Lisko rakkautta


Esittelin tämän lakan jo vanhassa blogissani, mutta minun on pakko kirjoittaa siitä uudelleen. Lakkahan kuuluu O.P.I:n Spiderman -kokoelmaan ja se kantaa nimeä Just Spotted The Lizard.

Kaivoin tämän lakan esiin melkein vuoden käyttämättömyyden jälkeen ja muistin, miksi tämä on niin ihana! Kultaa, sinistä ja vihreää, niitä kaikkia tämä lakka tarjoaa riippuen, miten valo pintaan heijastaa. 

Lakka peittää loistavasti kahdella kerroksella, mutta itse laitoin kolmannen kiellon päälle.


Katsokaa nyt! Ihana! Muuten, kynnet alkaa olemaan tuossa kuvassa liian pitkät omaan makuuni. Pitää varmaan kaivaa kohta viila esiin.

Melkein identtiset sävyt löytyvät ainakin China Glazelta ja Ciatèlta.Ciatèn lakka kantaa nimeä Oil Slick ja China Glazen Rare & Radiant ja niitä saat tilattua täältä.


 1. Itseltä löytyy sama OPI-se on vain niin ihana! Pitäisi kaivaa se käyttöön,on tainnut olla puolisen vuotta joutilaana :D

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana. Tajusin juuri ettei minulla ole mitään tämän kaltaista lakkaa. Pullo näyttää hyvältä, mutta kynsillä lakka on yllättävän upea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on erikoinen, tosi kirkkaassa auringonvalossa on melkein pelkkä kulta.

   Poista
 3. Ohoh, onpa jotenkin tosi erikoinen lakka. Kaunis!

  Ihanaa, jos joku tykkää lyhyehköistä kynsistä, omani eivät ikinä kasva läheskään tuon pituisiksi. Tai ehkä muutama kynsi joo, mutta muut pysyvät nysinä ja katkeilevat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen leikkaamassa välittömästi, kun kynnet alkavat kasvamaan sormenpään yli. :)

   Poista
 4. Ihan sairaan magee lakka!!!! Taidan ostaa kokeiluun ginasta vastaavan mutta vain neljällä eurolla kun on kerran noin kivan näkönen :PP

  http://meanwhileintre.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Näkisin mielelläni sen Gina Tricot kynsillä!

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives