kannen alta paljastuu 943 Framboise Strawberry Sorbet  Blush. Pakkaus koostuu kahdesta sävystä. Toinen on täydellinen vaalea vanharoosa ja toinen sävy on erittäin vaalea helmiäinen, joka sopii ehkä paremmin korostuksiin kuin poskipunaksi.


Itse suorastaan rakastuin tuohon tummempaan sävyyn. Sillä saa aivan täydellisen terveen "rusotuksen" poskille.  1. Nuo Diorin ja Chanelin pakkaukset on kyllä upeita! Hypistelin tuota samaa tänään Sokoksella, mutta oon niin huono käyttämään poskipunaa, että jätin sitten sen paikoilleen. Sen sijaan mukaan tarttui pikkuinen pullo Chanelilta, siitä myöhemmin lisää. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti se pullo on Chanel Change eau fraiche... ;D Se on ihana, en ole vielä ostanut, mutta nuuhkutellut ahkeraan. Myös Mademoiselle on kiva, muut tuoksut ei sit merkiltä itseeni kolahda. :p

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives